Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 130.0 | 279.5 | 16.9 | 9.6 | 19.4 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Brunsås kaffegrädde | 70.0 | 56.0 | 1.3 | 2.6 | 4.5 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
700.0 | 722.1 | 41.5 23.7% |
73.7 42.1% |
26.3 34.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 50.0 | 121.6 | 1.5 | 15.3 | 5.7 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 30.0 | 82.5 | 0.6 | 1.3 | 8.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 150.0 | 200.4 | 41.1 | 0.0 | 3.8 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 130.0 | 279.5 | 16.9 | 9.6 | 19.4 |
Brunsås kaffegrädde | 70.0 | 56.0 | 1.3 | 2.6 | 4.5 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 1000.0 | 470.0 | 6.0 | 32.0 | 0.0 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1930.0 | 1596.6 | 90.7 29.0% |
122.3 39.0% |
44.2 32.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 100.0 | 133.6 | 27.4 | 0.0 | 2.5 |
Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 100.0 | 243.3 | 3.0 | 30.6 | 11.4 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 30.0 | 82.5 | 0.6 | 1.3 | 8.4 |
Fläskpannkaka | 190.0 | 440.8 | 18.2 | 33.8 | 25.8 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 500.0 | 235.0 | 3.0 | 16.0 | 0.0 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Rårörda lingon | 50.0 | 95.0 | 0.0 | 22.5 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1320.0 | 1500.2 | 72.8 22.2% |
141.1 43.0% |
50.3 34.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris kokt | 150.0 | 179.1 | 4.6 | 38.2 | 0.4 |
Fläskpannkaka | 225.0 | 522.0 | 21.6 | 40.0 | 30.6 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Rårörda lingon | 50.0 | 95.0 | 0.0 | 22.5 | 0.0 |
Currysås | 70.0 | 63.0 | 0.7 | 2.4 | 5.6 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
970.0 | 1296.1 | 81.7 25.8% |
140.0 44.2% |
41.9 30.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rårörda lingon | 50.0 | 95.0 | 0.0 | 22.5 | 0.0 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 250.0 | 211.8 | 15.2 | 17.8 | 5.8 |
Blodpudding 8% fett stekt | 60.0 | 132.0 | 7.9 | 11.3 | 5.9 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 900.0 | 423.0 | 5.4 | 28.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1610.0 | 1131.8 | 49.1 24.8% |
117.3 59.3% |
13.9 15.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nötköttgryta lök purjolök morötter | 250.0 | 276.0 | 19.5 | 10.5 | 16.8 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Bacon magert gris rökt stekt | 50.0 | 150.0 | 25.6 | 0.0 | 4.6 |
Rårörda lingon | 50.0 | 95.0 | 0.0 | 22.5 | 0.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 900.0 | 423.0 | 5.4 | 28.8 | 0.0 |
Blodpudding 8% fett stekt | 150.0 | 330.0 | 19.6 | 28.2 | 14.7 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1750.0 | 1544.0 | 90.7 29.8% |
126.9 41.7% |
38.3 28.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Racketsport, träning | 90.0 | 1089 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Soyghurt | 250.0 | 200.0 | 9.8 | 25.0 | 4.8 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 17.0 | 65.4 | 1.7 | 11.7 | 1.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
922.0 | 955.2 | 57.3 25.1% |
118.9 52.0% |
23.1 22.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Nötköttgryta lök purjolök morötter | 250.0 | 276.0 | 19.5 | 10.5 | 16.8 |
Bullens pilsnerkorv | 240.0 | 456.0 | 28.8 | 13.2 | 33.6 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 40.0 | 114.0 | 3.2 | 20.5 | 1.6 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
955.0 | 1149.0 | 72.6 25.6% |
87.8 30.9% |
54.4 43.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Apelsinmarmelad | 20.0 | 47.0 | 0.0 | 11.4 | 0.0 |
Potatischips | 30.0 | 148.5 | 1.6 | 14.0 | 8.8 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 350.0 | 935.9 | 38.5 | 87.5 | 46.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
645.0 | 1483.4 | 50.3 13.8% |
167.0 45.8% |
64.8 40.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Raggmunkar potatisplättar potatispannkakor hemlagade | 225.0 | 335.0 | 9.4 | 45.0 | 12.4 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 1000.0 | 470.0 | 6.0 | 32.0 | 0.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Semla | 100.0 | 338.0 | 7.1 | 36.9 | 17.6 |
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Rårörda lingon | 50.0 | 95.0 | 0.0 | 22.5 | 0.0 |
Popcorn poppade | 50.0 | 207.0 | 5.0 | 27.5 | 7.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1950.0 | 2093.0 | 62.0 14.3% |
207.5 47.8% |
72.4 37.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg 0.2% fett Lindahls | 150.0 | 90.0 | 15.0 | 5.2 | 0.3 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Potatischips | 100.0 | 495.0 | 5.4 | 46.6 | 29.5 |
Soyghurt | 100.0 | 80.0 | 3.9 | 10.0 | 1.9 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 1000.0 | 470.0 | 6.0 | 32.0 | 0.0 |
Kycklinglår kycklingklubba m skinn | 100.0 | 156.0 | 18.9 | 0.0 | 8.9 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2025.0 | 1957.3 | 75.2 18.9% |
179.4 45.2% |
62.8 35.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |