Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjukost smältost 20% fett | 30.0 | 76.0 | 5.0 | 0.0 | 6.2 |
wasa mjukt | 100.0 | 260.0 | 9.5 | 46.0 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
130.0 | 336.0 | 14.5 17.6% |
46.0 55.8% |
9.7 26.7% |
Vikt | 114.4kg |
Midja | 108.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
wasa mjukt | 50.0 | 130.0 | 4.8 | 23.0 | 1.8 |
Kexchoklad | 53.0 | 271.9 | 4.5 | 31.7 | 14.0 |
fyrkornsbröd | 50.0 | 98.5 | 3.0 | 16.2 | 1.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 160.0 | 214.4 | 32.0 | 0.0 | 9.6 |
Kex Marie | 25.0 | 112.2 | 1.6 | 18.7 | 3.2 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 250.0 | 301.5 | 5.5 | 57.8 | 4.0 |
Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
613.0 | 1202.5 | 53.9 18.3% |
147.8 50.3% |
40.7 31.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 180.0 | 189.0 | 41.6 | 0.0 | 2.2 |
Fläskkotlett gris fett bortskuret | 100.0 | 103.0 | 21.6 | 0.0 | 1.7 |
rågi | 33.0 | 112.2 | 3.0 | 22.1 | 0.5 |
lantbröd morot | 33.0 | 85.8 | 3.1 | 14.5 | 1.5 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 175.0 | 211.0 | 3.8 | 40.4 | 2.8 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Kexchoklad | 50.0 | 256.5 | 4.2 | 29.9 | 13.2 |
wasa mjukt | 50.0 | 130.0 | 4.8 | 23.0 | 1.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Mjukost smältost 20% fett | 60.0 | 152.0 | 10.0 | 0.0 | 12.4 |
kvarg 0,3 fett | 150.0 | 93.0 | 18.0 | 43.5 | 4.5 |
kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
921.0 | 1449.3 | 119.8 29.6% |
181.8 44.9% |
45.5 25.5% |
Vikt | 115.3kg |
Midja | 110.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 25.0 | 90.0 | 0.0 | 1.0 | 10.0 |
Brunsås kaffegrädde | 150.0 | 120.0 | 2.8 | 5.6 | 9.6 |
Rökt skinka gris 3% fett | 37.0 | 42.9 | 8.2 | 0.0 | 1.1 |
kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 |
Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 80.0 | 176.8 | 4.3 | 32.6 | 1.3 |
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
kapsel | 15.0 | 48.0 | 0.4 | 11.2 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 40.0 | 136.9 | 4.0 | 24.8 | 0.8 |
Älghögrev | 200.0 | 226.0 | 45.0 | 0.4 | 4.6 |
linfröbröd | 67.0 | 201.0 | 7.4 | 26.1 | 6.6 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 8.0 | 45.8 | 0.8 | 4.1 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1022.0 | 1438.5 | 96.0 25.2% |
192.8 50.6% |
40.7 24.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
havre crunch | 25.0 | 101.2 | 2.1 | 8.2 | 1.5 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 30.0 | 108.0 | 0.0 | 1.2 | 12.0 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
fazer rågform | 48.0 | 105.6 | 3.6 | 20.6 | 1.0 |
rågi | 20.0 | 68.0 | 1.8 | 13.4 | 0.3 |
Brunsås kaffegrädde | 70.0 | 56.0 | 1.3 | 2.6 | 4.5 |
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 25.0 | 143.0 | 2.4 | 12.7 | 9.2 |
Älgstek | 100.0 | 133.3 | 29.0 | 0.0 | 1.7 |
kvarg vanilj | 75.0 | 69.0 | 4.6 | 12.1 | 0.1 |
lantbröd morot | 60.0 | 156.0 | 5.7 | 26.4 | 2.7 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
mangoraja | 5.0 | 26.0 | 0.0 | 0.6 | 2.8 |
Hamburgare rå fryst | 100.0 | 221.0 | 14.7 | 2.0 | 17.3 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 63.0 | 151.2 | 4.7 | 28.6 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
881.0 | 1587.0 | 91.2 22.0% |
175.1 42.2% |
65.5 35.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skinka fransyska gris | 20.0 | 20.2 | 4.0 | 0.0 | 0.5 |
Ärtsoppa vegetarisk | 200.0 | 227.4 | 15.4 | 35.2 | 0.8 |
Kexchoklad | 13.0 | 66.7 | 1.1 | 7.8 | 3.4 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 110.0 | 281.6 | 9.5 | 55.2 | 1.5 |
rågi | 23.0 | 78.2 | 2.1 | 15.4 | 0.3 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 25.0 | 90.0 | 0.0 | 1.0 | 10.0 |
lantbröd morot | 60.0 | 156.0 | 5.7 | 26.4 | 2.7 |
fazer rågform | 47.0 | 103.4 | 3.5 | 20.2 | 0.9 |
Kycklingsallad ananas paprika vitlöksdressing | 600.0 | 450.0 | 27.0 | 14.4 | 31.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1098.0 | 1473.5 | 68.3 19.0% |
175.6 48.7% |
51.3 32.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kassler rökt kotlettrad gris | 90.0 | 95.4 | 18.6 | 0.4 | 2.0 |
kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 |
Mörk choklad <70% kakao | 20.0 | 107.4 | 1.3 | 12.6 | 5.8 |
havre crunch | 25.0 | 101.2 | 2.1 | 8.2 | 1.5 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
Crème fraiche 34% fett | 25.0 | 80.8 | 0.6 | 0.8 | 8.5 |
fazer rågform | 55.0 | 121.0 | 4.1 | 23.6 | 1.1 |
Grillad kyckling m skinn | 100.0 | 195.2 | 24.5 | 0.0 | 10.8 |
Tortilla chips | 25.0 | 126.0 | 1.7 | 14.3 | 6.6 |
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Amerikanska muffins ospec | 35.0 | 150.8 | 2.0 | 16.4 | 8.5 |
Olivolja | 7.0 | 61.9 | 0.0 | 0.0 | 7.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
802.0 | 1465.1 | 91.4 23.7% |
146.8 38.0% |
65.2 38.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mörk choklad <70% kakao | 25.0 | 134.2 | 1.6 | 15.8 | 7.2 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 199.5 | 5.7 | 35.8 | 2.9 |
Pasta kokt m salt | 75.0 | 97.1 | 3.4 | 19.4 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
fazer rågform | 50.0 | 110.0 | 3.8 | 21.5 | 1.0 |
rågi | 60.0 | 204.0 | 5.4 | 40.2 | 0.9 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Digestivekex | 17.0 | 80.9 | 1.1 | 11.2 | 3.4 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 100.0 | 120.6 | 2.2 | 23.1 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
702.0 | 1367.3 | 80.0 23.8% |
169.6 50.5% |
37.9 25.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
fazer rågform | 50.0 | 110.0 | 3.8 | 21.5 | 1.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion | 25.0 | 120.2 | 1.3 | 16.5 | 5.3 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 100.0 | 120.6 | 2.2 | 23.1 | 1.6 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 70.0 | 74.2 | 14.5 | 0.4 | 1.5 |
Mörk choklad <70% kakao | 20.0 | 107.4 | 1.3 | 12.6 | 5.8 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 50.0 | 149.0 | 6.4 | 2.5 | 12.8 |
kvarg 0,3 fett | 75.0 | 46.5 | 9.0 | 21.8 | 2.2 |
Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 50.0 | 81.0 | 1.5 | 2.2 | 7.5 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 150.0 | 157.5 | 34.6 | 0.0 | 1.8 |
kvarg vanilj | 75.0 | 69.0 | 4.6 | 12.1 | 0.1 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 199.5 | 5.7 | 35.8 | 2.9 |
Ananas konserv m juice | 50.0 | 31.2 | 0.2 | 7.1 | 0.0 |
mangoraja | 15.0 | 78.0 | 0.1 | 2.0 | 8.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
925.0 | 1495.8 | 89.5 22.6% |
174.4 44.1% |
58.1 33.3% |
Vikt | 115.0kg |
Midja | 111.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kex Marie | 25.0 | 112.2 | 1.6 | 18.7 | 3.2 |
lantbröd morot | 60.0 | 156.0 | 5.7 | 26.4 | 2.7 |
rågi | 23.0 | 78.2 | 2.1 | 15.4 | 0.3 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
fazer rågform | 50.0 | 110.0 | 3.8 | 21.5 | 1.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 200.0 | 212.0 | 41.4 | 1.0 | 4.4 |
kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 80.0 | 238.4 | 10.3 | 4.0 | 20.4 |
Pasta kokt m salt | 175.0 | 226.6 | 7.9 | 45.3 | 0.7 |
kvarg 0,3 fett | 50.0 | 31.0 | 6.0 | 14.5 | 1.5 |
Chokladtårta sachertårta | 25.0 | 114.3 | 1.4 | 12.0 | 6.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
753.0 | 1378.7 | 83.3 23.3% |
167.4 46.9% |
46.9 29.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 75.0 | 121.5 | 2.2 | 3.2 | 11.2 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
Mjukost smältost 10% fett | 25.0 | 40.0 | 4.3 | 0.0 | 2.5 |
kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Chili con carne | 200.0 | 228.0 | 16.2 | 15.8 | 9.8 |
lantbröd morot | 58.0 | 150.8 | 5.5 | 25.5 | 2.6 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 150.0 | 159.0 | 31.0 | 0.8 | 3.3 |
Rökt kalkon | 22.0 | 29.3 | 5.3 | 0.0 | 0.9 |
fazer rågform | 50.0 | 110.0 | 3.8 | 21.5 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
895.0 | 1124.3 | 88.3 28.6% |
128.9 41.7% |
40.5 29.7% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |