aiiylas viktdagbok

« Till aiiylas profil

2011-05-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grapefrukt 220.0 78.8 1.5 15.6 0.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 50.0 19.5 1.8 2.5 0.2
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik 5.0 19.0 0.0 0.3 2.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Pannbiff nötfärs stekt 250.0 446.0 46.2 18.5 20.5
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 60.0 162.0 3.3 28.4 2.8
Tomat 20.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 220.0 166.3 27.9 7.9 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1095.0 1119.0 92.4
33.7%
77.2
28.2%
46.1
38.1%

2010-05-31

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Sötmandel torkad 8.0 48.7 1.6 1.1 4.2
Tuggummi sockerfritt 15.0 52.8 0.1 12.9 0.0
Äpple m skal 400.0 220.8 0.8 49.6 0.4
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Aprikoser torkade 40.0 97.8 1.4 20.0 0.2
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 220.0 586.7 15.4 112.9 5.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Lax urtagen varmrökt 150.0 253.5 33.9 0.0 13.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1538.0 1654.0 74.8
18.8%
246.1
61.9%
33.7
19.2%

2010-05-30

Invägning
Vikt76.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Kycklingbröstfilé u skinn 50.0 52.5 11.6 0.0 0.6
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Kokosmjölk 30.0 71.7 0.7 1.0 7.2
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 250.0 666.8 17.5 128.2 5.8
Paprika grön gul röd 10.0 2.7 0.1 0.4 0.0
Tuggummi sockerfritt 15.0 52.8 0.1 12.9 0.0
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Grapefrukt 600.0 214.8 4.2 42.6 0.6
Lax urtagen varmrökt 280.0 473.2 63.3 0.0 24.4
Tofu sojabönsost 30.0 22.2 2.3 0.0 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1800.0 1862.4 117.2
26.1%
233.8
52.1%
43.0
21.7%

2010-05-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Havregryn ångprep el havremjöl 20.0 73.8 2.7 11.5 1.4
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Äpple m skal 415.0 229.1 0.8 51.5 0.4
Tuggummi sockerfritt 25.0 88.0 0.2 21.5 0.0
Lax urtagen varmrökt 160.0 270.4 36.2 0.0 13.9
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 150.0 200.4 41.1 0.0 3.8
Rågkross rågflingor ångprep 20.0 64.6 1.8 12.2 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1375.0 1304.3 100.1
31.7%
147.3
46.6%
30.2
21.7%

2010-04-29

Invägning
Vikt79.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Avokado 120.0 200.8 2.4 5.3 18.4
Rågkross rågflingor ångprep 25.0 80.8 2.3 15.3 0.4
Äpple m skal 500.0 276.0 1.0 62.0 0.5
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Havregryn ångprep el havremjöl 25.0 92.2 3.3 14.4 1.8
Grapefrukt 512.0 183.3 3.6 36.4 0.5
Lax urtagen varmrökt 190.0 321.1 42.9 0.0 16.5
Mellanfil 1,5% fett berik 369.0 175.3 12.5 18.4 5.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2266.0 1539.5 82.6
22.4%
181.3
49.2%
46.2
28.4%

2010-04-25

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 80.0 431
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågkross rågflingor ångprep 20.0 64.6 1.8 12.2 0.3
Lax urtagen varmrökt 90.0 152.1 20.3 0.0 7.8
Banan 130.0 130.0 2.2 28.2 0.0
Kokosmjölk 200.0 478.0 4.6 7.0 48.0
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Äpple m skal 200.0 110.4 0.4 24.8 0.2
Havregryn ångprep el havremjöl 20.0 73.8 2.7 11.5 1.4
Tofu sojabönsost 250.0 185.0 19.5 0.0 10.5
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Grapefrukt 512.0 183.3 3.6 36.4 0.5
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2197.0 1849.7 127.5
28.6%
149.6
33.6%
74.3
37.8%

2010-04-21

Invägning
Vikt80.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågkross rågflingor ångprep 20.0 64.6 1.8 12.2 0.3
Avokado 40.0 66.9 0.8 1.8 6.1
Kokosmjölk 60.0 143.4 1.4 2.1 14.4
Oliver gröna inlagda 50.0 64.5 0.7 0.8 6.4
Päron 260.0 139.4 1.0 28.3 0.3
Whisky 40 vol. % 100.0 222.0 0.0 0.0 0.0
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Grapefrukt 500.0 179.0 3.5 35.5 0.5
Kycklingbröstfilé u skinn 130.0 136.5 30.0 0.0 1.6
Stenbitskaviar 40.0 47.2 5.6 1.2 2.2
Havregryn ångprep el havremjöl 20.0 73.8 2.7 11.5 1.4
Lax urtagen varmrökt 100.0 169.0 22.6 0.0 8.7
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 150.0 331.5 8.1 61.2 2.4
Tofu sojabönsost 120.0 88.8 9.4 0.0 5.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 90.0 247.5 1.8 4.0 25.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2380.0 2136.1 103.7
22.7%
179.8
39.3%
76.6
38.0%
« Äldre inlägg