Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gröna ärter | 75.0 | 54.0 | 4.1 | 6.6 | 0.3 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 40.0 | 141.2 | 3.6 | 25.9 | 1.0 |
Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
Salta kex Salinas | 4.0 | 20.0 | 0.3 | 2.2 | 1.1 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 13.0 | 44.5 | 1.3 | 8.0 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
Köttbullar nötfärs stekta | 100.0 | 175.0 | 18.9 | 5.6 | 8.3 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Digestivekex | 20.0 | 95.2 | 1.3 | 13.2 | 4.0 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker: F-müsli tropical | 40.0 | 165.0 | 2.6 | 27.0 | 4.4 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
897.0 | 1501.4 | 93.2 25.5% |
122.4 33.5% |
66.1 41.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 15.0 | 169 |
Styrketräning, lätt | 45.0 | 145 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 113.0 | 3.0 | 15.8 | 3.5 |
Frukostflingor flingblandning frukt olja: familjemüsli | 40.0 | 151.0 | 3.8 | 26.4 | 2.4 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Rulltårta m sylt | 30.0 | 114.0 | 0.9 | 17.2 | 4.5 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 150.0 | 384.0 | 12.9 | 75.3 | 2.1 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 250.0 | 514.0 | 38.5 | 7.8 | 36.5 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1613.0 | 74.6 18.8% |
177.7 44.8% |
63.5 36.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 60.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Köttbullar stekta hemlagade | 20.0 | 35.4 | 3.2 | 1.2 | 2.0 |
Morot | 140.0 | 62.0 | 0.8 | 12.2 | 0.4 |
Prinskorv stekt | 25.0 | 70.5 | 2.6 | 1.0 | 6.3 |
Smör 80% fett extrasaltat | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Majskorn konserv u lag | 10.0 | 10.3 | 0.3 | 2.0 | 0.1 |
Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 80.0 | 104.0 | 17.6 | 0.1 | 3.6 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Rotsaksgryta rötter brynta | 100.0 | 66.0 | 1.2 | 7.4 | 2.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 933.2 | 36.4 16.2% |
86.5 38.4% |
45.1 45.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 60.0 | 291 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 150.0 | 354.0 | 19.5 | 21.6 | 20.8 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 10.0 | 56.4 | 0.9 | 5.3 | 3.5 |
Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
Frukostflingor flingblandning frukt olja: familjemüsli | 40.0 | 151.0 | 3.8 | 26.4 | 2.4 |
Köttfärssås grisfärs | 150.0 | 211.0 | 13.0 | 5.0 | 15.3 |
Dillsås | 70.0 | 61.0 | 0.6 | 2.8 | 5.3 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
985.0 | 1245.4 | 56.4 18.7% |
117.1 38.8% |
56.4 42.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
Saffransbröd | 60.0 | 183.0 | 4.1 | 28.9 | 5.3 |
Mannagrynsgröt | 100.0 | 84.5 | 4.0 | 10.4 | 2.9 |
Fisksås pulver tillagad m mjölk vatten smör typ Skagen Smögen | 70.0 | 78.0 | 1.9 | 5.5 | 5.3 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 150.0 | 94.5 | 1.2 | 5.6 | 7.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1345.0 | 1595.8 | 80.5 20.9% |
204.2 53.1% |
43.9 25.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 40.0 | 194 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 65.0 | 199.0 | 2.4 | 18.2 | 13.1 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Lax stekt | 70.0 | 157.5 | 16.0 | 0.0 | 10.4 |
Glasstrut ca 15% fett | 85.0 | 230.4 | 3.4 | 24.8 | 10.8 |
Majskorn konserv u lag | 60.0 | 61.8 | 1.7 | 12.1 | 0.4 |
Fisksoppa | 250.0 | 119.0 | 15.2 | 6.8 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1418.7 | 65.6 18.9% |
108.6 31.3% |
76.2 49.8% |
Vikt | 60.0kg |
Midja | 68.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 60.0 | 226 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 130.0 | 335.4 | 7.4 | 68.1 | 1.8 |
Smör 80% fett extrasaltat | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Ost hårdost 10% fett | 30.0 | 68.0 | 9.8 | 0.4 | 3.0 |
Sötsur sås | 100.0 | 96.0 | 0.2 | 23.3 | 0.0 |
Makrill konserv | 20.0 | 64.8 | 3.8 | 0.0 | 5.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
390.0 | 988.2 | 36.2 14.8% |
92.8 38.0% |
50.9 47.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 70.0 | 201.6 | 7.2 | 37.8 | 1.3 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Ost hårdost 10% fett | 40.0 | 90.7 | 13.1 | 0.5 | 4.0 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 70.0 | 168.0 | 5.2 | 31.8 | 1.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
740.0 | 1051.2 | 44.1 17.4% |
155.7 61.4% |
23.8 21.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 100.0 | 289.0 | 0.6 | 54.6 | 6.1 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 100.0 | 236.0 | 13.0 | 14.4 | 13.9 |
Salami svensk ca 33% fett | 25.0 | 88.0 | 3.8 | 0.2 | 8.1 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
Vårrulle fryst värmd | 200.0 | 433.0 | 13.8 | 44.8 | 21.6 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1508.5 | 45.1 12.2% |
188.4 50.9% |
60.3 36.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 80.0 | 294.0 | 7.4 | 54.0 | 3.2 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 |
Sushi blandning 7 bitar | 250.0 | 397.5 | 15.5 | 72.5 | 4.0 |
Champinjonsoppa pulver tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 141.0 | 4.0 | 16.2 | 6.5 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 260.0 | 110.5 | 9.9 | 14.3 | 1.3 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1045.0 | 1402.0 | 48.8 14.6% |
228.1 68.0% |
25.7 17.4% |
Nu har jag snart inte tränat på en vecka ( förutom mina dagliga promenader på 30-60 minuter) för att jag försöker förhindra att bli sjuk ännu en gång, tror min kropp behöver vila lite.. Men usch, jag hatar det, känner mig väldigt plufsig efter bara någon vecka. Längtar tills efter nyår då jag ska få mitt träningskort, skönt att kunna gå och simma en timme under sånna här veckor.
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 60.0 | 291 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Smör 80% fett osaltat | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Sandwich m rökt kalkon keso soltorkad tomat sallad | 245.0 | 440.3 | 25.2 | 51.9 | 13.0 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 200.0 | 442.0 | 10.8 | 81.6 | 3.2 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Grönsakssoppa klar | 250.0 | 58.0 | 2.2 | 9.8 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1330.0 | 1692.3 | 100.5 24.8% |
202.8 50.1% |
44.8 25.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |