2012-02-23 Fortsatt förkyld

« Till criccis viktdagbok

Gjorde en matsedel med LCHF-rätter som ska gälla fram till och med 18 mars. Så nu är det bara att följa matsedeln och köra på. Träning är bara till att tänka på än, men förhoppningsvis är förkylningen helt borta i slutet av nästa vecka. Läste i Viktpejls forum om periodisk fasta det lät intressant, kanske något jag prövar längre fram om det börjar gå trögt. Men nu ska det bara börja iaf.

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 66.0 68.0 2.1 3.1 5.3
Tomatpuré konc konserv 10.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Vispgrädde 40% fett 40.0 150.4 0.8 1.3 16.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Lax stekt 20.0 45.0 4.6 0.0 3.0
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Spenatsoppa hemlagad 450.0 160.2 8.6 9.9 9.0
Ägg rått 40.0 56.4 5.0 0.0 4.0
Snabbkaffe drickf 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 200.0 298.0 40.0 0.0 15.2
Bacon gris 60.0 207.0 8.0 0.0 19.7
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 12.0 41.9 1.3 7.5 0.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 9.0 61.2 0.0 0.5 6.8
Huvudsallat 20.0 3.0 0.3 0.2 0.0
Blåbär frysta 12.0 5.2 0.1 0.9 0.1
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Filmjölk 3% fett 66.0 39.6 2.2 3.2 2.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1365.0 1476.3 88.6
23.9%
32.4
8.8%
109.8
67.3%

Gillas av

fleece

Kommentarer

fleece 2012-02-23 03:09

Det är min tanke också. Lunchen fixad till dagen efter vore så bekvämt. :-)


fleece 2012-02-23 02:00

Jag vill också börja med LCHF. Vi kanske kan utbyta tankar om kosten och peppa varandra?

cricci 2012-02-23 02:07

Gärna! Jag valde recept på middagar från www.lchfrecept.com och så från en LCHF-kokbok som jag har. Varje dags middag blir nästa dags lunch (är min tanke).