Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 40.0 | 506 |
Styrketräning, lätt | 10.0 | 26 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Mini-keso | 100.0 | 70.0 | 11.0 | 2.5 | 1.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Morot | 35.0 | 15.5 | 0.2 | 3.0 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 10.0 | 35.3 | 0.9 | 6.5 | 0.3 |
Broccoli | 50.0 | 17.5 | 1.8 | 1.6 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Kvarg 0,3% fett | 500.0 | 325.0 | 60.0 | 20.0 | 1.5 |
Quorn svampprotein färs bitar filé | 100.0 | 104.0 | 13.7 | 5.0 | 2.1 |
Stjälkselleri | 50.0 | 6.5 | 0.4 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 991.5 | 100.6 42.2% |
94.5 39.7% |
19.0 18.1% |
Vikt | 49.5kg |
Midja | 52.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 45.0 | 570 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grekisk sallad m feta ost | 275.0 | 210.9 | 8.0 | 5.5 | 16.8 |
Kvargbollar | 100.0 | 310.0 | 23.0 | 38.0 | 7.0 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Rågbröd Eldorado | 500.0 | 900.0 | 25.0 | 185.0 | 6.0 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 90.0 | 234.9 | 6.0 | 44.9 | 1.4 |
Hallon frysta | 125.0 | 47.0 | 1.2 | 6.8 | 0.6 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Blåbär frysta | 125.0 | 54.0 | 0.6 | 9.5 | 0.6 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 10.0 | 35.3 | 0.9 | 6.5 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kvarg 0,3% fett | 500.0 | 325.0 | 60.0 | 20.0 | 1.5 |
Mini-keso | 100.0 | 70.0 | 11.0 | 2.5 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1965.0 | 2388.8 | 147.2 25.2% |
326.0 55.9% |
48.7 18.9% |
Vikt | 49.7kg |
Midja | 52.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 40.0 | 279 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kikärtor/Bönor | 50.0 | 65.0 | 3.2 | 8.5 | 0.2 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 15.0 | 53.0 | 1.4 | 9.7 | 0.4 |
Mini-keso | 120.0 | 84.0 | 13.2 | 3.0 | 1.8 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Linssoppa | 250.0 | 112.0 | 6.2 | 14.2 | 2.2 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 500.0 | 340.0 | 0.0 | 2.0 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kvarg 0,3% fett | 400.0 | 260.0 | 48.0 | 16.0 | 1.2 |
Kvargbollar | 100.0 | 310.0 | 23.0 | 38.0 | 7.0 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 180.0 | 469.8 | 12.1 | 89.8 | 2.7 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2205.0 | 2104.2 | 113.0 27.0% |
250.6 59.9% |
24.2 13.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 50.0 | 633 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Cykla 19-22 km/h | 40.0 | 279 |
Städa | 60.0 | 183 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tofu Kung Markatta | 100.0 | 145.0 | 16.5 | 1.5 | 8.5 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 15.0 | 53.0 | 1.4 | 9.7 | 0.4 |
Vitkålssallad pizzasallad | 50.0 | 70.0 | 0.5 | 2.6 | 6.3 |
Mild yoghurt laktosfri | 150.0 | 60.0 | 6.3 | 4.4 | 2.2 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Mini-keso | 120.0 | 84.0 | 13.2 | 3.0 | 1.8 |
Broccoli fryst eldorado | 200.0 | 40.0 | 6.0 | 4.0 | 0.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Kvarg 0,3% fett | 300.0 | 195.0 | 36.0 | 12.0 | 0.9 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1325.0 | 926.4 | 85.8 37.7% |
76.7 33.7% |
28.6 28.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 42.0 | 532 |
Styrketräning, lätt | 10.0 | 26 |
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 50.0 | 197 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Paprika grön gul röd | 30.0 | 8.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Squash | 30.0 | 5.1 | 0.4 | 0.7 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Gräddfil 12% fett | 30.0 | 41.1 | 0.9 | 1.3 | 3.6 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Kvarg 0,3% fett | 125.0 | 81.2 | 15.0 | 5.0 | 0.4 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 100.0 | 68.0 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Sockerärter | 30.0 | 15.6 | 1.0 | 1.8 | 0.1 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 100.0 | 68.0 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 100.0 | 68.0 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 15.0 | 53.0 | 1.4 | 9.7 | 0.4 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Whisky 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1155.0 | 944.5 | 42.9 27.5% |
61.6 39.5% |
22.6 32.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 60.0 | 419 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 12.0 | 42.4 | 1.1 | 7.8 | 0.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Broccoli fryst eldorado | 200.0 | 40.0 | 6.0 | 4.0 | 0.0 |
Mini-keso | 100.0 | 70.0 | 11.0 | 2.5 | 1.5 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Tofu Kung Markatta | 90.0 | 130.5 | 14.8 | 1.4 | 7.6 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Mild yoghurt laktosfri | 200.0 | 80.0 | 8.4 | 5.8 | 3.0 |
Kvarg 0,3% fett | 300.0 | 195.0 | 36.0 | 12.0 | 0.9 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1467.0 | 973.6 | 89.8 37.6% |
88.4 37.1% |
26.6 25.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 40.0 | 506 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Mini-keso | 100.0 | 70.0 | 11.0 | 2.5 | 1.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Broccoli fryst eldorado | 150.0 | 30.0 | 4.5 | 3.0 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 12.0 | 42.4 | 1.1 | 7.8 | 0.3 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Stjälkselleri | 25.0 | 3.2 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Tofu Kung Markatta | 70.0 | 101.5 | 11.6 | 1.0 | 6.0 |
Morot | 35.0 | 15.5 | 0.2 | 3.0 | 0.1 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Lärrkvarg ICA | 500.0 | 275.0 | 50.0 | 20.0 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1387.0 | 872.3 | 85.0 40.0% |
90.3 42.4% |
16.5 17.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 40.0 | 506 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Kvarg 0,3% fett | 500.0 | 325.0 | 60.0 | 20.0 | 1.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 20.0 | 38.0 | 1.0 | 1.7 | 2.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Friséesallat | 40.0 | 6.0 | 0.5 | 0.4 | 0.1 |
Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 |
Mini-keso | 100.0 | 70.0 | 11.0 | 2.5 | 1.5 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Caffe latte liten | 100.0 | 116.0 | 7.2 | 9.9 | 5.0 |
Torsk opanerad stekt | 100.0 | 81.6 | 18.5 | 0.0 | 0.8 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 12.0 | 42.4 | 1.1 | 7.8 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1517.0 | 1120.7 | 113.4 41.7% |
101.1 37.2% |
25.3 21.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 40.0 | 506 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 15.0 | 53.0 | 1.4 | 9.7 | 0.4 |
Kikärtor/Bönor | 50.0 | 65.0 | 3.2 | 8.5 | 0.2 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Grönkål | 100.0 | 50.0 | 3.3 | 5.7 | 0.7 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 50.0 | 95.0 | 2.5 | 4.4 | 6.2 |
Kronärtskocka | 50.0 | 26.0 | 1.4 | 3.6 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kvarg 0,3% fett | 500.0 | 325.0 | 60.0 | 20.0 | 1.5 |
Kvargbollar | 100.0 | 310.0 | 23.0 | 38.0 | 7.0 |
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % | 400.0 | 284.0 | 0.4 | 15.2 | 0.0 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Rågbröd Eldorado | 300.0 | 540.0 | 15.0 | 111.0 | 3.6 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 50.0 | 340.0 | 0.0 | 3.0 | 38.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Isbergssallat | 100.0 | 15.0 | 0.8 | 2.0 | 0.0 |
Osötade digestivekex | 400.0 | 1756.0 | 28.8 | 264.0 | 28.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2435.0 | 4167.7 | 151.3 16.9% |
517.3 57.8% |
99.5 25.2% |
Vikt | 48.4kg |
Midja | 52.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 45.0 | 570 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 50.0 | 340.0 | 0.0 | 3.0 | 38.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Kvarg 0,3% fett | 400.0 | 260.0 | 48.0 | 16.0 | 1.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Broccoli | 85.0 | 29.8 | 3.0 | 2.6 | 0.3 |
Mini-keso | 100.0 | 70.0 | 11.0 | 2.5 | 1.5 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kvargbollar | 100.0 | 310.0 | 23.0 | 38.0 | 7.0 |
Rågbröd Eldorado | 200.0 | 360.0 | 10.0 | 74.0 | 2.4 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Mozzarella | 30.0 | 82.5 | 5.4 | 0.3 | 5.7 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 150.0 | 391.5 | 10.0 | 74.8 | 2.2 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 15.0 | 53.0 | 1.4 | 9.7 | 0.4 |
Vitt vin el rhenvin 10 vol. % | 400.0 | 284.0 | 0.4 | 15.2 | 0.0 |
Paprika grön gul röd | 50.0 | 13.4 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2185.0 | 2615.9 | 125.5 21.5% |
293.8 50.4% |
72.0 28.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 13,8 km/h (4,3 min/km) | 47.0 | 595 |
Styrketräning, lätt | 15.0 | 39 |
Cykla 19-22 km/h | 40.0 | 279 |
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 20.0 | 79 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Broccoli | 85.0 | 29.8 | 3.0 | 2.6 | 0.3 |
Fetaost 16% fett | 75.0 | 160.5 | 12.8 | 0.6 | 12.0 |
Paprika grön gul röd | 50.0 | 13.4 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Lärrkvarg ICA | 300.0 | 165.0 | 30.0 | 12.0 | 0.3 |
Broccoli fryst eldorado | 50.0 | 10.0 | 1.5 | 1.0 | 0.0 |
Broccolimix Eldorado | 50.0 | 12.5 | 1.0 | 1.8 | 0.0 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 15.0 | 53.0 | 1.4 | 9.7 | 0.4 |
Kvarg 0,3% fett | 125.0 | 81.2 | 15.0 | 5.0 | 0.4 |
Mini-keso | 150.0 | 105.0 | 16.5 | 3.8 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1353.0 | 919.1 | 88.5 40.1% |
78.5 35.6% |
23.7 24.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |