Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fiskthaigryta, lax | 280.0 | 525.3 | 27.4 | 9.5 | 41.4 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Hamburgare blandfärs stekt | 125.0 | 317.0 | 31.2 | 0.0 | 21.6 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 100.0 | 243.3 | 3.0 | 30.6 | 11.4 |
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1290.0 | 1569.1 | 74.1 20.3% |
109.6 30.1% |
79.8 49.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Grillkorv ca 18% fett | 100.0 | 246.0 | 11.4 | 9.5 | 18.2 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 110.0 | 147.0 | 30.1 | 0.0 | 2.8 |
Lax stekt | 100.0 | 225.0 | 22.8 | 0.0 | 14.9 |
Pasta berik kokt m salt | 170.0 | 222.7 | 8.3 | 42.7 | 1.4 |
Tacoskal | 50.0 | 229.6 | 3.5 | 29.0 | 10.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1315.0 | 1553.8 | 88.6 24.6% |
150.7 41.9% |
53.1 33.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 120.0 | 126.0 | 27.7 | 0.0 | 1.4 |
Sylt mos marmelad lättsockrade ospec | 20.0 | 30.0 | 0.1 | 7.3 | 0.0 |
Grillkorv ca 18% fett | 100.0 | 246.0 | 11.4 | 9.5 | 18.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 700.0 | 329.0 | 4.2 | 22.4 | 0.0 |
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Bacon magert gris rökt stekt | 50.0 | 150.0 | 25.6 | 0.0 | 4.6 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 70.0 | 181.3 | 5.8 | 34.2 | 1.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1285.0 | 1379.0 | 87.4 30.6% |
101.4 35.5% |
42.6 33.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 26% fett | 15.0 | 51.0 | 3.7 | 0.2 | 3.9 |
Basmatiris kokt | 150.0 | 179.1 | 4.6 | 38.2 | 0.4 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 70.0 | 181.3 | 5.8 | 34.2 | 1.7 |
Sojaglass vegetarisk u laktos 11% fett Tofuline | 120.0 | 259.2 | 2.8 | 32.5 | 13.3 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 630.0 | 296.1 | 3.8 | 20.2 | 0.0 |
Soyghurt | 140.0 | 112.0 | 5.2 | 15.8 | 2.4 |
Sylt mos marmelad lättsockrade ospec | 20.0 | 30.0 | 0.1 | 7.3 | 0.0 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 200.0 | 219.2 | 20.0 | 5.4 | 12.6 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1480.0 | 1464.9 | 46.2 14.8% |
169.9 54.6% |
42.0 30.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Lasagne | 320.0 | 375.7 | 17.0 | 46.1 | 13.1 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Rödvin 12 vol. % | 300.0 | 216.0 | 0.0 | 2.4 | 0.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Fiskthaigryta, lax | 280.0 | 525.3 | 27.4 | 9.5 | 41.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1355.0 | 1445.4 | 54.9 17.8% |
116.9 38.0% |
59.9 44.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 200.0 | 94.0 | 1.2 | 6.4 | 0.0 |
Köttfärssås o spaghetti | 380.0 | 429.8 | 24.7 | 59.7 | 8.7 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 150.0 | 325.0 | 4.8 | 48.0 | 11.4 |
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Grillkorv ca 18% fett | 100.0 | 246.0 | 11.4 | 9.5 | 18.2 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1285.0 | 1423.2 | 52.6 15.7% |
182.5 54.6% |
43.7 29.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 200.0 | 169.4 | 12.2 | 14.2 | 4.6 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 450.0 | 211.5 | 2.7 | 14.4 | 0.0 |
Lax urtagen varmrökt | 75.0 | 126.8 | 17.0 | 0.0 | 6.5 |
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Ansjovis skarpsill inlagd | 50.0 | 107.5 | 6.2 | 5.9 | 6.6 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Ost hårdost 26% fett | 25.0 | 85.0 | 6.2 | 0.3 | 6.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1555.0 | 1233.6 | 58.2 22.1% |
137.9 52.3% |
29.9 25.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Felix Krögarpytt | 300.0 | 570.0 | 12.6 | 63.0 | 27.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Rödbeta inlagd u lag | 40.0 | 26.0 | 0.4 | 5.4 | 0.0 |
Kalops | 200.0 | 317.6 | 26.4 | 4.4 | 21.6 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ris långkornigt kokt | 100.0 | 117.2 | 2.6 | 25.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1146.0 | 1467.2 | 58.9 16.3% |
157.3 43.6% |
63.7 40.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 30.0 | 190 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ratatouille | 200.0 | 118.0 | 2.4 | 10.6 | 6.4 |
Potatisgratäng vispgrädde hårdost 28% fett | 225.0 | 299.0 | 9.7 | 25.9 | 17.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Soyghurt | 150.0 | 120.0 | 5.6 | 17.0 | 2.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Fläskkarré gris stekt i skivor | 100.0 | 275.0 | 28.6 | 0.0 | 18.0 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1180.0 | 1210.4 | 63.1 21.1% |
112.4 37.5% |
54.6 41.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingsallad u dressing | 300.0 | 252.0 | 33.9 | 9.0 | 8.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Vitt bröd glutenfritt ca 3% fibrer | 70.0 | 209.3 | 1.9 | 38.9 | 4.5 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Havregrynsgröt | 230.0 | 156.4 | 5.5 | 24.4 | 3.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
925.0 | 791.7 | 45.3 23.3% |
107.3 55.3% |
18.3 21.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rårörda lingon | 25.0 | 45.0 | 1.2 | 11.2 | 1.2 |
Basmatiris kokt | 210.0 | 250.7 | 6.5 | 53.6 | 0.6 |
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 140.0 | 287.8 | 21.6 | 4.3 | 20.4 |
Alpro Soya Lätt | 100.0 | 27.0 | 2.1 | 1.6 | 1.2 |
Rödvin 12 vol. % | 300.0 | 216.0 | 0.0 | 2.4 | 0.0 |
Kycklingsallad u dressing | 300.0 | 252.0 | 33.9 | 9.0 | 8.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
Havregrynsgröt | 115.0 | 78.2 | 2.8 | 12.2 | 1.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1465.0 | 1402.9 | 79.5 26.7% |
116.9 39.3% |
44.6 34.0% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |