sjuk igår men var på benen idag.
åt väldigt bra igår och sov mycket under dagen eftersom det inte blev mycket sömn under natten. detta tror jag gjorde att jag kunde träna som jag skulle idag. hade även sovmorgon idag och började dagen klockan 14 med vanlig träning. sedan visade vi upp våra program inför domare. sedan tränade vi en timme till å jag hade efter det en timme koregrafi och blev så gott som klar med mitt långprogram. korta stämde inte helt så under veckan nu kommer jag få köra extra träningar för att bli klar med både mitt kortprogram och långprogram.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingsallad m dressing | 400.0 | 422.8 | 48.8 | 18.8 | 16.0 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 9.0 | 34.6 | 0.9 | 6.2 | 0.6 |
Katrinplommon 32,5 % vatten | 22.0 | 55.2 | 0.6 | 11.9 | 0.1 |
Jordgubbar frysta | 125.0 | 42.0 | 0.6 | 8.0 | 0.4 |
Potatisgratäng grädde ost fryst värmd | 100.0 | 157.8 | 4.6 | 13.2 | 9.4 |
Vetebröd osötat | 37.0 | 106.6 | 2.8 | 16.6 | 3.0 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
Fläskkött grillat | 100.0 | 258.0 | 26.0 | 0.0 | 17.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Fetaost 16% fett | 22.0 | 47.1 | 3.7 | 0.2 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1345.0 | 1566.1 | 103.9 27.0% |
140.3 36.5% |
61.8 36.5% |
träning
3 timmar isträning
1 timma dans
jag hoppade idag över fysen eftersom imorgon ska jag träna 7 timmar för att mitt konståkningsprogram ska bli klart innan tävlingen i september. stress,stress.
igår tränade jag hela dagen och hann därför inte skriva in.
jag började få kommentarer att jag såg magrare ut igår så därför var jag tvungen att "tjuvväga" mig när jag vaknade idag. då har jag gått ner 0.4 kilo på 3 dagar vilket jag tycker är väldigt bra. Man känner att man får ny vilja och kraft att fortsätta när man ser att det blir resultat och att även andra ser det.
Vikt | 59.6kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Havregrynsgröt | 175.0 | 119.0 | 4.2 | 18.6 | 2.3 |
Nektarin | 100.0 | 56.5 | 0.9 | 11.7 | 0.5 |
Ägg kokt | 22.0 | 30.8 | 2.8 | 0.0 | 2.2 |
Plommon | 100.0 | 47.2 | 0.5 | 10.2 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Majskorn konserv u lag | 50.0 | 51.5 | 1.4 | 10.1 | 0.3 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 19.0 | 35.5 | 1.5 | 0.6 | 3.0 |
Taco m köttfärsfyllning m.m. | 103.0 | 229.0 | 8.8 | 18.4 | 13.1 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 9.0 | 31.0 | 0.9 | 5.7 | 0.2 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Pasta kokt m salt | 200.0 | 259.0 | 9.0 | 51.8 | 0.8 |
Taco m köttfärsfyllning m.m. | 103.0 | 229.0 | 8.8 | 18.4 | 13.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Köttfärsås blandfärs 70_30 | 150.0 | 162.0 | 13.4 | 5.4 | 9.4 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Jordgubbar | 70.0 | 29.1 | 0.4 | 5.8 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1646.0 | 1511.3 | 58.0 15.9% |
200.6 54.9% |
47.2 29.3% |
lägervecka!
3 timmar is
1 timma dans
1 timma fys- bål stabilitet.
Tränat 5 timmar som gick super bra! klarade flera fina lutz och många bra flipp. kände mig lätt på isen och det var inte jobbigt!
MAT!
Frukost- ca 2-3 dl naturell fil med k special med en halv banan. till åt jag en knäckemacka med ost.
Lunch- egen gjord sallad med isbergsallad, majs, gurka,fetaost, en halv burk championer, 1/2 kyckling filé.
mellanmål- en banan
mellanmål- en nektarin
middag- ca 1 1/2 dl färska räkor, mindre en 1/2 makrill, 1/2 avokado, ca 7 bitar fetaost, 1 dl kokade pasta, en klick naturell youghurt med lite lite ketchup blandat i, 1 tomat.
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Hopprep | 10.0 | 108 |
Gå/jogga | 45.0 | 291 |
Styrketräning, lätt | 30.0 | 97 |
Gymnastik | 120.0 | 518 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Makrillfilé varmrökt | 50.0 | 163.5 | 10.0 | 0.0 | 13.8 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 15.0 | 51.6 | 1.4 | 9.5 | 0.4 |
Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Fläskfilé gris stekt i skivor | 50.0 | 77.5 | 14.0 | 0.0 | 2.3 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Smör 80% fett osaltat | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
Räkor | 150.0 | 126.0 | 27.2 | 0.0 | 1.2 |
Majskorn konserv u lag | 50.0 | 51.5 | 1.4 | 10.1 | 0.3 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Avokado | 65.0 | 108.7 | 1.3 | 2.9 | 9.9 |
Nektarin | 100.0 | 56.5 | 0.9 | 11.7 | 0.5 |
Bostongurka | 20.0 | 15.5 | 0.2 | 3.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1255.0 | 1431.3 | 92.0 26.4% |
143.7 41.3% |
49.6 32.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |