Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brunsås pulver tillagad m mjölk vatten | 80.0 | 44.6 | 1.8 | 5.7 | 1.6 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 45.0 | 126.0 | 3.6 | 23.6 | 1.4 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Svartvinbärsgelé | 20.0 | 53.0 | 0.0 | 12.9 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 200.0 | 210.0 | 46.2 | 0.0 | 2.4 |
Rökt skinka gris 6% fett | 15.0 | 20.7 | 3.2 | 0.0 | 0.9 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 45.0 | 121.5 | 2.5 | 21.3 | 2.1 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 20.0 | 39.6 | 2.9 | 0.1 | 3.1 |
Broccoli | 80.0 | 28.0 | 2.8 | 2.5 | 0.2 |
Lättmargarin MiniLätta Naturell Yoghurt 28% fett | 35.0 | 98.0 | 1.4 | 1.4 | 9.8 |
Coladryck | 330.0 | 141.9 | 0.0 | 34.6 | 0.0 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Kycklinglår kycklingklubba m skinn | 120.0 | 187.2 | 22.7 | 0.0 | 10.7 |
Ost hårdost 28% fett | 33.0 | 121.0 | 9.0 | 0.4 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1353.0 | 1861.5 | 105.6 23.1% |
197.7 43.2% |
68.0 33.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärsröra till tacobröd | 90.0 | 198.9 | 14.7 | 3.2 | 14.3 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Crème fraiche 34% fett | 45.0 | 145.4 | 1.0 | 1.5 | 15.3 |
Ananas | 15.0 | 8.2 | 0.1 | 1.8 | 0.1 |
Krossade tomater konserv m lag | 120.0 | 31.2 | 1.0 | 5.5 | 0.2 |
Gurka | 80.0 | 11.2 | 0.6 | 1.8 | 0.0 |
Tomat | 80.0 | 17.6 | 0.6 | 3.0 | 0.2 |
Mjölk 3% fett | 400.0 | 240.0 | 13.6 | 19.2 | 12.0 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 45.0 | 138.2 | 3.6 | 22.8 | 3.1 |
Majskorn konserv u lag | 15.0 | 15.4 | 0.4 | 3.0 | 0.1 |
Kycklingburgare | 200.0 | 400.0 | 30.0 | 14.0 | 24.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 1279.4 | 71.1 22.4% |
76.1 24.0% |
74.9 53.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 125.0 | 255.0 | 22.6 | 0.0 | 18.5 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 100.0 | 270.0 | 5.5 | 47.3 | 4.7 |
Apelsinmarmelad | 10.0 | 23.5 | 0.0 | 5.7 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Äggpankaka med kassler v.1 | 200.0 | 332.0 | 20.0 | 32.0 | 10.0 |
Dippmix pulver olika smaker | 40.0 | 122.8 | 4.6 | 23.7 | 0.4 |
Gainer 2dl | 100.0 | 458.0 | 29.0 | 82.0 | 2.4 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Mjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 300.0 | 141.0 | 1.8 | 9.6 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Chokladdryck på vatten | 100.0 | 58.0 | 1.2 | 6.8 | 2.6 |
Proteinbar | 100.0 | 195.0 | 20.0 | 1.0 | 1.0 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Crème fraiche 34% fett | 45.0 | 145.4 | 1.0 | 1.5 | 15.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1665.0 | 2944.2 | 131.3 19.5% |
288.4 42.8% |
112.0 37.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 464 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 175.0 | 211.0 | 3.8 | 40.4 | 2.8 |
Mjölk 3% fett | 600.0 | 360.0 | 20.4 | 28.8 | 18.0 |
Fläskfilé gris stekt i skivor | 150.0 | 232.5 | 42.2 | 0.0 | 6.9 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Gainomax | 100.0 | 200.0 | 20.0 | 40.0 | 2.0 |
Apelsinmarmelad | 15.0 | 35.2 | 0.0 | 8.6 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Chokladdryck på vatten | 100.0 | 58.0 | 1.2 | 6.8 | 2.6 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 180.0 | 486.0 | 9.9 | 85.1 | 8.5 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 45.0 | 138.2 | 3.6 | 22.8 | 3.1 |
Gainer 2dl | 100.0 | 458.0 | 29.0 | 82.0 | 2.4 |
Proteinbar | 100.0 | 195.0 | 20.0 | 1.0 | 1.0 |
Dressing majonnäs ca 60% fett | 25.0 | 143.0 | 0.3 | 2.4 | 15.0 |
Tonfisk i olja konserv avrunnen | 120.0 | 258.0 | 34.8 | 0.0 | 13.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1845.0 | 3133.2 | 209.1 27.3% |
318.5 41.6% |
104.9 31.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 464 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Proteinpulver | 100.0 | 115.0 | 23.8 | 1.4 | 2.0 |
Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad | 150.0 | 204.0 | 8.6 | 16.6 | 10.6 |
Tonfisk i olja konserv avrunnen | 120.0 | 258.0 | 34.8 | 0.0 | 13.2 |
Äggpankaka med kassler v.1 | 300.0 | 498.0 | 30.0 | 48.0 | 15.0 |
Gräddglass ca 15% fett | 100.0 | 222.7 | 3.6 | 19.6 | 14.4 |
Mjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Fläskfilé gris | 150.0 | 160.5 | 30.9 | 0.0 | 3.9 |
Gainer 2dl | 100.0 | 458.0 | 29.0 | 82.0 | 2.4 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 200.0 | 241.2 | 4.4 | 46.2 | 3.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Proteinbar | 100.0 | 195.0 | 20.0 | 1.0 | 1.0 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 180.0 | 486.0 | 9.9 | 85.1 | 8.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1835.0 | 3172.7 | 211.0 28.2% |
314.9 42.1% |
97.8 29.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 20.0 | 108.0 | 0.4 | 0.4 | 12.0 |
Proteinbar | 100.0 | 195.0 | 20.0 | 1.0 | 1.0 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Kyckling | 150.0 | 172.5 | 32.2 | 0.0 | 4.6 |
Chokladbollar | 20.0 | 84.6 | 1.2 | 10.2 | 4.2 |
Mjölk 3% fett | 400.0 | 240.0 | 13.6 | 19.2 | 12.0 |
Äggpankaka med kassler v.1 | 150.0 | 249.0 | 15.0 | 24.0 | 7.5 |
Chokladdryck på vatten | 100.0 | 58.0 | 1.2 | 6.8 | 2.6 |
Potatisbullar | 225.0 | 245.0 | 7.4 | 38.7 | 5.4 |
Bogfläsk stekt gris | 150.0 | 297.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
Gainer 1,5dl | 100.0 | 344.0 | 21.6 | 61.0 | 1.8 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 240.0 | 648.0 | 13.2 | 113.5 | 11.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1685.0 | 2751.1 | 174.0 27.0% |
275.2 42.7% |
86.0 30.3% |
Vikt | 71.2kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 464 |
Cykla 19-22 km/h | 20.0 | 206 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 30.0 | 216.0 | 0.0 | 0.0 | 24.0 |
Ost hårdost 28% fett | 50.0 | 183.4 | 13.6 | 0.6 | 14.0 |
Fläskkotlett gris stekt | 90.0 | 221.4 | 23.2 | 0.0 | 14.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kebabkött djupfryst stekfärdigt | 130.0 | 313.0 | 18.6 | 3.8 | 24.2 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 180.0 | 486.0 | 9.9 | 85.1 | 8.5 |
Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 27.0 | 99.0 | 7.4 | 0.4 | 7.6 |
Proteinpulver | 300.0 | 345.0 | 71.4 | 4.2 | 6.0 |
Mjölk 3% fett | 750.0 | 450.0 | 25.5 | 36.0 | 22.5 |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 250.0 | 385.0 | 4.2 | 40.0 | 22.8 |
Ananas | 35.0 | 19.2 | 0.1 | 4.1 | 0.1 |
Chokladdryck på vatten | 100.0 | 58.0 | 1.2 | 6.8 | 2.6 |
Gröna bönor | 75.0 | 22.0 | 1.4 | 2.6 | 0.1 |
pizzabotten med sås | 150.0 | 265.5 | 8.8 | 46.5 | 3.9 |
Ost hårdost 28% fett | 65.0 | 238.4 | 17.7 | 0.8 | 18.2 |
Champinjoner stekta | 50.0 | 36.0 | 1.6 | 2.8 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2507.0 | 3433.3 | 206.6 24.4% |
253.1 29.9% |
170.9 45.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
pizzabotten med sås | 150.0 | 265.5 | 8.8 | 46.5 | 3.9 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik | 20.0 | 56.0 | 0.8 | 1.2 | 5.6 |
Proteinpulver | 200.0 | 230.0 | 47.6 | 2.8 | 4.0 |
Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 |
Läsk m kolsyra | 400.0 | 144.0 | 0.0 | 35.6 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 85.0 | 311.7 | 23.2 | 1.1 | 23.8 |
Glassås choklad, Ohoj | 87.0 | 306.6 | 2.9 | 60.5 | 5.0 |
Chokladboll | 15.0 | 76.2 | 0.7 | 7.4 | 4.7 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik | 20.0 | 56.0 | 0.8 | 1.2 | 5.6 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 100.0 | 256.0 | 8.6 | 50.2 | 1.4 |
Ost hårdost 28% fett | 27.0 | 99.0 | 7.4 | 0.4 | 7.6 |
Kebabkött djupfryst stekfärdigt | 130.0 | 313.0 | 18.6 | 3.8 | 24.2 |
Pasta kokt u salt | 65.0 | 83.0 | 2.7 | 16.8 | 0.3 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 370.0 | 222.0 | 12.6 | 17.8 | 11.1 |
Mjölk 3% fett | 700.0 | 420.0 | 23.8 | 33.6 | 21.0 |
Ananas | 35.0 | 19.2 | 0.1 | 4.1 | 0.1 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 75.0 | 202.5 | 4.1 | 35.5 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2719.0 | 3375.3 | 193.0 23.1% |
320.8 38.3% |
142.4 38.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 464 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingburgare | 200.0 | 400.0 | 30.0 | 14.0 | 24.0 |
Dressing majonnäs ca 60% fett | 30.0 | 171.6 | 0.4 | 2.9 | 18.0 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 25.0 | 68.8 | 0.5 | 1.1 | 7.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 20.0 | 73.8 | 2.7 | 11.5 | 1.4 |
Pasta | 70.0 | 252.0 | 8.8 | 50.3 | 0.8 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Kakaopulver 20-22% fett | 7.0 | 27.6 | 1.6 | 0.7 | 1.5 |
Vitt bröd vatten typ hamburgerbröd m sesamfrön ca 5% fibrer | 150.0 | 428.2 | 12.6 | 67.6 | 10.0 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 190.0 | 486.4 | 16.3 | 95.4 | 2.7 |
Proteinpulver | 200.0 | 230.0 | 47.6 | 2.8 | 4.0 |
Keso färskost 4% fett | 32.0 | 29.8 | 3.8 | 0.7 | 1.3 |
Proteinpulver | 25.0 | 28.8 | 6.0 | 0.4 | 0.5 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Mjölk 3% fett | 350.0 | 210.0 | 11.9 | 16.8 | 10.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1414.0 | 2674.0 | 163.3 24.8% |
264.4 40.1% |
102.2 35.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Proteinpulver | 100.0 | 115.0 | 23.8 | 1.4 | 2.0 |
Lingonbröd | 170.0 | 464.1 | 12.8 | 94.5 | 3.2 |
Mjölk 3% fett | 300.0 | 180.0 | 10.2 | 14.4 | 9.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Coladryck | 100.0 | 43.0 | 0.0 | 10.5 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Chokladdryck på vatten | 200.0 | 116.0 | 2.4 | 13.6 | 5.2 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Banan | 80.0 | 80.0 | 1.4 | 17.4 | 0.0 |
Potatismos pulver berik tillagad | 225.0 | 149.0 | 3.4 | 28.1 | 1.8 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 60.0 | 97.2 | 1.8 | 2.6 | 9.0 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1570.0 | 1583.3 | 78.1 20.0% |
201.3 51.7% |
48.6 28.3% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 71.2kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 30.0 | 309 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chokladkaka | 50.0 | 182.0 | 3.0 | 20.9 | 9.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 200.0 | 210.0 | 46.2 | 0.0 | 2.4 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Kokosmjölk light för matlagning | 150.0 | 120.0 | 0.9 | 4.5 | 10.6 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Kiwi | 50.0 | 28.2 | 0.4 | 5.1 | 0.2 |
Gräddglass 12% fett | 100.0 | 209.0 | 3.5 | 21.8 | 12.0 |
Fläskfilé gris | 200.0 | 214.0 | 41.2 | 0.0 | 5.2 |
Majskorn konserv u lag | 50.0 | 51.5 | 1.4 | 10.1 | 0.3 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 200.0 | 308.0 | 3.4 | 32.0 | 18.2 |
Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
Paprika grön gul röd | 100.0 | 26.7 | 1.0 | 4.0 | 0.0 |
Lingonbröd | 50.0 | 136.5 | 3.8 | 27.8 | 1.0 |
Proteinpulver | 100.0 | 115.0 | 23.8 | 1.4 | 2.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Jasminris kokt | 250.0 | 290.2 | 6.0 | 64.2 | 0.5 |
Banan | 210.0 | 210.0 | 3.6 | 45.6 | 0.0 |
Päron | 125.0 | 67.0 | 0.5 | 13.6 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2675.0 | 2660.9 | 162.5 26.0% |
290.6 46.4% |
76.2 27.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |