vacants viktdagbok

« Till vacants profil

2011-05-31

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
lätt creme fraiche 100.0 170.0 3.0 4.5 15.0
varsågod 70.0 175.0 5.6 32.2 2.4
Tomatröra mexikansk salsa kall 100.0 75.0 1.0 4.8 5.6
runda björn 10.0 32.0 1.1 6.5 0.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 150.0 27.0 1.4 4.0 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Mörk choklad <70% kakao 20.0 107.4 1.3 12.6 5.8
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
tortilla fullkorn 100.0 270.0 8.0 45.0 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
775.0 1179.8 62.7
21.5%
111.1
38.1%
52.1
40.5%

2011-05-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
runda björn 50.0 160.0 5.5 32.5 1.0
Paprika gul 50.0 15.0 0.5 2.2 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
lätt creme fraiche 100.0 170.0 3.0 4.5 15.0
Rökt skinka gris 6% fett 100.0 138.0 21.0 0.0 6.0
Stenbitskaviar 20.0 23.6 2.8 0.6 1.1
Ost hårdost 28% fett 50.0 183.4 13.6 0.6 14.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 150.0 66.0 1.0 13.4 0.4
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 150.0 27.0 1.4 4.0 0.2
Vindruvor 50.0 37.6 0.4 7.8 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1020.0 1261.8 79.4
25.4%
70.2
22.5%
71.7
52.1%

2011-05-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grapefrukt 100.0 35.8 0.7 7.1 0.1
färdig pastarätt/port. 100.0 500.0 21.0 70.0 13.0
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Kex Ballerina 20.0 97.0 1.2 13.4 4.1
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 812.8 26.5
13.9%
123.9
64.9%
17.9
21.3%

2011-05-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grillad kyckling m skinn 125.0 244.0 30.6 0.0 13.5
lätt creme fraiche 75.0 127.5 2.2 3.4 11.2
Tomat 100.0 22.0 0.8 3.8 0.2
Stenbitskaviar 20.0 23.6 2.8 0.6 1.1
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
runda björn 30.0 96.0 3.3 19.5 0.6
Grapefrukt 95.0 34.0 0.7 6.7 0.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
Rökt skinka gris 6% fett 45.0 62.1 9.4 0.0 2.7
Lax stekt 100.0 225.0 22.8 0.0 14.9
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Paprika gul 75.0 22.5 0.8 3.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1030.0 1134.0 77.9
28.4%
73.8
26.9%
54.0
44.7%

2011-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Kex Ballerina 30.0 145.5 1.8 20.1 6.2
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Grapefrukt 100.0 35.8 0.7 7.1 0.1
runda björn 20.0 64.0 2.2 13.0 0.4
Krossade tomater konserv m lag 100.0 26.0 0.8 4.6 0.2
Paprika gul 50.0 15.0 0.5 2.2 0.0
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
färdig pastarätt/port. 100.0 500.0 21.0 70.0 13.0
Chilipeppar färsk 10.0 5.0 0.2 0.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
650.0 958.7 36.2
15.9%
127.8
56.1%
28.2
28.1%

2011-05-23

Invägning
Vikt63.2kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
lingongrova 70.0 175.0 6.0 32.2 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
190.0 393.4 20.7
20.9%
33.9
34.2%
19.6
44.9%

2011-05-21

Invägning
Vikt63.4kg
Midja72.0cm
Stuss93.0cm

2011-05-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
lingongrova 70.0 175.0 6.0 32.2 2.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Ost hårdost 31% fett 50.0 193.4 13.0 0.6 15.6
sparrissoppa 400.0 248.0 6.8 24.0 12.8
Rökt skinka gris 6% fett 50.0 69.0 10.5 0.0 3.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kexchoklad 25.0 128.2 2.1 15.0 6.6
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vindruvor 100.0 75.2 0.7 15.7 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
905.0 1060.8 41.8
16.0%
112.4
43.1%
47.1
40.9%

2011-05-19 Tjohoo!

Äntligen under 65 kilo! =D

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mango 100.0 68.8 0.5 15.0 0.3
Granatäpple 50.0 27.8 0.3 3.5 0.3
Honungsmelon 100.0 36.7 0.5 7.9 0.1
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 100.0 18.0 0.9 2.7 0.1
crisp n light 100.0 20.0 0.0 0.0 0.0
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
aktivt råg bröd 60.0 150.0 6.6 22.8 3.3
färdig pastarätt/port. 100.0 500.0 21.0 70.0 13.0
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde 10.0 56.4 0.9 5.3 3.5
Vindruvor 100.0 75.2 0.7 15.7 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
910.0 1353.1 61.3
19.2%
146.9
45.9%
49.2
34.9%

2011-05-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
lätt vaniljyoghurt 100.0 70.0 3.5 12.0 0.4
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 200.0 36.0 1.8 5.4 0.2
Ost hårdost 23% fett 100.0 326.7 29.3 0.7 23.3
lätt creme fraiche 75.0 127.5 2.2 3.4 11.2
Passionsfrukt 50.0 38.0 1.1 3.7 0.4
Mango 125.0 86.0 0.6 18.8 0.4
aktivt råg bröd 60.0 150.0 6.6 22.8 3.3
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
gojibär torkade 15.0 55.5 1.8 10.2 0.8
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 200.0 36.0 1.8 5.4 0.2
Grapefrukt 150.0 53.7 1.0 10.6 0.2
Stenbitskaviar 20.0 23.6 2.8 0.6 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1260.0 1399.7 86.5
25.4%
93.9
27.6%
70.6
47.0%

2011-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
aktivt råg bröd 60.0 150.0 6.6 22.8 3.3
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. 80.0 278.4 5.1 44.8 8.3
Rökt skinka gris 6% fett 30.0 41.4 6.3 0.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 200.0 36.0 1.8 5.4 0.2
Rökt skinka gris 6% fett 75.0 103.5 15.8 0.0 4.5
Ost hårdost 23% fett 50.0 163.4 14.6 0.4 11.6
Pasta berik kokt m salt 50.0 65.5 2.4 12.6 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
830.0 1093.2 55.8
20.8%
128.6
48.0%
36.9
31.2%
Nyare inlägg »