Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 50.0 | 294 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Biff ryggbiff nöt | 70.0 | 86.1 | 15.3 | 0.0 | 2.7 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Frukt torkad | 100.0 | 266.0 | 3.3 | 56.8 | 0.5 |
Skinka fransyska gris | 10.0 | 10.1 | 2.0 | 0.0 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
998.0 | 1818.7 | 57.5 13.0% |
254.8 57.5% |
57.7 29.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 60.0 | 353 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kebab special m pommes frites | 500.0 | 868.0 | 45.5 | 68.5 | 44.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Mörk choklad <70% kakao | 25.0 | 134.2 | 1.6 | 15.8 | 7.2 |
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 50.0 | 102.5 | 9.2 | 0.0 | 7.4 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
895.0 | 1450.7 | 75.9 21.1% |
124.8 34.8% |
69.8 44.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Step Maskin | 20.0 | 177 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Choklad o chokladpraliner | 50.0 | 273.5 | 3.7 | 26.8 | 16.8 |
Äpple m skal | 25.0 | 13.8 | 0.0 | 3.1 | 0.0 |
Tortilla chips | 30.0 | 151.2 | 2.0 | 17.1 | 8.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 30.0 | 65.0 | 1.0 | 9.6 | 2.3 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 50.0 | 102.5 | 9.2 | 0.0 | 7.4 |
Jordnötter rostade saltade | 30.0 | 180.0 | 8.1 | 3.1 | 14.7 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Korv typ falukorv 19% fett | 80.0 | 203.2 | 10.2 | 6.3 | 15.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
985.0 | 1661.2 | 55.1 13.5% |
172.8 42.4% |
79.4 44.1% |
Vikt | 82.0kg |
Midja | 91.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 45.0 | 265 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Gurka inlagd | 40.0 | 24.0 | 0.3 | 4.6 | 0.3 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 100.0 | 97.5 | 3.3 | 15.0 | 2.5 |
Brunsås med mjölk | 70.0 | 68.0 | 1.7 | 4.1 | 5.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 20.0 | 76.5 | 1.2 | 14.0 | 1.3 |
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 150.0 | 325.0 | 4.8 | 48.0 | 11.4 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Choklad o chokladpraliner | 100.0 | 547.0 | 7.4 | 53.7 | 33.7 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Jordnötter rostade saltade | 20.0 | 120.0 | 5.4 | 2.1 | 9.8 |
Pannbiff blandfärs stekt | 125.0 | 209.0 | 13.8 | 7.8 | 13.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
831.0 | 1910.8 | 57.5 12.2% |
232.1 49.4% |
79.6 38.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 50.0 | 153.5 | 4.0 | 25.3 | 3.4 |
Veteskorpor | 10.0 | 42.0 | 1.0 | 7.1 | 0.9 |
Abborrfilé panerad stekt | 125.0 | 179.0 | 23.4 | 4.8 | 7.1 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 10.0 | 15.6 | 0.3 | 0.7 | 1.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ananas konserv m juice | 25.0 | 15.6 | 0.1 | 3.6 | 0.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Veteskorpor | 10.0 | 42.0 | 1.0 | 7.1 | 0.9 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Majskorn konserv u lag | 10.0 | 10.3 | 0.3 | 2.0 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 150.0 | 325.0 | 4.8 | 48.0 | 11.4 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 50.0 | 102.0 | 9.0 | 0.0 | 7.4 |
Veteskorpor | 10.0 | 42.0 | 1.0 | 7.1 | 0.9 |
Abborrfilé panerad stekt | 125.0 | 179.0 | 23.4 | 4.8 | 7.1 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Choklad o chokladpraliner | 100.0 | 547.0 | 7.4 | 53.7 | 33.7 |
Broccoli | 20.0 | 7.0 | 0.7 | 0.6 | 0.1 |
Tomatröra mexikansk salsa kall | 20.0 | 15.0 | 0.2 | 1.0 | 1.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1035.0 | 2106.4 | 86.3 16.6% |
227.1 43.7% |
90.7 39.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 45.0 | 265 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 25.0 | 71.2 | 2.0 | 12.8 | 1.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 40.0 | 228.8 | 3.9 | 20.3 | 14.8 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Ost hårdost 23% fett | 7.0 | 22.9 | 2.1 | 0.0 | 1.6 |
Paprika grön | 30.0 | 6.0 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 25.0 | 67.0 | 2.2 | 12.6 | 0.6 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Chips smaksatta 34% fett | 30.0 | 157.8 | 1.6 | 15.4 | 9.7 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Pasta | 50.0 | 180.0 | 6.2 | 36.0 | 0.6 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
977.0 | 1985.9 | 116.2 23.8% |
235.4 48.3% |
59.8 27.8% |
Vikt | 82.0kg |
Midja | 91.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 25.0 | 143.0 | 2.4 | 12.7 | 9.2 |
Bostongurka | 40.0 | 31.0 | 0.4 | 6.6 | 0.2 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Korv bröd ketchup senap | 100.0 | 255.0 | 9.8 | 21.6 | 14.1 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Korv bröd ketchup senap | 100.0 | 255.0 | 9.8 | 21.6 | 14.1 |
Smoothie m bär youghurt banan juice | 200.0 | 201.0 | 5.6 | 37.2 | 2.8 |
Bostongurka | 40.0 | 31.0 | 0.4 | 6.6 | 0.2 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Korv bröd ketchup senap | 100.0 | 255.0 | 9.8 | 21.6 | 14.1 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
747.0 | 1589.6 | 53.3 13.6% |
184.8 47.1% |
68.1 39.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 20.0 | 118 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 200.0 | 304.0 | 25.4 | 5.8 | 20.0 |
Energibar choklad nötter Start | 100.0 | 419.0 | 7.1 | 69.6 | 11.2 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Dressing ca 25% fett | 25.0 | 66.0 | 0.1 | 2.4 | 6.3 |
Veteskorpor osötade | 10.0 | 48.0 | 1.0 | 6.6 | 1.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Veteskorpor osötade | 10.0 | 48.0 | 1.0 | 6.6 | 1.8 |
Makrill konserv | 100.0 | 324.0 | 18.9 | 0.0 | 28.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Veteskorpor osötade | 10.0 | 48.0 | 1.0 | 6.6 | 1.8 |
Vitt bröd vatten typ hamburgerbröd m sesamfrön ca 5% fibrer | 55.0 | 157.0 | 4.6 | 24.8 | 3.7 |
Veteskorpor | 10.0 | 42.0 | 1.0 | 7.1 | 0.9 |
Chokladkaka | 50.0 | 182.0 | 3.0 | 20.9 | 9.4 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Veteskorpor osötade | 10.0 | 48.0 | 1.0 | 6.6 | 1.8 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Hamburgare ca 9% fett stekt | 100.0 | 185.0 | 21.3 | 0.0 | 11.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
931.0 | 2181.8 | 95.9 17.7% |
191.2 35.4% |
111.8 46.9% |
Vikt | 82.5kg |
Midja | 91.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 30.0 | 243 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ravioli m sås fryst el konserv | 350.0 | 373.1 | 13.3 | 51.4 | 12.2 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 250.0 | 292.0 | 17.8 | 13.8 | 18.0 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 25.0 | 143.0 | 2.4 | 12.7 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1310.0 | 1745.8 | 65.5 15.3% |
209.3 48.9% |
67.5 35.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Avorio ris | 60.0 | 215.0 | 4.0 | 46.9 | 0.8 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 100.0 | 258.0 | 5.7 | 52.4 | 1.4 |
Crab sticks Ullmo | 100.0 | 124.0 | 6.1 | 18.8 | 2.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Champinjoner stekta | 50.0 | 36.0 | 1.6 | 2.8 | 1.8 |
Maränger m choklad | 20.0 | 77.8 | 0.6 | 18.2 | 0.1 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 200.0 | 304.0 | 25.4 | 5.8 | 20.0 |
Tomatsås | 70.0 | 44.0 | 0.9 | 2.6 | 3.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
984.0 | 1531.8 | 54.5 14.6% |
227.5 61.0% |
40.1 24.4% |
Vikt | 83.0kg |
Midja | 91.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 50.0 | 294 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Milko greve 13% fett smältost | 15.0 | 28.0 | 2.1 | 0.5 | 1.9 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Milko greve 13% fett smältost | 15.0 | 28.0 | 2.1 | 0.5 | 1.9 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Milko greve 13% fett smältost | 15.0 | 28.0 | 2.1 | 0.5 | 1.9 |
Cider 1 vol. % | 100.0 | 47.0 | 0.0 | 10.1 | 0.0 |
Milko greve 13% fett smältost | 15.0 | 28.0 | 2.1 | 0.5 | 1.9 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Baguette grov m ost skinka sallad lättmajonnäs | 200.0 | 367.2 | 15.4 | 51.8 | 9.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Mörk choklad <70% kakao | 45.0 | 241.6 | 2.8 | 28.4 | 13.0 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Fisksoppa | 250.0 | 119.0 | 15.2 | 6.8 | 3.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Popcorn poppade | 100.0 | 414.0 | 10.1 | 55.0 | 14.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1080.0 | 1628.8 | 56.0 14.2% |
199.7 50.7% |
60.8 35.0% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |