Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Latte Art o.9 % | 150.0 | 67.5 | 6.0 | 7.5 | 1.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 18.0 | 122.4 | 0.0 | 1.1 | 13.7 |
Kärnsund Fullkornsbröd Pågeri | 40.0 | 96.0 | 5.2 | 14.4 | 1.2 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 24.0 | 31.2 | 5.3 | 0.0 | 1.1 |
Jordnötssmör | 7.0 | 43.0 | 1.6 | 1.0 | 3.6 |
Kärnsund Fullkornsbröd Pågeri | 35.0 | 84.0 | 4.6 | 12.6 | 1.0 |
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 14.0 | 57.2 | 1.5 | 9.4 | 1.2 |
Apricot Marmelad Mackays | 6.0 | 15.2 | 0.0 | 3.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
294.0 | 516.5 | 24.2 19.1% |
49.8 39.3% |
23.2 41.6% |
Vikt | 55.1kg |
Midja | 69.5cm |
Stuss | 90.5cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Special K Classic | 30.0 | 113.7 | 4.2 | 22.8 | 0.4 |
Mild Youghurt Jordgubb slät 2% Arla | 200.0 | 160.0 | 7.0 | 22.0 | 4.0 |
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost | 13.0 | 53.1 | 1.4 | 8.8 | 1.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Apricot Marmelad Mackays | 5.0 | 12.7 | 0.0 | 3.2 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 39.0 | 3.5 | 5.0 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
453.0 | 460.0 | 19.5 17.4% |
67.1 59.8% |
11.3 22.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rostbiff nöt | 80.0 | 94.4 | 17.0 | 0.0 | 2.9 |
Äpple m skal | 80.0 | 44.2 | 0.2 | 9.9 | 0.1 |
Special K Classic | 21.0 | 79.6 | 2.9 | 16.0 | 0.3 |
Swebar Banan/Choklad | 125.0 | 475.0 | 43.8 | 52.5 | 10.0 |
Mozzarella Ost | 100.0 | 255.0 | 18.6 | 0.0 | 20.3 |
Mimosasallad | 150.0 | 232.5 | 3.8 | 13.5 | 18.0 |
Olivolja | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 60.0 | 147.0 | 19.1 | 0.0 | 7.4 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 300.0 | 54.0 | 3.0 | 7.8 | 0.3 |
Mild Youghurt Jordgubb slät 2% Arla | 200.0 | 160.0 | 7.0 | 22.0 | 4.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1231.0 | 1774.3 | 117.1 26.7% |
143.4 32.7% |
78.3 40.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vetekaka Polarbröd (Mjölkfri) | 60.0 | 174.0 | 5.0 | 28.2 | 3.6 |
Apelsin Marmeland Jacobs | 25.0 | 53.8 | 0.0 | 12.0 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Youghurt Vanilj Arla 0.5 % | 250.0 | 150.0 | 10.0 | 22.5 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
350.0 | 479.8 | 15.0 13.0% |
63.6 55.1% |
16.2 31.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Youghurt Vanilj Arla 0.5 % | 200.0 | 120.0 | 8.0 | 18.0 | 1.0 |
Ost hårdost 38% fett | 7.0 | 29.4 | 1.4 | 0.1 | 2.7 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 6.0 | 40.8 | 0.0 | 0.4 | 4.6 |
Special K Classic | 20.0 | 75.8 | 2.8 | 15.2 | 0.3 |
Vetekaka Polarbröd (Mjölkfri) | 40.0 | 116.0 | 3.3 | 18.8 | 2.4 |
Vetekaka Polarbröd (Mjölkfri) | 40.0 | 116.0 | 3.3 | 18.8 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
313.0 | 498.0 | 18.8 15.6% |
71.3 59.2% |
13.4 25.2% |
Hur gick det med mitt Delmål: 54 kg till Midsommar?? - Det nådde jag inte.
Den här veckan har jag slarvat med kosten och inte heller skrivit in vad jag ätit - fokus har legat på annat. -100 gram blev det den här veckan. Gick inte upp - Bra!
Nu är det bara att ta nya tag! Ny vecka och nya möjligheter! ;-) Funderar på om jag ska sätta upp ett till delmål (som jag håller!! :-D) innan huvudmålvikten. Får tänka lite på det.
Vikt | 54.6kg |
Midja | 69.5cm |
Stuss | 90.5cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso Mini Naturell 1.5% | 130.0 | 91.0 | 14.3 | 3.2 | 2.0 |
Youghurt Jordgubb Valio 2.1% | 200.0 | 170.0 | 7.0 | 26.0 | 4.2 |
Havrekli Kungsörnen | 30.0 | 93.0 | 5.4 | 12.3 | 2.4 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 13.0 | 46.2 | 1.3 | 8.5 | 0.3 |
Brago Choklad | 7.0 | 35.0 | 0.4 | 4.6 | 1.6 |
Canderel | 6.0 | 22.8 | 0.1 | 5.6 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Special K Classic | 20.0 | 75.8 | 2.8 | 15.2 | 0.3 |
Ägg rått | 104.0 | 146.6 | 13.1 | 0.0 | 10.5 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 27.0 | 183.6 | 0.0 | 1.6 | 20.5 |
Äpple m skal | 180.0 | 99.4 | 0.4 | 22.3 | 0.2 |
Jordgubb/Rabarber Marmelad Jacobs | 20.0 | 43.0 | 0.0 | 9.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
757.0 | 1029.6 | 49.2 19.3% |
108.9 42.8% |
42.6 37.9% |
Denna vecka - 0,5 kg. Toppen! :-)
InvägningVikt | 54.7kg |
Midja | 69.5cm |
Stuss | 92.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Choko Moment Marabou | 30.0 | 162.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Mozzarella Ost | 100.0 | 255.0 | 18.6 | 0.0 | 20.3 |
Keso Mini Naturell 1.5% | 120.0 | 84.0 | 13.2 | 3.0 | 1.8 |
Kallrökt 4% Lönneberga | 32.0 | 41.6 | 7.0 | 0.8 | 1.3 |
Pizza m skinka salami köttfärs | 245.0 | 471.4 | 20.6 | 44.3 | 22.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Rödvin 12 vol. % | 200.0 | 144.0 | 0.0 | 1.6 | 0.0 |
Special K Classic | 20.0 | 75.8 | 2.8 | 15.2 | 0.3 |
Skyr vanilj Youghurt | 150.0 | 112.5 | 15.0 | 12.8 | 0.3 |
Päron | 30.0 | 16.1 | 0.1 | 3.3 | 0.0 |
Youghurt Jordgubb Valio 2.1% | 200.0 | 170.0 | 7.0 | 26.0 | 4.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 16.0 | 18.6 | 3.5 | 0.0 | 0.5 |
Brago Choklad | 6.3 | 31.5 | 0.4 | 4.2 | 1.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1159.3 | 1650.5 | 88.2 26.2% |
111.8 33.2% |
60.5 40.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. | 25.0 | 87.0 | 1.6 | 14.0 | 2.6 |
Soltorkade tomater i olja avrunna | 30.0 | 57.0 | 1.5 | 2.6 | 3.8 |
Skyr vanilj Youghurt | 160.0 | 120.0 | 16.0 | 13.6 | 0.3 |
Jordgubbar | 140.0 | 58.2 | 0.7 | 11.6 | 0.3 |
Gräddfil 12% fett | 38.0 | 52.1 | 1.2 | 1.7 | 4.6 |
Jordärtskocka | 10.0 | 6.9 | 0.2 | 1.3 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 350.0 | 63.0 | 3.2 | 9.4 | 0.4 |
Oliver svarta m olja konserv | 5.0 | 17.7 | 0.1 | 0.2 | 1.8 |
Dressing olja ca 25% fett | 28.0 | 85.0 | 0.5 | 4.2 | 7.4 |
Mjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Stekt kött nöt/gris ospec. | 240.0 | 468.0 | 64.3 | 0.0 | 23.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
Italiensk lufttorkad skinka gris | 200.0 | 490.0 | 63.8 | 0.0 | 24.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1716.0 | 1838.3 | 164.3 36.3% |
74.9 16.5% |
94.3 47.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skyr vanilj Youghurt | 160.0 | 120.0 | 16.0 | 13.6 | 0.3 |
Youghurt Jordgubb Valio 2.1% | 158.0 | 134.3 | 5.5 | 20.5 | 3.3 |
Special K Classic | 20.0 | 75.8 | 2.8 | 15.2 | 0.3 |
Tekaka Polar | 18.0 | 54.0 | 1.8 | 8.5 | 1.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 12.0 | 42.6 | 1.2 | 7.9 | 0.3 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 200.0 | 411.2 | 30.8 | 6.2 | 29.2 |
Youghurt Jordgubb Valio 2.1% | 211.0 | 179.4 | 7.4 | 27.4 | 4.4 |
Rökt skinka gris 3% fett | 11.0 | 12.8 | 2.4 | 0.0 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
805.0 | 1132.1 | 67.9 24.0% |
100.2 35.4% |
50.7 40.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |