iains viktdagbok

« Till iains profil

2012-02-27

Invägning
Vikt91.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Basmatiris kokt 150.0 179.1 4.6 38.2 0.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 30.0 71.7 2.1 13.8 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
430.0 538.3 60.5
45.8%
52.0
39.3%
8.7
14.9%

2012-02-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 55.0 536
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Linssoppa 300.0 134.4 7.5 17.1 2.7
Lättmargarin Becel 35% fett berik 10.0 32.0 0.2 0.0 3.6
Keso färskost 4% fett 20.0 18.6 2.4 0.4 0.8
Couscous tillagad 100.0 107.9 3.8 21.8 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Citron 100.0 41.0 1.1 7.3 0.3
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1180.0 998.9 63.8
26.9%
136.5
57.5%
16.3
15.6%

2012-02-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1045.0 98.2
39.0%
118.8
47.2%
15.2
13.7%

2012-02-20

Invägning
Vikt93.4kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, medium 60.0 585
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 90.0 99.0 22.0 0.0 1.1
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
640.0 553.5 43.1
32.3%
67.0
50.2%
10.3
17.5%

2012-02-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 32.0 312
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 90.0 222.3 6.5 41.4 1.4
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Vignabönor svartögda bönor torkade kokta u salt 50.0 34.8 2.6 4.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 610.1 24.4
17.1%
100.0
70.0%
8.1
12.9%

2012-02-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingsallad u dressing 300.0 252.0 33.9 9.0 8.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Moussaka 250.0 286.5 21.2 13.2 15.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
735.0 755.7 59.6
32.9%
65.3
36.1%
24.7
31.0%

2012-02-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 30.0 293
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 30.0 74.1 2.2 13.8 0.5
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Chili con carne 100.0 114.0 8.1 7.9 4.9
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
495.0 535.8 25.6
20.2%
71.7
56.7%
12.9
23.1%

2012-02-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt95.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 0.0 0
Motionscykel, lugnt 42.0 410
Motionscykel, fort 0.0 0
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Köttfärssås o spaghetti 150.0 169.6 9.8 23.6 3.4
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 637.8 27.1
18.0%
96.4
64.1%
11.9
17.9%
Nyare inlägg »