Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 220.0 | 923 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skinka innanlår gris | 10.0 | 10.0 | 2.1 | 0.0 | 0.2 |
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 750.0 | 742.5 | 1.5 | 44.2 | 0.0 |
Lasagne portionsbit, Billys | 400.0 | 496.4 | 21.2 | 52.8 | 20.4 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1695.0 | 1481.9 | 31.6 14.1% |
136.4 60.9% |
24.6 24.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 350.0 | 1468 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 150.0 | 375.0 | 11.2 | 68.4 | 3.8 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 30.0 | 113.4 | 5.1 | 0.6 | 10.2 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 350.0 | 353.5 | 19.6 | 30.1 | 16.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
739.0 | 1165.9 | 47.1 16.7% |
116.6 41.2% |
52.5 42.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 450.0 | 213.8 | 15.3 | 22.5 | 6.8 |
Pasta berik kokt u salt | 225.0 | 288.0 | 9.0 | 58.3 | 1.1 |
Chokladkaka | 50.0 | 182.0 | 3.0 | 20.9 | 9.4 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Päron | 100.0 | 53.6 | 0.4 | 10.9 | 0.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Gröna ärter frysta | 40.0 | 26.1 | 2.1 | 2.8 | 0.2 |
Paprika röd | 20.0 | 6.0 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 170.0 | 187.0 | 41.6 | 0.0 | 2.0 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1551.0 | 1038.5 | 83.5 33.0% |
122.6 48.5% |
20.6 18.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika röd | 20.0 | 6.0 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Päron | 100.0 | 53.6 | 0.4 | 10.9 | 0.1 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 40.0 | 95.6 | 2.8 | 18.4 | 0.6 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Falukorv 23% fett | 50.0 | 129.5 | 5.0 | 1.8 | 11.5 |
Mjukost smältost 20% fett | 30.0 | 76.0 | 5.0 | 0.0 | 6.2 |
Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Majskorn konserv u lag | 30.0 | 30.9 | 0.9 | 6.1 | 0.2 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 150.0 | 370.5 | 10.8 | 69.0 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1051.0 | 1335.1 | 52.5 16.3% |
179.4 55.7% |
39.7 28.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Falukorv 23% fett | 100.0 | 259.0 | 9.9 | 3.7 | 23.0 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Ketchup tomat | 15.0 | 16.4 | 0.2 | 3.6 | 0.1 |
Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 30.0 | 71.7 | 2.1 | 13.8 | 0.5 |
Paprika röd | 15.0 | 4.5 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Broccoli fryst | 15.0 | 4.4 | 0.5 | 0.3 | 0.0 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Chili con carne | 150.0 | 171.0 | 12.2 | 11.8 | 7.4 |
Pasta berik kokt m salt | 225.0 | 294.8 | 11.0 | 56.5 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1615.0 | 1444.3 | 64.7 18.3% |
187.4 53.0% |
44.8 28.7% |
Vikt | 68.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Béarnaisesås | 50.0 | 215.0 | 1.3 | 0.7 | 23.4 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 200.0 | 241.2 | 4.4 | 46.2 | 3.2 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Popcorn poppade | 100.0 | 414.0 | 10.1 | 55.0 | 14.5 |
Rökt kalkon | 15.0 | 20.0 | 3.6 | 0.0 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 150.0 | 27.0 | 1.4 | 4.0 | 0.2 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 15.0 | 93.0 | 0.0 | 0.0 | 10.5 |
Oxfilé nöt | 150.0 | 183.0 | 30.9 | 0.0 | 6.6 |
Ketchup tomat | 15.0 | 16.4 | 0.2 | 3.6 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1116.0 | 1663.1 | 73.8 18.2% |
171.6 42.4% |
70.3 39.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fläskfilé gris stekt i skivor | 200.0 | 310.0 | 56.2 | 0.0 | 9.2 |
Hallon frysta | 30.0 | 11.3 | 0.3 | 1.6 | 0.2 |
Rödvin 12 vol. % | 425.0 | 306.0 | 0.0 | 3.4 | 0.0 |
Honungsmelon | 20.0 | 7.3 | 0.1 | 1.6 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Skinka fransyska gris | 100.0 | 101.0 | 19.8 | 0.0 | 2.3 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka ost | 50.0 | 117.3 | 5.6 | 12.8 | 4.6 |
Chokladmousse | 150.0 | 579.6 | 5.2 | 36.6 | 46.2 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 300.0 | 361.8 | 6.6 | 69.3 | 4.8 |
Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1655.0 | 2131.4 | 106.3 23.4% |
135.4 29.7% |
94.1 46.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ketchup tomat | 30.0 | 32.7 | 0.4 | 7.1 | 0.2 |
Senap svensk | 20.0 | 33.0 | 1.1 | 4.0 | 1.3 |
Hamburgare ca 17% fett stekt | 100.0 | 246.0 | 20.4 | 0.0 | 18.4 |
Potatismos pulver berik tillagad | 200.0 | 132.4 | 3.0 | 25.0 | 1.6 |
Fruktkaka | 50.0 | 198.4 | 3.2 | 23.6 | 9.8 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 370.0 | 299.7 | 0.4 | 11.1 | 0.0 |
Köttfärssås o spaghetti | 500.0 | 565.5 | 32.5 | 78.5 | 11.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1270.0 | 1507.7 | 61.0 19.8% |
149.3 48.6% |
42.8 31.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 320.0 | 1343 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 96 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 200.0 | 550.0 | 4.0 | 8.8 | 56.2 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Avokado | 30.0 | 50.2 | 0.6 | 1.3 | 4.6 |
Potatis m skal bakad u salt | 160.0 | 145.9 | 2.7 | 31.0 | 0.2 |
Paprika gul | 20.0 | 6.0 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 30.0 | 169.2 | 2.8 | 15.9 | 10.6 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 300.0 | 142.5 | 10.2 | 15.0 | 4.5 |
Bacon gris | 150.0 | 517.5 | 20.1 | 0.0 | 49.2 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1756.0 | 2024.7 | 63.2 12.5% |
116.5 23.1% |
143.4 64.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 300.0 | 1259 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 100.0 | 215.0 | 13.0 | 7.4 | 14.9 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 200.0 | 1128.0 | 18.4 | 105.8 | 70.4 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 |
Sötsur sås | 100.0 | 96.0 | 0.2 | 23.3 | 0.0 |
Pasta | 200.0 | 720.0 | 25.0 | 143.8 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1476.0 | 2798.0 | 89.0 12.9% |
357.2 51.6% |
108.2 35.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |