Processar

agneta5904s viktdagbok

« Till agneta5904s profil

2012-09-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 38% fett 15.0 63.0 3.0 0.2 5.7
All-Bran FiberBar Naturell 10.0 44.6 0.7 5.0 2.1
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka 300.0 677.1 31.8 64.5 31.5
gulasch soppa 500.0 325.0 15.0 30.0 15.0
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 5.0 17.6 0.5 3.3 0.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1250.0 1517.7 72.3
19.3%
123.7
33.0%
78.6
47.6%

2012-09-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 60.0 1018
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
majonnäs 20.0 140.0 0.2 0.6 15.4
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttkorv ca 21% fett kokt 100.0 235.0 9.1 4.0 20.5
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Rotmos hemlagad 350.0 118.3 2.8 23.1 0.4
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1178.0 1241.9 61.8
20.4%
99.5
32.8%
62.5
46.8%

2012-09-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
majonnäs 10.0 70.0 0.1 0.3 7.7
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Fläsk sida gris m svål i bit 100.0 268.0 17.2 0.0 22.4
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Potatis råstekt 150.0 163.0 3.0 26.4 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
830.0 1171.6 68.8
23.9%
82.4
28.7%
60.1
47.4%

2012-09-17

Invägning
Vikt96.5kg
Midja103.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Tomat 20.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Gurka 20.0 2.8 0.2 0.4 0.0
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Paprika röd 30.0 9.0 0.3 1.6 0.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Lasagne 400.0 469.6 21.2 57.6 16.4
majonnäs 20.0 140.0 0.2 0.6 15.4
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1038.0 1034.8 42.3
16.5%
96.6
37.6%
51.9
45.9%

2012-09-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
A-fil 3% fett 600.0 360.0 20.4 28.8 18.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 20.0 26.0 4.4 0.0 0.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
870.0 820.2 43.6
21.8%
67.2
33.6%
39.2
44.5%

2012-09-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, intensivt 60.0 1018
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Gurka 30.0 4.2 0.2 0.7 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Soltorkade tomater i olja avrunna 5.0 9.5 0.2 0.4 0.6
Salami importerad 45% fett 20.0 97.0 3.9 0.4 9.0
mozzarella 10.0 28.4 1.6 0.1 2.4
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd 150.0 166.5 32.7 0.8 3.4
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Leverpastej bredbar ca 24% fett 20.0 57.0 2.4 1.4 4.7
Chilisås tomat 30.0 24.3 0.4 5.0 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Ris långkornigt kokt 150.0 175.8 3.9 38.4 0.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1015.0 1291.9 72.5
22.9%
108.3
34.2%
60.0
42.9%

2012-09-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 30.0 291
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blåbär frysta 50.0 21.6 0.2 3.8 0.2
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
440.0 479.6 22.7
19.3%
30.7
26.1%
28.4
54.7%

2012-09-10 Helg mys

Då har man varit på SPA i helgen och ättit tre rätters och hotell frukost.
Väldigt mysigt men inte bra för vikten. Problemet med inflamationen i ryggen är lite bättre så idag blir det tränning.

Invägning
Vikt96.9kg
Midja104.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 60.0 581
Gå/jogga 60.0 581
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Makrill urtagen varmrökt 100.0 296.0 19.4 0.0 24.5
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
658.0 869.4 38.5
18.1%
72.6
34.2%
44.6
47.7%

2012-09-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Löjrom saltad 50.0 63.0 12.2 0.8 1.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sparris grön el vit 50.0 13.4 1.6 1.2 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 80.0 280.8 7.3 52.5 1.6
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Italiensk lufttorkad skinka gris 15.0 36.8 4.8 0.0 1.9
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner 150.0 238.0 12.0 4.2 19.0
Rödspätta 150.0 136.5 31.6 0.0 0.9
A-fil 3% fett 400.0 240.0 13.6 19.2 12.0
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Vitt vin torrt 12 vol. % 370.0 251.6 0.0 1.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1400.0 1526.3 98.1
31.4%
86.7
27.8%
56.1
40.8%

2012-09-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
All-Bran FiberBar Naturell 20.0 89.2 1.4 10.0 4.2
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blåbär 50.0 26.4 0.4 4.6 0.4
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner 150.0 238.0 12.0 4.2 19.0
Dill 50.0 29.0 1.8 3.7 0.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 40.0 140.4 3.6 26.2 0.8
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Kolja kokt 200.0 195.2 44.6 0.0 1.4
Matlagningsgrädde 15% fett 100.0 162.0 3.0 4.3 15.0
Räkor 25.0 21.0 4.5 0.0 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1160.0 1392.2 97.1
28.5%
89.7
26.4%
67.7
45.1%
Nyare inlägg »