Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Råggoding | 160.0 | 400.0 | 120.0 | 76.8 | 2.2 |
Blåbär frysta | 60.0 | 25.9 | 0.3 | 4.6 | 0.3 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 130.0 | 98.3 | 16.5 | 4.7 | 1.3 |
Fläskfilé gris stekt i skivor | 250.0 | 387.5 | 70.2 | 0.0 | 11.5 |
Korngryn kornflingor ångprep | 250.0 | 877.5 | 23.0 | 163.5 | 7.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Lätta smör | 9.0 | 32.4 | 0.0 | 0.1 | 3.5 |
Sport Gryn | 50.0 | 175.0 | 6.0 | 28.5 | 2.8 |
Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
Avokado | 100.0 | 167.3 | 2.0 | 4.4 | 15.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1309.0 | 2470.7 | 257.3 36.8% |
292.6 41.9% |
65.7 21.3% |
Vikt | 86.5kg |
Midja | 86.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 190.0 | 13.6 | 20.0 | 6.0 |
Ägg kokt | 180.0 | 252.0 | 22.7 | 0.0 | 18.4 |
Råggoding | 280.0 | 700.0 | 210.0 | 134.4 | 3.9 |
Räkor | 230.0 | 193.2 | 41.6 | 0.0 | 1.8 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 150.0 | 113.4 | 19.0 | 5.4 | 1.5 |
Valnötter | 10.0 | 66.9 | 1.4 | 1.3 | 6.2 |
Sport Gryn | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 57.0 | 5.5 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Lätta smör | 9.0 | 32.4 | 0.0 | 0.1 | 3.5 |
Cashewnötter | 10.0 | 59.0 | 1.5 | 2.6 | 4.6 |
Mathavre | 140.0 | 504.0 | 19.6 | 78.4 | 7.7 |
Jordgubbar frysta | 120.0 | 40.3 | 0.6 | 7.7 | 0.4 |
Lax urtagen varmrökt | 37.0 | 62.5 | 8.4 | 0.0 | 3.2 |
Paprika grön | 20.0 | 4.0 | 0.1 | 0.7 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1736.0 | 2577.7 | 351.2 43.8% |
308.9 38.5% |
62.8 17.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fjällyoghurt 3,6 % fett, olika smaksättningar | 80.0 | 72.8 | 2.4 | 9.2 | 3.0 |
Ägg stekt | 200.0 | 423.6 | 25.0 | 0.0 | 36.0 |
Frukostflingor berik Special K | 20.0 | 77.0 | 3.0 | 15.0 | 0.4 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 32.0 | 110.1 | 3.1 | 20.2 | 0.8 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 300.0 | 618.0 | 57.3 | 0.0 | 43.5 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 50.0 | 37.8 | 6.4 | 1.8 | 0.5 |
Baguette grov m skaldjur tonfisk smögenröra sallad | 240.0 | 453.1 | 13.7 | 62.9 | 14.6 |
Avokado | 100.0 | 167.3 | 2.0 | 4.4 | 15.3 |
Lax urtagen varmrökt | 90.0 | 152.1 | 20.3 | 0.0 | 7.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1112.0 | 2111.8 | 133.2 25.5% |
113.5 21.7% |
121.9 52.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Råggoding | 40.0 | 100.0 | 30.0 | 19.2 | 0.6 |
Kyckling | 150.0 | 172.5 | 32.2 | 0.0 | 4.6 |
Keso färskost 4% fett | 30.0 | 27.9 | 3.6 | 0.6 | 1.2 |
Skinka ytterlår gris | 10.0 | 12.3 | 2.0 | 0.0 | 0.5 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 225.0 | 170.1 | 28.6 | 8.1 | 2.2 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Frukostflingor berik Special K | 50.0 | 192.5 | 7.4 | 37.5 | 0.9 |
Räkor | 106.0 | 89.0 | 19.2 | 0.0 | 0.8 |
Pasta fullkorn | 315.0 | 1102.5 | 44.1 | 204.8 | 6.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Lätta smör | 8.0 | 28.8 | 0.0 | 0.1 | 3.1 |
Råggoding | 100.0 | 250.0 | 75.0 | 48.0 | 1.4 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 280.0 | 119.0 | 10.6 | 15.4 | 1.4 |
Honung | 20.0 | 66.4 | 0.1 | 16.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1559.0 | 2540.0 | 265.6 37.6% |
365.5 51.7% |
33.3 10.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 4.0 | 28.8 | 0.0 | 0.0 | 3.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 80.0 | 308.0 | 11.8 | 60.0 | 1.4 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 180.0 | 85.5 | 6.1 | 9.0 | 2.7 |
Skinka ytterlår gris | 20.0 | 24.6 | 3.9 | 0.0 | 1.0 |
Råggoding | 80.0 | 200.0 | 60.0 | 38.4 | 1.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
489.0 | 715.9 | 82.0 36.2% |
122.9 54.3% |
9.5 9.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Kyckling | 120.0 | 138.0 | 25.8 | 0.0 | 3.7 |
Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 |
Råggoding | 160.0 | 400.0 | 120.0 | 76.8 | 2.2 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 20.0 | 17.0 | 0.7 | 1.2 | 1.1 |
Smör 80% fett osaltat | 8.0 | 57.6 | 0.0 | 0.0 | 6.4 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Bulgur | 212.0 | 748.4 | 26.1 | 144.6 | 2.8 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 60.0 | 231.0 | 8.9 | 45.0 | 1.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1825.8 | 196.6 36.0% |
293.4 53.8% |
24.5 10.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bulgur | 150.0 | 529.5 | 18.4 | 102.3 | 2.0 |
Kalkonbacon | 100.0 | 150.0 | 17.0 | 2.0 | 9.0 |
Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 |
Bulgur | 150.0 | 529.5 | 18.4 | 102.3 | 2.0 |
Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 70.0 | 33.2 | 2.4 | 3.5 | 1.0 |
Sport Gryn | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 57.0 | 5.5 |
Avokado | 100.0 | 167.3 | 2.0 | 4.4 | 15.3 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 250.0 | 212.5 | 8.2 | 14.5 | 13.5 |
Kyckling | 225.0 | 258.8 | 48.4 | 0.0 | 7.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1465.0 | 2386.8 | 128.3 22.3% |
319.7 55.7% |
55.6 22.0% |
Vikt | 87.3kg |
Midja | 88.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk | 250.0 | 361.2 | 18.2 | 51.5 | 6.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
450.0 | 548.7 | 34.2 26.0% |
56.5 43.0% |
17.9 30.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 150.0 | 317.7 | 18.8 | 0.0 | 27.0 |
Avokado | 110.0 | 184.0 | 2.2 | 4.8 | 16.8 |
Jordgubbar frysta | 200.0 | 67.2 | 1.0 | 12.8 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 90.0 | 68.0 | 11.4 | 3.2 | 0.9 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 40.0 | 30.2 | 5.1 | 1.4 | 0.4 |
Bulgur | 350.0 | 1235.5 | 43.0 | 238.7 | 4.6 |
Lax stekt | 225.0 | 506.2 | 51.3 | 0.0 | 33.5 |
Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1395.0 | 2544.6 | 134.1 21.8% |
290.2 47.1% |
84.3 31.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 17% fett | 19.0 | 53.2 | 5.7 | 0.2 | 3.3 |
Avokado | 100.0 | 167.3 | 2.0 | 4.4 | 15.3 |
Jordgubbar frysta | 100.0 | 33.6 | 0.5 | 6.4 | 0.3 |
Sparris grön el vit | 80.0 | 21.4 | 2.5 | 1.9 | 0.2 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 30.0 | 105.0 | 3.0 | 19.0 | 0.7 |
Honungsmelon | 400.0 | 146.8 | 2.0 | 31.6 | 0.4 |
Hallon frysta | 50.0 | 18.8 | 0.5 | 2.7 | 0.2 |
Alfalfagroddar | 60.0 | 19.2 | 2.4 | 0.5 | 0.4 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 150.0 | 113.4 | 19.0 | 5.4 | 1.5 |
Fläskfilé gris stekt i skivor | 250.0 | 387.5 | 70.2 | 0.0 | 11.5 |
Majskorn konserv u lag | 200.0 | 206.0 | 5.8 | 40.4 | 1.2 |
Bulgur | 250.0 | 882.5 | 30.8 | 170.5 | 3.2 |
Salladskål | 20.0 | 4.0 | 0.3 | 0.5 | 0.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 8.0 | 28.8 | 0.0 | 0.3 | 3.2 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2017.0 | 2327.7 | 152.5 27.4% |
307.2 55.2% |
42.5 17.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |