Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
QP MENY + Garlic DIP | 120.0 | 1458.0 | 44.4 | 78.0 | 28.8 |
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad | 250.0 | 424.8 | 16.8 | 29.2 | 25.5 |
EAA Citrus | 25.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
895.0 | 2297.8 | 142.2 36.0% |
126.7 32.0% |
55.8 32.0% |
Vikt | 96.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Mjuk chokladkaka | 100.0 | 354.0 | 5.8 | 40.4 | 18.2 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Beasås | 20.0 | 152.0 | 0.2 | 0.1 | 17.1 |
Kvarg 0.3% fett | 1000.0 | 670.0 | 122.0 | 39.0 | 3.0 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Jasminris kokt | 150.0 | 174.2 | 3.6 | 38.6 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2100.0 | 2260.8 | 244.0 43.4% |
148.0 26.3% |
75.0 30.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris okokt | 80.0 | 287.2 | 7.4 | 61.4 | 0.8 |
EAA Citrus | 25.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Fläskfilé gris stekt i skivor | 180.0 | 279.0 | 50.6 | 0.0 | 8.3 |
Ägg rått | 12.0 | 16.9 | 1.5 | 0.0 | 1.2 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 300.0 | 447.0 | 60.0 | 0.0 | 22.8 |
Socker | 28.0 | 113.4 | 0.0 | 27.9 | 0.0 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Vetemjöl berik | 10.0 | 35.7 | 1.0 | 7.3 | 0.2 |
Pasta berik kokt m salt | 185.0 | 242.4 | 9.1 | 46.4 | 1.5 |
Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
Smör 80% fett | 11.0 | 79.2 | 0.0 | 0.0 | 8.8 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Kakaopulver 20-22% fett | 2.0 | 7.9 | 0.5 | 0.2 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1483.0 | 2349.7 | 213.9 36.6% |
176.7 30.2% |
85.5 33.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 |
Lax | 300.0 | 543.0 | 55.2 | 0.0 | 36.0 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 30.0 | 82.0 | 1.8 | 0.8 | 8.2 |
Nyttigt Rågbröd | 65.0 | 156.0 | 6.8 | 23.4 | 2.0 |
Whey FX | 40.0 | 153.2 | 32.0 | 1.9 | 2.7 |
EAA Citrus | 25.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Kaviar rökt | 5.0 | 19.5 | 0.6 | 0.6 | 1.6 |
Kvarg 0.3% fett | 1000.0 | 670.0 | 122.0 | 39.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1870.0 | 1957.1 | 249.6 51.2% |
103.0 21.1% |
59.5 27.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brunsås med mjölk | 25.0 | 24.3 | 0.6 | 1.5 | 1.8 |
Kvarg efterrätt | 250.0 | 375.0 | 18.8 | 32.5 | 18.8 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Potatis kokt | 40.0 | 31.1 | 0.7 | 6.6 | 0.0 |
Fläskfilé gris | 300.0 | 321.0 | 61.8 | 0.0 | 7.8 |
Vinäger ättiksyra 7 % | 3.0 | 0.9 | 0.0 | 0.2 | 0.0 |
Vitlök | 4.0 | 6.4 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Vispgrädde 40% fett | 40.0 | 150.4 | 0.8 | 1.3 | 16.0 |
Ost hårdost 28% fett | 10.0 | 36.7 | 2.7 | 0.1 | 2.8 |
Pasta | 80.0 | 288.0 | 10.0 | 57.5 | 1.0 |
Sojasås | 3.0 | 1.7 | 0.2 | 0.2 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Köttbullar nötfärs stekta | 250.0 | 437.5 | 47.2 | 14.0 | 20.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1685.0 | 2144.9 | 208.1 39.1% |
142.7 26.8% |
80.1 34.1% |
Vikt | 97.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
EAA Citrus | 25.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Saffransbröd | 40.0 | 122.0 | 2.7 | 19.3 | 3.5 |
Beasås | 20.0 | 152.0 | 0.2 | 0.1 | 17.1 |
Oxfilé nöt | 30.0 | 36.6 | 6.2 | 0.0 | 1.3 |
Mozzarella | 20.0 | 50.0 | 3.6 | 0.3 | 3.8 |
Rostbiff nöt | 300.0 | 354.0 | 63.6 | 0.0 | 10.8 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Pizza Margherita ost tomatsås | 500.0 | 909.0 | 39.5 | 104.0 | 35.5 |
Kantarellstuvning | 50.0 | 83.5 | 2.0 | 4.7 | 6.2 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 150.0 | 27.0 | 1.5 | 3.9 | 0.2 |
Dressing vinägrett m vatten ca 42% fett | 5.0 | 20.0 | 0.0 | 0.2 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2169.1 | 200.3 37.2% |
152.0 28.2% |
82.1 34.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mini Fraiche 5% fett | 50.0 | 42.0 | 1.9 | 2.8 | 2.6 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 65.0 | 199.6 | 5.1 | 32.9 | 4.4 |
Lammrygg lammhals | 200.0 | 354.0 | 35.2 | 0.0 | 23.8 |
Tomatsås | 30.0 | 18.9 | 0.4 | 1.1 | 1.3 |
Beasås | 10.0 | 76.0 | 0.1 | 0.0 | 8.6 |
Choklad o chokladpraliner | 20.0 | 109.4 | 1.5 | 10.7 | 6.7 |
Gräddglass 12% fett | 125.0 | 261.2 | 4.4 | 27.2 | 15.0 |
EAA Citrus | 25.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 150.0 | 27.0 | 1.5 | 3.9 | 0.2 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 |
Stekt nötfärs | 200.0 | 326.0 | 44.0 | 0.0 | 16.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1620.0 | 2098.4 | 185.6 35.5% |
129.7 24.8% |
91.3 39.6% |
Vikt | 97.1kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 200.0 | 298.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Choklad o chokladpraliner | 50.0 | 273.5 | 3.7 | 26.8 | 16.8 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 200.0 | 36.0 | 2.0 | 5.2 | 0.2 |
QP | 250.0 | 1262.5 | 80.0 | 85.0 | 67.5 |
Crème fraiche 34% fett | 40.0 | 129.2 | 0.9 | 1.3 | 13.6 |
Tomatsås | 30.0 | 18.9 | 0.4 | 1.1 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1275.0 | 2389.1 | 188.0 31.4% |
138.9 23.2% |
120.1 45.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 80.0 | 228.0 | 6.5 | 41.0 | 3.3 |
EAA Citrus | 12.0 | 38.4 | 9.6 | 0.0 | 0.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Rapsolja oberik | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 220.0 | 231.0 | 50.8 | 0.0 | 2.6 |
Ketchup tomat | 5.0 | 5.4 | 0.1 | 1.2 | 0.0 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Dressing majonnäs ca 40% fett | 5.0 | 22.6 | 0.0 | 1.2 | 2.0 |
Beasås | 15.0 | 114.0 | 0.2 | 0.1 | 12.9 |
Avokado | 30.0 | 50.2 | 0.6 | 1.3 | 4.6 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
Lök gul röd | 30.0 | 9.6 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
Fetaost 16% fett | 50.0 | 107.0 | 8.5 | 0.4 | 8.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 175.0 | 260.8 | 35.0 | 0.0 | 13.3 |
Ost hårdost 31% fett | 10.0 | 38.7 | 2.6 | 0.1 | 3.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1347.0 | 1724.1 | 188.9 44.0% |
69.2 16.1% |
75.5 39.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärssås på nötfärs | 300.0 | 282.0 | 26.7 | 11.1 | 13.5 |
Whey FX | 40.0 | 153.2 | 32.0 | 1.9 | 2.7 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 800.0 | 380.0 | 27.2 | 40.0 | 12.0 |
Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 |
Rödspättafilé opanerad stekt | 200.0 | 190.4 | 44.0 | 0.0 | 1.2 |
Spenatstuvning | 30.0 | 12.6 | 1.0 | 1.1 | 0.3 |
Pasta berik kokt m salt | 120.0 | 157.2 | 5.9 | 30.1 | 1.0 |
Kvarg 0.3% fett | 500.0 | 335.0 | 61.0 | 19.5 | 1.5 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 105.0 | 173.0 | 30.9 | 0.0 | 5.2 |
EAA Citrus | 12.0 | 38.4 | 9.6 | 0.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2332.0 | 1917.8 | 243.3 51.3% |
135.0 28.5% |
42.4 20.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 16.0 | 61.9 | 4.2 | 0.2 | 5.0 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 62.0 | 190.3 | 4.9 | 31.4 | 4.2 |
Majskorn konserv u lag | 70.0 | 72.1 | 2.0 | 14.1 | 0.4 |
Krossade tomater konserv m lag | 200.0 | 52.0 | 1.6 | 9.2 | 0.4 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 150.0 | 165.0 | 36.8 | 0.0 | 1.8 |
Pasta | 75.0 | 270.0 | 9.4 | 53.9 | 0.9 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 260.0 | 387.4 | 52.0 | 0.0 | 19.8 |
Mini Fraiche 5% fett | 59.0 | 49.6 | 2.2 | 3.4 | 3.1 |
keso mini | 90.0 | 63.0 | 9.9 | 2.2 | 1.4 |
Kvarg efterrätt | 250.0 | 375.0 | 18.8 | 32.5 | 18.8 |
Avokado | 60.0 | 100.4 | 1.2 | 2.6 | 9.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Choklad o chokladpraliner | 10.0 | 54.7 | 0.7 | 5.4 | 3.4 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 250.0 | 45.0 | 2.5 | 6.5 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1757.0 | 2017.4 | 153.0 30.9% |
171.4 34.6% |
75.6 34.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |