Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 30.0 | 352 |
Gymnastik | 90.0 | 603 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 12.0 | 16.6 | 2.5 | 0.0 | 0.7 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 15.0 | 55.5 | 1.3 | 12.3 | 0.2 |
Rödbeta | 30.0 | 13.3 | 0.4 | 2.5 | 0.0 |
Löjrom saltad | 15.0 | 18.9 | 3.7 | 0.2 | 0.3 |
Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Filmjölk 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Pytt i panna fryst | 200.0 | 308.6 | 12.8 | 27.8 | 15.8 |
Lax stekt | 150.0 | 337.5 | 34.2 | 0.0 | 22.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
812.0 | 1185.8 | 66.9 22.9% |
96.4 33.0% |
56.9 44.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 80.0 | 939 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 30.0 | 6.6 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 30.0 | 105.9 | 2.7 | 19.4 | 0.8 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 25.0 | 92.5 | 2.1 | 20.5 | 0.2 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 20.0 | 125.6 | 2.5 | 1.3 | 12.4 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Filmjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Lättkaviar Kalles | 15.0 | 40.5 | 1.4 | 3.4 | 2.4 |
Kebabpizza | 210.0 | 404.7 | 17.0 | 36.1 | 20.6 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
930.0 | 1337.7 | 48.8 14.9% |
147.5 44.9% |
58.3 40.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 60.0 | 704 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 15.0 | 23.4 | 0.4 | 1.0 | 2.0 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 15.0 | 28.5 | 0.8 | 1.3 | 1.9 |
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 10.0 | 32.0 | 1.4 | 3.2 | 1.5 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Isglass | 35.0 | 33.0 | 0.0 | 8.1 | 0.0 |
Majskorn frysta | 15.0 | 15.0 | 0.4 | 2.8 | 0.1 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Tonfisk i olja konserv avrunnen | 75.0 | 161.2 | 21.8 | 0.0 | 8.2 |
Äggnudlar kokta m salt | 150.0 | 214.0 | 8.0 | 38.7 | 2.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 125.0 | 206.0 | 36.8 | 0.0 | 6.2 |
Ananas konserv m juice | 280.0 | 174.7 | 1.1 | 39.8 | 0.3 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Kidneybönor | 15.0 | 15.8 | 1.4 | 2.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1001.0 | 1612.5 | 103.8 25.9% |
97.9 24.4% |
87.9 49.7% |
Vikt | 93.0kg |
Midja | 101.0cm |
Stuss | 115.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 75.0 | 210.0 | 6.0 | 39.3 | 2.4 |
Glassås choklad, Ohoj | 10.0 | 35.2 | 0.3 | 7.0 | 0.6 |
Broccoligratäng mjölk kaffegrädde ost ägg hemlagad | 150.0 | 150.0 | 9.3 | 5.1 | 9.8 |
Ost hårdost 23% fett | 65.0 | 212.4 | 19.0 | 0.5 | 15.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Gräddglass 12% fett | 100.0 | 209.0 | 3.5 | 21.8 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
855.0 | 1197.4 | 49.6 16.7% |
114.7 38.7% |
58.3 44.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 403 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chilinötter | 20.0 | 98.0 | 3.8 | 12.8 | 4.8 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Cashew | 10.0 | 63.2 | 1.9 | 2.2 | 5.2 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Japansk Mix | 100.0 | 408.0 | 10.7 | 70.3 | 9.3 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 200.0 | 512.0 | 17.2 | 100.4 | 2.8 |
Pistagenötter | 20.0 | 116.4 | 4.2 | 3.2 | 9.6 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
831.0 | 1622.6 | 55.0 13.6% |
238.4 58.9% |
49.1 27.5% |
Vikt | 91.5kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 30.0 | 277 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 20.0 | 69.0 | 2.7 | 0.0 | 6.6 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Irish coffee | 200.0 | 210.0 | 0.8 | 9.2 | 10.4 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 10.0 | 14.6 | 0.1 | 0.6 | 1.3 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 10.0 | 62.8 | 1.2 | 0.6 | 6.2 |
Ciabatta m mozzarella soltorkad tomat sallad | 275.0 | 524.7 | 21.7 | 69.0 | 16.2 |
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1688.5 | 48.9 12.2% |
178.7 44.7% |
75.8 43.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, high impact | 40.0 | 470 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice färskpressad | 300.0 | 144.0 | 2.1 | 31.8 | 0.6 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Rasker | 68.0 | 170.0 | 5.8 | 30.6 | 2.4 |
Grapefrukt | 100.0 | 35.8 | 0.7 | 7.1 | 0.1 |
Ost hårdost 26% fett | 30.0 | 102.0 | 7.4 | 0.4 | 7.8 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
quesadillas | 1200.0 | 636.0 | 48.0 | 60.0 | 24.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2020.0 | 1497.8 | 85.3 22.7% |
155.9 41.4% |
59.5 35.9% |
Vikt | 92.0kg |
Midja | 100.0cm |
Stuss | 114.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 20.0 | 134 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 30.0 | 111.0 | 2.6 | 24.6 | 0.3 |
Wokgrönsaker m nudlar | 300.0 | 243.0 | 5.1 | 24.3 | 12.3 |
Rasker | 102.0 | 255.0 | 8.7 | 45.9 | 3.6 |
Bearnaise | 10.0 | 65.4 | 0.2 | 0.0 | 7.3 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Skumgodis | 60.0 | 201.0 | 1.2 | 48.2 | 0.0 |
A-fil 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 200.0 | 412.0 | 38.2 | 0.0 | 29.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1247.0 | 1709.4 | 86.2 20.3% |
167.7 39.5% |
75.0 40.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salami importerad 45% fett | 5.0 | 24.2 | 1.0 | 0.1 | 2.2 |
Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 |
Chokladdryck mjölk | 100.0 | 85.0 | 3.5 | 10.4 | 3.1 |
Rasker | 170.0 | 425.0 | 14.4 | 76.5 | 6.0 |
Ekologiska Cornflakes ICA | 20.0 | 74.0 | 1.7 | 16.4 | 0.2 |
Ost hårdost 23% fett | 60.0 | 196.0 | 17.6 | 0.4 | 14.0 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1528.1 | 67.6 17.8% |
190.8 50.3% |
53.3 31.9% |
Då kör vi iiiiiiigen! Herregud, när ska det vara THE time? Ingen aning... Epilepsi kräver- sömn(så nu ska jag sova:), lagom mat och tillräckligt med träning för att jag ska känna mig trött och kunna sova.
Göra vad som är bäst för mig själv är ju en bra sak, på rätt spår för fan.
Slutat med godis har jag redan gjort, jag har som smyg börjat igen, men det ska bort! Och fantan med, bort med den! Föööööör evigt! Fika max 2 gånger månaden, så denna månad är klar för det.
Ta inspiration av Ellinore, dansa, det tycker jag om, gört! Jag tycker om att gymma också, det är as härligt! Jag saknar det! Nu på onsdag ska det dansas:):):)
Vikt | 89.1kg |
Midja | 98.0cm |
Stuss | 113.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 120.0 | 1107 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 30.0 | 43.8 | 0.4 | 1.8 | 3.9 |
Banan | 10.0 | 10.0 | 0.2 | 2.2 | 0.0 |
Karameller syrliga | 10.0 | 39.5 | 0.3 | 9.4 | 0.0 |
Remouladsås | 40.0 | 257.0 | 0.4 | 0.9 | 28.5 |
Torsk panerad stekt | 125.0 | 176.0 | 20.8 | 5.8 | 7.6 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Pasta berik kokt m salt | 125.0 | 163.8 | 6.1 | 31.4 | 1.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Chokladdryck mjölk | 200.0 | 170.0 | 7.0 | 20.8 | 6.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1090.0 | 1425.3 | 57.1 16.1% |
128.3 36.2% |
74.7 47.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
Köttfärsgulasch u gräddfil | 560.0 | 775.0 | 51.5 | 22.4 | 52.6 |
Fetaost 16% fett | 20.0 | 42.8 | 3.4 | 0.2 | 3.2 |
Gräddersättning m havre 13% fett Oatly iMat | 100.0 | 146.0 | 1.2 | 6.1 | 13.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 1106.8 | 80.2 29.2% |
30.4 11.1% |
72.5 59.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |