Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 10.0 | 38.7 | 2.6 | 0.1 | 3.1 |
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 15.0 | 51.9 | 0.9 | 10.7 | 0.3 |
Ris kinesiskt asiatiskt kokt u salt restaurang | 75.0 | 107.6 | 2.0 | 22.6 | 0.8 |
Grillad kyckling m skinn | 180.0 | 351.4 | 44.1 | 0.0 | 19.4 |
Rökt skinka gris 6% fett | 20.0 | 27.6 | 4.2 | 0.0 | 1.2 |
Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 30.0 | 55.8 | 2.2 | 7.7 | 1.6 |
Morot | 30.0 | 13.3 | 0.2 | 2.6 | 0.1 |
Vit sås béchamelsås standardmjölk | 50.0 | 55.7 | 2.0 | 4.3 | 3.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
410.0 | 702.0 | 58.2 33.4% |
48.0 27.6% |
29.9 39.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Blomkål | 70.0 | 19.6 | 1.1 | 2.7 | 0.1 |
Skaldjurssallad m majonnäs | 100.0 | 107.3 | 8.5 | 2.8 | 6.7 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Grillad kyckling m skinn | 250.0 | 488.0 | 61.2 | 0.0 | 27.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Potatis | 100.0 | 76.0 | 1.8 | 16.1 | 0.1 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 150.0 | 370.5 | 10.8 | 69.0 | 2.4 |
Kalvsylta | 100.0 | 100.0 | 12.0 | 0.1 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 1579.4 | 100.0 26.2% |
159.6 41.8% |
53.7 31.9% |
Vikt | 103.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grillad kyckling m skinn | 250.0 | 488.0 | 61.2 | 0.0 | 27.0 |
Potatis | 100.0 | 76.0 | 1.8 | 16.1 | 0.1 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Blomkål | 70.0 | 19.6 | 1.1 | 2.7 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 150.0 | 370.5 | 10.8 | 69.0 | 2.4 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Kalvsylta | 100.0 | 100.0 | 12.0 | 0.1 | 5.7 |
Skaldjurssallad m majonnäs | 100.0 | 107.3 | 8.5 | 2.8 | 6.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 1579.4 | 100.0 26.2% |
159.6 41.8% |
53.7 31.9% |
Fastar torsdag och fredag denna vecka.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Musslor | 100.0 | 78.0 | 14.4 | 0.0 | 2.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Kräfta konserv el kokt | 100.0 | 94.0 | 18.0 | 1.1 | 1.9 |
Räkor konserv u lag | 100.0 | 109.0 | 24.0 | 0.3 | 1.1 |
Mjölk 3% fett | 40.0 | 24.0 | 1.4 | 1.9 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1140.0 | 599.3 | 73.2 49.7% |
35.7 24.2% |
16.9 26.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Mjölk 3% fett | 40.0 | 24.0 | 1.4 | 1.9 | 1.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Ärtsoppa m fläsk hemlagad | 350.0 | 297.5 | 22.4 | 31.2 | 7.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1160.0 | 602.5 | 39.0 26.9% |
62.9 43.4% |
19.0 29.7% |
Förmodligen en tillfällig nedgång. Har ont i vader och nacke. Jobbade på landet i lördags.
InvägningVikt | 101.6kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 40.0 | 156.0 | 4.8 | 5.2 | 13.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 50.0 | 58.0 | 11.0 | 0.0 | 1.5 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 110.0 | 271.7 | 7.9 | 50.6 | 1.8 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 100.0 | 353.0 | 9.1 | 64.8 | 2.6 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Torskrom stekt | 125.0 | 203.0 | 30.4 | 2.5 | 7.8 |
Potatismos | 125.0 | 98.4 | 2.8 | 16.9 | 1.9 |
Tomat | 60.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.1 |
Mjölk 3% fett | 20.0 | 12.0 | 0.7 | 1.0 | 0.6 |
Dressing majonnäs ca 60% fett | 25.0 | 143.0 | 0.3 | 2.4 | 15.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 1457.3 | 79.7 22.6% |
147.9 42.0% |
54.8 35.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 80.0 | 80.0 | 1.4 | 17.4 | 0.0 |
Mjölk 3% fett | 30.0 | 18.0 | 1.0 | 1.4 | 0.9 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 110.0 | 116.6 | 22.8 | 0.6 | 2.4 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Ägg rått | 180.0 | 253.8 | 22.7 | 0.0 | 18.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Tomat | 120.0 | 26.4 | 1.0 | 4.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
775.0 | 656.8 | 55.8 34.8% |
46.7 29.1% |
25.5 36.1% |
Vikt | 103.2kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kassler rökt kotlettrad gris | 160.0 | 169.6 | 33.1 | 0.8 | 3.5 |
Morot | 150.0 | 66.4 | 0.9 | 13.0 | 0.4 |
Ägg rått | 180.0 | 253.8 | 22.7 | 0.0 | 18.2 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Tomat | 120.0 | 26.4 | 1.0 | 4.6 | 0.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
750.0 | 622.2 | 59.7 39.5% |
40.9 27.1% |
22.3 33.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Brunsås vatten buljongtärning | 50.0 | 49.3 | 0.6 | 1.7 | 4.5 |
Gräddglass ca 15% fett | 20.0 | 44.5 | 0.7 | 3.9 | 2.9 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 200.0 | 494.0 | 14.4 | 92.0 | 3.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Senap fransk | 20.0 | 18.6 | 1.2 | 1.1 | 1.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Ost hårdost 17% fett | 40.0 | 112.0 | 12.0 | 0.5 | 6.9 |
Wienerschnitzel m griskött | 125.0 | 241.0 | 21.5 | 10.4 | 12.2 |
Ättiksgurka u lag | 40.0 | 17.0 | 0.4 | 3.3 | 0.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Kikärter torkade kokta u salt | 100.0 | 161.0 | 8.9 | 23.1 | 2.6 |
Småkakor ospec. | 20.0 | 98.4 | 0.9 | 13.8 | 4.3 |
Potatis stekt | 150.0 | 187.0 | 2.4 | 32.0 | 5.0 |
Mjölk 3% fett | 20.0 | 12.0 | 0.7 | 1.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1655.0 | 1759.8 | 98.4 23.1% |
191.8 45.1% |
59.7 31.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Banan | 70.0 | 70.0 | 1.2 | 15.2 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 50.0 | 58.0 | 11.0 | 0.0 | 1.5 |
Champinjonsås | 70.0 | 88.0 | 2.9 | 5.1 | 6.2 |
Pannbiff blandfärs stekt | 125.0 | 209.0 | 13.8 | 7.8 | 13.4 |
Tomat | 150.0 | 33.0 | 1.2 | 5.7 | 0.3 |
Bruna bönor kokta | 100.0 | 146.4 | 8.5 | 23.2 | 0.6 |
Kaffe bryggt | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Färskpotatis kokt u salt | 100.0 | 78.0 | 1.6 | 16.4 | 0.1 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 200.0 | 494.0 | 14.4 | 92.0 | 3.2 |
Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1780.0 | 1467.4 | 66.9 19.3% |
201.3 58.0% |
34.9 22.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |