Vikt | 73.0kg |
Midja | 87.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 300.0 | 254.1 | 18.3 | 21.3 | 6.9 |
Vispgrädde 40% fett | 15.0 | 56.4 | 0.3 | 0.5 | 6.0 |
Pannkaka tunn hemlagad | 75.0 | 149.3 | 5.3 | 17.5 | 6.3 |
Torsk panerad stekt | 250.0 | 352.0 | 41.5 | 11.5 | 15.2 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 125.0 | 334.2 | 13.8 | 31.2 | 16.8 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 100.0 | 198.0 | 14.4 | 0.5 | 15.5 |
Björnbärssylt | 30.0 | 52.5 | 0.0 | 12.3 | 0.0 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 10.0 | 38.5 | 1.0 | 6.9 | 0.6 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 200.0 | 151.2 | 25.4 | 7.2 | 2.0 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1225.0 | 1805.0 | 126.3 28.8% |
133.1 30.3% |
79.2 40.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äppelmos | 30.0 | 70.5 | 0.0 | 17.1 | 0.0 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
Keso färskost 4% fett | 30.0 | 27.9 | 3.6 | 0.6 | 1.2 |
Risotto m råris vegetarisk m sesamfrön | 400.0 | 643.6 | 17.6 | 91.6 | 19.6 |
Chokladboll med kokos | 100.0 | 412.0 | 5.0 | 52.6 | 20.0 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 100.0 | 198.0 | 14.4 | 0.5 | 15.5 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 200.0 | 151.2 | 25.4 | 7.2 | 2.0 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 20.0 | 70.8 | 1.8 | 13.2 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1025.0 | 1859.8 | 106.6 23.4% |
185.3 40.7% |
71.8 35.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Torsk panerad stekt | 230.0 | 323.8 | 38.2 | 10.6 | 14.0 |
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 100.0 | 289.0 | 0.6 | 54.6 | 6.1 |
Skinka ytterlår gris | 20.0 | 24.6 | 3.9 | 0.0 | 1.0 |
Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
Potatismos hemlagat | 150.0 | 130.6 | 3.3 | 20.8 | 3.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
515.0 | 810.0 | 50.5 25.5% |
86.2 43.5% |
27.0 30.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pytt i panna hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 350.0 | 485.1 | 22.0 | 48.6 | 21.7 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 75.0 | 161.2 | 9.8 | 5.6 | 11.2 |
Grönsaksbuljong ätf | 500.0 | 25.0 | 2.0 | 2.0 | 1.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1275.0 | 710.3 | 35.6 20.3% |
62.8 35.7% |
34.1 44.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallonsaft drickf | 150.0 | 54.8 | 0.0 | 13.5 | 0.0 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Ananasjuice konserv drickf | 100.0 | 55.0 | 0.3 | 12.8 | 0.1 |
Bacon gris | 20.0 | 69.0 | 2.7 | 0.0 | 6.6 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 200.0 | 151.2 | 25.4 | 7.2 | 2.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 448.8 | 33.0 29.7% |
36.0 32.4% |
18.6 37.9% |
Vikt | 73.0kg |
Midja | 88.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 200.0 | 151.2 | 25.4 | 7.2 | 2.0 |
Risgrynsgröt | 30.0 | 26.7 | 0.9 | 3.6 | 0.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Nötköttgryta lök purjolök morötter | 300.0 | 331.2 | 23.4 | 12.6 | 20.1 |
Hallonsaft drickf | 100.0 | 36.5 | 0.0 | 9.0 | 0.0 |
Fisksoppa | 400.0 | 190.4 | 24.4 | 10.8 | 4.8 |
Mjuk pepparkaka | 25.0 | 85.0 | 1.4 | 11.7 | 3.6 |
Pizza m räkor musslor | 500.0 | 865.5 | 42.0 | 86.0 | 37.5 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1625.0 | 1875.3 | 128.4 27.8% |
143.4 31.0% |
83.9 41.2% |
Vikt | 72.5kg |
Midja | 87.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 100.0 | 133.6 | 27.4 | 0.0 | 2.5 |
proteinbar | 120.0 | 216.0 | 36.0 | 24.0 | 6.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Makaronipudding m skinka falukorv äggstanning | 190.0 | 268.1 | 16.5 | 21.8 | 12.5 |
Bacon magert gris rökt stekt | 140.0 | 420.0 | 71.7 | 0.0 | 12.9 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
703.0 | 1361.7 | 170.8 48.0% |
45.8 12.9% |
61.5 39.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 250.0 | 250.0 | 20.8 | 11.8 | 12.8 |
Ananasjuice konserv drickf | 100.0 | 55.0 | 0.3 | 12.8 | 0.1 |
Paprika röd | 50.0 | 15.0 | 0.5 | 2.6 | 0.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Bacon gris | 130.0 | 448.5 | 17.4 | 0.0 | 42.6 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ost hårdost 26% fett | 10.0 | 34.0 | 2.5 | 0.1 | 2.6 |
Rökt skinka gris 6% fett | 6.0 | 8.3 | 1.3 | 0.0 | 0.4 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 60.0 | 153.6 | 5.2 | 30.1 | 0.8 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 150.0 | 157.5 | 34.6 | 0.0 | 1.8 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 35.0 | 89.6 | 3.0 | 17.6 | 0.5 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Pasta berik kokt u salt | 200.0 | 256.0 | 8.0 | 51.8 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1255.0 | 1982.3 | 119.7 24.3% |
128.9 26.2% |
107.7 49.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 200.0 | 289.0 | 14.6 | 41.2 | 5.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
BigMacmeny | 100.0 | 850.0 | 25.0 | 84.0 | 43.0 |
Lingonsylt | 30.0 | 48.0 | 0.0 | 11.6 | 0.0 |
Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
697.0 | 1924.8 | 70.2 14.9% |
193.5 41.2% |
90.9 43.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 100.0 | 144.5 | 7.3 | 20.6 | 2.5 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 220.0 | 563.2 | 18.9 | 110.4 | 3.1 |
Potatismos hemlagat | 150.0 | 130.6 | 3.3 | 20.8 | 3.3 |
Jordgubbssylt | 20.0 | 34.0 | 0.1 | 8.2 | 0.0 |
Falukorv stekt | 100.0 | 281.0 | 10.8 | 4.0 | 25.0 |
Rökt kalkon | 20.0 | 26.6 | 4.8 | 0.0 | 0.8 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 150.0 | 157.5 | 34.6 | 0.0 | 1.8 |
Proteindrink (Mutant) | 100.0 | 300.0 | 44.0 | 14.0 | 7.0 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 15.0 | 93.0 | 0.0 | 0.0 | 10.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
925.0 | 1862.2 | 132.3 28.9% |
183.1 40.1% |
62.5 31.0% |
Vikt | 73.0kg |
Midja | 87.5cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blodpudding blodkorv 19% fett | 200.0 | 601.4 | 21.2 | 42.0 | 38.0 |
Lingonsylt | 25.0 | 40.0 | 0.0 | 9.6 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 200.0 | 267.2 | 54.8 | 0.0 | 5.0 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Aprikoser torkade | 10.0 | 24.4 | 0.4 | 5.0 | 0.0 |
Pasta | 50.0 | 180.0 | 6.2 | 36.0 | 0.6 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Bacon magert gris rökt stekt | 70.0 | 210.0 | 35.8 | 0.0 | 6.4 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 100.0 | 239.0 | 7.1 | 46.1 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
857.0 | 1822.3 | 138.9 31.2% |
147.4 33.1% |
70.3 35.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |