Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kruskagröt russin havre- veteflingor, vetekli | 200.0 | 129.4 | 3.8 | 23.0 | 1.2 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Äppelmos lättsockrat | 15.0 | 19.5 | 0.0 | 4.6 | 0.0 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Kaviar rökt | 3.0 | 11.7 | 0.4 | 0.4 | 1.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 45.0 | 19.8 | 0.3 | 4.0 | 0.1 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 16.0 | 50.2 | 1.6 | 9.9 | 0.4 |
Saffransbröd | 50.0 | 152.5 | 3.4 | 24.1 | 4.4 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 3.0 | 16.2 | 0.1 | 0.1 | 1.8 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 15.0 | 38.4 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Choklad o chokladpraliner | 50.0 | 273.5 | 3.7 | 26.8 | 16.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Grönsakssoppa redd pulver tillagad typ Varma koppen | 175.0 | 79.1 | 0.9 | 9.3 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
987.0 | 1117.5 | 35.8 13.2% |
142.2 52.4% |
41.2 34.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 134 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaviar rökt | 2.0 | 7.8 | 0.2 | 0.3 | 0.7 |
Choklad o chokladpraliner | 40.0 | 218.8 | 3.0 | 21.5 | 13.5 |
Skinka kokt | 16.0 | 17.6 | 3.0 | 0.4 | 0.5 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 20.0 | 47.8 | 1.4 | 9.2 | 0.3 |
Tomatsås | 50.0 | 31.4 | 0.6 | 1.8 | 2.2 |
Äpple m skal | 60.0 | 33.1 | 0.1 | 7.4 | 0.1 |
Äppeljuice konserv drickf | 100.0 | 48.0 | 0.0 | 11.4 | 0.1 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Oliver gröna inlagda | 10.0 | 12.9 | 0.1 | 0.2 | 1.3 |
Ost hårdost 26% fett | 10.0 | 34.0 | 2.5 | 0.1 | 2.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 100.0 | 133.6 | 27.4 | 0.0 | 2.5 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 15.0 | 41.0 | 0.9 | 0.4 | 4.1 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Morot | 120.0 | 53.2 | 0.7 | 10.4 | 0.4 |
Chilisås tomat | 100.0 | 81.0 | 1.5 | 16.7 | 0.5 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 16.0 | 50.2 | 1.6 | 9.9 | 0.4 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 60.0 | 26.4 | 0.4 | 5.3 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1174.0 | 1160.8 | 55.6 19.7% |
135.0 47.8% |
40.4 32.5% |
Vikt | 63.4kg |
Midja | 75.5cm |
Stuss | 95.5cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 201 |
Trädgårds arbete | 60.0 | 302 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kruskagröt russin havre- veteflingor, vetekli | 225.0 | 145.6 | 4.3 | 25.9 | 1.4 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Kaviar rökt | 3.0 | 11.7 | 0.4 | 0.4 | 1.0 |
Morot | 120.0 | 53.2 | 0.7 | 10.4 | 0.4 |
Champinjonsås | 35.0 | 44.0 | 1.4 | 2.6 | 3.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Fruktkaka | 15.0 | 59.5 | 1.0 | 7.1 | 2.9 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Hjärta kalv nöt | 15.0 | 20.7 | 2.5 | 0.0 | 1.2 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 10.0 | 31.4 | 1.0 | 6.2 | 0.2 |
Oxfilé nöt | 100.0 | 122.0 | 20.6 | 0.0 | 4.4 |
Skumgodis | 7.0 | 23.4 | 0.1 | 5.6 | 0.0 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 14.0 | 33.6 | 1.0 | 6.4 | 0.2 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 15.0 | 38.8 | 1.2 | 7.3 | 0.4 |
Ost hårdost 26% fett | 5.0 | 17.0 | 1.2 | 0.1 | 1.3 |
Skagenröra | 40.0 | 79.6 | 4.8 | 1.0 | 6.3 |
Chokladpraliner | 22.0 | 118.8 | 1.5 | 11.7 | 7.4 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 2.0 | 10.8 | 0.0 | 0.0 | 1.2 |
Frusen cheesecake frusen ostkaka | 85.0 | 209.0 | 4.7 | 11.1 | 16.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1133.0 | 1333.3 | 61.3 18.8% |
136.1 41.8% |
56.5 39.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 11.0 | 34.5 | 1.1 | 6.8 | 0.3 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 2.0 | 10.8 | 0.0 | 0.0 | 1.2 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 75.0 | 32.6 | 0.4 | 7.4 | 0.1 |
Ost hårdost 17% fett | 5.0 | 14.0 | 1.5 | 0.1 | 0.9 |
Kruskagröt russin havre- veteflingor, vetekli | 185.0 | 119.7 | 3.5 | 21.3 | 1.1 |
Fullkornsskorpor osötade | 13.0 | 50.0 | 1.7 | 8.3 | 0.8 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 11.0 | 28.5 | 0.9 | 5.4 | 0.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kex Ballerina | 13.0 | 63.0 | 0.8 | 8.7 | 2.7 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
535.0 | 520.3 | 21.3 16.9% |
71.7 56.7% |
14.7 26.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Kelda Thai soppa | 200.0 | 140.0 | 3.0 | 14.0 | 8.0 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 14.0 | 36.3 | 1.2 | 6.8 | 0.3 |
Morot | 130.0 | 57.6 | 0.8 | 11.3 | 0.4 |
Ost hårdost 17% fett | 10.0 | 28.0 | 3.0 | 0.1 | 1.7 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 85.0 | 37.0 | 0.5 | 8.3 | 0.1 |
Oliver gröna inlagda | 10.0 | 12.9 | 0.1 | 0.2 | 1.3 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 8.0 | 21.9 | 0.5 | 0.2 | 2.2 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 26.0 | 81.6 | 2.5 | 16.1 | 0.6 |
Hollandaisesås fryst el pulver tillagad | 25.0 | 58.0 | 0.6 | 1.6 | 5.5 |
Broccoli | 70.0 | 24.5 | 2.4 | 2.2 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 3.0 | 16.2 | 0.1 | 0.1 | 1.8 |
Choklad o chokladpraliner | 30.0 | 164.1 | 2.2 | 16.1 | 10.1 |
Torskfilé kokt | 125.0 | 108.0 | 24.2 | 0.0 | 1.0 |
Äpple m skal | 75.0 | 41.4 | 0.2 | 9.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1336.0 | 1155.5 | 69.5 24.6% |
111.0 39.2% |
45.2 36.2% |
Vikt | 62.7kg |
Midja | 75.0cm |
Stuss | 94.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 134 |
Aerobics, low impact | 20.0 | 123 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 27.0 | 84.8 | 2.6 | 16.7 | 0.7 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
Olivolja | 1.0 | 8.8 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 25.0 | 32.5 | 5.5 | 0.0 | 1.1 |
Choklad o chokladpraliner | 45.0 | 246.2 | 3.3 | 24.2 | 15.2 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 75.0 | 32.6 | 0.4 | 7.4 | 0.1 |
Kaviar rökt | 2.0 | 7.8 | 0.2 | 0.3 | 0.7 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Kruskagröt russin havre- veteflingor, vetekli | 180.0 | 116.5 | 3.4 | 20.7 | 1.1 |
Sött vetebröd på bakpulver | 25.0 | 75.4 | 1.8 | 11.9 | 2.2 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 34.0 | 97.9 | 3.5 | 18.4 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Morot | 110.0 | 48.7 | 0.7 | 9.6 | 0.3 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Plommon | 125.0 | 59.0 | 0.6 | 12.8 | 0.1 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 5.0 | 13.7 | 0.3 | 0.1 | 1.4 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 3.0 | 16.2 | 0.1 | 0.1 | 1.8 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Äppelcidervinäger ättiksyra 7 % | 1.0 | 0.3 | 0.0 | 0.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1378.0 | 1365.6 | 83.2 25.0% |
152.4 45.9% |
42.6 29.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 85.0 | 428 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 17.0 | 53.4 | 1.7 | 10.5 | 0.4 |
Kex Ballerina | 13.0 | 63.0 | 0.8 | 8.7 | 2.7 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 3.0 | 16.2 | 0.1 | 0.1 | 1.8 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 35.0 | 112.6 | 2.3 | 15.8 | 4.3 |
Choklad o chokladpraliner | 10.0 | 54.7 | 0.7 | 5.4 | 3.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Kaviar rökt | 3.0 | 11.7 | 0.4 | 0.4 | 1.0 |
Kruskagröt russin havre- veteflingor, vetekli | 240.0 | 155.3 | 4.6 | 27.6 | 1.4 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Ost hårdost 26% fett | 10.0 | 34.0 | 2.5 | 0.1 | 2.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 44.0 | 105.2 | 3.1 | 20.3 | 0.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
715.0 | 828.1 | 29.7 14.8% |
111.2 55.3% |
26.6 30.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 60.0 | 369 |
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 30.0 | 151 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 100.0 | 42.5 | 3.8 | 5.5 | 0.5 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 2.0 | 10.8 | 0.0 | 0.0 | 1.2 |
Olivolja | 2.0 | 17.7 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Lättkaviar Kalles | 3.0 | 8.1 | 0.3 | 0.7 | 0.5 |
Färskost 33% fett Cantadou | 4.0 | 13.6 | 0.4 | 0.1 | 1.3 |
Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 |
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Torskfilé kokt | 100.0 | 86.4 | 19.4 | 0.0 | 0.8 |
Äpple m skal | 75.0 | 41.4 | 0.2 | 9.3 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Potatis kokt | 50.0 | 38.8 | 0.9 | 8.2 | 0.0 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 7.0 | 38.2 | 0.6 | 3.9 | 2.2 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 100.0 | 43.5 | 0.6 | 9.8 | 0.1 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 35.0 | 90.6 | 2.9 | 17.1 | 0.8 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Kruskagröt russin havre- veteflingor, vetekli | 235.0 | 152.0 | 4.5 | 27.0 | 1.4 |
Ost hårdost 26% fett | 7.0 | 23.8 | 1.7 | 0.1 | 1.8 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 9.0 | 28.3 | 0.9 | 5.6 | 0.2 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Kex överdragna m mjölkchoklad kitkat | 13.0 | 64.6 | 0.7 | 8.7 | 2.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Äppelcidervinäger ättiksyra 7 % | 1.0 | 0.3 | 0.0 | 0.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1493.0 | 1196.4 | 56.9 22.4% |
143.2 56.4% |
23.8 21.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 50.0 | 22.0 | 0.4 | 4.4 | 0.2 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 85.0 | 37.0 | 0.5 | 8.3 | 0.1 |
Potatis kokt | 50.0 | 38.8 | 0.9 | 8.2 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Hårt bröd Pyramid Spis bröd | 25.0 | 78.5 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Choklad o chokladpraliner | 25.0 | 136.8 | 1.8 | 13.4 | 8.4 |
Olivolja | 1.0 | 8.8 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 1.0 | 5.4 | 0.0 | 0.0 | 0.6 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 20.0 | 51.8 | 1.7 | 9.8 | 0.5 |
Äppelcidervinäger ättiksyra 7 % | 1.0 | 0.3 | 0.0 | 0.1 | 0.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Keso naturell Mini | 60.0 | 42.0 | 6.6 | 1.5 | 0.9 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 10.0 | 15.6 | 0.3 | 0.7 | 1.3 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Skinka kokt | 40.0 | 44.0 | 7.6 | 1.0 | 1.2 |
Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 5.0 | 5.7 | 0.6 | 0.2 | 0.3 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Fiskgryta m purjolök morötter fänkål ärter | 200.0 | 208.8 | 26.2 | 5.4 | 8.4 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1213.0 | 1127.7 | 64.6 23.6% |
125.0 45.6% |
37.2 30.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |