Vikt | 66.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Äggula | 40.0 | 143.6 | 6.6 | 0.0 | 13.2 |
Äggvita | 450.0 | 207.0 | 45.4 | 5.8 | 0.0 |
middag #1 kycklinglår med pasta | 100.0 | 738.2 | 63.9 | 89.2 | 11.6 |
Couscous tillagad | 165.0 | 178.0 | 6.3 | 36.0 | 0.3 |
Kalops | 50.0 | 79.4 | 6.6 | 1.1 | 5.4 |
Chorizo korv stekt | 40.0 | 114.4 | 5.7 | 1.6 | 9.5 |
Frukost vardag | 100.0 | 371.3 | 22.7 | 61.4 | 2.2 |
Kyckling | 50.0 | 57.5 | 10.8 | 0.0 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1195.0 | 2089.4 | 171.4 33.7% |
238.5 46.8% |
43.8 19.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
middag #1 kycklinglår med pasta | 100.0 | 738.2 | 63.9 | 89.2 | 11.6 |
Äggvita | 300.0 | 138.0 | 30.3 | 3.9 | 0.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 60.0 | 221.4 | 8.0 | 34.6 | 4.2 |
middag #1 kycklinglår med pasta | 100.0 | 738.2 | 63.9 | 89.2 | 11.6 |
Äggula | 20.0 | 71.8 | 3.3 | 0.0 | 6.6 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
780.0 | 2107.6 | 172.8 33.9% |
260.3 51.0% |
34.0 15.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallon frysta | 20.0 | 7.5 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
middag #2 tonfisk med pasta | 100.0 | 716.5 | 59.3 | 96.4 | 7.0 |
middag #2 tonfisk med pasta | 100.0 | 716.5 | 59.3 | 96.4 | 7.0 |
Äggvita | 450.0 | 207.0 | 45.4 | 5.8 | 0.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 128.0 | 451.8 | 16.9 | 66.6 | 8.6 |
Äggula | 40.0 | 143.6 | 6.6 | 0.0 | 13.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
838.0 | 2242.9 | 187.7 35.1% |
266.3 49.7% |
35.9 15.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äggvita | 150.0 | 69.0 | 15.2 | 2.0 | 0.0 |
Brysselkål | 50.0 | 22.0 | 1.7 | 2.4 | 0.2 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 200.0 | 576.0 | 20.6 | 108.0 | 3.8 |
Squash | 100.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 60.0 | 231.0 | 8.9 | 45.0 | 1.1 |
Tonfisk stekt | 150.0 | 264.0 | 44.6 | 0.0 | 9.3 |
Äggula | 10.0 | 35.9 | 1.6 | 0.0 | 3.3 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 30.0 | 75.0 | 2.2 | 13.7 | 0.8 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
middag #1 kycklinglår med pasta | 100.0 | 738.2 | 63.9 | 89.2 | 11.6 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Valnötter | 8.0 | 53.5 | 1.1 | 1.0 | 5.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 15.0 | 19.5 | 3.3 | 0.0 | 0.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1188.0 | 2403.4 | 172.2 29.7% |
315.8 54.4% |
40.9 16.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tonfisk stekt | 150.0 | 264.0 | 44.6 | 0.0 | 9.3 |
Äggvita | 150.0 | 69.0 | 15.2 | 2.0 | 0.0 |
Äggvita | 150.0 | 69.0 | 15.2 | 2.0 | 0.0 |
Brysselkål | 50.0 | 22.0 | 1.7 | 2.4 | 0.2 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Squash | 100.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.1 |
Äggvita | 150.0 | 69.0 | 15.2 | 2.0 | 0.0 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
Äggula | 10.0 | 35.9 | 1.6 | 0.0 | 3.3 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 30.0 | 75.0 | 2.2 | 13.7 | 0.8 |
Frukostflingor berik Special K | 60.0 | 231.0 | 8.9 | 45.0 | 1.1 |
middag #1 kycklinglår med pasta | 100.0 | 738.2 | 63.9 | 89.2 | 11.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 50.0 | 52.5 | 11.6 | 0.0 | 0.6 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Äggula | 10.0 | 35.9 | 1.6 | 0.0 | 3.3 |
Valnötter | 8.0 | 53.5 | 1.1 | 1.0 | 5.0 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1443.0 | 2422.3 | 202.9 34.6% |
299.3 51.0% |
37.4 14.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Squash | 100.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.1 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Valnötter | 8.0 | 53.5 | 1.1 | 1.0 | 5.0 |
Brysselkål | 50.0 | 22.0 | 1.7 | 2.4 | 0.2 |
Tonfisk stekt | 150.0 | 264.0 | 44.6 | 0.0 | 9.3 |
Frukost vardag | 100.0 | 371.3 | 22.7 | 61.4 | 2.2 |
Pasta | 60.0 | 216.0 | 7.5 | 43.1 | 0.7 |
träningstilltugg | 100.0 | 269.0 | 18.5 | 45.4 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 30.0 | 75.0 | 2.2 | 13.7 | 0.8 |
Morot | 100.0 | 44.3 | 0.6 | 8.7 | 0.3 |
middag #1 kycklinglår med pasta | 100.0 | 738.2 | 63.9 | 89.2 | 11.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
908.0 | 2180.3 | 165.9 31.6% |
291.0 55.4% |
30.2 13.0% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 65.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Valnötter | 5.0 | 33.4 | 0.7 | 0.6 | 3.1 |
Kycklinglårfilé u skinn | 250.0 | 285.0 | 49.0 | 0.0 | 9.8 |
Chilipeppar färsk | 5.0 | 2.5 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Äggvita | 200.0 | 92.0 | 20.2 | 2.6 | 0.0 |
Purjolök kokt | 50.0 | 16.0 | 0.8 | 2.5 | 0.0 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
fajita salsa | 143.0 | 50.0 | 1.4 | 10.7 | 0.1 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 128.0 | 472.3 | 17.0 | 73.7 | 9.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 150.0 | 165.0 | 36.8 | 0.0 | 1.8 |
Citronjuice färskpressad | 20.0 | 7.0 | 0.1 | 1.7 | 0.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Paprika röd | 100.0 | 30.0 | 1.0 | 5.3 | 0.3 |
Hallon frysta | 20.0 | 7.5 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Gröna ärter konserv u lag | 180.0 | 108.0 | 7.9 | 13.1 | 0.7 |
Morot | 85.0 | 37.7 | 0.5 | 7.4 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1736.0 | 2226.4 | 164.1 30.8% |
306.3 57.5% |
27.6 11.7% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |