Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 160.0 | 387.2 | 11.5 | 12.0 | 32.8 |
Ris långkornigt kokt | 150.0 | 175.8 | 3.9 | 38.4 | 0.3 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Soyghurt | 150.0 | 120.0 | 5.8 | 15.0 | 2.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
610.0 | 773.0 | 36.2 19.2% |
70.6 37.4% |
36.2 43.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Köttfärssås på nötfärs | 150.0 | 141.0 | 13.4 | 5.6 | 6.8 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 440.0 | 206.8 | 2.6 | 14.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1390.0 | 1091.3 | 61.2 26.8% |
128.0 56.1% |
17.1 17.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 440.0 | 206.8 | 2.6 | 14.1 | 0.0 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 17.0 | 65.4 | 1.7 | 11.7 | 1.1 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 45.0 | 60.1 | 12.3 | 0.0 | 1.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 25.0 | 170.0 | 0.0 | 1.5 | 19.0 |
Sötsur sås | 70.0 | 67.2 | 0.1 | 16.3 | 0.0 |
Ansjovis skarpsill inlagd | 100.0 | 215.0 | 12.5 | 11.8 | 13.1 |
Ris långkornigt kokt | 130.0 | 152.4 | 3.4 | 33.3 | 0.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1352.0 | 1342.9 | 56.4 19.1% |
154.3 52.4% |
37.0 28.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grillkorv 15% fett | 200.0 | 430.0 | 22.0 | 18.4 | 30.0 |
Sötsur sås | 70.0 | 67.2 | 0.1 | 16.3 | 0.0 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 440.0 | 206.8 | 2.6 | 14.1 | 0.0 |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 150.0 | 231.0 | 2.6 | 24.0 | 13.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Ris långkornigt kokt | 130.0 | 152.4 | 3.4 | 33.3 | 0.3 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1465.0 | 1524.4 | 85.5 25.1% |
143.0 42.0% |
49.2 32.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatissallad gräddfil majonnäs | 150.0 | 231.0 | 2.6 | 24.0 | 13.6 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Fiskgratäng m potatismos o dillsås fryst tillagad | 300.0 | 423.9 | 22.2 | 33.9 | 22.2 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 500.0 | 235.0 | 3.0 | 16.0 | 0.0 |
Grillkorv 15% fett | 200.0 | 430.0 | 22.0 | 18.4 | 30.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1500.0 | 1589.9 | 70.4 19.9% |
129.2 36.5% |
68.0 43.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Köttbullar nötfärs stekta | 100.0 | 175.0 | 18.9 | 5.6 | 8.3 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Pasta kokt m salt | 150.0 | 194.2 | 6.8 | 38.8 | 0.6 |
Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk | 200.0 | 177.2 | 11.6 | 15.0 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
950.0 | 933.0 | 60.6 27.0% |
120.9 53.8% |
19.1 19.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk | 200.0 | 177.2 | 11.6 | 15.0 | 7.8 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Potatismos pulver berik tillagad | 150.0 | 99.3 | 2.2 | 18.8 | 1.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 880.0 | 413.6 | 5.3 | 28.2 | 0.0 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 35.0 | 134.8 | 3.5 | 24.2 | 2.3 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1975.0 | 1558.7 | 66.0 21.2% |
178.7 57.5% |
29.1 21.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 150.0 | 180.9 | 3.3 | 34.6 | 2.4 |
Kycklinglårfilé u skinn | 100.0 | 114.0 | 19.6 | 0.0 | 3.9 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
950.0 | 960.7 | 66.3 28.8% |
126.5 54.9% |
16.5 16.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 150.0 | 231.0 | 2.6 | 24.0 | 13.6 |
Grillkorv 15% fett | 150.0 | 322.5 | 16.5 | 13.8 | 22.5 |
Spenatsoppa hemlagad | 250.0 | 89.0 | 4.8 | 5.5 | 5.0 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 1052.5 | 57.1 22.1% |
80.2 31.0% |
53.5 46.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Brunsås kaffegrädde | 70.0 | 56.0 | 1.3 | 2.6 | 4.5 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 130.0 | 279.5 | 16.9 | 9.6 | 19.4 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
700.0 | 722.1 | 41.5 23.7% |
73.7 42.1% |
26.3 34.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |