snookizs viktdagbok

« Till snookizs profil

2011-11-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
QP MENY + Garlic DIP 120.0 1458.0 44.4 78.0 28.8
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
EAA Citrus 25.0 80.0 20.0 0.0 0.0
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 250.0 424.8 16.8 29.2 25.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
895.0 2297.8 142.2
36.0%
126.7
32.0%
55.8
32.0%

2011-11-24

Invägning
Vikt96.7kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Beasås 20.0 152.0 0.2 0.1 17.1
Kvarg 0.3% fett 1000.0 670.0 122.0 39.0 3.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Jasminris kokt 150.0 174.2 3.6 38.6 0.3
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Mjuk chokladkaka 100.0 354.0 5.8 40.4 18.2
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2100.0 2260.8 244.0
43.4%
148.0
26.3%
75.0
30.3%

2011-11-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik kokt m salt 185.0 242.4 9.1 46.4 1.5
EAA Citrus 25.0 80.0 20.0 0.0 0.0
Fläskfilé gris stekt i skivor 180.0 279.0 50.6 0.0 8.3
Ägg rått 12.0 16.9 1.5 0.0 1.2
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Smör 80% fett 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Banan 50.0 50.0 0.8 10.8 0.0
Vetemjöl berik 10.0 35.7 1.0 7.3 0.2
Basmatiris okokt 80.0 287.2 7.4 61.4 0.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 300.0 447.0 60.0 0.0 22.8
Socker 28.0 113.4 0.0 27.9 0.0
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
Kakaopulver 20-22% fett 2.0 7.9 0.5 0.2 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1483.0 2349.7 213.9
36.6%
176.7
30.2%
85.5
33.2%

2011-11-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Lax 300.0 543.0 55.2 0.0 36.0
Färskost 27% fett Philadelphia 30.0 82.0 1.8 0.8 8.2
Nyttigt Rågbröd 65.0 156.0 6.8 23.4 2.0
Kaviar rökt 5.0 19.5 0.6 0.6 1.6
EAA Citrus 25.0 80.0 20.0 0.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 250.0 118.8 8.5 12.5 3.8
Whey FX 40.0 153.2 32.0 1.9 2.7
Kvarg 0.3% fett 1000.0 670.0 122.0 39.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1870.0 1957.1 249.6
51.2%
103.0
21.1%
59.5
27.7%

2011-11-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 40.0 150.4 0.8 1.3 16.0
Ost hårdost 28% fett 10.0 36.7 2.7 0.1 2.8
Lök gul röd 20.0 6.4 0.2 1.2 0.0
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
Pasta 80.0 288.0 10.0 57.5 1.0
Sojasås 3.0 1.7 0.2 0.2 0.0
Vinäger ättiksyra 7 % 3.0 0.9 0.0 0.2 0.0
Vitlök 4.0 6.4 0.3 1.2 0.0
Brunsås med mjölk 25.0 24.3 0.6 1.5 1.8
Kvarg efterrätt 250.0 375.0 18.8 32.5 18.8
Potatis kokt 40.0 31.1 0.7 6.6 0.0
Fläskfilé gris 300.0 321.0 61.8 0.0 7.8
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Köttbullar nötfärs stekta 250.0 437.5 47.2 14.0 20.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1685.0 2144.9 208.1
39.1%
142.7
26.8%
80.1
34.1%

2011-11-20

Invägning
Vikt97.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pizza Margherita ost tomatsås 500.0 909.0 39.5 104.0 35.5
Beasås 20.0 152.0 0.2 0.1 17.1
Oxfilé nöt 30.0 36.6 6.2 0.0 1.3
Kantarellstuvning 50.0 83.5 2.0 4.7 6.2
Rostbiff nöt 300.0 354.0 63.6 0.0 10.8
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
EAA Citrus 25.0 80.0 20.0 0.0 0.0
Saffransbröd 40.0 122.0 2.7 19.3 3.5
Mozzarella 20.0 50.0 3.6 0.3 3.8
Grönsallat gurka tomat u dressing 150.0 27.0 1.5 3.9 0.2
Dressing vinägrett m vatten ca 42% fett 5.0 20.0 0.0 0.2 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1640.0 2169.1 200.3
37.2%
152.0
28.2%
82.1
34.6%

2011-11-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat u dressing 150.0 27.0 1.5 3.9 0.2
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer 65.0 199.6 5.1 32.9 4.4
Lammrygg lammhals 200.0 354.0 35.2 0.0 23.8
Tomatsås 30.0 18.9 0.4 1.1 1.3
Beasås 10.0 76.0 0.1 0.0 8.6
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Potatismos hemlagat 225.0 196.0 5.0 31.3 5.0
EAA Citrus 25.0 80.0 20.0 0.0 0.0
Mini Fraiche 5% fett 50.0 42.0 1.9 2.8 2.6
Choklad o chokladpraliner 20.0 109.4 1.5 10.7 6.7
Gräddglass 12% fett 125.0 261.2 4.4 27.2 15.0
Stekt nötfärs 200.0 326.0 44.0 0.0 16.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1620.0 2098.4 185.6
35.5%
129.7
24.8%
91.3
39.6%

2011-11-18

Invägning
Vikt97.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
QP 250.0 1262.5 80.0 85.0 67.5
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 200.0 298.0 40.0 0.0 15.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Crème fraiche 34% fett 40.0 129.2 0.9 1.3 13.6
Grönsallat gurka tomat u dressing 200.0 36.0 2.0 5.2 0.2
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
Choklad o chokladpraliner 50.0 273.5 3.7 26.8 16.8
Tomatsås 30.0 18.9 0.4 1.1 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1275.0 2389.1 188.0
31.4%
138.9
23.2%
120.1
45.5%

2011-11-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Ägg rått 100.0 141.0 12.6 0.0 10.1
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Kycklingbröstfilé u skinn 220.0 231.0 50.8 0.0 2.6
Ketchup tomat 5.0 5.4 0.1 1.2 0.0
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Fetaost 16% fett 50.0 107.0 8.5 0.4 8.0
Beasås 15.0 114.0 0.2 0.1 12.9
Avokado 30.0 50.2 0.6 1.3 4.6
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 80.0 228.0 6.5 41.0 3.3
EAA Citrus 12.0 38.4 9.6 0.0 0.0
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
Dressing majonnäs ca 40% fett 5.0 22.6 0.0 1.2 2.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 175.0 260.8 35.0 0.0 13.3
Ost hårdost 31% fett 10.0 38.7 2.6 0.1 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1347.0 1724.1 188.9
44.0%
69.2
16.1%
75.5
39.9%

2011-11-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik kokt m salt 120.0 157.2 5.9 30.1 1.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 800.0 380.0 27.2 40.0 12.0
Potatismos hemlagat 225.0 196.0 5.0 31.3 5.0
Kvarg 0.3% fett 500.0 335.0 61.0 19.5 1.5
Spenatstuvning 30.0 12.6 1.0 1.1 0.3
Köttfärssås på nötfärs 300.0 282.0 26.7 11.1 13.5
Whey FX 40.0 153.2 32.0 1.9 2.7
Rödspättafilé opanerad stekt 200.0 190.4 44.0 0.0 1.2
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 105.0 173.0 30.9 0.0 5.2
EAA Citrus 12.0 38.4 9.6 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2332.0 1917.8 243.3
51.3%
135.0
28.5%
42.4
20.3%

2011-11-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Avokado 60.0 100.4 1.2 2.6 9.2
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Majskorn konserv u lag 70.0 72.1 2.0 14.1 0.4
Krossade tomater konserv m lag 200.0 52.0 1.6 9.2 0.4
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 150.0 165.0 36.8 0.0 1.8
Pasta 75.0 270.0 9.4 53.9 0.9
Choklad o chokladpraliner 10.0 54.7 0.7 5.4 3.4
Grönsallat gurka tomat u dressing 250.0 45.0 2.5 6.5 0.2
keso mini 90.0 63.0 9.9 2.2 1.4
Kvarg efterrätt 250.0 375.0 18.8 32.5 18.8
Ost hårdost 31% fett 16.0 61.9 4.2 0.2 5.0
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer 62.0 190.3 4.9 31.4 4.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 260.0 387.4 52.0 0.0 19.8
Mini Fraiche 5% fett 59.0 49.6 2.2 3.4 3.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1757.0 2017.4 153.0
30.9%
171.4
34.6%
75.6
34.6%
Nyare inlägg »