Vikt | 78.6kg |
Midja | 76.5cm |
Stuss | 106.7cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Annas pepparkakor | 9.0 | 43.2 | 0.5 | 6.2 | 1.8 |
Thai red curry (färdigmat) | 380.0 | 418.0 | 20.9 | 53.2 | 13.3 |
Gulaschsoppa v.v | 400.0 | 152.0 | 7.2 | 22.0 | 2.8 |
Banan | 180.0 | 180.0 | 3.1 | 39.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1169.0 | 878.2 | 39.3 18.4% |
131.5 61.5% |
18.9 20.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pannkaka tunn hemlagad | 235.0 | 467.9 | 16.7 | 54.8 | 19.7 |
Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 72.0 | 187.2 | 6.0 | 34.1 | 2.2 |
Ost hårdost 28% fett | 14.0 | 51.3 | 3.8 | 0.2 | 3.9 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Ostkaka 7% fett | 146.0 | 250.1 | 14.6 | 24.8 | 10.2 |
Hallonsylt | 60.0 | 111.0 | 0.3 | 26.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
652.0 | 1136.5 | 41.6 14.9% |
155.5 55.7% |
36.1 29.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 329 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskthaigryta, lax | 300.0 | 562.8 | 29.4 | 10.2 | 44.4 |
Banan | 180.0 | 180.0 | 3.1 | 39.1 | 0.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Ost hårdost 28% fett | 7.0 | 25.7 | 1.9 | 0.1 | 2.0 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 12.0 | 42.5 | 1.2 | 7.8 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
704.0 | 923.0 | 43.3 19.1% |
68.3 30.1% |
50.7 50.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ostkaka 7% fett | 170.0 | 291.2 | 17.0 | 28.9 | 11.9 |
Baconost (mjukost 18%) | 5.0 | 11.5 | 0.8 | 0.0 | 0.9 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 47.0 | 122.2 | 3.6 | 24.3 | 0.6 |
Vispgrädde 40% fett | 15.0 | 56.4 | 0.3 | 0.5 | 6.0 |
Hallonsylt | 10.0 | 18.5 | 0.0 | 4.4 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 12.0 | 42.5 | 1.2 | 7.8 | 0.3 |
Lasagne | 384.0 | 450.8 | 20.4 | 55.3 | 15.7 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
843.0 | 1126.9 | 55.3 19.9% |
129.4 46.5% |
41.3 33.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 247 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ris långkornigt kokt | 100.0 | 117.2 | 2.6 | 25.6 | 0.2 |
Potatismos lättmjölk | 100.0 | 87.1 | 1.9 | 16.7 | 1.2 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Banan | 178.0 | 178.0 | 3.0 | 38.6 | 0.0 |
Biff Stroganoff nötkött | 170.0 | 305.3 | 29.6 | 5.6 | 17.7 |
Ostkaka 7% fett | 130.0 | 222.7 | 13.0 | 22.1 | 9.1 |
Hallonsylt | 10.0 | 18.5 | 0.0 | 4.4 | 0.0 |
Lax | 90.0 | 162.9 | 16.6 | 0.0 | 10.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 50.0 | 78.0 | 1.4 | 3.4 | 6.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1028.0 | 1254.7 | 75.7 24.5% |
127.4 41.3% |
46.6 34.2% |
Man kan säga att helgen i london gjorde sitt! Dags att ta nya tag :)
InvägningVikt | 79.7kg |
Midja | 77.0cm |
Stuss | 107.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 40.0 | 219 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Senap svensk | 5.0 | 8.2 | 0.3 | 1.0 | 0.3 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 12.0 | 42.5 | 1.2 | 7.8 | 0.3 |
Baconost (mjukost 18%) | 5.0 | 11.5 | 0.8 | 0.0 | 0.9 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 48.0 | 154.4 | 3.2 | 21.6 | 5.9 |
Potatismos hemlagat | 100.0 | 87.1 | 2.2 | 13.9 | 2.2 |
Ärtsoppa soldatens | 250.0 | 130.0 | 10.0 | 10.0 | 6.0 |
Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk | 161.0 | 142.6 | 9.3 | 12.1 | 6.3 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Majskorn konserv u lag | 75.0 | 77.2 | 2.2 | 15.2 | 0.4 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kokosflingor torkade | 22.0 | 141.5 | 1.4 | 0.7 | 13.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1158.0 | 1034.5 | 43.7 17.3% |
116.4 45.9% |
41.1 36.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 65.0 | 357 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Baconost (mjukost 18%) | 5.0 | 11.5 | 0.8 | 0.0 | 0.9 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 100.0 | 206.0 | 19.1 | 0.0 | 14.5 |
Ärtsoppa soldatens | 250.0 | 130.0 | 10.0 | 10.0 | 6.0 |
Ost hårdost 28% fett | 28.0 | 102.7 | 7.6 | 0.4 | 7.8 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 35.0 | 87.5 | 2.6 | 16.0 | 0.9 |
Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Senap svensk | 5.0 | 8.2 | 0.3 | 1.0 | 0.3 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Vitt bröd vatten typ hamburgerbröd m sesamfrön ca 5% fibrer | 84.0 | 239.8 | 7.1 | 37.9 | 5.6 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 12.0 | 42.5 | 1.2 | 7.8 | 0.3 |
Senap svensk | 10.0 | 16.5 | 0.6 | 2.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
744.0 | 967.6 | 57.2 24.0% |
88.6 37.1% |
40.9 38.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 97.5 | 8.8 | 12.5 | 1.2 |
Potatismos hemlagat | 100.0 | 87.1 | 2.2 | 13.9 | 2.2 |
Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk | 150.0 | 132.9 | 8.7 | 11.2 | 5.8 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 50.0 | 140.0 | 4.0 | 26.2 | 1.6 |
Baconost (mjukost 18%) | 10.0 | 23.0 | 1.6 | 0.1 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
560.0 | 480.5 | 25.3 21.5% |
63.9 54.3% |
12.6 24.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Frasvåfflor Ekström | 100.0 | 290.0 | 5.0 | 29.0 | 17.0 |
Salta kex Salinas | 8.0 | 40.0 | 0.6 | 4.4 | 2.2 |
Köttsoppa nötkött konserv tillagad m vatten | 300.0 | 48.0 | 4.5 | 3.0 | 1.2 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Hallonsylt | 15.0 | 27.8 | 0.1 | 6.5 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 55.0 | 154.0 | 4.4 | 28.8 | 1.8 |
Baconost (mjukost 18%) | 10.0 | 23.0 | 1.6 | 0.1 | 1.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Apelsin | 90.0 | 46.8 | 0.7 | 9.7 | 0.1 |
Äpple m skal | 60.0 | 33.1 | 0.1 | 7.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
892.0 | 995.7 | 26.7 11.0% |
115.1 47.4% |
44.6 41.6% |
Vikt | 79.0kg |
Midja | 76.5cm |
Stuss | 106.7cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 56.0 | 78.4 | 7.1 | 0.0 | 5.7 |
Vispgrädde 40% fett | 20.0 | 75.2 | 0.4 | 0.6 | 8.0 |
Kaviar rökt | 5.0 | 19.5 | 0.6 | 0.6 | 1.6 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 12.0 | 42.5 | 1.2 | 7.8 | 0.3 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 145.0 | 387.7 | 16.0 | 36.2 | 19.4 |
Äpple m skal | 110.0 | 60.7 | 0.2 | 13.6 | 0.1 |
Frasvåfflor Ekström | 130.0 | 377.0 | 6.5 | 37.7 | 22.1 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
698.0 | 1163.0 | 39.7 13.8% |
116.2 40.4% |
58.2 45.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 103.0 | 56.9 | 0.2 | 12.8 | 0.1 |
Chorizo korv stekt | 20.0 | 57.2 | 2.9 | 0.8 | 4.8 |
Köttsoppa nötkött konserv tillagad m vatten | 300.0 | 48.0 | 4.5 | 3.0 | 1.2 |
Köttbullar grisfärs stekta | 129.0 | 336.7 | 25.3 | 9.8 | 21.8 |
Ägg kokt | 56.0 | 78.4 | 7.1 | 0.0 | 5.7 |
Honungsmelon | 160.0 | 58.7 | 0.8 | 12.6 | 0.2 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 40.0 | 115.2 | 4.1 | 21.6 | 0.8 |
Honungsmelon | 140.0 | 51.4 | 0.7 | 11.1 | 0.1 |
Sockerkaka, saftig | 50.0 | 164.3 | 3.0 | 27.0 | 4.7 |
Baconost (mjukost 18%) | 5.0 | 11.5 | 0.8 | 0.0 | 0.9 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 12.0 | 42.5 | 1.2 | 7.8 | 0.3 |
Vitkålssallad pizzasallad | 15.0 | 21.0 | 0.2 | 0.8 | 1.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 1126.8 | 58.4 21.2% |
118.3 43.0% |
43.5 35.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |