Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Chilisås tomat | 50.0 | 40.5 | 0.8 | 8.4 | 0.2 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Fruktsallad | 125.0 | 113.0 | 1.2 | 20.0 | 2.2 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Glasstrut Daim | 99.0 | 341.0 | 3.7 | 34.7 | 20.6 |
Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 100.0 | 275.0 | 2.0 | 4.4 | 28.1 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 70.0 | 104.3 | 14.0 | 0.0 | 5.3 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Lök gul röd | 5.0 | 1.6 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 40.0 | 109.3 | 2.4 | 1.1 | 10.9 |
Ägg rått | 20.0 | 28.2 | 2.5 | 0.0 | 2.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
874.0 | 1732.4 | 71.3 16.4% |
72.6 16.7% |
128.2 66.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 5.0 | 19.5 | 0.6 | 0.6 | 1.6 |
Purjolök | 20.0 | 6.6 | 0.3 | 1.0 | 0.0 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 15.0 | 41.0 | 0.9 | 0.4 | 4.1 |
Chokladpraliner | 100.0 | 540.0 | 6.6 | 53.3 | 33.5 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka | 104.0 | 233.0 | 10.4 | 28.8 | 7.8 |
Sej fryst | 80.0 | 72.8 | 16.4 | 0.0 | 0.7 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 25.0 | 68.8 | 0.5 | 1.1 | 7.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
374.0 | 1075.7 | 36.2 13.5% |
86.0 32.0% |
64.7 54.6% |
Envisa förkylning! Men jag kan glädjas åt den goda maten som min matsedel erbjuder. Det är jätteskönt att bara läsa innantill om vad det ska bli för mat. Med planering så är det inga problem att hålla sig till sin diet. Idag blir det fiskgryta till middag. Till lunch blev det gårdagens middag, köttfärs och bacongratäng.
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Purjolök | 15.0 | 5.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Purjolök | 20.0 | 6.6 | 0.3 | 1.0 | 0.0 |
Lök gul röd | 15.0 | 4.8 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 15.0 | 41.0 | 0.9 | 0.4 | 4.1 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Dill | 5.0 | 2.9 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Ägg rått | 30.0 | 42.3 | 3.8 | 0.0 | 3.0 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Lax stekt | 50.0 | 112.5 | 11.4 | 0.0 | 7.4 |
Fiskbuljong konc storhushåll | 1.0 | 2.2 | 0.2 | 0.2 | 0.0 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 12.0 | 41.9 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Sej fryst | 100.0 | 91.0 | 20.5 | 0.0 | 0.9 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
913.0 | 1415.7 | 73.4 20.6% |
20.7 5.8% |
115.9 73.6% |
Gjorde en matsedel med LCHF-rätter som ska gälla fram till och med 18 mars. Så nu är det bara att följa matsedeln och köra på. Träning är bara till att tänka på än, men förhoppningsvis är förkylningen helt borta i slutet av nästa vecka. Läste i Viktpejls forum om periodisk fasta det lät intressant, kanske något jag prövar längre fram om det börjar gå trögt. Men nu ska det bara börja iaf.
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Filmjölk 3% fett | 66.0 | 39.6 | 2.2 | 3.2 | 2.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Lax stekt | 20.0 | 45.0 | 4.6 | 0.0 | 3.0 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Spenatsoppa hemlagad | 450.0 | 160.2 | 8.6 | 9.9 | 9.0 |
Ägg rått | 40.0 | 56.4 | 5.0 | 0.0 | 4.0 |
Snabbkaffe drickf | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 200.0 | 298.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
Bacon gris | 60.0 | 207.0 | 8.0 | 0.0 | 19.7 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 66.0 | 68.0 | 2.1 | 3.1 | 5.3 |
Tomatpuré konc konserv | 10.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 12.0 | 41.9 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 9.0 | 61.2 | 0.0 | 0.5 | 6.8 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Blåbär frysta | 12.0 | 5.2 | 0.1 | 0.9 | 0.1 |
Ost hårdost 31% fett | 30.0 | 116.0 | 7.8 | 0.4 | 9.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1365.0 | 1476.3 | 88.6 23.9% |
32.4 8.8% |
109.8 67.3% |
Förkyld och startar med viktpejl igen.
InvägningVikt | 98.7kg |
Midja | 119.0cm |
Stuss | 116.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
Persilja blad | 3.0 | 1.0 | 0.1 | 0.1 | 0.0 |
Isbergssallat | 100.0 | 15.0 | 0.8 | 2.0 | 0.0 |
Vitlök | 2.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 |
Vispgrädde 40% fett | 65.0 | 244.4 | 1.3 | 2.1 | 26.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Spenatsoppa hemlagad | 300.0 | 106.8 | 5.7 | 6.6 | 6.0 |
Blåbär frysta | 30.0 | 13.0 | 0.2 | 2.3 | 0.2 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Äpple u skal | 110.0 | 69.0 | 0.2 | 16.1 | 0.1 |
Oliver gröna inlagda | 40.0 | 51.6 | 0.6 | 0.6 | 5.1 |
Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Citronskal | 2.0 | 1.3 | 0.0 | 0.2 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Snabbkaffe drickf | 100.0 | 2.0 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1497.0 | 1636.6 | 78.7 19.2% |
42.3 10.3% |
127.6 70.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kroppkakor el potatispalt m fläsk | 225.0 | 380.0 | 12.8 | 51.3 | 12.8 |
Lingonsylt | 30.0 | 48.0 | 0.0 | 11.6 | 0.0 |
Smör 80% fett | 17.0 | 122.4 | 0.0 | 0.0 | 13.6 |
Mjölk 3% fett | 215.0 | 129.0 | 7.3 | 10.3 | 6.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
487.0 | 679.4 | 20.1 12.0% |
73.2 43.6% |
32.8 44.4% |
Sent på lördagkväll blev jag plötsligt sjuk och vid 5-tiden på morgonen bad jag min man köra mig till akuten. Efter diverse undersökningar konstaterades att jag hade en blindtarmsinflammation skulle opereras asap. Det hann bli måndag morgon innan jag opererades. Nu tar jag det lugnt och låter såret läka, hoppas kunna ta upp promenerandet nästa vecka. Jag ska inte lyfta tungt den närmaste månaden. Nu ska jag göra menyer och inköpslistor och fortsätta inriktningen mot min nya livsstil.
Jag har förresten ställt mobiltelefonens "larm" så att jag får en signal var 4e timma om att det är dags att äta med tiderna kl 8, kl 12, kl 16 och kl 20, ett sätt att få till en regelbundenhet.
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 48.0 | 309 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 94.0 | 20.7 | 0.8 | 3.6 | 0.2 |
Ägg rått | 120.0 | 169.2 | 15.1 | 0.0 | 12.1 |
Rökt skinka gris 6% fett | 26.0 | 35.9 | 5.5 | 0.0 | 1.6 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Ost hårdost 26% fett | 33.0 | 112.2 | 8.2 | 0.4 | 8.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
303.0 | 468.0 | 30.1 25.6% |
4.8 4.1% |
36.5 70.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 41.0 | 264 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 6% fett | 26.0 | 35.9 | 5.5 | 0.0 | 1.6 |
Paprika röd | 17.0 | 5.1 | 0.2 | 0.9 | 0.1 |
Valnötter | 15.0 | 100.4 | 2.1 | 2.0 | 9.3 |
Vispgrädde 40% fett | 20.0 | 75.2 | 0.4 | 0.6 | 8.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Ägg rått | 120.0 | 169.2 | 15.1 | 0.0 | 12.1 |
Ost hårdost 28% fett | 33.0 | 121.0 | 9.0 | 0.4 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
236.0 | 542.8 | 32.3 23.6% |
3.9 2.9% |
44.3 73.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika röd | 16.0 | 4.8 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 55.0 | 151.2 | 1.1 | 2.4 | 15.5 |
Rökt skinka gris 3% fett | 27.0 | 31.3 | 6.0 | 0.0 | 0.8 |
Lök gul röd | 30.0 | 9.6 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
Vispgrädde 40% fett | 20.0 | 75.2 | 0.4 | 0.6 | 8.0 |
Senap fransk | 3.0 | 2.8 | 0.2 | 0.2 | 0.2 |
Rostbiff nöt ugnsstekt | 113.0 | 154.8 | 27.8 | 0.0 | 4.7 |
Ost hårdost 28% fett | 35.0 | 128.3 | 9.6 | 0.5 | 9.8 |
Ägg rått | 120.0 | 169.2 | 15.1 | 0.0 | 12.1 |
Vitkål | 100.0 | 25.7 | 1.4 | 3.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
534.0 | 860.7 | 62.3 28.8% |
10.4 4.8% |
63.2 66.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 32.0 | 206 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika röd | 40.0 | 12.0 | 0.4 | 2.1 | 0.1 |
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Vitkål | 100.0 | 25.7 | 1.4 | 3.9 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Ägg rått | 120.0 | 169.2 | 15.1 | 0.0 | 12.1 |
Gurka | 80.0 | 11.2 | 0.6 | 1.8 | 0.0 |
Torskfilé kokt | 95.0 | 82.1 | 18.4 | 0.0 | 0.8 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 25.0 | 68.8 | 0.5 | 1.1 | 7.0 |
Rostbiff nöt ugnsstekt | 95.0 | 130.2 | 23.4 | 0.0 | 4.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 35.0 | 40.6 | 7.7 | 0.0 | 1.0 |
Senap fransk | 2.0 | 1.9 | 0.1 | 0.1 | 0.1 |
Vispgrädde 40% fett | 20.0 | 75.2 | 0.4 | 0.6 | 8.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 80.0 | 220.0 | 1.6 | 3.5 | 22.5 |
Oliver gröna inlagda | 100.0 | 129.0 | 1.4 | 1.6 | 12.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
887.0 | 1199.7 | 79.9 26.7% |
18.3 6.1% |
88.8 67.2% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |