Vikt | 54.7kg |
Midja | 70.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 3.0 | 21.6 | 0.0 | 0.0 | 2.4 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 150.0 | 65.2 | 0.9 | 14.7 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 11.0 | 38.6 | 1.0 | 7.2 | 0.2 |
Gravad lax | 13.0 | 23.3 | 2.8 | 0.4 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
177.0 | 148.7 | 4.7 13.0% |
22.3 61.8% |
4.0 25.2% |
Vikt | 55.3kg |
Midja | 70.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 40.0 | 116 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 50.0 | 99.0 | 7.2 | 0.2 | 7.8 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 36.0 | 110.5 | 2.8 | 18.2 | 2.4 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 45.0 | 119.7 | 3.7 | 21.5 | 1.6 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 12.0 | 34.2 | 1.4 | 0.8 | 2.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
403.0 | 534.4 | 23.9 18.2% |
60.3 45.8% |
20.9 36.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 50.0 | 133.0 | 4.1 | 23.8 | 1.8 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
125.0 | 267.0 | 12.9 19.6% |
23.8 36.1% |
12.9 44.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 50.0 | 133.0 | 4.1 | 23.8 | 1.8 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Apelsinjuice färskpressad | 170.0 | 81.6 | 1.2 | 18.0 | 0.3 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Ägg stekt | 60.0 | 127.1 | 7.5 | 0.0 | 10.8 |
Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
545.0 | 770.3 | 33.2 17.4% |
69.6 36.5% |
38.8 46.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avokado | 45.0 | 75.3 | 0.9 | 2.0 | 6.9 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 |
Jordgubbar | 25.0 | 10.4 | 0.1 | 2.1 | 0.0 |
Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 |
Keso färskost 4% fett | 40.0 | 37.2 | 4.8 | 0.8 | 1.6 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 65.0 | 128.7 | 9.4 | 0.3 | 10.1 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Pannkaka tunn hemlagad | 400.0 | 796.4 | 28.4 | 93.2 | 33.6 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Mjölkchoklad fylld m mandelkrokant Daim | 45.0 | 242.6 | 1.8 | 27.0 | 14.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1185.0 | 1987.0 | 65.0 13.3% |
241.3 49.4% |
80.1 37.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avokado | 49.0 | 82.0 | 1.0 | 2.2 | 7.5 |
Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
Amerikanska muffins ospec | 100.0 | 431.0 | 5.8 | 46.8 | 24.3 |
Lättmajonnäs 32,5% fett | 35.0 | 114.6 | 0.4 | 3.0 | 11.4 |
Räkor | 60.0 | 50.4 | 10.9 | 0.0 | 0.5 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 38.0 | 101.1 | 3.1 | 18.1 | 1.4 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 38.0 | 101.1 | 3.1 | 18.1 | 1.4 |
Pannkaka tunn hemlagad | 100.0 | 199.1 | 7.1 | 23.3 | 8.4 |
Ägg kokt | 70.0 | 98.0 | 8.8 | 0.0 | 7.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
560.0 | 1275.3 | 49.0 15.4% |
111.5 35.1% |
69.1 49.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 20.0 | 58 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskburgare Mac Donalds | 120.0 | 336.5 | 14.9 | 32.8 | 15.7 |
Portvin vitt rött 20 vol. % | 150.0 | 225.0 | 0.0 | 14.2 | 0.0 |
Risgrynsgröt | 180.0 | 160.0 | 5.4 | 21.8 | 5.4 |
Ostbågar | 15.0 | 75.8 | 1.5 | 6.6 | 4.5 |
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 65.0 | 133.2 | 12.0 | 0.0 | 9.6 |
Portvin vitt rött 20 vol. % | 67.0 | 100.5 | 0.0 | 6.4 | 0.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 20.0 | 8.5 | 0.8 | 1.1 | 0.1 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 85.0 | 261.0 | 6.7 | 43.0 | 5.8 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 30.0 | 92.2 | 1.0 | 9.8 | 5.2 |
Glass m chokladkex GB Sandwich | 35.0 | 93.0 | 1.6 | 13.1 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
767.0 | 1485.7 | 43.9 14.4% |
148.8 48.6% |
49.9 37.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 25.0 | 72 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 40.0 | 106.4 | 3.3 | 19.1 | 1.4 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 36.0 | 102.6 | 2.9 | 18.4 | 1.5 |
Chorizo korv stekt | 50.0 | 143.0 | 7.2 | 2.0 | 11.9 |
Kebabkött djupfryst stekfärdigt | 80.0 | 192.6 | 11.4 | 2.3 | 14.9 |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 100.0 | 154.0 | 1.7 | 16.0 | 9.1 |
Grillkorv 15% fett | 47.0 | 101.0 | 5.2 | 4.3 | 7.0 |
Chokladsås | 20.0 | 50.1 | 0.9 | 9.0 | 0.8 |
Chilisås tomat | 50.0 | 40.5 | 0.8 | 8.4 | 0.2 |
Jordgubbar | 50.0 | 20.8 | 0.2 | 4.2 | 0.1 |
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 20.0 | 54.8 | 1.7 | 10.7 | 0.3 |
Lättglass ca 5% fett | 90.0 | 150.0 | 3.9 | 23.8 | 4.2 |
Rökt kalkon | 8.0 | 10.6 | 1.9 | 0.0 | 0.3 |
Ketchup tomat | 40.0 | 43.6 | 0.6 | 9.5 | 0.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Senap svensk | 35.0 | 57.8 | 2.0 | 7.1 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
671.0 | 1263.8 | 43.7 14.1% |
134.8 43.4% |
58.1 42.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 116 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 40.0 | 106.4 | 3.3 | 19.1 | 1.4 |
Valnötter | 8.0 | 53.5 | 1.1 | 1.0 | 5.0 |
Currysås | 250.0 | 225.0 | 2.5 | 8.5 | 20.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Cashewnötter | 15.0 | 88.5 | 2.3 | 3.9 | 7.0 |
Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 210.0 | 89.2 | 8.0 | 11.6 | 1.0 |
Basmatiris kokt | 250.0 | 298.5 | 7.8 | 63.8 | 0.8 |
Lättmajonnäs 32,5% fett | 10.0 | 32.8 | 0.1 | 0.8 | 3.2 |
Avokado | 70.0 | 117.1 | 1.4 | 3.1 | 10.7 |
Räkor | 50.0 | 42.0 | 9.0 | 0.0 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1063.0 | 1252.0 | 64.6 20.9% |
111.8 36.1% |
58.7 43.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 30.0 | 289 |
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 174 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Äpple m skal | 70.0 | 38.6 | 0.1 | 8.7 | 0.1 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 80.0 | 212.8 | 6.6 | 38.2 | 2.9 |
Lax stekt | 125.0 | 281.2 | 28.5 | 0.0 | 18.6 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Jordgubbar | 150.0 | 62.4 | 0.8 | 12.4 | 0.3 |
Ägg stekt | 70.0 | 148.3 | 8.8 | 0.0 | 12.6 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 70.0 | 406.0 | 3.0 | 8.9 | 39.9 |
Kaffegrädde 12% fett | 150.0 | 210.0 | 4.5 | 6.0 | 18.0 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 60.0 | 118.8 | 8.6 | 0.3 | 9.3 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1220.0 | 1799.0 | 71.5 16.1% |
138.8 31.3% |
102.8 52.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |