Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 30.0 | 352 |
Gymnastik | 90.0 | 603 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Filmjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 |
Rödbeta | 30.0 | 13.3 | 0.4 | 2.5 | 0.0 |
Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 |
Löjrom saltad | 15.0 | 18.9 | 3.7 | 0.2 | 0.3 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 12.0 | 16.6 | 2.5 | 0.0 | 0.7 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 15.0 | 55.5 | 1.3 | 12.3 | 0.2 |
Lax stekt | 150.0 | 337.5 | 34.2 | 0.0 | 22.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
812.0 | 1185.8 | 66.9 22.9% |
96.4 33.0% |
56.9 44.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 80.0 | 939 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 25.0 | 92.5 | 2.1 | 20.5 | 0.2 |
Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Lättkaviar Kalles | 15.0 | 40.5 | 1.4 | 3.4 | 2.4 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 20.0 | 125.6 | 2.5 | 1.3 | 12.4 |
Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Kebabpizza | 210.0 | 404.7 | 17.0 | 36.1 | 20.6 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
930.0 | 1337.7 | 48.8 14.9% |
147.5 44.9% |
58.3 40.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 60.0 | 704 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äggnudlar kokta m salt | 150.0 | 214.0 | 8.0 | 38.7 | 2.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Tonfisk i olja konserv avrunnen | 75.0 | 161.2 | 21.8 | 0.0 | 8.2 |
Isglass | 35.0 | 33.0 | 0.0 | 8.1 | 0.0 |
Majskorn frysta | 15.0 | 15.0 | 0.4 | 2.8 | 0.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 125.0 | 206.0 | 36.8 | 0.0 | 6.2 |
Ananas konserv m juice | 280.0 | 174.7 | 1.1 | 39.8 | 0.3 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 15.0 | 23.4 | 0.4 | 1.0 | 2.0 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 15.0 | 28.5 | 0.8 | 1.3 | 1.9 |
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 10.0 | 32.0 | 1.4 | 3.2 | 1.5 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Kidneybönor | 15.0 | 15.8 | 1.4 | 2.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1001.0 | 1612.5 | 103.8 25.9% |
97.9 24.4% |
87.9 49.7% |
Vikt | 93.0kg |
Midja | 101.0cm |
Stuss | 115.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Broccoligratäng mjölk kaffegrädde ost ägg hemlagad | 150.0 | 150.0 | 9.3 | 5.1 | 9.8 |
Ost hårdost 23% fett | 65.0 | 212.4 | 19.0 | 0.5 | 15.1 |
Glassås choklad, Ohoj | 10.0 | 35.2 | 0.3 | 7.0 | 0.6 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 75.0 | 210.0 | 6.0 | 39.3 | 2.4 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Gräddglass 12% fett | 100.0 | 209.0 | 3.5 | 21.8 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
855.0 | 1197.4 | 49.6 16.7% |
114.7 38.7% |
58.3 44.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 403 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pistagenötter | 20.0 | 116.4 | 4.2 | 3.2 | 9.6 |
Japansk Mix | 100.0 | 408.0 | 10.7 | 70.3 | 9.3 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 200.0 | 512.0 | 17.2 | 100.4 | 2.8 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Cashew | 10.0 | 63.2 | 1.9 | 2.2 | 5.2 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Chilinötter | 20.0 | 98.0 | 3.8 | 12.8 | 4.8 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
831.0 | 1622.6 | 55.0 13.6% |
238.4 58.9% |
49.1 27.5% |
Vikt | 91.5kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 30.0 | 277 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 10.0 | 14.6 | 0.1 | 0.6 | 1.3 |
Irish coffee | 200.0 | 210.0 | 0.8 | 9.2 | 10.4 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 10.0 | 62.8 | 1.2 | 0.6 | 6.2 |
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Bacon gris | 20.0 | 69.0 | 2.7 | 0.0 | 6.6 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Ciabatta m mozzarella soltorkad tomat sallad | 275.0 | 524.7 | 21.7 | 69.0 | 16.2 |
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1688.5 | 48.9 12.2% |
178.7 44.7% |
75.8 43.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 40.0 | 470 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
Rasker | 68.0 | 170.0 | 5.8 | 30.6 | 2.4 |
quesadillas | 1200.0 | 636.0 | 48.0 | 60.0 | 24.0 |
Grapefrukt | 100.0 | 35.8 | 0.7 | 7.1 | 0.1 |
Apelsinjuice färskpressad | 300.0 | 144.0 | 2.1 | 31.8 | 0.6 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2020.0 | 1497.8 | 85.3 22.7% |
155.9 41.4% |
59.5 35.9% |
Vikt | 92.0kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 134 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skumgodis | 60.0 | 201.0 | 1.2 | 48.2 | 0.0 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Rasker | 102.0 | 255.0 | 8.7 | 45.9 | 3.6 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 30.0 | 111.0 | 2.6 | 24.6 | 0.3 |
Wokgrönsaker m nudlar | 300.0 | 243.0 | 5.1 | 24.3 | 12.3 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 200.0 | 412.0 | 38.2 | 0.0 | 29.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1247.0 | 1709.4 | 86.2 20.3% |
167.7 39.5% |
75.0 40.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 |
Salami importerad 45% fett | 5.0 | 24.2 | 1.0 | 0.1 | 2.2 |
Rasker | 170.0 | 425.0 | 14.4 | 76.5 | 6.0 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Chokladdryck mjölk | 100.0 | 85.0 | 3.5 | 10.4 | 3.1 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1528.1 | 67.6 17.8% |
190.8 50.3% |
53.3 31.9% |
Då kör vi iiiiiiigen! Herregud, när ska det vara THE time? Ingen aning... Epilepsi kräver- sömn(så nu ska jag sova:), lagom mat och tillräckligt med träning för att jag ska känna mig trött och kunna sova.
Göra vad som är bäst för mig själv är ju en bra sak, på rätt spår för fan.
Slutat med godis har jag redan gjort, jag har som smyg börjat igen, men det ska bort! Och fantan med, bort med den! Föööööör evigt! Fika max 2 gånger månaden, så denna månad är klar för det.
Ta inspiration av Ellinore, dansa, det tycker jag om, gört! Jag tycker om att gymma också, det är as härligt! Jag saknar det! Nu på onsdag ska det dansas:):):)
Vikt | 89.1kg |
Midja | 98.0cm |
Stuss | 113.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 120.0 | 1107 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 30.0 | 43.8 | 0.4 | 1.8 | 3.9 |
Remouladsås | 40.0 | 257.0 | 0.4 | 0.9 | 28.5 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Chokladdryck mjölk | 200.0 | 170.0 | 7.0 | 20.8 | 6.2 |
Banan | 10.0 | 10.0 | 0.2 | 2.2 | 0.0 |
Karameller syrliga | 10.0 | 39.5 | 0.3 | 9.4 | 0.0 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Pasta berik kokt m salt | 125.0 | 163.8 | 6.1 | 31.4 | 1.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Torsk panerad stekt | 125.0 | 176.0 | 20.8 | 5.8 | 7.6 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1090.0 | 1425.3 | 57.1 16.1% |
128.3 36.2% |
74.7 47.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
Köttfärsgulasch u gräddfil | 560.0 | 775.0 | 51.5 | 22.4 | 52.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Fetaost 16% fett | 20.0 | 42.8 | 3.4 | 0.2 | 3.2 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 100.0 | 146.0 | 1.2 | 6.1 | 13.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 1106.8 | 80.2 29.2% |
30.4 11.1% |
72.5 59.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |