Vikt | 88.5kg |
Midja | 97.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Biff ryggbiff nöt | 140.0 | 172.2 | 30.5 | 0.0 | 5.5 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 250.0 | 150.0 | 8.5 | 12.0 | 7.5 |
Matvete | 200.0 | 700.0 | 20.0 | 128.0 | 5.2 |
Granola Hasselnöt å cashew | 30.0 | 132.0 | 2.7 | 14.1 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
620.0 | 1154.2 | 61.7 22.8% |
154.1 56.9% |
24.2 20.3% |
Vikt | 88.3kg |
Midja | 97.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Yoghurt naturell 3 % fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Granola Hasselnöt å cashew | 20.0 | 88.0 | 1.8 | 9.4 | 4.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
320.0 | 268.0 | 12.0 18.4% |
23.8 36.5% |
13.0 45.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 70.0 | 148.3 | 8.8 | 0.0 | 12.6 |
Fläskkarré gris | 130.0 | 222.3 | 23.1 | 0.0 | 14.6 |
Oxfilé nöt | 60.0 | 73.2 | 12.4 | 0.0 | 2.6 |
Potatis råstekt | 150.0 | 163.0 | 3.0 | 26.4 | 4.5 |
Kabanoss korv stekt | 60.0 | 223.2 | 11.0 | 0.7 | 19.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
470.0 | 830.0 | 58.3 28.0% |
27.1 13.0% |
54.1 59.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gooh, Köttbullar | 400.0 | 640.0 | 22.8 | 44.0 | 40.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
400.0 | 640.0 | 22.8 14.5% |
44.0 27.9% |
40.0 57.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fläskkotlett gris stekt | 200.0 | 492.0 | 51.6 | 0.0 | 31.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
200.0 | 492.0 | 51.6 41.7% |
0.0 0% |
31.8 58.3% |
Vikt | 88.5kg |
Midja | 97.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pirog m köttfärsfyllning | 120.0 | 425.0 | 10.8 | 32.2 | 28.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Fransk omelett vatten | 240.0 | 367.9 | 23.8 | 0.0 | 30.7 |
Skärgårdsbröd | 80.0 | 231.2 | 5.4 | 40.0 | 3.4 |
Kaviar Kalles | 17.0 | 68.0 | 1.4 | 2.6 | 5.8 |
Grillad kyckling m skinn | 125.0 | 244.0 | 30.6 | 0.0 | 13.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
682.0 | 1442.1 | 92.7 25.9% |
75.3 21.1% |
83.6 53.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tortelloni med ricotta och svamp | 125.0 | 338.8 | 12.5 | 43.8 | 11.9 |
Fransk omelett vatten | 240.0 | 367.9 | 23.8 | 0.0 | 30.7 |
Grillad kyckling m skinn | 350.0 | 683.2 | 85.8 | 0.0 | 37.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1389.9 | 122.1 35.1% |
43.8 12.6% |
80.4 52.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kassler rökt kotlettrad gris | 95.0 | 100.7 | 19.7 | 0.5 | 2.1 |
Ägg kokt | 78.0 | 109.2 | 9.8 | 0.0 | 8.0 |
Skärgårdsbröd | 40.0 | 115.6 | 2.7 | 20.0 | 1.7 |
Matvete | 100.0 | 350.0 | 10.0 | 64.0 | 2.6 |
Halloumiost ej stekt 22% fett | 40.0 | 114.0 | 7.8 | 1.0 | 8.8 |
Kaviar Kalles | 22.0 | 88.0 | 1.9 | 3.3 | 7.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
375.0 | 877.5 | 51.9 24.7% |
88.8 42.2% |
30.7 33.1% |
Vikt | 88.4kg |
Midja | 97.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklinglår kycklingklubba m skinn | 175.0 | 273.0 | 33.1 | 0.0 | 15.6 |
Kaviar Kalles | 14.0 | 56.0 | 1.2 | 2.1 | 4.8 |
Matvete | 75.0 | 262.5 | 7.5 | 48.0 | 2.0 |
Halloumiost ej stekt 22% fett | 75.0 | 213.8 | 14.6 | 1.9 | 16.6 |
Skärgårdsbröd | 40.0 | 115.6 | 2.7 | 20.0 | 1.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
379.0 | 920.9 | 59.1 26.5% |
72.0 32.2% |
40.7 41.3% |
Vikt | 89.1kg |
Midja | 97.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nöt å ris | 300.0 | 415.5 | 50.1 | 38.7 | 8.1 |
Fransk omelett vatten | 200.0 | 306.6 | 19.8 | 0.0 | 25.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
500.0 | 722.1 | 69.9 37.8% |
38.7 20.9% |
33.7 41.3% |
Vikt | 89.5kg |
Midja | 97.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Turkisk yoghurt | 200.0 | 240.0 | 6.4 | 9.0 | 20.0 |
Fransk omelett vatten | 200.0 | 306.6 | 19.8 | 0.0 | 25.6 |
Tonfisk stekt | 130.0 | 228.8 | 38.6 | 0.0 | 8.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
530.0 | 775.4 | 64.8 33.1% |
9.0 4.6% |
53.7 62.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |