Vikt | 116.4kg |
Midja | 111.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kaviar rökt | 5.0 | 19.5 | 0.6 | 0.6 | 1.6 |
rågi | 26.0 | 88.4 | 2.3 | 17.4 | 0.4 |
kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 |
lantbröd morot | 40.0 | 104.0 | 3.8 | 17.6 | 1.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
Kycklingsallad m dressing | 325.0 | 343.5 | 39.6 | 15.3 | 13.0 |
Fläskkött grillat | 130.0 | 335.4 | 33.8 | 0.0 | 22.4 |
kvarg 0,3 fett | 150.0 | 93.0 | 18.0 | 43.5 | 4.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
841.0 | 1199.8 | 110.6 31.9% |
111.1 32.1% |
54.9 36.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 150.0 | 157.5 | 34.6 | 0.0 | 1.8 |
Mörk choklad <70% kakao | 60.0 | 322.2 | 3.8 | 37.9 | 17.3 |
Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 |
rågi | 12.0 | 40.8 | 1.1 | 8.0 | 0.2 |
Rostbiff nöt ugnsstekt | 150.0 | 205.5 | 36.9 | 0.0 | 6.3 |
Rökt skinka gris 3% fett | 22.0 | 25.5 | 4.9 | 0.0 | 0.7 |
groving | 90.0 | 252.0 | 8.1 | 47.7 | 3.2 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
fazer rågform | 45.0 | 99.0 | 3.4 | 19.4 | 0.9 |
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 50.0 | 112.0 | 1.3 | 3.4 | 10.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
744.0 | 1385.5 | 96.5 28.0% |
141.6 41.1% |
47.1 31.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärssås älgfärs | 100.0 | 86.7 | 10.1 | 3.5 | 3.3 |
Pasta kokt m salt | 130.0 | 168.4 | 5.8 | 33.7 | 0.5 |
Mörk choklad <70% kakao | 11.0 | 59.1 | 0.7 | 6.9 | 3.2 |
kvarg 0,3 fett | 150.0 | 93.0 | 18.0 | 43.5 | 4.5 |
Gräddglass 12% fett | 95.0 | 198.6 | 3.3 | 20.7 | 11.4 |
fullkornsbröd osöt va gott | 140.0 | 267.4 | 7.3 | 48.0 | 1.8 |
Ost hårdost 17% fett | 45.0 | 126.0 | 13.5 | 0.6 | 7.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 70.0 | 81.2 | 15.5 | 0.0 | 2.1 |
kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Älgfärsbiffar stekta | 125.0 | 183.0 | 27.2 | 8.8 | 3.9 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1126.0 | 1523.1 | 108.0 25.9% |
212.2 50.9% |
42.6 23.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 3% fett | 13.0 | 15.1 | 2.9 | 0.0 | 0.4 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 70.0 | 73.5 | 16.2 | 0.0 | 0.8 |
kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 |
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
fullkornsbröd osöt va gott | 67.0 | 128.0 | 3.5 | 23.0 | 0.9 |
groving | 100.0 | 280.0 | 9.0 | 53.0 | 3.5 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 25.0 | 68.8 | 0.5 | 1.1 | 7.0 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Älghögrev | 170.0 | 192.1 | 38.2 | 0.3 | 3.9 |
Kycklingsallad m dressing | 375.0 | 396.4 | 45.8 | 17.6 | 15.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1095.0 | 1470.9 | 141.8 35.9% |
142.0 36.0% |
49.0 28.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
groving | 100.0 | 280.0 | 9.0 | 53.0 | 3.5 |
Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Kex Singoalla | 15.0 | 71.1 | 0.6 | 10.6 | 2.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 90.0 | 275.6 | 3.3 | 25.2 | 18.2 |
Köttfärssås älgfärs | 100.0 | 86.7 | 10.1 | 3.5 | 3.3 |
mangoraja | 10.0 | 52.0 | 0.0 | 1.3 | 5.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
Rökt skinka gris 3% fett | 40.0 | 46.4 | 8.8 | 0.0 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
875.0 | 1460.7 | 72.6 20.0% |
179.3 49.4% |
48.9 30.6% |
Vikt | 114.4kg |
Midja | 108.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Värmlandskorv ca 18% fett kokt | 75.0 | 167.2 | 4.9 | 6.4 | 13.6 |
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 10.0 | 57.2 | 1.0 | 5.1 | 3.7 |
groving | 36.0 | 100.8 | 3.2 | 19.1 | 1.3 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Senap svensk | 10.0 | 16.5 | 0.6 | 2.0 | 0.6 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 110.0 | 322.4 | 7.9 | 62.3 | 3.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 |
fullkornsbröd osöt va gott | 82.0 | 156.6 | 4.3 | 28.1 | 1.1 |
Älghögrev | 125.0 | 141.2 | 28.1 | 0.2 | 2.9 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
823.0 | 1330.5 | 76.6 21.5% |
185.2 51.9% |
42.0 26.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
lallerstetts bea | 20.0 | 144.0 | 0.3 | 0.1 | 16.1 |
Älgstek | 100.0 | 133.3 | 29.0 | 0.0 | 1.7 |
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Chips smaksatta 34% fett | 25.0 | 131.5 | 1.4 | 12.8 | 8.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Köttfärssås älgfärs | 150.0 | 130.0 | 15.2 | 5.2 | 5.0 |
Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
Amerikanska cookies choklad | 24.0 | 116.6 | 1.2 | 15.2 | 5.5 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Mörk choklad <70% kakao | 12.0 | 64.4 | 0.8 | 7.6 | 3.5 |
kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 75.0 | 162.5 | 2.4 | 24.0 | 5.7 |
rågi | 23.0 | 78.2 | 2.1 | 15.4 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
744.0 | 1325.0 | 79.5 22.1% |
144.7 40.3% |
59.6 37.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
wasa mjukt | 100.0 | 260.0 | 9.5 | 46.0 | 3.5 |
Mjukost smältost 20% fett | 30.0 | 76.0 | 5.0 | 0.0 | 6.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
130.0 | 336.0 | 14.5 17.6% |
46.0 55.8% |
9.7 26.7% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |