TeddanGs viktdagbok

« Till TeddanGs profil

2014-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Korngryn kornflingor ångprep 250.0 877.5 23.0 163.5 7.8
Råggoding 160.0 400.0 120.0 76.8 2.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Lätta smör 9.0 32.4 0.0 0.1 3.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 130.0 98.3 16.5 4.7 1.3
Blåbär frysta 60.0 25.9 0.3 4.6 0.3
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Fläskfilé gris stekt i skivor 250.0 387.5 70.2 0.0 11.5
Sport Gryn 50.0 175.0 6.0 28.5 2.8
Ägg stekt 100.0 211.8 12.5 0.0 18.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1309.0 2470.7 257.3
36.8%
292.6
41.9%
65.7
21.3%

2014-03-31

Invägning
Vikt86.5kg
Midja86.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lätta smör 9.0 32.4 0.0 0.1 3.5
Cashewnötter 10.0 59.0 1.5 2.6 4.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Ägg kokt 180.0 252.0 22.7 0.0 18.4
Mathavre 140.0 504.0 19.6 78.4 7.7
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 150.0 113.4 19.0 5.4 1.5
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Råggoding 280.0 700.0 210.0 134.4 3.9
Räkor 230.0 193.2 41.6 0.0 1.8
Lax urtagen varmrökt 37.0 62.5 8.4 0.0 3.2
Paprika grön 20.0 4.0 0.1 0.7 0.0
Sport Gryn 100.0 350.0 12.0 57.0 5.5
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Jordgubbar frysta 120.0 40.3 0.6 7.7 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1736.0 2577.7 351.2
43.8%
308.9
38.5%
62.8
17.7%

2014-03-24

Invägning
Vikt86.5kg
Midja86.0cm

2014-03-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs nötfärs 15% fett 300.0 618.0 57.3 0.0 43.5
Fjällyoghurt 3,6 % fett, olika smaksättningar 80.0 72.8 2.4 9.2 3.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 50.0 37.8 6.4 1.8 0.5
Baguette grov m skaldjur tonfisk smögenröra sallad 240.0 453.1 13.7 62.9 14.6
Frukostflingor berik Special K 20.0 77.0 3.0 15.0 0.4
Ägg stekt 200.0 423.6 25.0 0.0 36.0
Lax urtagen varmrökt 90.0 152.1 20.3 0.0 7.8
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 32.0 110.1 3.1 20.2 0.8
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1112.0 2111.8 133.2
25.5%
113.5
21.7%
121.9
52.8%

2014-03-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor 106.0 89.0 19.2 0.0 0.8
Pasta fullkorn 315.0 1102.5 44.1 204.8 6.3
Råggoding 40.0 100.0 30.0 19.2 0.6
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Skinka ytterlår gris 10.0 12.3 2.0 0.0 0.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 225.0 170.1 28.6 8.1 2.2
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 280.0 119.0 10.6 15.4 1.4
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Frukostflingor berik Special K 50.0 192.5 7.4 37.5 0.9
Lätta smör 8.0 28.8 0.0 0.1 3.1
Råggoding 100.0 250.0 75.0 48.0 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1559.0 2540.0 265.6
37.6%
365.5
51.7%
33.3
10.7%

2014-03-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 4.0 28.8 0.0 0.0 3.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 180.0 85.5 6.1 9.0 2.7
Frukostflingor berik Special K 80.0 308.0 11.8 60.0 1.4
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Råggoding 80.0 200.0 60.0 38.4 1.1
Skinka ytterlår gris 20.0 24.6 3.9 0.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
489.0 715.9 82.0
36.2%
122.9
54.3%
9.5
9.5%

2014-03-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett osaltat 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Bulgur 212.0 748.4 26.1 144.6 2.8
Ost hårdost 17% fett 20.0 56.0 6.0 0.3 3.5
Kyckling 120.0 138.0 25.8 0.0 3.7
Frukostflingor berik Special K 60.0 231.0 8.9 45.0 1.1
Råggoding 160.0 400.0 120.0 76.8 2.2
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 20.0 17.0 0.7 1.2 1.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
935.0 1825.8 196.6
36.0%
293.4
53.8%
24.5
10.2%

2014-03-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 70.0 33.2 2.4 3.5 1.0
Bulgur 150.0 529.5 18.4 102.3 2.0
Sport Gryn 100.0 350.0 12.0 57.0 5.5
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Bulgur 150.0 529.5 18.4 102.3 2.0
Kalkonbacon 100.0 150.0 17.0 2.0 9.0
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Kyckling 225.0 258.8 48.4 0.0 7.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 250.0 212.5 8.2 14.5 13.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 2386.8 128.3
22.3%
319.7
55.7%
55.6
22.0%

2014-03-17

Invägning
Vikt87.3kg
Midja88.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 250.0 361.2 18.2 51.5 6.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 548.7 34.2
26.0%
56.5
43.0%
17.9
30.9%

2014-03-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 40.0 30.2 5.1 1.4 0.4
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Bulgur 350.0 1235.5 43.0 238.7 4.6
Jordgubbar frysta 200.0 67.2 1.0 12.8 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 10.0 4.8 0.3 0.5 0.2
Avokado 110.0 184.0 2.2 4.8 16.8
Äpple m skal 200.0 110.4 0.4 24.8 0.2
Majskorn konserv u lag 20.0 20.6 0.6 4.0 0.1
Lax stekt 225.0 506.2 51.3 0.0 33.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1395.0 2544.6 134.1
21.8%
290.2
47.1%
84.3
31.1%

2014-03-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 150.0 113.4 19.0 5.4 1.5
Ost hårdost 17% fett 19.0 53.2 5.7 0.2 3.3
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Fläskfilé gris stekt i skivor 250.0 387.5 70.2 0.0 11.5
Majskorn konserv u lag 200.0 206.0 5.8 40.4 1.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 30.0 105.0 3.0 19.0 0.7
Honungsmelon 400.0 146.8 2.0 31.6 0.4
Jordgubbar frysta 100.0 33.6 0.5 6.4 0.3
Sparris grön el vit 80.0 21.4 2.5 1.9 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Alfalfagroddar 60.0 19.2 2.4 0.5 0.4
Bulgur 250.0 882.5 30.8 170.5 3.2
Salladskål 20.0 4.0 0.3 0.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2017.0 2327.7 152.5
27.4%
307.2
55.2%
42.5
17.3%
Nyare inlägg »