fruzoos viktdagbok

« Till fruzoos profil

2010-09-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsaksgratäng ospec. 180.0 176.4 8.1 13.1 9.5
Köttfärs nötfärs 15% fett 100.0 206.0 19.1 0.0 14.5
Bambuskott konserv u lag 200.0 48.0 3.4 6.2 0.8
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 54.0 173.7 3.6 24.3 6.6
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Björnbär sockrade frysta 160.0 110.1 1.6 19.2 0.8
Dressing majonnäs ca 40% fett 10.0 45.2 0.0 2.4 4.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1289.0 1401.5 98.3
28.6%
101.1
29.4%
63.8
42.1%

2010-09-08

Invägning
Vikt69.4kg
Midja95.0cm
Stuss105.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2% fett 170.0 158.1 5.6 25.5 3.4
Fiskpinnar råa frysta 50.0 95.5 6.4 7.1 4.5
Amerikanska muffins ospec 67.0 288.8 3.9 31.4 16.3
Picknickbog rå gris 94.0 113.7 18.3 0.0 4.4
Dressing majonnäs ca 40% fett 10.0 45.2 0.0 2.4 4.0
Potatismos hemlagat 134.0 116.7 2.9 18.6 2.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaksgratäng ospec. 240.0 235.2 10.8 17.5 12.7
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 1265.2 60.5
19.3%
102.5
32.7%
66.4
48.0%

2010-09-07

Invägning
Vikt70.4kg
Midja95.0cm
Stuss105.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Jasminris kokt 150.0 174.2 3.6 38.6 0.3
Fruktyoghurt 2% fett 170.0 158.1 5.6 25.5 3.4
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Kycklingkorv fransk halal 15% fett 150.0 304.5 18.4 5.2 23.2
Potatismos hemlagat 100.0 87.1 2.2 13.9 2.2
Picknickbog rå gris 110.0 133.1 21.4 0.0 5.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1072.0 1339.7 79.2
23.7%
109.7
32.9%
63.8
43.4%

2010-09-06

Invägning
Vikt70.2kg
Midja95.0cm
Stuss105.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Trädgårds arbete 90.0 522
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 120.0 155.4 5.4 31.1 0.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Fruktyoghurt 2% fett 150.0 139.5 5.0 22.5 3.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Hamburgare stekt fryst 90.0 252.0 14.5 3.4 20.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärssås på nötfärs 150.0 141.0 13.4 5.6 6.8
Potatiskroketter frysta värmda 100.0 177.3 2.7 23.9 7.0
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 60.0 173.4 0.4 32.8 3.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
937.0 1268.3 56.7
18.2%
139.8
44.9%
50.5
36.8%

2010-09-05

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Härliga timmar i Svamp och bärskogen

Invägning
Vikt70.2kg
Midjacm
Stusscm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Trädgårds arbete 120.0 696
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lingondricka berik drickf 200.0 57.0 0.0 14.0 0.0
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 60.0 193.0 4.0 27.0 7.4
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Jasminris kokt 200.0 232.2 4.8 51.4 0.4
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Kycklingkorv svensk 9% fett 150.0 232.5 17.2 9.8 13.6
Kantareller 50.0 13.0 0.8 1.4 0.3
Fruktyoghurt 2% fett 150.0 139.5 5.0 22.5 3.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 17.0 64.7 2.2 10.5 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
944.0 1136.6 48.8
17.4%
147.1
52.4%
37.3
30.2%
Nyare inlägg »