bittens viktdagbok

« Till bittens profil

2013-07-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Hjortron 35.0 18.8 0.5 2.4 0.3
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 110.0 163.9 22.0 0.0 8.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 75.0 206.2 1.5 3.3 21.1
Prinskorv stekt 150.0 423.0 15.8 6.0 38.0
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kokosfett 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Vitkål kokt 40.0 12.8 0.7 1.9 0.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1741.7 72.2
16.5%
23.2
5.3%
151.4
78.3%

2013-07-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt100.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 220.0 103.4 4.0 10.8 3.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kokosfett 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
727.0 1335.3 72.6
21.7%
15.2
4.5%
108.8
73.8%

2013-07-12

Invägning
Vikt99.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 70.0 83.6 2.2 17.8 0.2
Sockerkaka lätt till tårtbotten 50.0 151.4 3.3 29.2 2.2
Kokosfett 25.0 221.0 0.0 0.0 25.0
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Morot 15.0 6.6 0.1 1.3 0.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Vitkål 40.0 10.3 0.6 1.6 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 100.0 149.0 20.0 0.0 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
410.0 777.7 44.4
22.9%
50.1
25.8%
43.8
51.3%

2013-07-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bogfläsk stekt gris 110.0 217.8 29.4 0.0 11.1
Potatis 70.0 53.2 1.3 11.3 0.1
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Morot 20.0 8.9 0.1 1.7 0.1
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Kokosfett 20.0 176.8 0.0 0.0 20.0
Vitkål 35.0 9.0 0.5 1.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
545.0 1370.5 79.6
23.0%
16.0
4.6%
110.3
72.4%

2013-07-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % 100.0 71.0 0.1 3.8 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 30.0 79.8 2.5 14.3 1.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 50.0 74.5 10.0 0.0 3.8
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
522.0 942.3 65.9
29.7%
18.8
8.5%
60.6
61.9%

2013-07-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Bogfläsk stekt gris 150.0 297.0 40.0 0.0 15.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
456.0 1088.4 81.9
29.8%
2.0
0.7%
84.1
69.5%

2013-07-05

Invägning
Vikt101.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Bogfläsk stekt gris 50.0 99.0 13.4 0.0 5.0
Tomat 40.0 8.8 0.3 1.5 0.1
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 958.7 50.5
20.8%
2.1
0.9%
83.7
78.3%

2013-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Paranötter 20.0 135.4 2.9 0.7 13.3
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Blomkål kokt utan salt 70.0 18.9 1.0 2.6 0.1
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
480.0 1177.8 66.8
22.5%
6.1
2.1%
98.9
75.5%

2013-07-03

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Salta kex Salinas 6.0 30.0 0.4 3.3 1.6
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd 7.0 25.3 0.7 4.8 0.1
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 130.0 61.1 2.3 6.4 2.1
Brieost vitmögelost 34% fett 30.0 113.4 5.1 0.6 10.2
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
534.0 1003.4 44.6
17.9%
21.1
8.5%
81.1
73.7%

2013-07-02

Invägning
Vikt102.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Ost hårdost 38% fett 50.0 210.0 10.0 0.6 19.0
Salta kex Salinas 8.0 40.0 0.6 4.4 2.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 150.0 223.5 30.0 0.0 11.4
Champinjoner 70.0 18.2 1.8 2.1 0.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
659.0 1137.0 66.0
23.2%
17.8
6.3%
88.3
70.5%

2013-07-01

Invägning
Vikt103.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Champinjoner 145.0 37.7 3.8 4.4 0.3
Wienerkorv 23% fett 100.0 259.0 9.8 3.9 23.0
Vitkål 30.0 7.7 0.4 1.2 0.0
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 150.0 195.0 33.0 0.2 6.8
Ägg stekt 102.0 216.0 12.8 0.0 18.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Långfil 3% fett 120.0 72.0 4.1 5.8 3.6
Smör 80% fett 30.0 216.0 0.0 0.0 24.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Kyckling 50.0 57.5 10.8 0.0 1.6
Majonnäs 80% fett 20.0 143.5 0.2 0.3 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
897.0 1388.9 77.7
22.3%
22.9
6.6%
109.3
71.1%
Nyare inlägg »