Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris kokt | 200.0 | 238.8 | 6.2 | 51.0 | 0.6 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 65.0 | 238.9 | 5.2 | 45.8 | 2.5 |
Grillad kyckling m skinn- | 200.0 | 472.0 | 49.8 | 0.0 | 30.4 |
Pasta | 150.0 | 540.0 | 18.8 | 107.8 | 1.8 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 250.0 | 117.5 | 1.5 | 8.0 | 0.0 |
Potatis kokt | 125.0 | 97.1 | 2.2 | 20.5 | 0.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 300.0 | 315.0 | 69.3 | 0.0 | 3.6 |
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör | 150.0 | 175.6 | 4.0 | 11.4 | 12.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1665.0 | 2640.9 | 192.2 30.9% |
305.0 49.1% |
54.7 20.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Cashewnötter | 30.0 | 177.0 | 4.6 | 7.8 | 14.0 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Fransk omelett vatten | 300.0 | 459.9 | 29.7 | 0.0 | 38.4 |
Rostbiff nöt ugnsstekt | 150.0 | 205.5 | 36.9 | 0.0 | 6.3 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Volu Mass proteinpulver | 50.0 | 188.5 | 17.5 | 22.5 | 1.5 |
Lax | 250.0 | 452.5 | 46.0 | 0.0 | 30.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1060.0 | 2144.3 | 168.7 31.4% |
31.2 5.8% |
149.0 62.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hasselnötter | 20.0 | 131.2 | 2.6 | 1.9 | 12.5 |
Yoghurt 1,3% fett Yoplait | 125.0 | 117.0 | 8.8 | 16.2 | 1.8 |
Messmör 5% fett berik | 18.0 | 47.0 | 1.3 | 8.3 | 0.9 |
Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 |
Lax stekt | 125.0 | 281.2 | 28.5 | 0.0 | 18.6 |
Gröna bönor | 150.0 | 44.0 | 2.8 | 5.2 | 0.2 |
Ägg stekt | 250.0 | 529.5 | 31.2 | 0.0 | 45.0 |
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 20.0 | 85.8 | 1.9 | 0.5 | 8.6 |
Camembert vitmögelost 23% fett | 20.0 | 57.2 | 4.3 | 0.0 | 4.5 |
Spenat fräst | 100.0 | 60.0 | 4.0 | 0.7 | 4.1 |
Volu Mass proteinpulver | 150.0 | 565.5 | 52.5 | 67.5 | 4.5 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 30.0 | 66.3 | 1.6 | 12.2 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1128.0 | 2506.5 | 152.9 24.9% |
112.5 18.3% |
154.0 56.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 120.0 | 320.0 | 8.4 | 61.6 | 2.8 |
Kalkon | 200.0 | 230.0 | 44.0 | 0.0 | 5.8 |
Jordnötssmör | 5.0 | 30.8 | 1.1 | 0.7 | 2.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Chokladpraliner | 10.0 | 54.0 | 0.7 | 5.3 | 3.4 |
Potatis kokt | 250.0 | 194.2 | 4.5 | 41.0 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Basmatiris kokt | 50.0 | 59.7 | 1.6 | 12.8 | 0.2 |
Hasselnötter | 10.0 | 65.6 | 1.3 | 0.9 | 6.3 |
Messmör 5% fett berik | 100.0 | 261.1 | 7.2 | 46.1 | 5.0 |
Morot | 125.0 | 55.4 | 0.8 | 10.9 | 0.4 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Volu Mass proteinpulver | 200.0 | 754.0 | 70.0 | 90.0 | 6.0 |
Banan | 220.0 | 220.0 | 3.7 | 47.7 | 0.0 |
Risnudlar glasnudlar | 100.0 | 351.0 | 0.2 | 86.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2040.0 | 3148.5 | 220.9 29.2% |
425.5 56.2% |
49.0 14.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kalvfilé stekt | 200.0 | 288.0 | 54.6 | 0.0 | 7.4 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Broccoli | 200.0 | 70.0 | 7.0 | 6.2 | 0.6 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Bärtårta grädde vaniljkräm sylt gele | 110.0 | 269.0 | 3.5 | 34.5 | 12.2 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Hasselnötter | 30.0 | 196.8 | 3.9 | 2.8 | 18.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1140.0 | 1334.8 | 105.8 32.3% |
74.7 22.8% |
65.0 45.0% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 86.1kg |
Midja | 82.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 30.0 | 270 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Kyckling kokt | 200.0 | 334.4 | 62.8 | 0.0 | 9.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 1000.0 | 470.0 | 6.0 | 32.0 | 0.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Couscous tillagad | 165.0 | 178.0 | 6.3 | 36.0 | 0.3 |
Gröna bönor | 100.0 | 29.3 | 1.9 | 3.5 | 0.1 |
Hasselnötter | 30.0 | 196.8 | 3.9 | 2.8 | 18.8 |
Lammköttgryta lök kålrot i lergryta | 250.0 | 411.0 | 30.5 | 5.0 | 29.8 |
Volu Mass proteinpulver | 100.0 | 377.0 | 35.0 | 45.0 | 3.0 |
Pure Jordgubb | 100.0 | 95.0 | 0.5 | 20.0 | 0.8 |
Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
Honung | 20.0 | 66.4 | 0.1 | 16.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2815.0 | 3071.7 | 185.7 27.8% |
304.0 45.4% |
79.0 26.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |