Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Kycklinglår kycklingklubba m skinn | 450.0 | 702.0 | 85.0 | 0.0 | 40.0 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 39.0 | 93.6 | 2.9 | 17.7 | 0.5 |
Jasminris kokt | 121.0 | 140.5 | 2.9 | 31.1 | 0.2 |
Äpple m skal | 360.0 | 198.7 | 0.7 | 44.6 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1340.0 | 1414.8 | 123.5 35.8% |
126.6 36.7% |
41.9 27.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 12.0 | 41.3 | 1.2 | 7.6 | 0.3 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Ost hårdost 23% fett | 20.0 | 65.3 | 5.9 | 0.1 | 4.7 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
402.0 | 386.6 | 39.1 42.0% |
40.9 43.9% |
5.8 14.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 20.0 | 68.8 | 1.9 | 12.6 | 0.5 |
Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 200.0 | 322.0 | 57.2 | 0.0 | 10.2 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Ost hårdost 23% fett | 22.0 | 71.9 | 6.4 | 0.2 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
812.0 | 853.1 | 97.9 47.3% |
70.8 34.2% |
16.8 18.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 123.0 | 2011 |
Styrketräning, tungt | 70.0 | 654 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Wienerschnitzel m griskött | 180.0 | 347.0 | 31.0 | 14.9 | 17.6 |
Gröna bönor stuvade | 100.0 | 68.0 | 2.0 | 5.0 | 3.9 |
Kåldolmar stekta | 300.0 | 378.6 | 21.6 | 25.8 | 19.8 |
Äpple m skal | 213.0 | 117.6 | 0.4 | 26.4 | 0.2 |
Potatis kokt | 350.0 | 272.0 | 6.3 | 57.4 | 0.4 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 331.0 | 681.9 | 63.2 | 0.0 | 48.0 |
Lingonsylt | 30.0 | 48.0 | 0.0 | 11.6 | 0.0 |
Banan | 115.0 | 115.0 | 2.0 | 25.0 | 0.0 |
Päron | 260.0 | 139.4 | 1.0 | 28.3 | 0.3 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2129.0 | 2327.5 | 157.5 27.9% |
201.6 35.6% |
91.0 36.5% |
Vikt | 88.3kg |
Midja | 85.0cm |
Stuss | 96.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 122.0 | 1995 |
Styrketräning, tungt | 70.0 | 654 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 300.0 | 300.0 | 5.1 | 65.1 | 0.0 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 95.0 | 316.4 | 5.1 | 37.7 | 15.5 |
Kvar 0,3% | 750.0 | 480.0 | 90.0 | 21.8 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1096.4 | 100.2 37.8% |
124.6 47.0% |
17.7 15.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 123.0 | 2011 |
Löpning 8,4 km/h (7,1 min/km) | 30.0 | 420 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 115.0 | 115.0 | 2.0 | 25.0 | 0.0 |
Päron | 222.0 | 119.0 | 0.9 | 24.2 | 0.2 |
Kvar 0,3% | 250.0 | 160.0 | 30.0 | 7.2 | 0.8 |
Entrecôte nöt stekt | 261.0 | 563.8 | 68.1 | 0.0 | 32.6 |
Morot | 206.0 | 91.3 | 1.2 | 17.9 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1054.0 | 1049.1 | 102.2 40.2% |
74.3 29.2% |
34.2 30.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sushi blandning 7 bitar | 600.0 | 954.0 | 37.2 | 174.0 | 9.6 |
Banan | 250.0 | 250.0 | 4.2 | 54.2 | 0.0 |
Kvar 0,3% | 750.0 | 480.0 | 90.0 | 21.8 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1600.0 | 1684.0 | 131.4 32.2% |
250.0 61.2% |
11.8 6.6% |
Vikt | 88.3kg |
Midja | 85.0cm |
Stuss | 96.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 80.0 | 747 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 300.0 | 616.8 | 46.2 | 9.3 | 43.8 |
Kvar 0,3% | 750.0 | 480.0 | 90.0 | 21.8 | 2.2 |
Whisky 40 vol. % | 8.0 | 17.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Basmatiris okokt | 180.0 | 646.2 | 16.6 | 138.1 | 1.8 |
Banan | 250.0 | 250.0 | 4.2 | 54.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1613.0 | 2079.8 | 157.2 31.1% |
238.9 47.3% |
47.9 21.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvar 0,3% | 750.0 | 480.0 | 90.0 | 21.8 | 2.2 |
Banan | 230.0 | 230.0 | 3.9 | 49.9 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
980.0 | 710.0 | 93.9 55.0% |
71.7 42.0% |
2.2 2.9% |
Vikt | 88.0kg |
Midja | 85.0cm |
Stuss | 96.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 70.0 | 654 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 300.0 | 165.6 | 0.6 | 37.2 | 0.3 |
Fläskpannkaka | 330.0 | 765.6 | 31.7 | 58.7 | 44.9 |
Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 110.0 | 286.0 | 9.1 | 52.0 | 3.3 |
Banan | 400.0 | 400.0 | 6.8 | 86.8 | 0.0 |
Salladskål | 65.0 | 13.0 | 0.9 | 1.7 | 0.1 |
Kvar 0,3% | 500.0 | 320.0 | 60.0 | 14.5 | 1.5 |
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1735.0 | 2052.2 | 116.5 23.3% |
251.3 50.3% |
57.9 26.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |