Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 195.0 | 107.6 | 0.4 | 24.2 | 0.2 |
Morot | 125.0 | 55.4 | 0.8 | 10.9 | 0.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 75.0 | 35.6 | 2.6 | 3.8 | 1.1 |
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Grönsaksbuljong ätf | 500.0 | 25.0 | 2.0 | 2.0 | 1.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rökt skinka gris 6% fett | 20.0 | 27.6 | 4.2 | 0.0 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1088.0 | 527.8 | 103.6 45.3% |
76.0 33.2% |
21.6 21.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 125.0 | 59.4 | 4.2 | 6.2 | 1.9 |
Grönsakssoppa redd | 500.0 | 188.0 | 9.0 | 21.0 | 6.0 |
Morot | 150.0 | 66.4 | 0.9 | 13.0 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
875.0 | 438.8 | 99.1 48.3% |
60.2 29.3% |
20.3 22.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 75.0 | 35.6 | 2.6 | 3.8 | 1.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 80.0 | 92.8 | 17.7 | 0.0 | 2.4 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hönsbuljong ätf | 500.0 | 25.0 | 1.5 | 1.0 | 1.5 |
Lök gul fryst | 25.0 | 7.2 | 0.4 | 1.0 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1005.0 | 569.9 | 54.2 38.2% |
14.8 10.4% |
32.2 51.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Lök gul fryst | 30.0 | 8.7 | 0.4 | 1.2 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 75.0 | 35.6 | 2.6 | 3.8 | 1.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 50.0 | 58.0 | 11.0 | 0.0 | 1.5 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
540.0 | 589.3 | 128.3 51.7% |
31.3 12.6% |
39.1 35.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 12.0 | 42.6 | 1.2 | 7.9 | 0.3 |
Hönsbuljong ätf | 500.0 | 25.0 | 1.5 | 1.0 | 1.5 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Ungersk Gulasch | 400.0 | 320.0 | 16.0 | 16.0 | 20.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1192.0 | 602.7 | 109.7 44.4% |
56.0 22.7% |
35.8 32.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 26% fett | 18.0 | 61.2 | 4.4 | 0.2 | 4.7 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 80.0 | 92.8 | 17.7 | 0.0 | 2.4 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Lök gul fryst | 30.0 | 8.7 | 0.4 | 1.2 | 0.0 |
Potatis kokt | 60.0 | 46.6 | 1.1 | 9.8 | 0.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
683.0 | 603.3 | 50.2 33.8% |
35.0 23.6% |
27.9 42.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Köttbuljong ätf | 500.0 | 40.0 | 2.0 | 6.0 | 1.0 |
Gurka | 200.0 | 28.0 | 1.6 | 4.4 | 0.0 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 75.0 | 35.6 | 2.6 | 3.8 | 1.1 |
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 11.0 | 39.0 | 1.1 | 7.2 | 0.3 |
Banan | 25.0 | 25.0 | 0.4 | 5.4 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1221.0 | 598.5 | 265.5 59.1% |
95.5 21.2% |
39.0 19.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsaksbuljong ätf | 500.0 | 25.0 | 2.0 | 2.0 | 1.0 |
Gurka | 150.0 | 21.0 | 1.2 | 3.3 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Soldatens Ärtsoppa | 750.0 | 390.0 | 37.5 | 37.5 | 22.5 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1600.0 | 527.8 | 44.7 28.2% |
56.5 35.6% |
25.3 36.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika gul | 100.0 | 30.0 | 1.0 | 4.3 | 0.0 |
Martins macka ägg o skinka | 100.0 | 125.0 | 85.0 | 20.0 | 12.0 |
Gurka | 400.0 | 56.0 | 3.2 | 8.8 | 0.0 |
Rökt kalkon | 15.0 | 20.0 | 3.6 | 0.0 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hönsbuljong ätf | 500.0 | 25.0 | 1.5 | 1.0 | 1.5 |
Lingongrova - mörkt bröd | 33.0 | 85.8 | 2.8 | 15.2 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1448.0 | 573.6 | 113.7 47.6% |
63.0 26.4% |
27.3 26.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Makril i tomatsås | 125.0 | 225.0 | 93.8 | 15.0 | 20.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Gurka | 150.0 | 21.0 | 1.2 | 3.3 | 0.0 |
Mjölk 3% fett | 50.0 | 30.0 | 1.7 | 2.4 | 1.5 |
Soldatens Ärtsoppa | 400.0 | 208.0 | 20.0 | 20.0 | 12.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
818.0 | 596.6 | 119.4 46.1% |
61.9 23.9% |
34.3 30.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Linssoppa | 600.0 | 268.8 | 15.0 | 34.2 | 5.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
600.0 | 268.8 | 15.0 24.4% |
34.2 55.7% |
5.4 19.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |