trombonizzts viktdagbok

« Till trombonizzts profil

2015-01-12

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Pannkaka tunn hemlagad 75.0 149.3 5.3 17.5 6.3
Torsk panerad stekt 250.0 352.0 41.5 11.5 15.2
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 125.0 334.2 13.8 31.2 16.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Björnbärssylt 30.0 52.5 0.0 12.3 0.0
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 10.0 38.5 1.0 6.9 0.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1225.0 1805.0 126.3
28.8%
133.1
30.3%
79.2
40.9%

2015-01-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äppelmos 30.0 70.5 0.0 17.1 0.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Risotto m råris vegetarisk m sesamfrön 400.0 643.6 17.6 91.6 19.6
Chokladboll med kokos 100.0 412.0 5.0 52.6 20.0
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 20.0 70.8 1.8 13.2 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1025.0 1859.8 106.6
23.4%
185.3
40.7%
71.8
35.8%

2015-01-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Torsk panerad stekt 230.0 323.8 38.2 10.6 14.0
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 100.0 289.0 0.6 54.6 6.1
Skinka ytterlår gris 20.0 24.6 3.9 0.0 1.0
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
515.0 810.0 50.5
25.5%
86.2
43.5%
27.0
30.9%

2015-01-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pytt i panna hemlagad i gjutjärnsstekpanna 350.0 485.1 22.0 48.6 21.7
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 75.0 161.2 9.8 5.6 11.2
Grönsaksbuljong ätf 500.0 25.0 2.0 2.0 1.0
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1275.0 710.3 35.6
20.3%
62.8
35.7%
34.1
44.0%

2014-12-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallonsaft drickf 150.0 54.8 0.0 13.5 0.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Ananasjuice konserv drickf 100.0 55.0 0.3 12.8 0.1
Bacon gris 20.0 69.0 2.7 0.0 6.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 448.8 33.0
29.7%
36.0
32.4%
18.6
37.9%

2014-12-29

Invägning
Vikt73.0kg
Midja88.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Risgrynsgröt 30.0 26.7 0.9 3.6 0.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Nötköttgryta lök purjolök morötter 300.0 331.2 23.4 12.6 20.1
Hallonsaft drickf 100.0 36.5 0.0 9.0 0.0
Fisksoppa 400.0 190.4 24.4 10.8 4.8
Mjuk pepparkaka 25.0 85.0 1.4 11.7 3.6
Pizza m räkor musslor 500.0 865.5 42.0 86.0 37.5
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1625.0 1875.3 128.4
27.8%
143.4
31.0%
83.9
41.2%

2014-12-19

Invägning
Vikt72.5kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
proteinbar 120.0 216.0 36.0 24.0 6.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Makaronipudding m skinka falukorv äggstanning 190.0 268.1 16.5 21.8 12.5
Bacon magert gris rökt stekt 140.0 420.0 71.7 0.0 12.9
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
703.0 1361.7 170.8
48.0%
45.8
12.9%
61.5
39.2%

2014-12-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna 250.0 250.0 20.8 11.8 12.8
Ananasjuice konserv drickf 100.0 55.0 0.3 12.8 0.1
Paprika röd 50.0 15.0 0.5 2.6 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Bacon gris 130.0 448.5 17.4 0.0 42.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 26% fett 10.0 34.0 2.5 0.1 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 6.0 8.3 1.3 0.0 0.4
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 60.0 153.6 5.2 30.1 0.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 35.0 89.6 3.0 17.6 0.5
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1255.0 1982.3 119.7
24.3%
128.9
26.2%
107.7
49.6%

2014-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 200.0 289.0 14.6 41.2 5.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
BigMacmeny 100.0 850.0 25.0 84.0 43.0
Lingonsylt 30.0 48.0 0.0 11.6 0.0
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 30.0 46.8 0.9 2.0 4.0
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
697.0 1924.8 70.2
14.9%
193.5
41.2%
90.9
43.9%

2014-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 100.0 144.5 7.3 20.6 2.5
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 220.0 563.2 18.9 110.4 3.1
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Jordgubbssylt 20.0 34.0 0.1 8.2 0.0
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Ketchup tomat 20.0 21.8 0.3 4.7 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Proteindrink (Mutant) 100.0 300.0 44.0 14.0 7.0
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 15.0 93.0 0.0 0.0 10.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
925.0 1862.2 132.3
28.9%
183.1
40.1%
62.5
31.0%

2014-12-15

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blodpudding blodkorv 19% fett 200.0 601.4 21.2 42.0 38.0
Lingonsylt 25.0 40.0 0.0 9.6 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Aprikoser torkade 10.0 24.4 0.4 5.0 0.0
Pasta 50.0 180.0 6.2 36.0 0.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Bacon magert gris rökt stekt 70.0 210.0 35.8 0.0 6.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
857.0 1822.3 138.9
31.2%
147.4
33.1%
70.3
35.8%
Nyare inlägg »