Vikt | 59.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Alfalfagroddar | 50.0 | 16.0 | 2.0 | 0.4 | 0.4 |
Majsgryn polenta kokt | 30.0 | 27.3 | 0.6 | 5.7 | 0.1 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 145.0 | 159.5 | 35.5 | 0.0 | 1.7 |
Avokado | 40.0 | 66.9 | 0.8 | 1.8 | 6.1 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Saltlakrits | 34.0 | 134.3 | 1.0 | 32.0 | 0.0 |
Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 9.0 | 35.5 | 0.7 | 7.0 | 0.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1092.0 | 1050.0 | 85.6 33.6% |
106.7 41.9% |
27.6 24.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
298.0 | 331.6 | 18.4 22.5% |
27.7 33.8% |
15.8 43.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 28.0 | 94.1 | 2.4 | 17.8 | 0.4 |
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter | 165.0 | 268.1 | 7.3 | 33.8 | 10.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
Mellanfil 1,5% fett berik | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
609.0 | 731.6 | 27.0 15.3% |
90.1 50.9% |
26.4 33.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Choklad o chokladpraliner | 6.0 | 32.8 | 0.4 | 3.2 | 2.0 |
Fläskkotlett gris fett bortskuret | 132.0 | 136.0 | 28.5 | 0.0 | 2.2 |
Skumgodis | 19.0 | 63.6 | 0.4 | 15.3 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Saltlakrits | 34.0 | 134.3 | 1.0 | 32.0 | 0.0 |
Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 22.0 | 73.9 | 1.8 | 14.0 | 0.4 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 170.0 | 30.6 | 1.5 | 4.6 | 0.2 |
Broccoli | 40.0 | 14.0 | 1.4 | 1.2 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 200.0 | 36.0 | 2.0 | 5.2 | 0.2 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 8.0 | 31.5 | 0.6 | 6.2 | 0.4 |
Oliver gröna inlagda | 15.0 | 19.4 | 0.2 | 0.2 | 1.9 |
Alfalfagroddar | 60.0 | 19.2 | 2.4 | 0.5 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1336.0 | 1204.3 | 76.8 26.4% |
121.5 41.8% |
40.7 31.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 15.0 | 51.6 | 1.4 | 9.5 | 0.4 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Äpple m skal | 50.0 | 27.6 | 0.1 | 6.2 | 0.0 |
Keso färskost 4% fett | 15.0 | 14.0 | 1.8 | 0.3 | 0.6 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Fiberhavregryn ångprep | 30.0 | 105.9 | 4.0 | 15.6 | 2.0 |
Äppelmos lättsockrat | 25.0 | 32.5 | 0.0 | 7.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
390.0 | 403.6 | 21.0 21.7% |
49.4 51.1% |
11.6 27.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 17.0 | 67.0 | 1.3 | 13.2 | 0.7 |
Saltlakrits | 82.0 | 323.9 | 2.5 | 77.2 | 0.0 |
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Ägg kokt | 58.0 | 81.2 | 7.3 | 0.0 | 5.9 |
Getost chèvre vitmögelost 25% fett | 30.0 | 103.5 | 6.2 | 0.4 | 8.7 |
Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 23.0 | 77.3 | 1.9 | 14.6 | 0.4 |
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås | 100.0 | 86.0 | 0.9 | 2.6 | 7.9 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter | 172.0 | 279.5 | 7.6 | 35.3 | 10.7 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 200.0 | 136.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1057.0 | 1469.9 | 46.7 14.3% |
172.2 52.6% |
47.7 33.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avokado | 40.0 | 66.9 | 0.8 | 1.8 | 6.1 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 90.0 | 94.5 | 20.8 | 0.0 | 1.1 |
Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 |
Kaviar rökt | 18.0 | 70.2 | 2.2 | 2.3 | 5.9 |
Röda bönor torkade kokta u salt | 15.0 | 16.3 | 1.2 | 2.2 | 0.1 |
Ägg kokt | 57.0 | 79.8 | 7.2 | 0.0 | 5.8 |
Majsgryn polenta kokt | 30.0 | 27.3 | 0.6 | 5.7 | 0.1 |
Saltlakrits | 60.0 | 237.0 | 1.8 | 56.5 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 250.0 | 170.0 | 0.0 | 1.0 | 0.0 |
Choklad o chokladpraliner | 6.0 | 32.8 | 0.4 | 3.2 | 2.0 |
Kronärtskocka | 25.0 | 13.0 | 0.7 | 1.8 | 0.0 |
Saltlakrits | 11.0 | 43.4 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
Fläskfilé gris | 100.0 | 107.0 | 20.6 | 0.0 | 2.6 |
Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 25.0 | 84.0 | 2.1 | 15.9 | 0.4 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1082.0 | 1231.2 | 71.0 27.2% |
115.3 44.2% |
32.8 28.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 4.0 | 15.8 | 0.3 | 3.1 | 0.2 |
Saltlakrits | 12.0 | 47.4 | 0.4 | 11.3 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 200.0 | 36.0 | 2.0 | 5.2 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Choklad o chokladpraliner | 25.0 | 136.8 | 1.8 | 13.4 | 8.4 |
Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 20.0 | 67.2 | 1.7 | 12.7 | 0.3 |
Jordgubbar | 200.0 | 83.2 | 1.0 | 16.6 | 0.4 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 12.0 | 22.8 | 0.6 | 1.0 | 1.5 |
Keso färskost 4% fett | 15.0 | 14.0 | 1.8 | 0.3 | 0.6 |
Fetaost 25% fett | 8.0 | 23.8 | 1.4 | 0.1 | 2.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 90.0 | 94.5 | 20.8 | 0.0 | 1.1 |
Skumgodis | 11.0 | 36.8 | 0.2 | 8.8 | 0.0 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Ketchup tomat | 35.0 | 38.2 | 0.5 | 8.3 | 0.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 110.0 | 115.5 | 25.4 | 0.0 | 1.3 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Potatis kokt | 170.0 | 132.1 | 3.1 | 27.9 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1412.0 | 1218.1 | 80.8 27.5% |
139.9 47.7% |
32.0 24.7% |
Vikt | 58.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Choklad o chokladpraliner | 6.0 | 32.8 | 0.4 | 3.2 | 2.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 85.0 | 89.2 | 19.6 | 0.0 | 1.0 |
Saltlakrits | 24.0 | 94.8 | 0.7 | 22.6 | 0.0 |
Broccoli | 125.0 | 43.8 | 4.4 | 3.9 | 0.4 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 9.0 | 35.5 | 0.7 | 7.0 | 0.4 |
Squash | 70.0 | 11.9 | 0.8 | 1.5 | 0.1 |
Päron | 150.0 | 80.4 | 0.6 | 16.4 | 0.2 |
Paprika grön | 60.0 | 12.0 | 0.4 | 2.0 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Tomat | 250.0 | 55.0 | 2.0 | 9.5 | 0.5 |
Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter | 163.0 | 264.9 | 7.2 | 33.4 | 10.1 |
Hårt bröd råg vete majs surdeg 15% fibrer Pyramidbageriet | 20.0 | 67.2 | 1.7 | 12.7 | 0.3 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1292.0 | 1091.0 | 61.3 23.5% |
125.8 48.1% |
32.7 28.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Keso färskost 4% fett | 40.0 | 37.2 | 4.8 | 0.8 | 1.6 |
Amerikanska cookies choklad | 30.0 | 145.8 | 1.6 | 19.0 | 6.9 |
Äppelmos lättsockrat | 40.0 | 52.0 | 0.0 | 12.4 | 0.0 |
Tonfisksallad u dressing | 400.0 | 258.8 | 28.8 | 28.8 | 1.6 |
Fiberhavregryn ångprep | 40.0 | 141.2 | 5.3 | 20.8 | 2.7 |
Skumgodis | 50.0 | 167.5 | 1.0 | 40.2 | 0.0 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 9.0 | 35.5 | 0.7 | 7.0 | 0.4 |
Sushi blandning 7 bitar | 200.0 | 318.0 | 12.4 | 58.0 | 3.2 |
Apelsin | 100.0 | 52.0 | 0.8 | 10.8 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1109.0 | 1303.0 | 62.2 19.8% |
207.8 66.1% |
19.5 14.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 42.0 | 197 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fransk omelett kaffegrädde | 40.0 | 77.9 | 4.2 | 0.3 | 6.8 |
Aubergine | 100.0 | 25.0 | 1.1 | 3.7 | 0.1 |
Rökt skinka gris 6% fett | 20.0 | 27.6 | 4.2 | 0.0 | 1.2 |
Rödspättafilé opanerad stekt | 100.0 | 95.2 | 22.0 | 0.0 | 0.6 |
Ost hårdost 23% fett | 16.0 | 52.3 | 4.7 | 0.1 | 3.7 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 60.0 | 156.0 | 4.6 | 31.0 | 0.7 |
Marmelad aprikos björnbär jordgubbar | 12.0 | 28.8 | 0.1 | 6.9 | 0.0 |
Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Choklad o chokladpraliner | 65.0 | 355.6 | 4.8 | 34.9 | 21.9 |
Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 175.0 | 325.5 | 12.6 | 45.0 | 9.3 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 20.0 | 51.8 | 1.7 | 9.8 | 0.5 |
Plommon | 20.0 | 9.4 | 0.1 | 2.0 | 0.0 |
Skumgodis | 30.0 | 100.5 | 0.6 | 24.1 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 300.0 | 204.0 | 0.0 | 1.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1178.0 | 1781.4 | 67.5 17.3% |
169.0 43.3% |
67.8 39.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |