Vikt | 91.6kg |
Midja | 104.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 10.0 | 37.8 | 1.7 | 0.2 | 3.4 |
gulasch soppa | 250.0 | 162.5 | 7.5 | 15.0 | 7.5 |
Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
361.0 | 321.3 | 16.9 21.3% |
16.7 21.0% |
20.2 57.7% |
Vikt | 96.1kg |
Midja | 99.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 |
Gå/jogga | 60.0 | 581 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
440.0 | 479.6 | 22.7 19.3% |
30.7 26.1% |
28.4 54.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Spinning, intensivt | 60.0 | 1018 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 20.0 | 59.6 | 2.6 | 1.0 | 5.1 |
Bruna bönor kokta | 250.0 | 366.0 | 21.2 | 58.0 | 1.5 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Fläsk sida gris m svål i bit | 60.0 | 160.8 | 10.3 | 0.0 | 13.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
880.0 | 1325.4 | 73.1 23.0% |
115.9 36.5% |
56.8 40.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 60.0 | 581 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kalvfärsbiffar | 100.0 | 244.0 | 16.9 | 1.6 | 19.1 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 100.0 | 198.0 | 14.4 | 0.5 | 15.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
915.0 | 1187.6 | 65.3 22.1% |
64.1 21.7% |
73.1 56.2% |
Vikt | 96.1kg |
Midja | 100.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 60.0 | 581 |
Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
A-fil 3% fett | 500.0 | 300.0 | 17.0 | 24.0 | 15.0 |
Brunsås vatten buljongtärning | 70.0 | 69.0 | 0.8 | 2.4 | 6.3 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Fläskkött grillat | 150.0 | 387.0 | 39.0 | 0.0 | 25.8 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
All-Bran FiberBar Naturell | 30.0 | 133.8 | 2.1 | 15.0 | 6.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
976.0 | 1183.9 | 71.9 24.5% |
65.4 22.3% |
68.6 53.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej skivbar 26% fett | 15.0 | 44.7 | 1.9 | 0.8 | 3.8 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 15.0 | 57.0 | 1.7 | 1.2 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
120.0 | 312.1 | 13.5 17.9% |
28.2 37.5% |
14.8 44.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 400.0 | 180.8 | 4.8 | 25.2 | 5.6 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Bacon gris | 45.0 | 155.2 | 6.0 | 0.0 | 14.8 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Pasta | 30.0 | 108.0 | 3.8 | 21.6 | 0.4 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
905.0 | 864.2 | 35.0 16.5% |
76.3 36.0% |
44.3 47.4% |
Jag tycker att det går trögt när det gäller vikten men midjemåttet har minskat 8 cm.
Måste sluta titta på vågen och mäta mig istället
Vikt | 96.3kg |
Midja | 102.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 |
Gå/jogga | 60.0 | 581 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 50.0 | 142.5 | 6.0 | 3.5 | 11.8 |
Vita bönor i tomatsås | 250.0 | 226.0 | 15.0 | 32.0 | 1.2 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Bacon gris | 30.0 | 103.5 | 4.0 | 0.0 | 9.8 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 75.0 | 111.8 | 15.0 | 0.0 | 5.7 |
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 75.0 | 153.8 | 13.9 | 0.0 | 11.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
940.0 | 1268.4 | 78.8 25.6% |
82.4 26.8% |
64.5 47.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt | 200.0 | 530.0 | 53.0 | 0.0 | 35.6 |
Kalvfärsbiffar | 50.0 | 122.0 | 8.4 | 0.8 | 9.6 |
Tonfisksallad u dressing | 150.0 | 97.0 | 10.8 | 10.8 | 0.6 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
All-Bran FiberBar Naturell | 10.0 | 44.6 | 0.7 | 5.0 | 2.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
890.0 | 1367.0 | 102.9 30.5% |
62.7 18.6% |
75.8 50.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
gulasch soppa | 500.0 | 325.0 | 15.0 | 30.0 | 15.0 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 10.0 | 44.6 | 0.7 | 5.0 | 2.1 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 5.0 | 17.6 | 0.5 | 3.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1250.0 | 1517.7 | 72.3 19.3% |
123.7 33.0% |
78.6 47.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |