Pettsins viktdagbok

« Till Pettsins profil

2012-06-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sojadryck u Kolhyd 100.0 31.0 3.3 0.2 1.8
Bulgur 14% 30.0 90.0 4.5 16.2 0.8
Havregryn 40.0 136.0 5.2 22.4 2.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Soja protein 39.0 144.3 34.3 1.2 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 197.0 206.8 45.5 0.0 2.4
Rapsolja oberik 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Riskakor m salt 16.0 57.6 1.2 12.0 0.4
Lök gul röd 111.0 35.5 1.3 6.7 0.1
Kakaopulver 20-22% fett 7.0 27.6 1.6 0.7 1.5
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Grav Lax 40.0 84.0 8.8 0.4 5.2
Havrebröd 83.0 199.2 7.1 38.2 1.2
Lättkaviar Kalles 9.0 24.3 0.8 2.1 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1397.0 1767.0 192.6
44.3%
120.2
27.6%
53.8
28.1%

2012-06-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Lök gul röd 111.0 35.5 1.3 6.7 0.1
Haricots verts fryst 130.0 52.0 2.6 6.5 0.6
Grav Lax 44.0 92.4 9.7 0.4 5.7
Äggvita 150.0 69.0 15.2 2.0 0.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 137.0 150.7 33.6 0.0 1.6
Broccoli fryst 130.0 38.1 4.6 2.5 0.4
Rapsolja oberik 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Ägg rått 56.0 79.0 7.1 0.0 5.7
Majs korn tork 55.0 194.2 7.2 30.2 3.8
Sojadryck u Kolhyd 100.0 31.0 3.3 0.2 1.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Havregryn 40.0 136.0 5.2 22.4 2.8
Ägg kokt 120.0 168.0 15.1 0.0 12.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 35.0 122.5 3.5 22.6 0.7
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1633.0 1800.5 163.1
37.2%
114.6
26.1%
71.0
36.7%

2012-06-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bulgur 14% 30.0 90.0 4.5 16.2 0.8
Paranötter 15.0 101.6 2.1 0.5 10.0
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Grav Lax 48.0 100.8 10.6 0.5 6.2
Tartex 10.0 23.0 0.6 0.7 1.9
Kycklingbröstfilé u skinn 197.0 206.8 45.5 0.0 2.4
Jordnötssmör 10.0 56.3 2.6 1.6 4.9
Soja protein 40.0 148.0 35.2 1.2 0.0
Choklad Godis 100.0 500.0 4.0 65.0 22.0
Kakaopulver 20-22% fett 10.0 39.4 2.4 1.1 2.2
Kärnsund bröd 180.0 432.0 23.4 64.8 5.4
RågKnäcke 30.0 105.0 3.3 18.9 0.8
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Lättkaviar Kalles 35.0 94.5 3.2 8.0 5.6
Sojadryck u Kolhyd 250.0 77.5 8.2 0.5 4.5
Müsli bär eko 40.0 140.0 4.0 25.6 1.2
Ägg rått 175.0 246.8 22.0 0.0 17.7
Skumgodis 200.0 670.0 4.0 160.8 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1525.0 3281.7 192.2
24.1%
395.0
49.5%
92.9
26.4%

2012-06-24

Invägning
Vikt72.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 77.0 36.6 2.6 3.8 1.2
Lättkaviar Kalles 9.0 24.3 0.8 2.1 1.4
Rapsolja oberik 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Grav Lax 96.0 201.6 21.1 1.0 12.5
Äggvita 175.0 80.5 17.7 2.3 0.0
Lättmajonnäs 32,5% fett 5.0 16.4 0.1 0.4 1.6
Ägg rått 117.0 165.0 14.7 0.0 11.8
Havregryn 30.0 102.0 3.9 16.8 2.1
Haricots verts fryst 100.0 40.0 2.0 5.0 0.5
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 42.0 147.0 4.2 27.1 0.8
Lättkaviar Kalles 26.0 70.2 2.3 6.0 4.2
Broccoli fryst 200.0 58.6 7.0 3.8 0.6
Kycklingbröstfilé u skinn 390.0 409.5 90.1 0.0 4.7
Ägg kokt 117.0 163.8 14.7 0.0 11.9
Fullkornbröd Fyra sädes 74.0 144.3 3.0 26.6 1.2
Ketchup stevia 38.0 17.1 0.6 3.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1499.0 1703.4 184.8
44.7%
98.1
23.7%
57.5
31.6%

2012-06-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregryn 44.0 149.6 5.7 24.6 3.1
Ägg rått 113.0 159.3 14.2 0.0 11.4
Grav Lax 74.0 155.4 16.3 0.7 9.6
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Havregryn 60.0 204.0 7.8 33.6 4.2
Ägg rått 54.0 76.1 6.8 0.0 5.5
Äggvita 88.0 40.5 8.9 1.1 0.0
Fullkornbröd Fyra sädes 75.0 146.2 3.1 27.0 1.2
Lättmajonnäs 32,5% fett 28.0 91.7 0.3 2.4 9.1
Lättfil 0,5% fett berik 220.0 85.8 7.7 11.0 1.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Paprika röd 60.0 18.0 0.6 3.2 0.2
Coladryck 100.0 43.0 0.0 10.5 0.0
Pasta 40.0 144.0 5.0 28.8 0.5
Eaa 8.0 30.4 7.6 0.0 0.0
Hallon frysta 100.0 37.6 1.0 5.4 0.5
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 148.0 162.8 36.3 0.0 1.8
Soja protein 45.0 166.5 39.6 1.4 0.0
Rapsolja oberik 4.0 35.4 0.0 0.0 4.0
Isbergssallat 45.0 6.8 0.4 0.9 0.0
Banan 200.0 200.0 3.4 43.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1806.0 2094.1 181.6
35.5%
205.3
40.1%
55.2
24.4%

2012-06-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fullkornbröd Fyra sädes 81.0 158.0 3.3 29.2 1.3
Ägg rått 58.0 81.8 7.3 0.0 5.9
Havregryn 60.0 204.0 7.8 33.6 4.2
Hamburgerkött rökt hästkött 25.0 25.0 5.2 0.0 0.5
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 138.0 151.8 33.8 0.0 1.7
Bulgur 6.5% 34.0 112.2 4.8 21.8 0.7
Läkerol 12.0 20.4 0.2 6.1 0.0
Kycklingbröstfilé u skinn 240.0 252.0 55.4 0.0 2.9
Ägg rått 115.0 162.2 14.5 0.0 11.6
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Fetaost 16% fett 12.0 25.7 2.0 0.1 1.9
Soja protein 20.0 74.0 17.6 0.6 0.0
Lättkaviar Kalles 33.0 89.1 3.0 7.6 5.3
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 12.0 42.6 1.2 7.9 0.3
omega 3 caps 3.0 27.9 0.0 0.0 3.0
Eaa 10.0 38.0 9.5 0.0 0.0
Fullkornbröd Fyra sädes 63.0 122.8 2.6 22.7 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1226.0 1783.5 185.3
42.3%
140.9
32.2%
49.3
25.5%

2012-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 400.0 156.0 14.0 20.0 2.0
Fullkornbröd Fyra sädes 74.0 144.3 3.0 26.6 1.2
Läkerol 11.0 18.7 0.2 5.6 0.0
Eaa 8.0 30.4 7.6 0.0 0.0
Frukostflingor berik Corn flakes majs 35.0 133.0 2.8 28.9 0.4
Kycklingbröstfilé u skinn 174.0 182.7 40.2 0.0 2.1
makrill tomatsås 125.0 225.0 13.8 5.0 16.2
whey 19.0 77.3 15.2 1.1 1.3
Bulgur 6.5% 30.0 99.0 4.2 19.2 0.6
Ägg kokt 105.0 147.0 13.2 0.0 10.7
Havregryn 39.0 132.6 5.1 21.8 2.7
Lättkaviar Kalles 20.0 54.0 1.8 4.6 3.2
Äggvita 65.0 29.9 6.6 0.8 0.0
omega 3 caps 2.0 18.6 0.0 0.0 2.0
Hamburgerkött rökt hästkött 30.0 30.0 6.3 0.0 0.6
Riskakor m salt 23.0 82.8 1.7 17.2 0.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Paprika röd 60.0 18.0 0.6 3.2 0.2
Ägg rått 55.0 77.6 6.9 0.0 5.6
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 46.0 163.3 4.6 30.1 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1571.0 2009.2 179.6
36.4%
193.1
39.2%
53.1
24.4%

2012-06-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 170.0 178.5 39.3 0.0 2.0
omega 3 caps 2.0 18.6 0.0 0.0 2.0
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Pasta 53.0 190.8 6.6 38.1 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Lättkaviar Kalles 16.0 43.2 1.4 3.7 2.6
Sötmandel torkad 23.0 140.1 4.6 3.1 12.0
Smör 80% fett 3.0 21.6 0.0 0.0 2.4
Haricots verts fryst 51.0 20.4 1.0 2.6 0.3
Ägg rått 54.0 76.1 6.8 0.0 5.5
Broccoli fryst 120.0 35.2 4.2 2.3 0.4
makrill tomatsås 62.0 111.6 6.8 2.5 8.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 145.0 159.5 35.5 0.0 1.7
Bulgur 6.5% 30.0 99.0 4.2 19.2 0.6
Äggvita 73.0 33.6 7.4 0.9 0.0
Lök gul röd 65.0 20.8 0.8 3.9 0.1
Paprika gul 89.0 26.7 0.9 3.8 0.0
Läkerol 23.0 39.1 0.3 11.7 0.0
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Ägg kokt 107.0 149.8 13.5 0.0 10.9
Ketchup stevia 50.0 22.5 0.8 4.2 0.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1809.0 1975.2 181.9
37.6%
171.9
35.5%
57.3
26.9%

2012-06-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bulgur 6.5% 30.0 99.0 4.2 19.2 0.6
Paprika gul 89.0 26.7 0.9 3.8 0.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 145.0 159.5 35.5 0.0 1.7
Ägg rått 52.0 73.3 6.6 0.0 5.3
Lättfil 0,5% fett berik 140.0 54.6 4.9 7.0 0.7
Haricots verts fryst 77.0 30.8 1.5 3.8 0.4
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Ketchup stevia 38.0 17.1 0.6 3.2 0.0
makrill tomatsås 62.0 111.6 6.8 2.5 8.1
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Frukostflingor berik Corn flakes majs 15.0 57.0 1.2 12.4 0.2
Sötmandel torkad 11.0 67.0 2.2 1.5 5.7
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Finkross tomat basilika 250.0 100.0 3.8 18.8 0.0
Pasta 50.0 180.0 6.2 36.0 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Lättkaviar Kalles 25.0 67.5 2.2 5.8 4.0
Lök gul röd 65.0 20.8 0.8 3.9 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 170.0 178.5 39.3 0.0 2.0
Smör 80% fett 3.0 21.6 0.0 0.0 2.4
whey 20.0 81.4 16.0 1.2 1.4
Riskakor m salt 16.0 57.6 1.2 12.0 0.4
Ägg kokt 110.0 154.0 13.9 0.0 11.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1968.0 2039.8 203.1
40.7%
176.3
35.4%
52.6
23.9%

2012-06-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggvita 100.0 46.0 10.1 1.3 0.0
Soja protein 25.0 92.5 22.0 0.8 0.0
Sojadryck u Kolhyd 100.0 31.0 3.3 0.2 1.8
Bulgur 14% 30.0 90.0 4.5 16.2 0.8
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Kycklingbröstfilé u skinn 197.0 206.8 45.5 0.0 2.4
Havregryn 50.0 170.0 6.5 28.0 3.5
Ägg rått 60.0 84.6 7.6 0.0 6.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
567.0 740.6 100.7
54.9%
47.0
25.6%
15.7
19.4%
« Äldre inlägg