piffs viktdagbok

« Till piffs profil

2010-11-24

Invägning
Vikt77.8kg
Midja75.5cm
Stuss106.0cm

2010-10-29

Invägning
Vikt78.0kg
Midja75.5cm
Stuss106.0cm

2010-10-26

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.0cm
Stuss106.0cm

2010-10-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ärtsoppa soldatens 250.0 130.0 10.0 10.0 6.0
Fiskgratäng m potatismos o räksås fryst tillagad 375.0 496.9 26.6 39.8 25.5
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Baconost (mjukost 18%) 10.0 23.0 1.6 0.1 1.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Gräddglass 12% fett 200.0 418.0 7.0 43.6 24.0
Ost hårdost 28% fett 7.0 25.7 1.9 0.1 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1071.0 1297.6 57.1
17.6%
120.5
37.2%
64.7
45.2%

2010-10-20

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.0cm
Stuss106.6cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Älgkalops 250.0 243.0 39.2 5.5 7.0
Baconost (mjukost 18%) 10.0 23.0 1.6 0.1 1.8
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Potatis kokt 60.0 46.6 1.1 9.8 0.1
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 12.0 42.5 1.2 7.8 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
932.0 1045.2 97.6
38.3%
102.3
40.2%
24.1
21.5%

2010-10-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Älgkalops 250.0 243.0 39.2 5.5 7.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 80.0 230.4 8.2 43.2 1.5
het nudelsoppa v.v 400.0 112.0 7.2 13.2 2.4
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
990.0 831.5 61.3
30.3%
88.3
43.6%
23.3
26.1%

2010-10-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Biff ryggbiff nöt stekt 150.0 241.5 42.9 0.0 7.6
Rödvin 12 vol. % 500.0 360.0 0.0 4.0 0.0
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 120.0 366.8 6.1 61.3 10.3
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 30.0 83.7 0.7 2.0 8.2
Potatiskroketter frysta värmda 150.0 266.0 4.0 35.8 10.5
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Lösviktsgodis med choklad 150.0 633.0 0.0 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1150.0 2085.0 58.0
21.3%
128.3
47.2%
37.8
31.5%

2010-10-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Rödvin 12 vol. % 150.0 108.0 0.0 1.2 0.0
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 100.0 305.7 5.1 51.1 8.6
Remouladsås 20.0 128.5 0.2 0.4 14.2
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Gräddglass 12% fett 100.0 209.0 3.5 21.8 12.0
Öl pilsner 3,5 vol. % 150.0 60.0 0.6 6.9 0.0
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 500.0 849.5 33.5 58.5 51.0
Smoothie m bär youghurt banan juice 200.0 201.0 5.6 37.2 2.8
Chokladsås 20.0 50.1 0.9 9.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1440.0 2234.9 64.6
12.5%
214.4
41.4%
105.5
46.2%

2010-10-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sockerkaka m 50 g fett i receptet 50.0 152.8 2.6 25.6 4.3
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 100.0 236.0 13.0 14.4 13.9
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Remouladsås 40.0 257.0 0.4 0.9 28.5
Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja 275.0 141.9 1.9 28.3 1.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 60.0 171.0 4.9 30.7 2.5
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Hallon 60.0 20.2 0.7 2.5 0.4
Tomat 60.0 13.2 0.5 2.3 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1198.2 33.8
11.4%
129.9
43.8%
58.6
44.8%

2010-10-12

Invägning
Vikt78.6kg
Midja76.5cm
Stuss106.7cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Annas pepparkakor 9.0 43.2 0.5 6.2 1.8
Gulaschsoppa v.v 400.0 152.0 7.2 22.0 2.8
Banan 180.0 180.0 3.1 39.1 0.0
Thai red curry (färdigmat) 380.0 418.0 20.9 53.2 13.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1169.0 878.2 39.3
18.4%
131.5
61.5%
18.9
20.1%
« Äldre inlägg