Processar

trombonizzts viktdagbok

« Till trombonizzts profil

2015-01-12

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Björnbärssylt 30.0 52.5 0.0 12.3 0.0
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Pannkaka tunn hemlagad 75.0 149.3 5.3 17.5 6.3
Torsk panerad stekt 250.0 352.0 41.5 11.5 15.2
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 10.0 38.5 1.0 6.9 0.6
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 125.0 334.2 13.8 31.2 16.8
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1225.0 1805.0 126.3
28.8%
133.1
30.3%
79.2
40.9%

2015-01-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 20.0 70.8 1.8 13.2 0.5
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Makrillfilé konserv i tomatsås 100.0 198.0 14.4 0.5 15.5
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Risotto m råris vegetarisk m sesamfrön 400.0 643.6 17.6 91.6 19.6
Äppelmos 30.0 70.5 0.0 17.1 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Chokladboll med kokos 100.0 412.0 5.0 52.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1025.0 1859.8 106.6
23.4%
185.3
40.7%
71.8
35.8%

2015-01-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 100.0 289.0 0.6 54.6 6.1
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Skinka ytterlår gris 20.0 24.6 3.9 0.0 1.0
Torsk panerad stekt 230.0 323.8 38.2 10.6 14.0
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
515.0 810.0 50.5
25.5%
86.2
43.5%
27.0
30.9%

2015-01-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 75.0 161.2 9.8 5.6 11.2
Pytt i panna hemlagad i gjutjärnsstekpanna 350.0 485.1 22.0 48.6 21.7
Grönsaksbuljong ätf 500.0 25.0 2.0 2.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1275.0 710.3 35.6
20.3%
62.8
35.7%
34.1
44.0%

2014-12-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Bacon gris 20.0 69.0 2.7 0.0 6.6
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Hallonsaft drickf 150.0 54.8 0.0 13.5 0.0
Ananasjuice konserv drickf 100.0 55.0 0.3 12.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 448.8 33.0
29.7%
36.0
32.4%
18.6
37.9%

2014-12-29

Invägning
Vikt73.0kg
Midja88.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Nötköttgryta lök purjolök morötter 300.0 331.2 23.4 12.6 20.1
Mjuk pepparkaka 25.0 85.0 1.4 11.7 3.6
Pizza m räkor musslor 500.0 865.5 42.0 86.0 37.5
Risgrynsgröt 30.0 26.7 0.9 3.6 0.9
Hallonsaft drickf 100.0 36.5 0.0 9.0 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 200.0 151.2 25.4 7.2 2.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Fisksoppa 400.0 190.4 24.4 10.8 4.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1625.0 1875.3 128.4
27.8%
143.4
31.0%
83.9
41.2%

2014-12-19

Invägning
Vikt72.5kg
Midja87.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Makaronipudding m skinka falukorv äggstanning 190.0 268.1 16.5 21.8 12.5
proteinbar 120.0 216.0 36.0 24.0 6.0
Bacon magert gris rökt stekt 140.0 420.0 71.7 0.0 12.9
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
703.0 1361.7 170.8
48.0%
45.8
12.9%
61.5
39.2%

2014-12-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pasta berik kokt u salt 200.0 256.0 8.0 51.8 1.0
Ost hårdost 26% fett 10.0 34.0 2.5 0.1 2.6
Rökt skinka gris 6% fett 6.0 8.3 1.3 0.0 0.4
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 35.0 89.6 3.0 17.6 0.5
Paprika röd 50.0 15.0 0.5 2.6 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 60.0 153.6 5.2 30.1 0.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna 250.0 250.0 20.8 11.8 12.8
Ananasjuice konserv drickf 100.0 55.0 0.3 12.8 0.1
Bacon gris 130.0 448.5 17.4 0.0 42.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1255.0 1982.3 119.7
24.3%
128.9
26.2%
107.7
49.6%

2014-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Lingonsylt 30.0 48.0 0.0 11.6 0.0
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 200.0 289.0 14.6 41.2 5.0
BigMacmeny 100.0 850.0 25.0 84.0 43.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 30.0 46.8 0.9 2.0 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
697.0 1924.8 70.2
14.9%
193.5
41.2%
90.9
43.9%

2014-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 15.0 93.0 0.0 0.0 10.5
Potatismos hemlagat 150.0 130.6 3.3 20.8 3.3
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Proteindrink (Mutant) 100.0 300.0 44.0 14.0 7.0
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Jordgubbssylt 20.0 34.0 0.1 8.2 0.0
Falukorv stekt 100.0 281.0 10.8 4.0 25.0
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 100.0 144.5 7.3 20.6 2.5
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 220.0 563.2 18.9 110.4 3.1
Rökt kalkon 20.0 26.6 4.8 0.0 0.8
Ketchup tomat 20.0 21.8 0.3 4.7 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
925.0 1862.2 132.3
28.9%
183.1
40.1%
62.5
31.0%

2014-12-15

Invägning
Vikt73.0kg
Midja87.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Aprikoser torkade 10.0 24.4 0.4 5.0 0.0
Bacon magert gris rökt stekt 70.0 210.0 35.8 0.0 6.4
Lingonsylt 25.0 40.0 0.0 9.6 0.0
Pasta 50.0 180.0 6.2 36.0 0.6
Blodpudding blodkorv 19% fett 200.0 601.4 21.2 42.0 38.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
857.0 1822.3 138.9
31.2%
147.4
33.1%
70.3
35.8%
Nyare inlägg »