lindis1980s viktdagbok

« Till lindis1980s profil

2012-08-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 40.0 56.0 5.0 0.0 4.1
Choklad o chokladpraliner 23.0 125.8 1.7 12.4 7.8
Fläskkotlett gris fett bortskuret 118.0 121.5 25.5 0.0 2.0
Ketchup tomat 20.0 21.8 0.3 4.7 0.1
Riskakor smaksatta 18% fett 10.0 46.1 0.7 6.6 1.8
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad 70.0 52.8 2.1 10.0 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 50.0 191.2 3.1 35.0 3.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 15.0 53.2 1.5 9.8 0.4
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Mango 125.0 86.0 0.6 18.8 0.4
Mjuk kola och mjuk chokladmaräng överdragen m mjölkchoklad Japp Mars 51.0 227.0 2.0 35.3 8.3
Rökt skinka gris 3% fett 11.0 12.8 2.4 0.0 0.3
Broccoli 400.0 140.0 14.0 12.4 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1333.0 1344.2 78.5
24.2%
160.9
49.7%
37.2
26.1%

2012-08-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Lax sida kallrökt 110.0 231.0 24.9 0.0 14.7
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Hasselnötter 10.0 65.6 1.3 0.9 6.3
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 21.0 74.6 2.1 13.8 0.5
Tomat 250.0 55.0 2.0 9.5 0.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Choklad o chokladpraliner 22.0 120.3 1.6 11.8 7.4
Gröna bönor 50.0 14.6 1.0 1.8 0.0
Skumgodis 44.0 147.4 0.9 35.4 0.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 200.0 36.0 2.0 5.2 0.2
Keso färskost 4% fett 35.0 32.6 4.2 0.7 1.4
Blomkålssoppa pulver tillagad m vatten mjölk 433.0 220.0 6.9 25.5 9.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1555.0 1238.1 60.8
20.1%
130.1
43.0%
49.2
36.9%

2012-08-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 8.0 28.4 0.8 5.2 0.2
Blomkålssoppa pulver tillagad m vatten mjölk 433.0 220.0 6.9 25.5 9.5
Mjuk kola och mjuk chokladmaräng överdragen m mjölkchoklad Japp Mars 45.0 200.2 1.8 31.2 7.3
Mango 150.0 103.2 0.8 22.5 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 10.0 11.6 2.2 0.0 0.3
Keso färskost 4% fett 27.0 25.1 3.2 0.6 1.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sushi blandning 7 bitar 200.0 318.0 12.4 58.0 3.2
Saltlakrits 10.0 39.5 0.3 9.4 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 22.0 78.1 2.2 14.4 0.6
Tomat 250.0 55.0 2.0 9.5 0.5
Rökt skinka gris 3% fett 10.0 11.6 2.2 0.0 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1545.0 1331.7 48.7
15.1%
201.8
62.4%
32.1
22.5%

2012-08-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Choklad o chokladpraliner 23.0 125.8 1.7 12.4 7.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Riskakor smaksatta 18% fett 10.0 46.1 0.7 6.6 1.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 18.0 63.9 1.8 11.8 0.4
Blomkål 200.0 56.0 3.2 7.8 0.4
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Grönsakssoppa redd 585.0 220.0 10.5 24.6 7.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Mango 164.0 112.8 0.8 24.6 0.5
Skumgodis 12.0 40.2 0.2 9.6 0.0
Saltlakrits 30.0 118.5 0.9 28.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1457.0 1121.1 65.2
24.1%
136.9
50.6%
30.1
25.3%

2012-08-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 40.0 37.2 4.8 0.8 1.6
Kycklingsallad u dressing 400.0 336.0 45.2 12.0 10.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Blomkål 100.0 28.0 1.6 3.9 0.2
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Saltlakrits 150.0 592.5 4.5 141.3 0.0
Gröna bönor frysta 100.0 32.0 1.7 4.3 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1193.0 1327.3 75.0
23.3%
200.9
62.4%
20.2
14.2%

2012-08-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Saltlakrits 11.0 43.4 0.3 10.4 0.0
Tomat 250.0 55.0 2.0 9.5 0.5
Kaviar rökt 20.0 78.0 2.4 2.6 6.6
Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter 162.0 263.2 7.1 33.2 10.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
721.0 693.2 27.8
16.5%
80.8
48.0%
26.3
35.5%

2012-08-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 180.0 189.0 41.6 0.0 2.2
Kaviar rökt 20.0 78.0 2.4 2.6 6.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 170.0 80.8 5.8 8.5 2.6
Blomkål 250.0 70.0 4.0 9.8 0.5
Choklad o chokladpraliner 25.0 136.8 1.8 13.4 8.4
Grönsakssoppa redd 584.0 219.6 10.5 24.5 7.0
Saltlakrits 23.0 90.8 0.7 21.7 0.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 100.0 18.0 0.9 2.7 0.1
Morot 60.0 26.6 0.4 5.2 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 28.0 99.4 2.8 18.3 0.7
Oliver gröna inlagda 20.0 25.8 0.3 0.3 2.5
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1540.0 1140.8 83.6
30.4%
107.0
38.9%
37.2
30.7%

2012-08-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter 164.0 266.5 7.2 33.6 10.2
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 70.0 267.8 4.3 49.0 4.6
Saltlakrits 11.0 43.4 0.3 10.4 0.0
Färskost 27% fett Philadelphia 7.0 19.1 0.4 0.2 1.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 33.0 117.2 3.3 21.6 0.8
Vitt vin torrt 12 vol. % 300.0 204.0 0.0 1.2 0.0
Kaviar rökt 25.0 97.5 3.0 3.2 8.2
Fruktyoghurt 2% fett 30.0 27.9 1.0 4.5 0.6
Tomat 250.0 55.0 2.0 9.5 0.5
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Tonfisksallad u dressing 400.0 258.8 28.8 28.8 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1545.0 1529.2 64.0
20.0%
172.0
53.8%
37.0
26.2%

2012-08-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås 100.0 86.0 0.9 2.6 7.9
Saltlakrits 11.0 43.4 0.3 10.4 0.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 24.0 85.2 2.4 15.7 0.6
Lax stekt 70.0 157.5 16.0 0.0 10.4
Rökt kalkon 80.0 106.4 19.2 0.0 3.2
Vitt vin torrt 12 vol. % 150.0 102.0 0.0 0.6 0.0
Kaviar rökt 20.0 78.0 2.4 2.6 6.6
Saltlakrits 11.0 43.4 0.3 10.4 0.0
Rödbeta 150.0 66.4 2.0 12.6 0.0
Tzatziki 30.0 18.8 0.7 1.2 1.3
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Fläskfilé gris 80.0 85.6 16.5 0.0 2.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1106.0 1113.7 74.6
30.0%
81.6
32.8%
40.8
37.2%

2012-08-06

Invägning
Vikt59.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kaviar rökt 20.0 78.0 2.4 2.6 6.6
Saltlakrits 34.0 134.3 1.0 32.0 0.0
Räkor 100.0 84.0 18.1 0.0 0.8
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Ägg kokt 55.0 77.0 6.9 0.0 5.6
Saltlakrits 11.0 43.4 0.3 10.4 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Alfalfagroddar 50.0 16.0 2.0 0.4 0.4
Majsgryn polenta kokt 30.0 27.3 0.6 5.7 0.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 145.0 159.5 35.5 0.0 1.7
Avokado 40.0 66.9 0.8 1.8 6.1
Riskakor solrosfrön majs 4% fett 9.0 35.5 0.7 7.0 0.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1092.0 1050.0 85.6
33.6%
106.7
41.9%
27.6
24.6%
« Äldre inlägg