Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
öl 3,5% | 500.0 | 175.0 | 0.0 | 15.0 | 0.0 |
Korv bröd ketchup senap | 400.0 | 1020.0 | 39.2 | 86.4 | 56.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ananas konserv m juice | 125.0 | 78.0 | 0.5 | 17.8 | 0.1 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 50.0 | 171.2 | 5.0 | 31.0 | 1.0 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1150.0 | 1581.2 | 53.4 14.8% |
152.0 42.2% |
68.3 43.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjukost smältost 20% fett | 20.0 | 50.7 | 3.3 | 0.0 | 4.1 |
Jordnötssmör | 20.0 | 123.0 | 4.5 | 2.9 | 10.2 |
Kaviar rökt | 40.0 | 156.0 | 4.8 | 5.2 | 13.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 500.0 | 505.0 | 28.0 | 43.0 | 23.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
öl 3,5% | 1000.0 | 350.0 | 0.0 | 30.0 | 0.0 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Jordgubbssylt | 20.0 | 34.0 | 0.1 | 8.2 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 100.0 | 268.0 | 8.6 | 50.4 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1770.0 | 1653.7 | 59.5 16.9% |
140.1 39.8% |
67.0 43.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Fiskgratäng m dillsås potatismos | 375.0 | 375.0 | 33.4 | 32.6 | 11.6 |
Mjukost smältost 20% fett | 20.0 | 50.7 | 3.3 | 0.0 | 4.1 |
Morot | 300.0 | 132.9 | 1.8 | 26.1 | 0.9 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 100.0 | 268.0 | 8.6 | 50.4 | 2.4 |
Kaviar rökt | 40.0 | 156.0 | 4.8 | 5.2 | 13.2 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
955.0 | 1219.6 | 68.4 22.8% |
114.7 38.3% |
51.4 38.9% |
Vikt | 105.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morot | 200.0 | 88.6 | 1.2 | 17.4 | 0.6 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Spenat | 85.0 | 15.0 | 1.6 | 0.6 | 0.4 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
lidls musli | 50.0 | 167.0 | 5.0 | 30.0 | 3.2 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 150.0 | 499.5 | 8.1 | 59.6 | 24.4 |
nya lidl yougrtkvarg 250 | 250.0 | 145.0 | 18.8 | 12.5 | 2.5 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1080.0 | 1280.1 | 56.8 18.1% |
159.4 50.7% |
43.4 31.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morot | 200.0 | 88.6 | 1.2 | 17.4 | 0.6 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 150.0 | 499.5 | 8.1 | 59.6 | 24.4 |
Mjukost smältost 20% fett | 20.0 | 50.7 | 3.3 | 0.0 | 4.1 |
öl 3,5% | 500.0 | 175.0 | 0.0 | 15.0 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
lidls musli | 50.0 | 167.0 | 5.0 | 30.0 | 3.2 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
nya lidl yougrtkvarg 250 | 250.0 | 145.0 | 18.8 | 12.5 | 2.5 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Spenat | 85.0 | 15.0 | 1.6 | 0.6 | 0.4 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1670.0 | 1710.2 | 67.4 17.2% |
199.8 50.9% |
55.2 31.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Spenat | 85.0 | 15.0 | 1.6 | 0.6 | 0.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 150.0 | 499.5 | 8.1 | 59.6 | 24.4 |
nya lidl yougrtkvarg 250 | 250.0 | 145.0 | 18.8 | 12.5 | 2.5 |
Morot | 200.0 | 88.6 | 1.2 | 17.4 | 0.6 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
micro popcorn coop 85g/påse | 160.0 | 528.0 | 17.6 | 91.2 | 9.6 |
lidls musli | 50.0 | 167.0 | 5.0 | 30.0 | 3.2 |
Mjukost smältost 20% fett | 20.0 | 50.7 | 3.3 | 0.0 | 4.1 |
öl 3,5% | 1500.0 | 525.0 | 0.0 | 45.0 | 0.0 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2830.0 | 2588.2 | 85.0 15.4% |
321.0 58.0% |
64.8 26.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ananas konserv m juice | 125.0 | 78.0 | 0.5 | 17.8 | 0.1 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
370.0 | 447.4 | 18.6 16.9% |
47.5 43.1% |
19.4 40.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja | 250.0 | 129.0 | 1.8 | 25.8 | 1.8 |
Risnudlar glasnudlar | 100.0 | 351.0 | 0.2 | 86.1 | 0.0 |
Salami importerad 45% fett | 20.0 | 97.0 | 3.9 | 0.4 | 9.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 100.0 | 268.0 | 8.6 | 50.4 | 2.4 |
Mazariner mördegsbotten mazarinfyllning glasyr | 100.0 | 436.0 | 6.6 | 55.0 | 20.6 |
Mjukost smältost 4% fett | 30.0 | 34.0 | 5.4 | 0.6 | 1.2 |
Ananas konserv m juice | 125.0 | 78.0 | 0.5 | 17.8 | 0.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 500.0 | 220.0 | 3.5 | 44.5 | 1.5 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 |
Paprika röd | 100.0 | 30.0 | 1.0 | 5.3 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 1957.0 | 48.7 10.2% |
313.6 65.7% |
50.8 24.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 45.0 | 490 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskthaigryta, lax | 400.0 | 750.4 | 39.2 | 13.6 | 59.2 |
Mjukost smältost 4% fett | 30.0 | 34.0 | 5.4 | 0.6 | 1.2 |
Ananas konserv m juice | 125.0 | 78.0 | 0.5 | 17.8 | 0.1 |
Läsk m kolsyra | 300.0 | 108.0 | 0.0 | 26.7 | 0.0 |
Jasminris kokt | 400.0 | 464.4 | 9.6 | 102.8 | 0.8 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 150.0 | 402.0 | 12.9 | 75.6 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1455.0 | 1847.8 | 68.0 15.0% |
239.0 52.6% |
65.0 32.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Princesstårta fylld m grädde vaniljkräm hallonsylt marsipan | 110.0 | 325.0 | 4.7 | 41.0 | 15.2 |
Potatis stekt | 150.0 | 187.0 | 2.4 | 32.0 | 5.0 |
Kaviar rökt | 30.0 | 117.0 | 3.6 | 3.9 | 9.9 |
Kalvstek | 150.0 | 201.0 | 39.2 | 0.0 | 4.6 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Mjukost smältost 20% fett | 30.0 | 76.0 | 5.0 | 0.0 | 6.2 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
Ananas konserv m juice | 125.0 | 78.0 | 0.5 | 17.8 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
821.0 | 1484.0 | 80.6 22.1% |
159.6 43.8% |
54.6 34.0% |
Vikt | 104.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gröna ärter frysta | 50.0 | 32.6 | 2.6 | 3.6 | 0.2 |
Honung | 20.0 | 66.4 | 0.1 | 16.3 | 0.0 |
Jordnötter torkade | 100.0 | 587.0 | 25.7 | 8.2 | 49.0 |
Morot | 200.0 | 88.6 | 1.2 | 17.4 | 0.6 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Remouladsås | 40.0 | 257.0 | 0.4 | 0.9 | 28.5 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 200.0 | 241.2 | 4.4 | 46.2 | 3.2 |
Spenat fryst | 100.0 | 22.0 | 2.8 | 0.5 | 0.5 |
Paprika röd | 100.0 | 30.0 | 1.0 | 5.3 | 0.3 |
Hallonsylt | 100.0 | 185.0 | 0.5 | 43.5 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1335.0 | 1870.8 | 62.8 13.8% |
171.7 37.7% |
97.2 48.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |