trollichs viktdagbok

« Till trollichs profil

2012-04-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Jasminris kokt 150.0 174.2 3.6 38.6 0.3
Banan 50.0 50.0 0.8 10.8 0.0
Linsgroddar 70.0 88.0 6.3 13.4 0.4
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 30.0 104.7 3.3 18.8 0.6
Biff m lök o sås nötkött kinesisk rätt 250.0 465.0 34.5 9.2 32.2
Bulgur 30.0 105.9 3.7 20.5 0.4
Gurka 20.0 2.8 0.2 0.4 0.0
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. 60.0 216.6 6.0 40.8 2.1
Kycklingsallad ananas paprika vitlöksdressing 350.0 262.5 15.8 8.4 18.2
Jordnötter rostade saltade 60.0 360.0 16.2 6.2 29.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1120.0 1840.7 90.8
20.2%
169.0
37.6%
83.7
42.2%

2012-04-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bryggt kaffe espresso drickf 100.0 9.0 0.1 1.7 0.2
Bryggt kaffe espresso drickf 100.0 9.0 0.1 1.7 0.2
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Bryggt kaffe espresso drickf 100.0 9.0 0.1 1.7 0.2
Bryggt kaffe espresso drickf 100.0 9.0 0.1 1.7 0.2
Lax stekt 30.0 67.5 6.8 0.0 4.5
Grekisk sallad m feta ost 400.0 306.8 11.6 8.0 24.4
Persilja blad 10.0 3.5 0.2 0.4 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Banan 30.0 30.0 0.5 6.5 0.0
Tonfiskröra 70.0 120.8 6.4 2.4 9.4
Tomat 200.0 44.0 1.6 7.6 0.4
Dressing ca 25% fett 25.0 66.0 0.1 2.4 6.3
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 50.0 22.0 0.4 4.4 0.2
Majskorn konserv u lag 160.0 164.8 4.6 32.3 1.0
Grönsallat m gräddfilsås 20.0 13.8 0.4 0.9 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1770.0 1301.2 36.4
11.4%
82.3
25.8%
88.5
62.8%

2012-04-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 200.0 94.0 3.6 9.8 3.2
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kycklingsoppa klar 350.0 140.0 20.3 6.3 2.8
Päron 138.0 74.0 0.6 15.0 0.1
Örtte drickf 250.0 3.0 0.0 0.8 0.0
Gravad lax 50.0 89.5 10.6 1.4 4.6
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant 200.0 370.0 38.8 0.0 24.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Skagenröra 15.0 29.8 1.8 0.4 2.4
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Avokado 25.0 41.8 0.5 1.1 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2116.0 1066.1 78.3
30.6%
83.7
32.7%
41.3
36.6%

2012-04-02

Invägning
Vikt70.5kg
Midja95.0cm
Stuss100.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Isglass 35.0 33.0 0.0 8.1 0.0
Lax 100.0 181.0 18.4 0.0 12.0
Banan 20.0 20.0 0.3 4.3 0.0
Ansjovis skarpsill inlagd 100.0 215.0 12.5 11.8 13.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 100.0 49.0 1.4 5.7 1.3
Spenat fräst 100.0 60.0 4.0 0.7 4.1
Isglass 35.0 33.0 0.0 8.1 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Kycklingsoppa klar 300.0 120.0 17.4 5.4 2.4
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1340.0 767.0 56.4
30.4%
50.8
27.4%
34.5
42.2%

2012-04-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Ansjovis skarpsill inlagd 20.0 43.0 2.5 2.4 2.6
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 100.0 274.0 11.4 47.2 3.4
Isglass 35.0 33.0 0.0 8.1 0.0
Isglass 35.0 33.0 0.0 8.1 0.0
Blomkål fryst 100.0 24.0 2.0 2.3 0.3
Grönsallat gurka tomat m gräddfilsås 100.0 69.0 1.9 4.8 4.6
Isglass 35.0 33.0 0.0 8.1 0.0
Picknickbog rå gris 100.0 121.0 19.5 0.0 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
775.0 796.4 41.3
21.4%
115.7
59.9%
15.9
18.7%

2012-03-30 ..

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Handla 30.0 281
Städa 30.0 164
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kantareller konserv u lag 100.0 37.1 1.4 4.9 0.6
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 300.0 141.0 1.8 9.6 0.0
Vindruvor 150.0 112.8 1.0 23.6 0.9
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 400.0 72.0 3.6 10.8 0.4
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 50.0 137.0 5.7 23.6 1.7
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2150.0 959.4 33.8
17.1%
138.8
70.2%
11.1
12.7%

2012-03-29 ..

Skriver in allt jag räknar med att jag ska äta då jag jobbar kväll och inte kan fylla i eftersom. Så får jag gå in och ändra senare om det inte riktigt stämmer.
Men jag tycker det känns bra att göra så. För då känner jag att jag måste hålla mig till det jag fyllt i ! :) Heja heja! Det här kommer att gå bra!


Fika på jobbet på torsdagar. Har lovat mig själv att det är då jag får unna mig lite.

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kex Ballerina 30.0 145.5 1.8 20.1 6.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Banan 50.0 50.0 0.8 10.8 0.0
Blåbärssoppa 300.0 120.0 0.6 25.8 0.6
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. 25.0 87.0 1.6 14.0 2.6
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kantareller 120.0 31.2 1.9 3.4 0.7
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Grekisk sallad 300.0 288.0 9.6 9.6 22.8
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1535.0 917.7 19.3
8.7%
90.9
40.8%
49.7
50.6%

2012-03-28

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt72.0kg
Midja97.0cm
Stuss100.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 200.0 36.0 1.8 5.4 0.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 15.0 41.0 1.5 1.2 3.4
Vindruvor 150.0 112.8 1.0 23.6 0.9
Lax stekt 300.0 675.0 68.4 0.0 44.7
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Nektarin 138.0 78.0 1.2 16.1 0.7
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 100.0 275.0 2.0 4.4 28.1
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 17.0 59.3 1.9 10.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1670.0 1423.1 79.3
22.5%
94.5
26.9%
78.5
50.6%
Nyare inlägg »