Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallon | 70.0 | 23.5 | 0.8 | 2.9 | 0.4 |
Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Mjukost smältost 8% fett | 40.0 | 58.7 | 7.2 | 0.3 | 3.2 |
isoprotte | 75.0 | 300.0 | 61.5 | 3.0 | 2.2 |
Majskorn konserv u lag | 75.0 | 77.2 | 2.2 | 15.2 | 0.4 |
Wienerbröd fyllt m vaniljkräm sylt florsocker | 70.0 | 319.7 | 4.4 | 31.7 | 19.1 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 80.0 | 214.4 | 6.9 | 40.3 | 1.9 |
Fiberhavregryn ångprep | 50.0 | 176.5 | 6.6 | 26.0 | 3.4 |
Minimjölk < 0,1% fett berik | 100.0 | 35.5 | 3.5 | 5.0 | 0.1 |
Klubba chokladkola karamell | 300.0 | 1308.0 | 7.5 | 241.8 | 33.3 |
Ägg stekt | 153.0 | 324.1 | 19.1 | 0.0 | 27.5 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Potatis | 50.0 | 38.0 | 0.9 | 8.0 | 0.0 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 25.0 | 71.2 | 3.0 | 1.8 | 5.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1243.0 | 3167.8 | 127.3 16.4% |
391.5 50.6% |
112.6 33.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Minimjölk < 0,1% fett berik | 400.0 | 142.0 | 14.0 | 20.0 | 0.4 |
Mjukost smältost 8% fett | 50.0 | 73.4 | 9.0 | 0.4 | 4.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 160.0 | 428.8 | 13.8 | 80.6 | 3.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 45.0 | 162.0 | 0.0 | 1.8 | 18.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 40.0 | 141.2 | 5.3 | 20.8 | 2.7 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 40.0 | 114.0 | 4.8 | 2.8 | 9.4 |
lidl blåbärssylt | 50.0 | 126.0 | 0.0 | 31.5 | 0.0 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 100.0 | 564.0 | 9.2 | 52.9 | 35.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1751.4 | 56.1 12.9% |
210.8 48.6% |
73.5 38.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
max pommes frites | 100.0 | 356.0 | 5.0 | 48.0 | 17.0 |
Ägg kokt | 110.0 | 154.0 | 13.9 | 0.0 | 11.2 |
Klubba chokladkola karamell | 400.0 | 1744.0 | 10.0 | 322.4 | 44.4 |
dubbel QP | 100.0 | 730.0 | 47.0 | 46.0 | 40.0 |
isoprotte | 50.0 | 200.0 | 41.0 | 2.0 | 1.5 |
max honeycurry | 100.0 | 167.0 | 0.0 | 6.0 | 16.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
860.0 | 3351.0 | 116.9 14.0% |
424.4 50.7% |
130.1 35.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kola och jordnötter överdragen m mjölkchoklad Snickers | 45.0 | 220.5 | 4.8 | 24.3 | 11.3 |
Minimjölk < 0,1% fett berik | 200.0 | 71.0 | 7.0 | 10.0 | 0.2 |
Hallonsylt | 50.0 | 92.5 | 0.2 | 21.8 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 160.0 | 428.8 | 13.8 | 80.6 | 3.8 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 8.0 | 45.8 | 0.8 | 4.1 | 3.0 |
Våfflor frasvåfflor | 100.0 | 315.0 | 4.9 | 29.2 | 19.6 |
Klubba chokladkola karamell | 100.0 | 436.0 | 2.5 | 80.6 | 11.1 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Fläskköttgryta gris grönsaker | 300.0 | 297.6 | 21.3 | 13.2 | 16.8 |
Mjukost smältost 8% fett | 75.0 | 110.0 | 13.5 | 0.5 | 6.0 |
Linfrön torkade | 5.0 | 22.0 | 1.2 | 0.0 | 1.6 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 125.0 | 190.0 | 15.9 | 3.6 | 12.5 |
isoprotte | 50.0 | 200.0 | 41.0 | 2.0 | 1.5 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1473.0 | 2865.1 | 139.4 19.8% |
315.8 44.9% |
109.5 35.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 20.0 | 317 |
Tyngdlyftning, lätt | 30.0 | 129 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Semla | 100.0 | 338.0 | 7.1 | 36.9 | 17.6 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Wienerbröd | 60.0 | 307.0 | 4.3 | 24.2 | 21.3 |
Fläskköttgryta gris grönsaker | 750.0 | 744.0 | 53.2 | 33.0 | 42.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 40.0 | 107.2 | 3.4 | 20.2 | 1.0 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Wienerbröd | 120.0 | 614.0 | 8.6 | 48.4 | 42.6 |
Klubba chokladkola karamell | 25.0 | 109.0 | 0.6 | 20.2 | 2.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 25.0 | 141.0 | 2.3 | 13.2 | 8.8 |
Bondomelett | 336.0 | 357.8 | 30.2 | 26.9 | 13.8 |
Tomat | 75.0 | 16.5 | 0.6 | 2.8 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1841.0 | 3069.9 | 119.4 15.7% |
285.8 37.6% |
156.1 46.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 50.0 | 180.0 | 0.0 | 2.0 | 20.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 100.0 | 353.0 | 13.2 | 52.0 | 6.7 |
isoprotte | 50.0 | 200.0 | 41.0 | 2.0 | 1.5 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
maltodextrin | 25.0 | 95.0 | 0.0 | 23.8 | 0.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 100.0 | 222.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 200.0 | 536.0 | 17.2 | 100.8 | 4.8 |
Klubba chokladkola karamell | 100.0 | 436.0 | 2.5 | 80.6 | 11.1 |
Kebab special m pommes frites | 800.0 | 1388.8 | 72.8 | 109.6 | 71.2 |
Mjukost smältost 8% fett | 50.0 | 73.4 | 9.0 | 0.4 | 4.0 |
Hallonsylt | 75.0 | 138.8 | 0.4 | 32.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1650.0 | 4149.0 | 161.5 16.8% |
455.1 47.4% |
151.5 35.8% |
Vikt | 81.6kg |
Midja | 80.0cm |
Stuss | 93.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 18.0 | 285 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Champinjoner | 175.0 | 45.5 | 4.6 | 5.2 | 0.4 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Jordnötter rostade saltade | 40.0 | 240.0 | 10.8 | 4.1 | 19.6 |
isoprotte | 100.0 | 400.0 | 82.0 | 4.0 | 3.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 20.0 | 114.4 | 1.9 | 10.1 | 7.4 |
Köttbuljong pulver tärning | 10.0 | 12.8 | 2.0 | 0.5 | 0.3 |
Pasta | 120.0 | 432.0 | 15.0 | 86.3 | 1.4 |
Ketchup tomat | 75.0 | 81.8 | 1.1 | 17.8 | 0.4 |
Broccoli fryst | 150.0 | 44.0 | 5.2 | 2.8 | 0.4 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 80.0 | 230.4 | 8.2 | 43.2 | 1.5 |
Spenat fryst | 100.0 | 22.0 | 2.8 | 0.5 | 0.5 |
Linfrön torkade | 20.0 | 88.0 | 4.9 | 0.0 | 6.2 |
Lök gul röd | 75.0 | 24.0 | 0.9 | 4.5 | 0.1 |
maltodextrin | 25.0 | 95.0 | 0.0 | 23.8 | 0.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 200.0 | 298.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
Hallonsylt | 25.0 | 46.2 | 0.1 | 10.9 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1550.0 | 2604.1 | 205.5 32.7% |
221.7 35.2% |
89.1 32.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mörk choklad, >70 % kakao | 20.0 | 114.4 | 1.9 | 10.1 | 7.4 |
Minimjölk < 0,1% fett berik | 150.0 | 53.2 | 5.2 | 7.5 | 0.2 |
Ägg kokt | 165.0 | 231.0 | 20.8 | 0.0 | 16.8 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Ost hårdost 23% fett | 40.0 | 130.7 | 11.7 | 0.3 | 9.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 200.0 | 329.6 | 58.8 | 0.0 | 10.0 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Majskorn konserv u lag | 40.0 | 41.2 | 1.2 | 8.1 | 0.2 |
isoprotte | 130.0 | 520.0 | 106.6 | 5.2 | 3.9 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
820.0 | 1566.5 | 211.3 55.5% |
33.6 8.8% |
59.9 35.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
maltodextrin | 50.0 | 190.0 | 0.0 | 47.5 | 0.0 |
Tomatpuré konc konserv | 200.0 | 88.0 | 3.4 | 15.4 | 0.2 |
isoprotte | 105.0 | 420.0 | 86.1 | 4.2 | 3.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 65.0 | 86.8 | 17.8 | 0.0 | 1.6 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 230.0 | 342.7 | 46.0 | 0.0 | 17.5 |
Minimjölk < 0,1% fett berik | 150.0 | 53.2 | 5.2 | 7.5 | 0.2 |
Tomat | 40.0 | 8.8 | 0.3 | 1.5 | 0.1 |
Klubba chokladkola karamell | 200.0 | 872.0 | 5.0 | 161.2 | 22.2 |
Lök gul röd | 75.0 | 24.0 | 0.9 | 4.5 | 0.1 |
Smör 80% fett | 4.0 | 28.8 | 0.0 | 0.0 | 3.2 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1219.0 | 2158.6 | 165.3 31.4% |
250.5 47.6% |
48.6 21.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 15.0 | 237 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 165.0 | 349.5 | 20.6 | 0.0 | 29.7 |
Hallonsylt | 50.0 | 92.5 | 0.2 | 21.8 | 0.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
lidl blåbärssylt | 25.0 | 63.0 | 0.0 | 15.8 | 0.0 |
Minimjölk < 0,1% fett berik | 225.0 | 79.9 | 7.9 | 11.2 | 0.2 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 50.0 | 282.0 | 4.6 | 26.4 | 17.6 |
prottebar | 50.0 | 194.5 | 16.5 | 21.5 | 6.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 50.0 | 176.5 | 6.6 | 26.0 | 3.4 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 50.0 | 176.5 | 6.6 | 26.0 | 3.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 200.0 | 267.2 | 54.8 | 0.0 | 5.0 |
Linfrön torkade | 25.0 | 110.0 | 6.1 | 0.0 | 7.8 |
isoprotte | 30.0 | 120.0 | 24.6 | 1.2 | 0.9 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Champinjoner | 100.0 | 26.0 | 2.6 | 3.0 | 0.2 |
isoprotte | 50.0 | 200.0 | 41.0 | 2.0 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 2247.6 | 193.5 35.5% |
161.7 29.6% |
83.9 34.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |