hafflingcarlssons viktdagbok

« Till hafflingcarlssons profil

2014-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost 20% fett 30.0 76.0 5.0 0.0 6.2
wasa mjukt 100.0 260.0 9.5 46.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
130.0 336.0 14.5
17.6%
46.0
55.8%
9.7
26.7%

2014-05-14

Invägning
Vikt114.4kg
Midja108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
wasa mjukt 50.0 130.0 4.8 23.0 1.8
Kexchoklad 53.0 271.9 4.5 31.7 14.0
fyrkornsbröd 50.0 98.5 3.0 16.2 1.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 160.0 214.4 32.0 0.0 9.6
Kex Marie 25.0 112.2 1.6 18.7 3.2
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 250.0 301.5 5.5 57.8 4.0
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
613.0 1202.5 53.9
18.3%
147.8
50.3%
40.7
31.4%

2014-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 180.0 189.0 41.6 0.0 2.2
Fläskkotlett gris fett bortskuret 100.0 103.0 21.6 0.0 1.7
rågi 33.0 112.2 3.0 22.1 0.5
lantbröd morot 33.0 85.8 3.1 14.5 1.5
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 175.0 211.0 3.8 40.4 2.8
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Kexchoklad 50.0 256.5 4.2 29.9 13.2
wasa mjukt 50.0 130.0 4.8 23.0 1.8
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Mjukost smältost 20% fett 60.0 152.0 10.0 0.0 12.4
kvarg 0,3 fett 150.0 93.0 18.0 43.5 4.5
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
921.0 1449.3 119.8
29.6%
181.8
44.9%
45.5
25.5%

2014-05-12

Invägning
Vikt115.3kg
Midja110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 25.0 90.0 0.0 1.0 10.0
Brunsås kaffegrädde 150.0 120.0 2.8 5.6 9.6
Rökt skinka gris 3% fett 37.0 42.9 8.2 0.0 1.1
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 80.0 176.8 4.3 32.6 1.3
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
kapsel 15.0 48.0 0.4 11.2 0.2
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport 40.0 136.9 4.0 24.8 0.8
Älghögrev 200.0 226.0 45.0 0.4 4.6
linfröbröd 67.0 201.0 7.4 26.1 6.6
Mörk choklad, >70 % kakao 8.0 45.8 0.8 4.1 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1022.0 1438.5 96.0
25.2%
192.8
50.6%
40.7
24.2%

2014-05-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
havre crunch 25.0 101.2 2.1 8.2 1.5
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 30.0 108.0 0.0 1.2 12.0
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
fazer rågform 48.0 105.6 3.6 20.6 1.0
rågi 20.0 68.0 1.8 13.4 0.3
Brunsås kaffegrädde 70.0 56.0 1.3 2.6 4.5
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Mörk choklad, >70 % kakao 25.0 143.0 2.4 12.7 9.2
Älgstek 100.0 133.3 29.0 0.0 1.7
kvarg vanilj 75.0 69.0 4.6 12.1 0.1
lantbröd morot 60.0 156.0 5.7 26.4 2.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
mangoraja 5.0 26.0 0.0 0.6 2.8
Hamburgare rå fryst 100.0 221.0 14.7 2.0 17.3
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 63.0 151.2 4.7 28.6 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
881.0 1587.0 91.2
22.0%
175.1
42.2%
65.5
35.8%

2014-05-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Skinka fransyska gris 20.0 20.2 4.0 0.0 0.5
Ärtsoppa vegetarisk 200.0 227.4 15.4 35.2 0.8
Kexchoklad 13.0 66.7 1.1 7.8 3.4
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 110.0 281.6 9.5 55.2 1.5
rågi 23.0 78.2 2.1 15.4 0.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 25.0 90.0 0.0 1.0 10.0
lantbröd morot 60.0 156.0 5.7 26.4 2.7
fazer rågform 47.0 103.4 3.5 20.2 0.9
Kycklingsallad ananas paprika vitlöksdressing 600.0 450.0 27.0 14.4 31.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1098.0 1473.5 68.3
19.0%
175.6
48.7%
51.3
32.3%

2014-05-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kassler rökt kotlettrad gris 90.0 95.4 18.6 0.4 2.0
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
Mörk choklad <70% kakao 20.0 107.4 1.3 12.6 5.8
havre crunch 25.0 101.2 2.1 8.2 1.5
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Crème fraiche 34% fett 25.0 80.8 0.6 0.8 8.5
fazer rågform 55.0 121.0 4.1 23.6 1.1
Grillad kyckling m skinn 100.0 195.2 24.5 0.0 10.8
Tortilla chips 25.0 126.0 1.7 14.3 6.6
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Amerikanska muffins ospec 35.0 150.8 2.0 16.4 8.5
Olivolja 7.0 61.9 0.0 0.0 7.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
802.0 1465.1 91.4
23.7%
146.8
38.0%
65.2
38.3%

2014-05-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mörk choklad <70% kakao 25.0 134.2 1.6 15.8 7.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 70.0 199.5 5.7 35.8 2.9
Pasta kokt m salt 75.0 97.1 3.4 19.4 0.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
fazer rågform 50.0 110.0 3.8 21.5 1.0
rågi 60.0 204.0 5.4 40.2 0.9
Kassler rökt kotlettrad gris 100.0 106.0 20.7 0.5 2.2
Digestivekex 17.0 80.9 1.1 11.2 3.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 20.0 72.0 0.0 0.8 8.0
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
702.0 1367.3 80.0
23.8%
169.6
50.5%
37.9
25.6%

2014-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
fazer rågform 50.0 110.0 3.8 21.5 1.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Kex och kola överdragen m mjölkchoklad Twix/Lion 25.0 120.2 1.3 16.5 5.3
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Kassler rökt kotlettrad gris 70.0 74.2 14.5 0.4 1.5
Mörk choklad <70% kakao 20.0 107.4 1.3 12.6 5.8
Leverpastej skivbar 26% fett 50.0 149.0 6.4 2.5 12.8
kvarg 0,3 fett 75.0 46.5 9.0 21.8 2.2
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Matlagningsgrädde 15% fett 50.0 81.0 1.5 2.2 7.5
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
kvarg vanilj 75.0 69.0 4.6 12.1 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 70.0 199.5 5.7 35.8 2.9
Ananas konserv m juice 50.0 31.2 0.2 7.1 0.0
mangoraja 15.0 78.0 0.1 2.0 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
925.0 1495.8 89.5
22.6%
174.4
44.1%
58.1
33.3%

2014-05-05

Invägning
Vikt115.0kg
Midja111.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kex Marie 25.0 112.2 1.6 18.7 3.2
lantbröd morot 60.0 156.0 5.7 26.4 2.7
rågi 23.0 78.2 2.1 15.4 0.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
fazer rågform 50.0 110.0 3.8 21.5 1.0
Kassler rökt kotlettrad gris 200.0 212.0 41.4 1.0 4.4
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Leverpastej skivbar 26% fett 80.0 238.4 10.3 4.0 20.4
Pasta kokt m salt 175.0 226.6 7.9 45.3 0.7
kvarg 0,3 fett 50.0 31.0 6.0 14.5 1.5
Chokladtårta sachertårta 25.0 114.3 1.4 12.0 6.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
753.0 1378.7 83.3
23.3%
167.4
46.9%
46.9
29.8%

2014-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Matlagningsgrädde 15% fett 75.0 121.5 2.2 3.2 11.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Mjukost smältost 10% fett 25.0 40.0 4.3 0.0 2.5
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Chili con carne 200.0 228.0 16.2 15.8 9.8
lantbröd morot 58.0 150.8 5.5 25.5 2.6
Kassler rökt kotlettrad gris 150.0 159.0 31.0 0.8 3.3
Rökt kalkon 22.0 29.3 5.3 0.0 0.9
fazer rågform 50.0 110.0 3.8 21.5 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
895.0 1124.3 88.3
28.6%
128.9
41.7%
40.5
29.7%
Nyare inlägg »