Vikt | 88.0kg |
Midja | 85.0cm |
Stuss | 96.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 70.0 | 654 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvar 0,3% | 500.0 | 320.0 | 60.0 | 14.5 | 1.5 |
Salladskål | 65.0 | 13.0 | 0.9 | 1.7 | 0.1 |
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 110.0 | 286.0 | 9.1 | 52.0 | 3.3 |
Fläskpannkaka | 330.0 | 765.6 | 31.7 | 58.7 | 44.9 |
Äpple m skal | 300.0 | 165.6 | 0.6 | 37.2 | 0.3 |
Banan | 400.0 | 400.0 | 6.8 | 86.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1735.0 | 2052.2 | 116.5 23.3% |
251.3 50.3% |
57.9 26.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 220.0 | 220.0 | 3.7 | 47.7 | 0.0 |
Blodpudding blodkorv 14% fett | 164.0 | 416.6 | 18.0 | 32.8 | 23.0 |
Tunnbrödsrulle m pastrami potatis sallad majonnäs | 210.0 | 333.3 | 11.3 | 32.8 | 16.4 |
Kvar 0,3% | 500.0 | 320.0 | 60.0 | 14.5 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1094.0 | 1289.9 | 93.0 29.7% |
127.8 40.8% |
40.9 29.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 30.0 | 106.5 | 3.0 | 19.6 | 0.8 |
Chili con carne | 150.0 | 171.0 | 12.2 | 11.8 | 7.4 |
Taco m köttfärsfyllning m.m. | 600.0 | 1333.8 | 51.0 | 107.4 | 76.2 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Banan | 230.0 | 230.0 | 3.9 | 49.9 | 0.0 |
Äpple m skal | 90.0 | 49.7 | 0.2 | 11.2 | 0.1 |
Riskakor smaksatta 18% fett | 8.0 | 36.9 | 0.6 | 5.3 | 1.4 |
Kvar 0,3% | 500.0 | 320.0 | 60.0 | 14.5 | 1.5 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1668.0 | 2411.9 | 135.9 23.1% |
243.8 41.5% |
91.9 35.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 124.0 | 2028 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chili con carne | 675.0 | 769.5 | 54.7 | 53.3 | 33.1 |
Kvar 0,3% | 750.0 | 480.0 | 90.0 | 21.8 | 2.2 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 192.0 | 480.0 | 14.4 | 87.6 | 4.8 |
Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 |
Banan | 115.0 | 115.0 | 2.0 | 25.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1932.0 | 1954.9 | 161.5 34.7% |
212.5 45.7% |
40.3 19.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 124.0 | 2028 |
Löpning 12,1 km/h (5 min/km) | 65.0 | 1266 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salladskål | 157.0 | 31.4 | 2.2 | 4.1 | 0.3 |
Gröna bönor | 68.0 | 19.9 | 1.3 | 2.4 | 0.1 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 35.0 | 90.3 | 2.0 | 18.3 | 0.5 |
Remouladsås | 45.0 | 289.1 | 0.4 | 1.0 | 32.0 |
Whisky 40 vol. % | 6.0 | 13.3 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Torsk panerad stekt | 400.0 | 563.2 | 66.4 | 18.4 | 24.4 |
Äpple m skal | 300.0 | 165.6 | 0.6 | 37.2 | 0.3 |
Mesost ca 30% fett berik | 15.0 | 69.0 | 1.7 | 5.9 | 4.4 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Potatis kokt | 113.0 | 87.8 | 2.0 | 18.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1589.0 | 1689.6 | 110.0 26.9% |
156.4 38.2% |
62.9 34.9% |
Vikt | 88.0kg |
Midja | 85.0cm |
Stuss | 94.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 123.0 | 2011 |
Styrketräning, tungt | 70.0 | 654 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mesost ca 30% fett berik | 18.0 | 82.8 | 2.0 | 7.1 | 5.3 |
Mesost ca 30% fett berik | 44.0 | 202.4 | 5.0 | 17.3 | 12.9 |
Banan | 215.0 | 215.0 | 3.7 | 46.7 | 0.0 |
Kvar 0,3% | 2500.0 | 1600.0 | 300.0 | 72.5 | 7.5 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 64.0 | 165.1 | 3.6 | 33.5 | 0.9 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 75.0 | 187.5 | 5.6 | 34.2 | 1.9 |
Kaviar rökt | 20.0 | 78.0 | 2.4 | 2.6 | 6.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
3186.0 | 2690.8 | 352.3 53.8% |
221.1 33.8% |
35.9 12.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 123.0 | 2011 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 160.0 | 160.0 | 2.7 | 34.7 | 0.0 |
Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 246.0 | 501.8 | 44.5 | 0.0 | 36.4 |
Mesost ca 30% fett berik | 27.0 | 124.2 | 3.1 | 10.6 | 7.9 |
Ketchup tomat | 16.0 | 17.4 | 0.2 | 3.8 | 0.1 |
Pasta kokt m salt | 181.0 | 234.4 | 8.1 | 46.9 | 0.7 |
Köttkorv ca 23% fett rå | 264.0 | 667.9 | 21.4 | 13.5 | 59.4 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 39.0 | 93.6 | 2.9 | 17.7 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1033.0 | 2011.1 | 95.4 19.0% |
127.2 25.4% |
123.0 55.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 122.0 | 1995 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 115.0 | 115.0 | 2.0 | 25.0 | 0.0 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 11.0 | 74.8 | 0.0 | 0.7 | 8.4 |
Kornbröd ca 3% fibrer | 78.0 | 187.2 | 4.5 | 33.2 | 3.3 |
Mesost ca 30% fett berik | 400.0 | 1840.0 | 45.2 | 157.2 | 117.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
854.0 | 2377.0 | 81.7 13.6% |
223.3 37.3% |
129.7 49.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 123.0 | 2011 |
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 59.0 | 1332 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 85.0 | 85.0 | 1.4 | 18.4 | 0.0 |
Bruna bönor konserv | 236.0 | 233.2 | 10.4 | 37.1 | 2.1 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Tortilla chips | 50.0 | 252.0 | 3.4 | 28.6 | 13.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Salladskål | 102.0 | 20.4 | 1.4 | 2.7 | 0.2 |
Honung | 15.0 | 49.8 | 0.0 | 12.2 | 0.0 |
Kornbröd ca 3% fibrer | 75.0 | 180.0 | 4.4 | 31.9 | 3.2 |
Mesost ca 30% fett berik | 38.0 | 174.8 | 4.3 | 14.9 | 11.1 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 28.0 | 77.0 | 0.6 | 1.2 | 7.9 |
Entrecôte nöt stekt | 434.0 | 937.4 | 113.3 | 0.0 | 54.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1328.0 | 2271.6 | 169.2 30.2% |
155.1 27.7% |
104.1 42.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 122.0 | 1995 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 130.0 | 357.5 | 2.6 | 5.7 | 36.5 |
Lax sida kallrökt | 35.0 | 73.5 | 7.9 | 0.0 | 4.7 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 144.0 | 158.4 | 35.3 | 0.0 | 1.7 |
Honung | 15.0 | 49.8 | 0.0 | 12.2 | 0.0 |
Kornbröd ca 3% fibrer | 81.0 | 194.4 | 4.7 | 34.4 | 3.4 |
Ägg kokt | 152.0 | 212.8 | 19.2 | 0.0 | 15.5 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 120.0 | 300.0 | 9.0 | 54.7 | 3.0 |
Lök gul röd | 35.0 | 11.2 | 0.4 | 2.1 | 0.0 |
Päron | 520.0 | 278.7 | 2.1 | 56.7 | 0.5 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Lax sida kallrökt | 58.0 | 121.8 | 13.1 | 0.0 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1630.0 | 2008.1 | 125.8 25.9% |
192.5 39.6% |
73.9 34.5% |
Vikt | 88.0kg |
Midja | 85.0cm |
Stuss | 95.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 120.0 | 1962 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Stuvade makaroner | 450.0 | 654.8 | 27.4 | 98.1 | 15.8 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Honung | 15.0 | 49.8 | 0.0 | 12.2 | 0.0 |
Päron | 360.0 | 193.0 | 1.4 | 39.2 | 0.4 |
Bacon gris | 109.0 | 376.0 | 14.6 | 0.0 | 35.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1374.0 | 1704.6 | 93.3 22.4% |
176.2 42.3% |
64.8 35.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |