Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
All-Bran FiberBar Naturell | 10.0 | 44.6 | 0.7 | 5.0 | 2.1 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 5.0 | 17.6 | 0.5 | 3.3 | 0.1 |
gulasch soppa | 500.0 | 325.0 | 15.0 | 30.0 | 15.0 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1250.0 | 1517.7 | 72.3 19.3% |
123.7 33.0% |
78.6 47.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Spinning, intensivt | 60.0 | 1018 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 |
Köttkorv ca 21% fett kokt | 100.0 | 235.0 | 9.1 | 4.0 | 20.5 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 |
majonnäs | 20.0 | 140.0 | 0.2 | 0.6 | 15.4 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Rotmos hemlagad | 350.0 | 118.3 | 2.8 | 23.1 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1178.0 | 1241.9 | 61.8 20.4% |
99.5 32.8% |
62.5 46.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis råstekt | 150.0 | 163.0 | 3.0 | 26.4 | 4.5 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Fläsk sida gris m svål i bit | 100.0 | 268.0 | 17.2 | 0.0 | 22.4 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
majonnäs | 10.0 | 70.0 | 0.1 | 0.3 | 7.7 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 100.0 | 110.0 | 24.5 | 0.0 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
830.0 | 1171.6 | 68.8 23.9% |
82.4 28.7% |
60.1 47.4% |
Vikt | 96.5kg |
Midja | 103.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 60.0 | 581 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Lasagne | 400.0 | 469.6 | 21.2 | 57.6 | 16.4 |
Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 |
majonnäs | 20.0 | 140.0 | 0.2 | 0.6 | 15.4 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1038.0 | 1034.8 | 42.3 16.5% |
96.6 37.6% |
51.9 45.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 20.0 | 26.0 | 4.4 | 0.0 | 0.9 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
A-fil 3% fett | 600.0 | 360.0 | 20.4 | 28.8 | 18.0 |
Blåbär frysta | 125.0 | 54.0 | 0.6 | 9.5 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
870.0 | 820.2 | 43.6 21.8% |
67.2 33.6% |
39.2 44.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Spinning, intensivt | 60.0 | 1018 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ris långkornigt kokt | 150.0 | 175.8 | 3.9 | 38.4 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 5.0 | 9.5 | 0.2 | 0.4 | 0.6 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 20.0 | 57.0 | 2.4 | 1.4 | 4.7 |
mozzarella | 10.0 | 28.4 | 1.6 | 0.1 | 2.4 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Chilisås tomat | 30.0 | 24.3 | 0.4 | 5.0 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Gurka | 30.0 | 4.2 | 0.2 | 0.7 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 100.0 | 162.0 | 3.0 | 4.3 | 15.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 150.0 | 166.5 | 32.7 | 0.8 | 3.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1015.0 | 1291.9 | 72.5 22.9% |
108.3 34.2% |
60.0 42.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 30.0 | 291 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Blåbär frysta | 50.0 | 21.6 | 0.2 | 3.8 | 0.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
440.0 | 479.6 | 22.7 19.3% |
30.7 26.1% |
28.4 54.7% |
Då har man varit på SPA i helgen och ättit tre rätters och hotell frukost.
Väldigt mysigt men inte bra för vikten. Problemet med inflamationen i ryggen är lite bättre så idag blir det tränning.
Vikt | 96.9kg |
Midja | 104.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 581 |
Gå/jogga | 60.0 | 581 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Makrill urtagen varmrökt | 100.0 | 296.0 | 19.4 | 0.0 | 24.5 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Blåbär | 50.0 | 26.4 | 0.4 | 4.6 | 0.4 |
Nektarin | 138.0 | 78.0 | 1.2 | 16.1 | 0.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
658.0 | 869.4 | 38.5 18.1% |
72.6 34.2% |
44.6 47.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blåbär | 50.0 | 26.4 | 0.4 | 4.6 | 0.4 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 370.0 | 251.6 | 0.0 | 1.5 | 0.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 80.0 | 280.8 | 7.3 | 52.5 | 1.6 |
Rödspätta | 150.0 | 136.5 | 31.6 | 0.0 | 0.9 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
A-fil 3% fett | 400.0 | 240.0 | 13.6 | 19.2 | 12.0 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Löjrom saltad | 50.0 | 63.0 | 12.2 | 0.8 | 1.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sparris grön el vit | 50.0 | 13.4 | 1.6 | 1.2 | 0.2 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner | 150.0 | 238.0 | 12.0 | 4.2 | 19.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1400.0 | 1526.3 | 98.1 31.4% |
86.7 27.8% |
56.1 40.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Matlagningsgrädde 15% fett | 100.0 | 162.0 | 3.0 | 4.3 | 15.0 |
Räkor | 25.0 | 21.0 | 4.5 | 0.0 | 0.2 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Dill | 50.0 | 29.0 | 1.8 | 3.7 | 0.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 40.0 | 140.4 | 3.6 | 26.2 | 0.8 |
Blåbär | 50.0 | 26.4 | 0.4 | 4.6 | 0.4 |
Potatismos hemlagat | 150.0 | 130.6 | 3.3 | 20.8 | 3.3 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Kolja kokt | 200.0 | 195.2 | 44.6 | 0.0 | 1.4 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
All-Bran FiberBar Naturell | 20.0 | 89.2 | 1.4 | 10.0 | 4.2 |
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner | 150.0 | 238.0 | 12.0 | 4.2 | 19.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1160.0 | 1392.2 | 97.1 28.5% |
89.7 26.4% |
67.7 45.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |