iains viktdagbok

« Till iains profil

2012-02-27

Invägning
Vikt91.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 150.0 179.1 4.6 38.2 0.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 30.0 71.7 2.1 13.8 0.5
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
430.0 538.3 60.5
45.8%
52.0
39.3%
8.7
14.9%

2012-02-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 55.0 536
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Citron 100.0 41.0 1.1 7.3 0.3
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Linssoppa 300.0 134.4 7.5 17.1 2.7
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Keso färskost 4% fett 20.0 18.6 2.4 0.4 0.8
Couscous tillagad 100.0 107.9 3.8 21.8 0.2
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Lättmargarin Becel 35% fett berik 10.0 32.0 0.2 0.0 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1180.0 998.9 63.8
26.9%
136.5
57.5%
16.3
15.6%

2012-02-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1045.0 98.2
39.0%
118.8
47.2%
15.2
13.7%

2012-02-20

Invägning
Vikt93.4kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, medium 60.0 585
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 90.0 99.0 22.0 0.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
640.0 553.5 43.1
32.3%
67.0
50.2%
10.3
17.5%

2012-02-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 32.0 312
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Vignabönor svartögda bönor torkade kokta u salt 50.0 34.8 2.6 4.6 0.2
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 90.0 222.3 6.5 41.4 1.4
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 610.1 24.4
17.1%
100.0
70.0%
8.1
12.9%

2012-02-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Moussaka 250.0 286.5 21.2 13.2 15.5
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kycklingsallad u dressing 300.0 252.0 33.9 9.0 8.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
735.0 755.7 59.6
32.9%
65.3
36.1%
24.7
31.0%

2012-02-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 30.0 293
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 30.0 74.1 2.2 13.8 0.5
Chili con carne 100.0 114.0 8.1 7.9 4.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
495.0 535.8 25.6
20.2%
71.7
56.7%
12.9
23.1%

2012-02-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt95.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 0.0 0
Motionscykel, lugnt 42.0 410
Motionscykel, fort 0.0 0
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärssås o spaghetti 150.0 169.6 9.8 23.6 3.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 637.8 27.1
18.0%
96.4
64.1%
11.9
17.9%
Nyare inlägg »