bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »