TeddanGs viktdagbok

« Till TeddanGs profil

2014-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Råggoding 160.0 400.0 120.0 76.8 2.2
Blåbär frysta 60.0 25.9 0.3 4.6 0.3
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 130.0 98.3 16.5 4.7 1.3
Fläskfilé gris stekt i skivor 250.0 387.5 70.2 0.0 11.5
Korngryn kornflingor ångprep 250.0 877.5 23.0 163.5 7.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Lätta smör 9.0 32.4 0.0 0.1 3.5
Sport Gryn 50.0 175.0 6.0 28.5 2.8
Ägg stekt 100.0 211.8 12.5 0.0 18.0
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1309.0 2470.7 257.3
36.8%
292.6
41.9%
65.7
21.3%

2014-03-31

Invägning
Vikt86.5kg
Midja86.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Ägg kokt 180.0 252.0 22.7 0.0 18.4
Råggoding 280.0 700.0 210.0 134.4 3.9
Räkor 230.0 193.2 41.6 0.0 1.8
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 150.0 113.4 19.0 5.4 1.5
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Sport Gryn 100.0 350.0 12.0 57.0 5.5
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Lätta smör 9.0 32.4 0.0 0.1 3.5
Cashewnötter 10.0 59.0 1.5 2.6 4.6
Mathavre 140.0 504.0 19.6 78.4 7.7
Jordgubbar frysta 120.0 40.3 0.6 7.7 0.4
Lax urtagen varmrökt 37.0 62.5 8.4 0.0 3.2
Paprika grön 20.0 4.0 0.1 0.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1736.0 2577.7 351.2
43.8%
308.9
38.5%
62.8
17.7%

2014-03-24

Invägning
Vikt86.5kg
Midja86.0cm

2014-03-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fjällyoghurt 3,6 % fett, olika smaksättningar 80.0 72.8 2.4 9.2 3.0
Ägg stekt 200.0 423.6 25.0 0.0 36.0
Frukostflingor berik Special K 20.0 77.0 3.0 15.0 0.4
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 32.0 110.1 3.1 20.2 0.8
Köttfärs nötfärs 15% fett 300.0 618.0 57.3 0.0 43.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 50.0 37.8 6.4 1.8 0.5
Baguette grov m skaldjur tonfisk smögenröra sallad 240.0 453.1 13.7 62.9 14.6
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Lax urtagen varmrökt 90.0 152.1 20.3 0.0 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1112.0 2111.8 133.2
25.5%
113.5
21.7%
121.9
52.8%

2014-03-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Råggoding 40.0 100.0 30.0 19.2 0.6
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Keso färskost 4% fett 30.0 27.9 3.6 0.6 1.2
Skinka ytterlår gris 10.0 12.3 2.0 0.0 0.5
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 225.0 170.1 28.6 8.1 2.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Frukostflingor berik Special K 50.0 192.5 7.4 37.5 0.9
Räkor 106.0 89.0 19.2 0.0 0.8
Pasta fullkorn 315.0 1102.5 44.1 204.8 6.3
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Lätta smör 8.0 28.8 0.0 0.1 3.1
Råggoding 100.0 250.0 75.0 48.0 1.4
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 280.0 119.0 10.6 15.4 1.4
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1559.0 2540.0 265.6
37.6%
365.5
51.7%
33.3
10.7%

2014-03-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 4.0 28.8 0.0 0.0 3.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Frukostflingor berik Special K 80.0 308.0 11.8 60.0 1.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 180.0 85.5 6.1 9.0 2.7
Skinka ytterlår gris 20.0 24.6 3.9 0.0 1.0
Råggoding 80.0 200.0 60.0 38.4 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
489.0 715.9 82.0
36.2%
122.9
54.3%
9.5
9.5%

2014-03-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kyckling 120.0 138.0 25.8 0.0 3.7
Ost hårdost 17% fett 20.0 56.0 6.0 0.3 3.5
Råggoding 160.0 400.0 120.0 76.8 2.2
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 20.0 17.0 0.7 1.2 1.1
Smör 80% fett osaltat 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Bulgur 212.0 748.4 26.1 144.6 2.8
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Frukostflingor berik Special K 60.0 231.0 8.9 45.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
935.0 1825.8 196.6
36.0%
293.4
53.8%
24.5
10.2%

2014-03-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bulgur 150.0 529.5 18.4 102.3 2.0
Kalkonbacon 100.0 150.0 17.0 2.0 9.0
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Bulgur 150.0 529.5 18.4 102.3 2.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 70.0 33.2 2.4 3.5 1.0
Sport Gryn 100.0 350.0 12.0 57.0 5.5
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 250.0 212.5 8.2 14.5 13.5
Kyckling 225.0 258.8 48.4 0.0 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1465.0 2386.8 128.3
22.3%
319.7
55.7%
55.6
22.0%

2014-03-17

Invägning
Vikt87.3kg
Midja88.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Havregrynsgröt på fiberhavregryn kokt m mjölk 250.0 361.2 18.2 51.5 6.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 548.7 34.2
26.0%
56.5
43.0%
17.9
30.9%

2014-03-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Avokado 110.0 184.0 2.2 4.8 16.8
Jordgubbar frysta 200.0 67.2 1.0 12.8 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 10.0 4.8 0.3 0.5 0.2
Majskorn konserv u lag 20.0 20.6 0.6 4.0 0.1
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 90.0 68.0 11.4 3.2 0.9
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 40.0 30.2 5.1 1.4 0.4
Bulgur 350.0 1235.5 43.0 238.7 4.6
Lax stekt 225.0 506.2 51.3 0.0 33.5
Äpple m skal 200.0 110.4 0.4 24.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1395.0 2544.6 134.1
21.8%
290.2
47.1%
84.3
31.1%

2014-03-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 17% fett 19.0 53.2 5.7 0.2 3.3
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Jordgubbar frysta 100.0 33.6 0.5 6.4 0.3
Sparris grön el vit 80.0 21.4 2.5 1.9 0.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 30.0 105.0 3.0 19.0 0.7
Honungsmelon 400.0 146.8 2.0 31.6 0.4
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Alfalfagroddar 60.0 19.2 2.4 0.5 0.4
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 150.0 113.4 19.0 5.4 1.5
Fläskfilé gris stekt i skivor 250.0 387.5 70.2 0.0 11.5
Majskorn konserv u lag 200.0 206.0 5.8 40.4 1.2
Bulgur 250.0 882.5 30.8 170.5 3.2
Salladskål 20.0 4.0 0.3 0.5 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 8.0 28.8 0.0 0.3 3.2
Äpple m skal 100.0 55.2 0.2 12.4 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2017.0 2327.7 152.5
27.4%
307.2
55.2%
42.5
17.3%
Nyare inlägg »