Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sojadryck u Kolhyd | 100.0 | 31.0 | 3.3 | 0.2 | 1.8 |
Bulgur 14% | 30.0 | 90.0 | 4.5 | 16.2 | 0.8 |
Havregryn | 40.0 | 136.0 | 5.2 | 22.4 | 2.8 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Finkross tomat basilika | 250.0 | 100.0 | 3.8 | 18.8 | 0.0 |
Soja protein | 39.0 | 144.3 | 34.3 | 1.2 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 197.0 | 206.8 | 45.5 | 0.0 | 2.4 |
Rapsolja oberik | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Riskakor m salt | 16.0 | 57.6 | 1.2 | 12.0 | 0.4 |
Lök gul röd | 111.0 | 35.5 | 1.3 | 6.7 | 0.1 |
Kakaopulver 20-22% fett | 7.0 | 27.6 | 1.6 | 0.7 | 1.5 |
Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
Grav Lax | 40.0 | 84.0 | 8.8 | 0.4 | 5.2 |
Havrebröd | 83.0 | 199.2 | 7.1 | 38.2 | 1.2 |
Lättkaviar Kalles | 9.0 | 24.3 | 0.8 | 2.1 | 1.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1397.0 | 1767.0 | 192.6 44.3% |
120.2 27.6% |
53.8 28.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Finkross tomat basilika | 250.0 | 100.0 | 3.8 | 18.8 | 0.0 |
Lök gul röd | 111.0 | 35.5 | 1.3 | 6.7 | 0.1 |
Haricots verts fryst | 130.0 | 52.0 | 2.6 | 6.5 | 0.6 |
Grav Lax | 44.0 | 92.4 | 9.7 | 0.4 | 5.7 |
Äggvita | 150.0 | 69.0 | 15.2 | 2.0 | 0.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 137.0 | 150.7 | 33.6 | 0.0 | 1.6 |
Broccoli fryst | 130.0 | 38.1 | 4.6 | 2.5 | 0.4 |
Rapsolja oberik | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
Ägg rått | 56.0 | 79.0 | 7.1 | 0.0 | 5.7 |
Majs korn tork | 55.0 | 194.2 | 7.2 | 30.2 | 3.8 |
Sojadryck u Kolhyd | 100.0 | 31.0 | 3.3 | 0.2 | 1.8 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Havregryn | 40.0 | 136.0 | 5.2 | 22.4 | 2.8 |
Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess | 35.0 | 122.5 | 3.5 | 22.6 | 0.7 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1633.0 | 1800.5 | 163.1 37.2% |
114.6 26.1% |
71.0 36.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bulgur 14% | 30.0 | 90.0 | 4.5 | 16.2 | 0.8 |
Paranötter | 15.0 | 101.6 | 2.1 | 0.5 | 10.0 |
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Grav Lax | 48.0 | 100.8 | 10.6 | 0.5 | 6.2 |
Tartex | 10.0 | 23.0 | 0.6 | 0.7 | 1.9 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 197.0 | 206.8 | 45.5 | 0.0 | 2.4 |
Jordnötssmör | 10.0 | 56.3 | 2.6 | 1.6 | 4.9 |
Soja protein | 40.0 | 148.0 | 35.2 | 1.2 | 0.0 |
Choklad Godis | 100.0 | 500.0 | 4.0 | 65.0 | 22.0 |
Kakaopulver 20-22% fett | 10.0 | 39.4 | 2.4 | 1.1 | 2.2 |
Kärnsund bröd | 180.0 | 432.0 | 23.4 | 64.8 | 5.4 |
RågKnäcke | 30.0 | 105.0 | 3.3 | 18.9 | 0.8 |
Havregryn | 50.0 | 170.0 | 6.5 | 28.0 | 3.5 |
Lättkaviar Kalles | 35.0 | 94.5 | 3.2 | 8.0 | 5.6 |
Sojadryck u Kolhyd | 250.0 | 77.5 | 8.2 | 0.5 | 4.5 |
Müsli bär eko | 40.0 | 140.0 | 4.0 | 25.6 | 1.2 |
Ägg rått | 175.0 | 246.8 | 22.0 | 0.0 | 17.7 |
Skumgodis | 200.0 | 670.0 | 4.0 | 160.8 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1525.0 | 3281.7 | 192.2 24.1% |
395.0 49.5% |
92.9 26.4% |
Vikt | 72.5kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 77.0 | 36.6 | 2.6 | 3.8 | 1.2 |
Lättkaviar Kalles | 9.0 | 24.3 | 0.8 | 2.1 | 1.4 |
Rapsolja oberik | 3.0 | 26.5 | 0.0 | 0.0 | 3.0 |
Grav Lax | 96.0 | 201.6 | 21.1 | 1.0 | 12.5 |
Äggvita | 175.0 | 80.5 | 17.7 | 2.3 | 0.0 |
Lättmajonnäs 32,5% fett | 5.0 | 16.4 | 0.1 | 0.4 | 1.6 |
Ägg rått | 117.0 | 165.0 | 14.7 | 0.0 | 11.8 |
Havregryn | 30.0 | 102.0 | 3.9 | 16.8 | 2.1 |
Haricots verts fryst | 100.0 | 40.0 | 2.0 | 5.0 | 0.5 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess | 42.0 | 147.0 | 4.2 | 27.1 | 0.8 |
Lättkaviar Kalles | 26.0 | 70.2 | 2.3 | 6.0 | 4.2 |
Broccoli fryst | 200.0 | 58.6 | 7.0 | 3.8 | 0.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 390.0 | 409.5 | 90.1 | 0.0 | 4.7 |
Ägg kokt | 117.0 | 163.8 | 14.7 | 0.0 | 11.9 |
Fullkornbröd Fyra sädes | 74.0 | 144.3 | 3.0 | 26.6 | 1.2 |
Ketchup stevia | 38.0 | 17.1 | 0.6 | 3.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1499.0 | 1703.4 | 184.8 44.7% |
98.1 23.7% |
57.5 31.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregryn | 44.0 | 149.6 | 5.7 | 24.6 | 3.1 |
Ägg rått | 113.0 | 159.3 | 14.2 | 0.0 | 11.4 |
Grav Lax | 74.0 | 155.4 | 16.3 | 0.7 | 9.6 |
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Havregryn | 60.0 | 204.0 | 7.8 | 33.6 | 4.2 |
Ägg rått | 54.0 | 76.1 | 6.8 | 0.0 | 5.5 |
Äggvita | 88.0 | 40.5 | 8.9 | 1.1 | 0.0 |
Fullkornbröd Fyra sädes | 75.0 | 146.2 | 3.1 | 27.0 | 1.2 |
Lättmajonnäs 32,5% fett | 28.0 | 91.7 | 0.3 | 2.4 | 9.1 |
Lättfil 0,5% fett berik | 220.0 | 85.8 | 7.7 | 11.0 | 1.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Paprika röd | 60.0 | 18.0 | 0.6 | 3.2 | 0.2 |
Coladryck | 100.0 | 43.0 | 0.0 | 10.5 | 0.0 |
Pasta | 40.0 | 144.0 | 5.0 | 28.8 | 0.5 |
Eaa | 8.0 | 30.4 | 7.6 | 0.0 | 0.0 |
Hallon frysta | 100.0 | 37.6 | 1.0 | 5.4 | 0.5 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 148.0 | 162.8 | 36.3 | 0.0 | 1.8 |
Soja protein | 45.0 | 166.5 | 39.6 | 1.4 | 0.0 |
Rapsolja oberik | 4.0 | 35.4 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Isbergssallat | 45.0 | 6.8 | 0.4 | 0.9 | 0.0 |
Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1806.0 | 2094.1 | 181.6 35.5% |
205.3 40.1% |
55.2 24.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fullkornbröd Fyra sädes | 81.0 | 158.0 | 3.3 | 29.2 | 1.3 |
Ägg rått | 58.0 | 81.8 | 7.3 | 0.0 | 5.9 |
Havregryn | 60.0 | 204.0 | 7.8 | 33.6 | 4.2 |
Hamburgerkött rökt hästkött | 25.0 | 25.0 | 5.2 | 0.0 | 0.5 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 138.0 | 151.8 | 33.8 | 0.0 | 1.7 |
Bulgur 6.5% | 34.0 | 112.2 | 4.8 | 21.8 | 0.7 |
Läkerol | 12.0 | 20.4 | 0.2 | 6.1 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 240.0 | 252.0 | 55.4 | 0.0 | 2.9 |
Ägg rått | 115.0 | 162.2 | 14.5 | 0.0 | 11.6 |
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Fetaost 16% fett | 12.0 | 25.7 | 2.0 | 0.1 | 1.9 |
Soja protein | 20.0 | 74.0 | 17.6 | 0.6 | 0.0 |
Lättkaviar Kalles | 33.0 | 89.1 | 3.0 | 7.6 | 5.3 |
Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 12.0 | 42.6 | 1.2 | 7.9 | 0.3 |
omega 3 caps | 3.0 | 27.9 | 0.0 | 0.0 | 3.0 |
Eaa | 10.0 | 38.0 | 9.5 | 0.0 | 0.0 |
Fullkornbröd Fyra sädes | 63.0 | 122.8 | 2.6 | 22.7 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1226.0 | 1783.5 | 185.3 42.3% |
140.9 32.2% |
49.3 25.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättfil 0,5% fett berik | 400.0 | 156.0 | 14.0 | 20.0 | 2.0 |
Fullkornbröd Fyra sädes | 74.0 | 144.3 | 3.0 | 26.6 | 1.2 |
Läkerol | 11.0 | 18.7 | 0.2 | 5.6 | 0.0 |
Eaa | 8.0 | 30.4 | 7.6 | 0.0 | 0.0 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 35.0 | 133.0 | 2.8 | 28.9 | 0.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 174.0 | 182.7 | 40.2 | 0.0 | 2.1 |
makrill tomatsås | 125.0 | 225.0 | 13.8 | 5.0 | 16.2 |
whey | 19.0 | 77.3 | 15.2 | 1.1 | 1.3 |
Bulgur 6.5% | 30.0 | 99.0 | 4.2 | 19.2 | 0.6 |
Ägg kokt | 105.0 | 147.0 | 13.2 | 0.0 | 10.7 |
Havregryn | 39.0 | 132.6 | 5.1 | 21.8 | 2.7 |
Lättkaviar Kalles | 20.0 | 54.0 | 1.8 | 4.6 | 3.2 |
Äggvita | 65.0 | 29.9 | 6.6 | 0.8 | 0.0 |
omega 3 caps | 2.0 | 18.6 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Hamburgerkött rökt hästkött | 30.0 | 30.0 | 6.3 | 0.0 | 0.6 |
Riskakor m salt | 23.0 | 82.8 | 1.7 | 17.2 | 0.6 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Paprika röd | 60.0 | 18.0 | 0.6 | 3.2 | 0.2 |
Ägg rått | 55.0 | 77.6 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 46.0 | 163.3 | 4.6 | 30.1 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1571.0 | 2009.2 | 179.6 36.4% |
193.1 39.2% |
53.1 24.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 170.0 | 178.5 | 39.3 | 0.0 | 2.0 |
omega 3 caps | 2.0 | 18.6 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Finkross tomat basilika | 250.0 | 100.0 | 3.8 | 18.8 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Pasta | 53.0 | 190.8 | 6.6 | 38.1 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Lättkaviar Kalles | 16.0 | 43.2 | 1.4 | 3.7 | 2.6 |
Sötmandel torkad | 23.0 | 140.1 | 4.6 | 3.1 | 12.0 |
Smör 80% fett | 3.0 | 21.6 | 0.0 | 0.0 | 2.4 |
Haricots verts fryst | 51.0 | 20.4 | 1.0 | 2.6 | 0.3 |
Ägg rått | 54.0 | 76.1 | 6.8 | 0.0 | 5.5 |
Broccoli fryst | 120.0 | 35.2 | 4.2 | 2.3 | 0.4 |
makrill tomatsås | 62.0 | 111.6 | 6.8 | 2.5 | 8.1 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 145.0 | 159.5 | 35.5 | 0.0 | 1.7 |
Bulgur 6.5% | 30.0 | 99.0 | 4.2 | 19.2 | 0.6 |
Äggvita | 73.0 | 33.6 | 7.4 | 0.9 | 0.0 |
Lök gul röd | 65.0 | 20.8 | 0.8 | 3.9 | 0.1 |
Paprika gul | 89.0 | 26.7 | 0.9 | 3.8 | 0.0 |
Läkerol | 23.0 | 39.1 | 0.3 | 11.7 | 0.0 |
Havregryn | 50.0 | 170.0 | 6.5 | 28.0 | 3.5 |
Ägg kokt | 107.0 | 149.8 | 13.5 | 0.0 | 10.9 |
Ketchup stevia | 50.0 | 22.5 | 0.8 | 4.2 | 0.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 23.0 | 81.6 | 2.3 | 15.1 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1809.0 | 1975.2 | 181.9 37.6% |
171.9 35.5% |
57.3 26.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bulgur 6.5% | 30.0 | 99.0 | 4.2 | 19.2 | 0.6 |
Paprika gul | 89.0 | 26.7 | 0.9 | 3.8 | 0.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 145.0 | 159.5 | 35.5 | 0.0 | 1.7 |
Ägg rått | 52.0 | 73.3 | 6.6 | 0.0 | 5.3 |
Lättfil 0,5% fett berik | 140.0 | 54.6 | 4.9 | 7.0 | 0.7 |
Haricots verts fryst | 77.0 | 30.8 | 1.5 | 3.8 | 0.4 |
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Ketchup stevia | 38.0 | 17.1 | 0.6 | 3.2 | 0.0 |
makrill tomatsås | 62.0 | 111.6 | 6.8 | 2.5 | 8.1 |
Havregryn | 50.0 | 170.0 | 6.5 | 28.0 | 3.5 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 15.0 | 57.0 | 1.2 | 12.4 | 0.2 |
Sötmandel torkad | 11.0 | 67.0 | 2.2 | 1.5 | 5.7 |
Broccoli fryst | 100.0 | 29.3 | 3.5 | 1.9 | 0.3 |
Finkross tomat basilika | 250.0 | 100.0 | 3.8 | 18.8 | 0.0 |
Pasta | 50.0 | 180.0 | 6.2 | 36.0 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Lättkaviar Kalles | 25.0 | 67.5 | 2.2 | 5.8 | 4.0 |
Lök gul röd | 65.0 | 20.8 | 0.8 | 3.9 | 0.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 170.0 | 178.5 | 39.3 | 0.0 | 2.0 |
Smör 80% fett | 3.0 | 21.6 | 0.0 | 0.0 | 2.4 |
whey | 20.0 | 81.4 | 16.0 | 1.2 | 1.4 |
Riskakor m salt | 16.0 | 57.6 | 1.2 | 12.0 | 0.4 |
Ägg kokt | 110.0 | 154.0 | 13.9 | 0.0 | 11.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1968.0 | 2039.8 | 203.1 40.7% |
176.3 35.4% |
52.6 23.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Soja protein | 25.0 | 92.5 | 22.0 | 0.8 | 0.0 |
Sojadryck u Kolhyd | 100.0 | 31.0 | 3.3 | 0.2 | 1.8 |
Bulgur 14% | 30.0 | 90.0 | 4.5 | 16.2 | 0.8 |
Kakaopulver 20-22% fett | 5.0 | 19.7 | 1.2 | 0.5 | 1.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 197.0 | 206.8 | 45.5 | 0.0 | 2.4 |
Havregryn | 50.0 | 170.0 | 6.5 | 28.0 | 3.5 |
Ägg rått | 60.0 | 84.6 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
567.0 | 740.6 | 100.7 54.9% |
47.0 25.6% |
15.7 19.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |