crippes viktdagbok

« Till crippes profil

2021-12-18

Invägning
Vikt165.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregryn ångprep el havremjöl 40.0 147.6 5.3 23.0 2.8
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Ljus sirap 60.0 193.8 0.0 47.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
300.0 419.4 12.3
12.1%
80.8
79.4%
3.8
8.5%

2021-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 310.0 120.9 10.8 15.5 1.6
Socker 50.0 202.5 0.0 49.8 0.0
Potatis 342.0 259.9 6.2 55.1 0.3
Lättfil 0,5% fett berik 384.0 149.8 13.4 19.2 1.9
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Sweet chili sås 50.0 91.0 0.4 18.6 1.4
Rapsolja oberik 30.0 265.2 0.0 0.0 30.0
Majskorn konserv u lag 85.0 87.6 2.5 17.2 0.5
Pasta 87.0 313.2 10.9 62.6 1.0
Ägg rått 200.0 282.0 25.2 0.0 20.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1888.0 2490.6 126.0
20.6%
306.6
50.0%
79.4
29.4%

2021-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majskorn konserv u lag 82.0 84.5 2.4 16.6 0.5
Pasta 118.0 424.8 14.8 84.8 1.4
Socker 50.0 202.5 0.0 49.8 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 100.0 369.0 13.3 57.6 7.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 113.0 44.1 4.0 5.6 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
713.0 1497.4 84.5
23.2%
214.4
59.0%
28.5
17.8%

2021-12-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linser torkade 27.0 87.8 6.5 13.1 0.3
Krossade tomater konserv m lag 250.0 65.0 2.0 11.5 0.5
Basmatiris kokt 267.0 318.8 8.3 68.1 0.8
Lättfil 0,5% fett berik 510.0 198.9 17.8 25.5 2.6
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1354.0 1059.0 85.2
32.9%
121.2
46.8%
23.2
20.3%

2021-12-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 350.0 136.5 12.2 17.5 1.8
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 482.5 18.8
16.1%
86.1
73.6%
5.3
10.3%

2021-12-13

Invägning
Vikt168.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta 130.0 468.0 16.2 93.5 1.6
Rapsolja oberik 50.0 442.0 0.0 0.0 50.0
Oliver gröna inlagda 80.0 103.2 1.1 1.3 10.2
Ägg rått 260.0 366.6 32.8 0.0 26.3
Basmatiris kokt 250.0 298.5 7.8 63.8 0.8
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 125.0 186.2 25.0 0.0 9.5
kycklingkebabeb ica 150.0 210.0 25.5 7.5 9.2
Krossade tomater konserv m lag 250.0 65.0 2.0 11.5 0.5
Linser torkade 25.0 81.2 6.0 12.1 0.2
Lök gul röd 100.0 32.0 1.2 6.0 0.1
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1490.0 2283.7 118.0
20.8%
201.8
35.6%
108.6
43.5%

2021-12-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 200.0 472.0 26.0 28.8 27.8
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Rapsolja oberik 30.0 265.2 0.0 0.0 30.0
Kaviar rökt 100.0 390.0 12.0 13.0 33.0
Ljus sirap 40.0 129.2 0.0 31.8 0.0
Salami importerad 45% fett 150.0 727.5 29.0 3.2 67.5
Potatis kokt 275.0 213.7 5.0 45.1 0.3
Smör 80% fett 45.0 324.0 0.0 0.0 36.0
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Gröna ärter 90.0 64.8 5.0 7.9 0.4
Sweet chili sås 75.0 136.5 0.6 27.9 2.2
Ägg kokt 115.0 161.0 14.5 0.0 11.7
Lök gul röd 185.0 59.2 2.2 11.1 0.2
Basmatiris kokt 230.0 274.6 7.1 58.6 0.7
Lättfil 0,5% fett berik 212.0 82.7 7.4 10.6 1.1
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 57.0 201.7 5.2 37.5 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2104.0 3949.1 178.4
18.2%
304.3
31.1%
218.9
50.7%

2021-12-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sweet chili sås 80.0 145.6 0.6 29.8 2.3
Basmatiris kokt 260.0 310.4 8.1 66.3 0.8
Kabanoss korv stekt 62.0 230.6 11.4 0.7 20.5
Ost hårdost 31% fett 50.0 193.4 13.0 0.6 15.6
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
felix små delikatessköttbullar 190.0 461.7 28.5 13.3 32.3
Potatischips 40.0 198.0 2.2 18.6 11.8
Pasta berik 93.0 331.1 10.2 66.8 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1025.0 2133.3 131.8
25.0%
196.1
37.2%
87.7
37.8%

2021-12-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Socker 30.0 121.5 0.0 29.9 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 125.0 186.2 25.0 0.0 9.5
Sweet chili sås 167.0 303.9 1.3 62.1 4.8
Pasta kokt m salt 283.0 366.5 12.7 73.3 1.1
Lättfil 0,5% fett berik 420.0 163.8 14.7 21.0 2.1
Lättfil 0,5% fett berik 256.0 99.8 9.0 12.8 1.3
Honung 100.0 332.0 0.3 81.5 0.0
Falukorv i skivor kokt 100.0 312.0 11.9 4.5 27.7
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Oliver gröna inlagda 110.0 141.9 1.5 1.8 14.0
Krossade tomater konserv m lag 250.0 65.0 2.0 11.5 0.5
Linser torkade 25.0 81.2 6.0 12.1 0.2
Ägg rått 126.0 177.7 15.9 0.0 12.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2242.0 2614.0 158.1
24.6%
310.5
48.3%
76.9
27.1%

2021-12-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linser torkade 95.0 308.8 22.8 46.1 1.0
Ljus sirap 45.0 145.4 0.0 35.8 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Pasta 110.0 396.0 13.8 79.1 1.3
Ost hårdost 23% fett 250.0 816.8 73.2 1.8 58.2
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 30.0 110.7 4.0 17.3 2.1
Krossade tomater konserv m lag 500.0 130.0 4.0 23.0 1.0
Lättfil 0,5% fett berik 230.0 89.7 8.0 11.5 1.2
Havregryn ångprep el havremjöl 100.0 369.0 13.3 57.6 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1560.0 2599.1 144.2
22.8%
319.5
50.6%
74.0
26.6%

2021-12-08

Invägning
Vikt166.9kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 260.0 336.7 11.7 67.3 1.0
Ljus sirap 35.0 113.0 0.0 27.9 0.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 660.0 1359.6 126.1 0.0 95.7
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Senap svensk 30.0 49.5 1.7 6.1 1.9
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Ost hårdost 23% fett 80.0 261.4 23.4 0.6 18.6
Potatis kokt 260.0 202.0 4.7 42.6 0.3
Lättfil 0,5% fett berik 300.0 117.0 10.5 15.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1925.0 2886.2 242.5
33.9%
188.3
26.3%
125.5
39.8%
Nyare inlägg »