Träna, äta sova.
Det är livet :)
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 625 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hamburgerkött rökt hästkött | 70.0 | 70.0 | 14.7 | 0.0 | 1.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 250.0 | 97.5 | 8.8 | 12.5 | 1.2 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 200.0 | 480.0 | 14.8 | 90.8 | 2.8 |
Coladryck | 300.0 | 129.0 | 0.0 | 31.5 | 0.0 |
Pizza m skinka salami köttfärs | 600.0 | 1154.4 | 50.4 | 108.6 | 55.8 |
EAA | 15.0 | 60.0 | 15.0 | 0.0 | 0.0 |
Pasta | 50.0 | 180.0 | 6.2 | 36.0 | 0.6 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 10.0 | 8.5 | 0.3 | 0.6 | 0.5 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 50.0 | 74.5 | 10.0 | 0.0 | 3.8 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 750.0 | 567.0 | 95.2 | 27.0 | 7.5 |
maltodextrin | 60.0 | 226.8 | 0.0 | 60.0 | 0.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 60.0 | 211.8 | 7.9 | 31.2 | 4.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2415.0 | 3259.5 | 223.3 28.0% |
398.2 49.9% |
77.6 22.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 625 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 246.0 | 528.9 | 32.0 | 18.2 | 36.7 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 500.0 | 195.0 | 17.5 | 25.0 | 2.5 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 180.0 | 432.0 | 13.3 | 81.7 | 2.5 |
Fiberhavregryn ångprep | 60.0 | 211.8 | 7.9 | 31.2 | 4.0 |
Starbar | 55.0 | 200.8 | 19.8 | 19.7 | 7.0 |
Kalkon kokt | 50.0 | 69.6 | 11.0 | 0.0 | 2.8 |
Pasta Äggnudlar | 110.0 | 414.7 | 15.4 | 75.0 | 4.6 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 500.0 | 378.0 | 63.5 | 18.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1701.0 | 2430.8 | 180.4 30.2% |
268.8 45.0% |
65.1 24.7% |
Idag blir att köra ben.
Det är kärlek det...
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 300.0 | 447.0 | 60.0 | 0.0 | 22.8 |
Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 30.0 | 75.0 | 2.2 | 13.7 | 0.8 |
Hamburgerkött rökt hästkött | 47.0 | 47.0 | 9.9 | 0.0 | 0.9 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 100.0 | 162.0 | 3.0 | 4.3 | 15.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 250.0 | 97.5 | 8.8 | 12.5 | 1.2 |
Fiberhavregryn ångprep | 50.0 | 176.5 | 6.6 | 26.0 | 3.4 |
Ost hårdost 23% fett | 30.0 | 98.0 | 8.8 | 0.2 | 7.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 30.0 | 105.9 | 4.0 | 15.6 | 2.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 240.0 | 181.4 | 30.5 | 8.6 | 2.4 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 250.0 | 97.5 | 8.8 | 12.5 | 1.2 |
Rökt kalkon | 10.0 | 13.3 | 2.4 | 0.0 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 300.0 | 117.0 | 10.5 | 15.0 | 1.5 |
maltodextrin | 100.0 | 378.0 | 0.0 | 100.0 | 0.0 |
Ägg rått | 385.0 | 542.8 | 48.5 | 0.0 | 38.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2822.0 | 3652.9 | 282.1 31.0% |
301.5 33.1% |
143.7 35.8% |
För mycket fett i maten idag.
Note to self:
Sluta vara ett sånt djävla fetto.
Vikt | 97.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 90.0 | 938 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 750.0 | 292.5 | 26.2 | 37.5 | 3.8 |
Kokosmjölk | 125.0 | 298.8 | 2.9 | 4.4 | 30.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 300.0 | 226.8 | 38.1 | 10.8 | 3.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 65.0 | 105.3 | 2.0 | 2.8 | 9.8 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 260.0 | 196.6 | 33.0 | 9.4 | 2.6 |
Fiberhavregryn ångprep | 60.0 | 211.8 | 7.9 | 31.2 | 4.0 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 175.0 | 260.8 | 35.0 | 0.0 | 13.3 |
Salami importerad 45% fett | 40.0 | 194.0 | 7.7 | 0.8 | 18.0 |
Pasta | 80.0 | 288.0 | 10.0 | 57.5 | 1.0 |
Kyckling | 250.0 | 287.5 | 53.8 | 0.0 | 7.8 |
Rapsolja oberik | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Vispgrädde 40% fett | 75.0 | 282.0 | 1.5 | 2.4 | 30.0 |
Pasta | 80.0 | 288.0 | 10.0 | 57.5 | 1.0 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 250.0 | 732.8 | 18.0 | 141.5 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2540.0 | 3913.7 | 246.1 25.5% |
355.8 36.9% |
160.1 37.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |