Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 300.0 | 1259 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Pasta | 200.0 | 720.0 | 25.0 | 143.8 | 2.4 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 200.0 | 1128.0 | 18.4 | 105.8 | 70.4 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 100.0 | 215.0 | 13.0 | 7.4 | 14.9 |
Sötsur sås | 100.0 | 96.0 | 0.2 | 23.3 | 0.0 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1476.0 | 2798.0 | 89.0 12.9% |
357.2 51.6% |
108.2 35.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 120.0 | 503 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Gurka | 30.0 | 4.2 | 0.2 | 0.7 | 0.0 |
Köttbullar stekta hemlagade | 200.0 | 354.0 | 31.6 | 11.6 | 20.0 |
Moussaka | 350.0 | 401.1 | 29.8 | 18.6 | 21.7 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 5.0 | 31.0 | 0.0 | 0.0 | 3.5 |
Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 |
Päron | 100.0 | 53.6 | 0.4 | 10.9 | 0.1 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1211.0 | 1630.3 | 99.7 25.1% |
151.7 38.2% |
64.1 36.6% |
Vikt | 68.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 30.0 | 108 |
Cykla 19-22 km/h | 15.0 | 144 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brunsås med mjölk | 70.0 | 68.0 | 1.7 | 4.1 | 5.0 |
Köttbullar stekta hemlagade | 175.0 | 309.8 | 27.6 | 10.2 | 17.5 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 10.0 | 62.0 | 0.0 | 0.0 | 7.0 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Gurka färskinlagd | 40.0 | 13.0 | 0.3 | 2.7 | 0.0 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 100.0 | 333.0 | 5.4 | 39.7 | 16.3 |
Rökt kalkon | 30.0 | 39.9 | 7.2 | 0.0 | 1.2 |
Potatis kokt | 300.0 | 233.1 | 5.4 | 49.2 | 0.3 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 150.0 | 375.0 | 11.2 | 68.4 | 3.8 |
Popcorn poppade | 100.0 | 414.0 | 10.1 | 55.0 | 14.5 |
Matmuffins grov m getost fårost broccoli spenat soltorkade tomater | 60.0 | 175.3 | 5.6 | 15.6 | 9.6 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1125.0 | 2202.1 | 79.7 14.9% |
255.2 47.8% |
87.8 37.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 750.0 | 742.5 | 1.5 | 44.2 | 0.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 200.0 | 550.0 | 4.0 | 8.8 | 56.2 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 250.0 | 335.0 | 50.0 | 0.0 | 15.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 200.0 | 241.2 | 4.4 | 46.2 | 3.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka ost | 50.0 | 117.3 | 5.6 | 12.8 | 4.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2100.0 | 3045.0 | 79.7 13.0% |
223.0 36.2% |
137.8 50.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 10.0 | 96 |
Styrketräning, lätt | 30.0 | 108 |
Städa | 240.0 | 1007 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatissallad gräddfil majonnäs | 250.0 | 385.0 | 4.2 | 40.0 | 22.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Mjölkchoklad m mjuk kolafyllning Plopp Center | 100.0 | 497.0 | 6.5 | 62.9 | 24.3 |
Vindruvor | 30.0 | 22.6 | 0.2 | 4.7 | 0.2 |
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås | 200.0 | 172.0 | 1.8 | 5.2 | 15.8 |
Broccoli | 30.0 | 10.5 | 1.0 | 0.9 | 0.1 |
Ananas konserv m medelsöt lag | 20.0 | 17.3 | 0.1 | 4.0 | 0.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 150.0 | 166.5 | 32.7 | 0.8 | 3.4 |
Senap fransk | 20.0 | 18.6 | 1.2 | 1.1 | 1.0 |
Tomatsoppa pulver tillagad m vatten | 200.0 | 64.8 | 2.0 | 9.2 | 1.6 |
Grillkorv ca 18% fett | 200.0 | 492.0 | 22.8 | 19.0 | 36.4 |
Svamp konserv u lag | 30.0 | 6.9 | 0.8 | 0.3 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2068.1 | 78.9 15.3% |
194.0 37.7% |
106.3 46.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 250.0 | 1049 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 80.0 | 208.0 | 6.2 | 41.4 | 1.0 |
Köttfärssås o spaghetti | 400.0 | 452.4 | 26.0 | 62.8 | 9.2 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 10.0 | 62.0 | 0.0 | 0.0 | 7.0 |
Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 225.0 | 101.7 | 2.7 | 14.2 | 3.2 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1134.0 | 1286.5 | 53.4 17.3% |
182.1 58.9% |
32.5 23.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 200.0 | 222.0 | 43.6 | 1.0 | 4.6 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Torsk panerad stekt | 150.0 | 211.2 | 24.9 | 6.9 | 9.2 |
Champinjoner konserv u lag | 20.0 | 5.1 | 0.4 | 0.5 | 0.1 |
Pasta berik kokt m salt | 225.0 | 294.8 | 11.0 | 56.5 | 1.8 |
Broccoli fryst | 75.0 | 22.0 | 2.6 | 1.4 | 0.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Fisksås pulver tillagad m mjölk vatten smör typ Skagen Smögen | 70.0 | 78.0 | 1.9 | 5.5 | 5.3 |
Ostsås | 100.0 | 160.0 | 8.0 | 8.4 | 10.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 80.0 | 200.0 | 6.0 | 36.5 | 2.0 |
Ostsås gorgonzola ädelost kaffe- o vispgrädde | 100.0 | 400.0 | 4.5 | 3.0 | 41.7 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1335.0 | 1887.1 | 117.0 25.1% |
155.3 33.4% |
85.2 41.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 288 |
Styrketräning, lätt | 30.0 | 108 |
Cykla mountainbike | 15.0 | 153 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Biff ryggbiff nöt stekt | 125.0 | 201.2 | 35.8 | 0.0 | 6.4 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Rhode Island sås | 10.0 | 37.2 | 0.2 | 0.6 | 3.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Persilja blad | 5.0 | 1.8 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Morot | 80.0 | 35.4 | 0.5 | 7.0 | 0.2 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Isbergssallat | 20.0 | 3.0 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Fisksås pulver tillagad m mjölk vatten smör typ Skagen Smögen | 90.0 | 100.3 | 2.4 | 7.1 | 6.8 |
Torsk panerad stekt | 125.0 | 176.0 | 20.8 | 5.8 | 7.6 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 250.0 | 832.5 | 13.5 | 99.2 | 40.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1955.0 | 2294.6 | 96.1 17.0% |
220.3 38.9% |
110.0 44.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 120.0 | 21.6 | 1.1 | 3.2 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 5.0 | 31.0 | 0.0 | 0.0 | 3.5 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 200.0 | 770.0 | 20.0 | 138.2 | 13.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Moussaka | 300.0 | 343.8 | 25.5 | 15.9 | 18.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1740.0 | 2120.5 | 79.1 15.2% |
248.7 47.9% |
84.3 36.8% |
Vikt | 69.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 20.0 | 192 |
Styrketräning, lätt | 20.0 | 72 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 144 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjukglass vanilj | 100.0 | 154.0 | 3.1 | 19.7 | 7.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 120.0 | 300.0 | 9.0 | 54.7 | 3.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 5.0 | 31.0 | 0.0 | 0.0 | 3.5 |
Chokladkaka | 25.0 | 91.0 | 1.5 | 10.4 | 4.7 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 |
Moussaka | 300.0 | 343.8 | 25.5 | 15.9 | 18.6 |
Hallon frysta | 50.0 | 18.8 | 0.5 | 2.7 | 0.2 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Nötköttgryta lök purjolök morötter | 200.0 | 220.8 | 15.6 | 8.4 | 13.4 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Fruktkaka | 150.0 | 595.0 | 9.8 | 71.0 | 29.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1691.0 | 2246.3 | 83.3 15.2% |
249.6 45.5% |
95.2 39.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Ostbågar | 100.0 | 505.0 | 9.8 | 44.0 | 30.0 |
Paprika röd | 40.0 | 12.0 | 0.4 | 2.1 | 0.1 |
Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Margarin Milda mjölkfritt 70% fett berik | 10.0 | 62.0 | 0.0 | 0.0 | 7.0 |
Nötköttgryta lök purjolök morötter | 200.0 | 220.8 | 15.6 | 8.4 | 13.4 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 120.0 | 300.0 | 9.0 | 54.7 | 3.0 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Vitkål | 30.0 | 7.7 | 0.4 | 1.2 | 0.0 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
966.0 | 1585.5 | 45.3 12.9% |
162.5 46.3% |
63.1 40.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |