Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Sött vetebröd | 60.0 | 213.6 | 5.0 | 32.6 | 6.5 |
Köttfärssås o spaghetti | 200.0 | 226.2 | 13.0 | 31.4 | 4.6 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Ost hårdost 28% fett | 25.0 | 91.7 | 6.8 | 0.3 | 7.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
885.0 | 1041.0 | 41.4 16.5% |
136.2 54.2% |
32.5 29.3% |
Vikt | 67.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Digestivekex | 30.0 | 142.8 | 1.9 | 19.8 | 5.9 |
Pepparkakor | 50.0 | 230.5 | 2.6 | 36.4 | 8.0 |
Mandelmassa | 50.0 | 230.0 | 5.0 | 25.8 | 11.5 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 300.0 | 195.0 | 7.2 | 28.8 | 3.6 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
680.0 | 1018.3 | 31.9 12.9% |
128.9 52.0% |
38.4 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 500.0 | 200.0 | 20.0 | 20.0 | 2.5 |
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Kabanoss korv stekt | 40.0 | 148.8 | 7.4 | 0.5 | 13.2 |
Äpple m skal | 150.0 | 82.8 | 0.3 | 18.6 | 0.2 |
Äggvita | 130.0 | 59.8 | 13.1 | 1.7 | 0.0 |
Ketchup tomat | 10.0 | 10.9 | 0.2 | 2.4 | 0.0 |
Amerikanska muffins ospec | 70.0 | 301.7 | 4.1 | 32.8 | 17.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
990.0 | 1073.6 | 54.9 21.2% |
107.5 41.5% |
42.7 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Gravad lax | 20.0 | 35.8 | 4.2 | 0.5 | 1.8 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 10.0 | 18.7 | 0.8 | 0.3 | 1.6 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 250.0 | 100.0 | 10.0 | 10.0 | 1.2 |
Gurka | 20.0 | 2.8 | 0.2 | 0.4 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Granola müsli äpple och mandel | 30.0 | 114.0 | 3.0 | 18.3 | 2.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 10.0 | 58.0 | 0.4 | 1.3 | 5.7 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 20.0 | 49.0 | 6.4 | 0.0 | 2.5 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
Digestivekex | 50.0 | 238.0 | 3.2 | 33.0 | 9.9 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Smörgåsrån | 20.0 | 84.0 | 2.0 | 15.3 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 1157.8 | 48.7 17.3% |
129.5 46.1% |
45.2 36.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 50.0 | 190.0 | 5.0 | 30.5 | 3.5 |
Skagenröra | 10.0 | 19.9 | 1.2 | 0.2 | 1.6 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 350.0 | 140.0 | 14.0 | 14.0 | 1.8 |
Rökt nötkött | 10.0 | 10.6 | 2.0 | 0.0 | 0.3 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 2.0 | 13.6 | 0.0 | 0.1 | 1.5 |
Grillad kyckling m skinn | 55.0 | 107.4 | 13.5 | 0.0 | 5.9 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 20.0 | 21.2 | 4.1 | 0.1 | 0.4 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 10.0 | 54.5 | 0.9 | 5.6 | 3.2 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 15.0 | 36.8 | 4.8 | 0.0 | 1.9 |
Polarknäcke | 12.0 | 42.0 | 1.3 | 8.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 978.7 | 63.9 27.2% |
92.3 39.3% |
34.8 33.6% |
Jag har varit medlem i några månader men aldrig skrivit något inlägg.
Jag behöver nog lite motivation. Jag vet att jag har tänkt mig en kcal-intag på 1300 men äter ändå mycket och av fel mat. Dags för skärpning annars kommer jag aldrig nå mitt delmål.
Ni får gärna komma med tips på hur ni lyckas!
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Granola müsli äpple och mandel | 80.0 | 304.0 | 8.0 | 48.8 | 5.6 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 15.0 | 51.3 | 1.5 | 9.3 | 0.3 |
Skagenröra | 50.0 | 99.5 | 6.0 | 1.2 | 7.8 |
Avokado | 35.0 | 58.6 | 0.7 | 1.5 | 5.4 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 30.0 | 163.5 | 2.6 | 16.7 | 9.5 |
Tomat | 180.0 | 39.6 | 1.4 | 6.8 | 0.4 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 30.0 | 174.0 | 1.3 | 3.8 | 17.1 |
Dinkelbröd frökusar | 60.0 | 156.0 | 6.9 | 21.0 | 4.2 |
Fläskkarré gris | 100.0 | 171.0 | 17.8 | 0.0 | 11.2 |
Gravad lax | 65.0 | 116.4 | 13.8 | 1.8 | 6.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 70.0 | 182.0 | 5.4 | 36.2 | 0.8 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 550.0 | 220.0 | 22.0 | 22.0 | 2.8 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås | 150.0 | 103.5 | 2.8 | 7.2 | 6.9 |
Banan | 90.0 | 90.0 | 1.5 | 19.5 | 0.0 |
Kalkon | 30.0 | 34.5 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1675.0 | 2082.9 | 102.6 20.5% |
217.5 43.4% |
79.6 36.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Dinkelmüsli m frukt | 20.0 | 66.6 | 2.1 | 11.7 | 1.3 |
Friséesallat | 100.0 | 15.0 | 1.2 | 1.0 | 0.2 |
Tortilla chips | 15.0 | 75.6 | 1.0 | 8.6 | 4.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
blockchoklad mörk | 10.0 | 52.0 | 0.4 | 5.3 | 3.2 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Gravad lax | 100.0 | 179.0 | 21.2 | 2.7 | 9.2 |
Äggvita | 40.0 | 18.4 | 4.0 | 0.5 | 0.0 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Gravad lax | 70.0 | 125.3 | 14.8 | 1.9 | 6.4 |
Milda Vaniljvisp 12% fett | 20.0 | 40.5 | 0.9 | 3.8 | 2.4 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 300.0 | 120.0 | 12.0 | 12.0 | 1.5 |
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer | 70.0 | 186.7 | 4.9 | 35.9 | 1.6 |
Granola müsli äpple och mandel | 15.0 | 57.0 | 1.5 | 9.2 | 1.0 |
Linfrön torkade | 3.0 | 13.2 | 0.7 | 0.0 | 0.9 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1268.0 | 1691.5 | 81.0 19.8% |
177.3 43.2% |
66.9 37.0% |
Vikt | 61.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Majonnäs 80% fett | 5.0 | 35.9 | 0.0 | 0.1 | 4.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 30.0 | 73.5 | 9.6 | 0.0 | 3.7 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 30.0 | 56.0 | 2.4 | 1.0 | 4.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 30.0 | 46.8 | 0.9 | 2.0 | 4.0 |
Dinkelbröd frökusar | 75.0 | 195.0 | 8.6 | 26.2 | 5.2 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Ättiksgurka u lag | 70.0 | 29.8 | 0.7 | 5.7 | 0.1 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.4 | 1.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Kalkon | 15.0 | 17.2 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Granola müsli äpple och mandel | 35.0 | 133.0 | 3.5 | 21.4 | 2.4 |
Haricoverts | 100.0 | 25.0 | 2.0 | 4.0 | 0.5 |
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Kolja panerad stekt | 150.0 | 225.6 | 26.1 | 8.1 | 9.3 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 80.0 | 322.0 | 3.2 | 43.0 | 14.8 |
Tomat | 200.0 | 44.0 | 1.6 | 7.6 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1984.1 | 93.9 19.4% |
213.1 44.0% |
78.1 36.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskarns kaviar | 10.0 | 40.0 | 1.0 | 1.6 | 3.0 |
Pasta kokt m salt | 30.0 | 38.8 | 1.4 | 7.8 | 0.1 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Kyckling korv | 40.0 | 81.2 | 4.9 | 1.4 | 5.6 |
Chokladrutor m glasyr o riven kokos | 100.0 | 402.5 | 4.0 | 53.8 | 18.5 |
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 40.0 | 96.8 | 2.9 | 3.0 | 8.2 |
Mild yoghurt Arla 0,5% | 200.0 | 80.0 | 8.0 | 8.0 | 1.0 |
Äggstanning hemlagad | 50.0 | 56.8 | 3.6 | 2.6 | 3.6 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Tortilla chips | 10.0 | 50.4 | 0.7 | 5.7 | 2.6 |
Kokosflingor torkade | 5.0 | 32.2 | 0.3 | 0.2 | 3.2 |
Fetaost 16% fett | 25.0 | 53.5 | 4.2 | 0.2 | 4.0 |
Ägg kokt | 55.0 | 77.0 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1316.9 | 62.5 19.4% |
121.8 37.8% |
60.7 42.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |