Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
cevapcici | 110.0 | 264.0 | 17.6 | 1.1 | 20.9 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 22.0 | 35.6 | 0.7 | 0.9 | 3.3 |
Pasta Äggnudlar | 30.0 | 113.1 | 4.2 | 20.5 | 1.3 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Lök gul röd | 12.0 | 3.8 | 0.1 | 0.7 | 0.0 |
Vitlök | 5.0 | 8.0 | 0.3 | 1.6 | 0.0 |
Rödkål | 133.0 | 36.0 | 1.9 | 4.9 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
317.0 | 504.7 | 24.8 19.9% |
29.7 23.8% |
30.9 56.3% |
Vikt | 75.0kg |
Midja | 79.0cm |
Stuss | 104.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Chokladglass | 170.0 | 397.8 | 3.4 | 52.7 | 18.7 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 110.0 | 243.1 | 5.9 | 44.9 | 1.8 |
Halloumiost ej stekt 22% fett | 80.0 | 228.0 | 15.6 | 2.0 | 17.7 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Ottos tomatsoppa | 200.0 | 124.4 | 2.8 | 10.6 | 7.6 |
Ost hårdost 38% fett | 10.0 | 42.0 | 2.0 | 0.1 | 3.8 |
Pasta kokt m salt | 80.0 | 103.6 | 3.6 | 20.7 | 0.3 |
Färskost på filmjölk o gräddfil ca 14% fett | 16.5 | 29.7 | 1.6 | 0.5 | 2.3 |
Rödbeta | 70.0 | 31.0 | 0.9 | 5.9 | 0.0 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 6.5 | 40.8 | 0.8 | 0.4 | 4.0 |
Olivolja | 8.0 | 70.7 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Messmör 5% fett berik | 18.0 | 47.0 | 1.3 | 8.3 | 0.9 |
Skinka ytterlår gris | 18.0 | 22.1 | 3.5 | 0.0 | 0.9 |
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
897.0 | 1487.5 | 42.0 11.6% |
161.5 44.5% |
70.2 43.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallonsylt | 16.0 | 29.6 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
Färskost på filmjölk ca 8% fett | 18.0 | 21.6 | 1.4 | 0.5 | 1.6 |
Köttfärssås o makaroner - 320/burk | 320.0 | 386.2 | 17.0 | 52.5 | 11.2 |
Ost hårdost 38% fett | 13.0 | 54.6 | 2.6 | 0.2 | 4.9 |
Tomat | 60.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.1 |
Skinka ytterlår gris | 35.0 | 43.0 | 6.9 | 0.0 | 1.7 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 4.0 | 23.2 | 0.2 | 0.5 | 2.3 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Munkar u fyllning | 55.0 | 233.2 | 2.8 | 23.5 | 14.2 |
Spenat | 5.0 | 0.9 | 0.1 | 0.0 | 0.0 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 108.0 | 238.7 | 5.8 | 44.1 | 1.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
639.0 | 1080.2 | 37.4 14.2% |
130.6 49.7% |
41.7 36.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 240.0 | 114.0 | 8.2 | 12.0 | 3.6 |
Morot | 85.0 | 37.7 | 0.5 | 7.4 | 0.3 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 140.0 | 334.6 | 9.9 | 64.5 | 2.2 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 |
Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Lök gul röd | 5.0 | 1.6 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Tomat | 15.0 | 3.3 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Halloumiost ej stekt 22% fett | 85.0 | 242.2 | 16.6 | 2.1 | 18.8 |
Våffelstrut ofylld | 45.0 | 187.2 | 2.8 | 36.4 | 2.9 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
Sötmandel torkad | 15.0 | 91.4 | 3.0 | 2.0 | 7.8 |
Köttfärssås o makaroner - 320/burk | 320.0 | 386.2 | 17.0 | 52.5 | 11.2 |
Proteinpulver WHEY 100 | 20.0 | 76.0 | 14.0 | 1.5 | 1.4 |
Rödbeta | 95.0 | 42.1 | 1.2 | 8.0 | 0.0 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 8.5 | 49.3 | 0.4 | 1.1 | 4.8 |
Jordnötssmör | 20.0 | 123.0 | 4.5 | 2.9 | 10.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1323.5 | 2330.9 | 85.5 14.9% |
218.2 38.0% |
119.2 47.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Morot | 110.0 | 48.7 | 0.7 | 9.6 | 0.3 |
Äpple m skal | 145.0 | 80.0 | 0.3 | 18.0 | 0.1 |
Köttfärssås o makaroner - 320/burk | 320.0 | 386.2 | 17.0 | 52.5 | 11.2 |
Kalkon | 75.0 | 86.2 | 16.5 | 0.0 | 2.2 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 90.0 | 215.1 | 6.4 | 41.5 | 1.4 |
Special K Bar, Chocolate, berikade | 28.0 | 111.7 | 2.3 | 20.5 | 1.8 |
Avokado | 70.0 | 117.1 | 1.4 | 3.1 | 10.7 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 990.0 | 465.3 | 5.9 | 31.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1828.0 | 1510.3 | 50.5 17.4% |
176.9 61.0% |
27.7 21.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 100.0 | 239.0 | 7.1 | 46.1 | 1.6 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 40.0 | 122.8 | 3.2 | 20.2 | 2.7 |
Proteinpulver WHEY 100 | 20.0 | 76.0 | 14.0 | 1.5 | 1.4 |
Bärtårta grädde vaniljkräm sylt gele | 45.0 | 110.0 | 1.4 | 14.1 | 5.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 265.0 | 125.9 | 9.0 | 13.2 | 4.0 |
Kalkon | 125.0 | 143.8 | 27.5 | 0.0 | 3.6 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 55.0 | 150.3 | 3.3 | 1.5 | 15.0 |
Jordnötter rostade | 35.0 | 210.0 | 9.4 | 3.6 | 17.2 |
Köttfärssås o makaroner - 320/burk | 320.0 | 386.2 | 17.0 | 52.5 | 11.2 |
Morot | 50.0 | 22.2 | 0.3 | 4.4 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1055.0 | 1586.2 | 92.2 23.7% |
157.1 40.3% |
61.9 36.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärssås o makaroner - 320/burk | 320.0 | 386.2 | 17.0 | 52.5 | 11.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
320.0 | 386.2 | 17.0 17.9% |
52.5 55.3% |
11.2 26.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vårrullar daloon | 300.0 | 411.0 | 14.7 | 60.9 | 10.8 |
Amerikanska cookies choklad | 24.0 | 116.6 | 1.2 | 15.2 | 5.5 |
Jordgubbar | 75.0 | 31.2 | 0.4 | 6.2 | 0.2 |
Sesamolja | 6.0 | 53.0 | 0.0 | 0.0 | 6.0 |
Jordnötssmör | 10.0 | 61.5 | 2.3 | 1.4 | 5.1 |
Cheasy Naturell Yoghurt 0,1% | 140.0 | 53.2 | 6.7 | 5.3 | 0.1 |
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 340.0 | 153.7 | 4.1 | 21.4 | 4.8 |
Jordgubbssylt | 40.0 | 68.0 | 0.2 | 16.4 | 0.0 |
Bacon magert gris rökt stekt | 50.0 | 150.0 | 25.6 | 0.0 | 4.6 |
Glass veg fett 12% | 70.0 | 140.0 | 2.6 | 13.5 | 8.4 |
Öl pilsner 3,5 vol. % | 330.0 | 132.0 | 1.3 | 15.2 | 0.0 |
Special K Bar, red fruit, berikad | 19.0 | 74.7 | 1.6 | 14.8 | 0.8 |
Edamame Bönor | 90.0 | 117.0 | 9.9 | 2.5 | 6.5 |
Sallatost i tern | 50.0 | 108.0 | 7.5 | 0.2 | 8.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1544.0 | 1669.9 | 78.1 20.0% |
173.0 44.3% |
61.3 35.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Jordgubbssylt | 35.0 | 59.5 | 0.2 | 14.4 | 0.0 |
Spenat | 65.0 | 11.4 | 1.2 | 0.5 | 0.3 |
Kycklingfrikassé | 120.0 | 149.3 | 22.4 | 4.0 | 4.6 |
Valnötter | 25.0 | 167.2 | 3.6 | 3.2 | 15.5 |
Edamame Bönor | 48.0 | 62.4 | 5.3 | 1.3 | 3.5 |
Special K Bar, Chocolate, berikade | 18.0 | 71.8 | 1.5 | 13.2 | 1.2 |
Cheasy Naturell Yoghurt 0,1% | 140.0 | 53.2 | 6.7 | 5.3 | 0.1 |
Glasspinne ca 25% fett | 55.0 | 191.1 | 2.6 | 14.3 | 13.9 |
Tomat | 60.0 | 13.2 | 0.5 | 2.3 | 0.1 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter | 18.0 | 104.4 | 0.8 | 2.3 | 10.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
684.0 | 983.5 | 46.5 19.3% |
82.5 34.2% |
49.5 46.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Jordnötssmör | 10.0 | 61.5 | 2.3 | 1.4 | 5.1 |
Broccoli | 145.0 | 50.8 | 5.1 | 4.5 | 0.4 |
Kycklingkorv fransk halal 15% fett | 90.0 | 182.7 | 11.1 | 3.2 | 14.0 |
Edamame Bönor | 95.0 | 123.5 | 10.4 | 2.7 | 6.8 |
Kalkon kokt | 50.0 | 69.6 | 11.0 | 0.0 | 2.8 |
Spenat | 90.0 | 15.8 | 1.7 | 0.6 | 0.4 |
Matolja berik | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Couscous | 40.0 | 144.4 | 5.1 | 29.0 | 0.2 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Kycklingfrikassé | 210.0 | 261.2 | 39.3 | 6.9 | 8.0 |
Cheasy Naturell Yoghurt 0,1% | 43.0 | 16.3 | 2.1 | 1.6 | 0.0 |
Proteinpulver WHEY 100 | 7.0 | 26.6 | 4.9 | 0.5 | 0.5 |
Ägg rått | 49.0 | 69.1 | 6.2 | 0.0 | 4.9 |
Special K Bar, red fruit, berikad | 18.0 | 70.7 | 1.5 | 14.0 | 0.8 |
Öl pilsner 3,5 vol. % | 330.0 | 132.0 | 1.3 | 15.2 | 0.0 |
Dressing majonnäs ca 25% fett | 18.0 | 54.7 | 0.1 | 3.5 | 4.5 |
Banan | 87.0 | 87.0 | 1.5 | 18.9 | 0.0 |
Sallatost i tern | 15.0 | 32.4 | 2.2 | 0.1 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1312.0 | 1520.7 | 105.8 29.8% |
102.4 28.8% |
64.8 41.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |