Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Pasta berik | 100.0 | 356.0 | 11.0 | 71.8 | 1.5 |
Köttfärssås på nötfärs | 340.0 | 319.6 | 30.3 | 12.6 | 15.3 |
Mjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Makrill konserv | 169.0 | 547.6 | 31.9 | 0.0 | 47.3 |
Béarnaisesås | 70.0 | 301.0 | 1.8 | 1.0 | 32.8 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 200.0 | 210.0 | 46.2 | 0.0 | 2.4 |
Yoghurt 1,3% fett Yoplait | 125.0 | 117.0 | 8.8 | 16.2 | 1.8 |
Fetaost 25% fett | 100.0 | 297.0 | 17.5 | 1.8 | 24.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1304.0 | 2348.2 | 163.5 27.9% |
108.2 18.4% |
139.0 53.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nötköttgryta lök tomat morötter rotselleri i lergryta | 300.0 | 259.2 | 33.3 | 10.2 | 8.4 |
Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
Banan | 105.0 | 105.0 | 1.8 | 22.8 | 0.0 |
Pasta | 150.0 | 540.0 | 18.8 | 107.8 | 1.8 |
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Basmatiris okokt | 200.0 | 718.0 | 18.4 | 153.4 | 2.0 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 400.0 | 438.4 | 40.0 | 10.8 | 25.2 |
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 30.0 | 128.7 | 2.9 | 0.8 | 12.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1435.0 | 2775.3 | 136.1 19.9% |
309.0 45.1% |
105.6 35.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Torsk | 125.0 | 93.8 | 21.2 | 0.0 | 0.9 |
Hummersås | 70.0 | 94.0 | 5.8 | 2.2 | 7.0 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
310.0 | 390.8 | 42.6 43.0% |
2.4 2.4% |
23.8 54.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Strömming panerad stekt | 100.0 | 206.0 | 16.4 | 3.4 | 14.0 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Honung | 25.0 | 83.0 | 0.1 | 20.4 | 0.0 |
Kalkon | 250.0 | 287.5 | 55.0 | 0.0 | 7.2 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 200.0 | 480.0 | 14.8 | 90.8 | 2.8 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Basmatiris okokt | 150.0 | 538.5 | 13.8 | 115.0 | 1.5 |
Pasta | 150.0 | 540.0 | 18.8 | 107.8 | 1.8 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1475.0 | 3064.5 | 226.9 30.6% |
415.0 56.0% |
43.5 13.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Oxfilé nöt | 150.0 | 183.0 | 30.9 | 0.0 | 6.6 |
Lax | 236.0 | 427.2 | 43.4 | 0.0 | 28.3 |
Mjölk 3% fett | 250.0 | 150.0 | 8.5 | 12.0 | 7.5 |
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Tomatsås | 236.0 | 148.4 | 3.1 | 8.7 | 10.4 |
Broccoli | 140.0 | 49.0 | 4.9 | 4.3 | 0.4 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Ägg stekt | 150.0 | 317.7 | 18.8 | 0.0 | 27.0 |
Makrill | 100.0 | 221.0 | 20.1 | 0.0 | 15.1 |
Ost hårdost 38% fett | 30.0 | 126.0 | 6.0 | 0.4 | 11.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1542.0 | 2209.3 | 189.6 34.9% |
70.4 13.0% |
125.0 52.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morötter kokta | 125.0 | 68.8 | 0.9 | 13.5 | 0.4 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Ananas | 75.0 | 41.2 | 0.3 | 8.8 | 0.3 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 350.0 | 383.6 | 35.0 | 9.4 | 22.0 |
Basmatiris okokt | 225.0 | 807.8 | 20.7 | 172.6 | 2.2 |
Potatis kokt | 125.0 | 97.1 | 2.2 | 20.5 | 0.1 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Potatismos hemlagat | 285.0 | 248.2 | 6.3 | 39.6 | 6.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 400.0 | 420.0 | 92.4 | 0.0 | 4.8 |
Grapefrukt | 75.0 | 26.8 | 0.5 | 5.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1866.0 | 2616.5 | 206.0 32.5% |
316.0 49.8% |
49.4 17.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Kikärter torkade kokta u salt | 50.0 | 80.5 | 4.4 | 11.6 | 1.3 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 200.0 | 210.0 | 46.2 | 0.0 | 2.4 |
Béarnaisesås | 70.0 | 301.0 | 1.8 | 1.0 | 32.8 |
Yoghurt 1,3% fett Yoplait | 125.0 | 117.0 | 8.8 | 16.2 | 1.8 |
Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
Ägg kokt | 225.0 | 315.0 | 28.4 | 0.0 | 23.0 |
Grönsaksblandning ärter morötter bönor blomkål fryst | 200.0 | 76.0 | 4.8 | 9.0 | 1.0 |
Lax sida kallrökt | 140.0 | 294.0 | 31.6 | 0.0 | 18.8 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1270.0 | 2148.4 | 182.4 34.4% |
83.7 15.8% |
116.6 49.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 250.0 | 194.2 | 4.5 | 41.0 | 0.2 |
Biff m lök o sås nötkött kinesisk rätt | 200.0 | 372.0 | 27.6 | 7.4 | 25.8 |
Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Honung | 50.0 | 166.0 | 0.2 | 40.8 | 0.0 |
Olivolja | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
Köttbullar nötfärs stekta | 200.0 | 350.0 | 37.8 | 11.2 | 16.6 |
Broccoli | 200.0 | 70.0 | 7.0 | 6.2 | 0.6 |
Béarnaisesås | 50.0 | 215.0 | 1.3 | 0.7 | 23.4 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1200.0 | 2367.2 | 131.8 22.6% |
152.3 26.1% |
131.6 51.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris kokt | 200.0 | 238.8 | 6.2 | 51.0 | 0.6 |
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör | 150.0 | 175.6 | 4.0 | 11.4 | 12.6 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 65.0 | 238.9 | 5.2 | 45.8 | 2.5 |
Potatis kokt | 125.0 | 97.1 | 2.2 | 20.5 | 0.1 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 250.0 | 117.5 | 1.5 | 8.0 | 0.0 |
Grillad kyckling m skinn- | 200.0 | 472.0 | 49.8 | 0.0 | 30.4 |
Pasta | 150.0 | 540.0 | 18.8 | 107.8 | 1.8 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 300.0 | 315.0 | 69.3 | 0.0 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1665.0 | 2640.9 | 192.2 30.9% |
305.0 49.1% |
54.7 20.0% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |