crippes viktdagbok

« Till crippes profil

2021-12-18

Invägning
Vikt165.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ljus sirap 60.0 193.8 0.0 47.8 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 40.0 147.6 5.3 23.0 2.8
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
300.0 419.4 12.3
12.1%
80.8
79.4%
3.8
8.5%

2021-12-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Socker 50.0 202.5 0.0 49.8 0.0
Potatis 342.0 259.9 6.2 55.1 0.3
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Majskorn konserv u lag 85.0 87.6 2.5 17.2 0.5
Sweet chili sås 50.0 91.0 0.4 18.6 1.4
Rapsolja oberik 30.0 265.2 0.0 0.0 30.0
Lättfil 0,5% fett berik 384.0 149.8 13.4 19.2 1.9
Pasta 87.0 313.2 10.9 62.6 1.0
Ägg rått 200.0 282.0 25.2 0.0 20.2
Lättfil 0,5% fett berik 310.0 120.9 10.8 15.5 1.6
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1888.0 2490.6 126.0
20.6%
306.6
50.0%
79.4
29.4%

2021-12-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Havregryn ångprep el havremjöl 100.0 369.0 13.3 57.6 7.0
Pasta 118.0 424.8 14.8 84.8 1.4
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 113.0 44.1 4.0 5.6 0.6
Majskorn konserv u lag 82.0 84.5 2.4 16.6 0.5
Socker 50.0 202.5 0.0 49.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
713.0 1497.4 84.5
23.2%
214.4
59.0%
28.5
17.8%

2021-12-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Krossade tomater konserv m lag 250.0 65.0 2.0 11.5 0.5
Lök gul röd 50.0 16.0 0.6 3.0 0.0
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 250.0 372.5 50.0 0.0 19.0
Basmatiris kokt 267.0 318.8 8.3 68.1 0.8
Linser torkade 27.0 87.8 6.5 13.1 0.3
Lättfil 0,5% fett berik 510.0 198.9 17.8 25.5 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1354.0 1059.0 85.2
32.9%
121.2
46.8%
23.2
20.3%

2021-12-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 350.0 136.5 12.2 17.5 1.8
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 482.5 18.8
16.1%
86.1
73.6%
5.3
10.3%

2021-12-13

Invägning
Vikt168.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Oliver gröna inlagda 80.0 103.2 1.1 1.3 10.2
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 125.0 186.2 25.0 0.0 9.5
kycklingkebabeb ica 150.0 210.0 25.5 7.5 9.2
Linser torkade 25.0 81.2 6.0 12.1 0.2
Lök gul röd 100.0 32.0 1.2 6.0 0.1
Krossade tomater konserv m lag 250.0 65.0 2.0 11.5 0.5
Ägg rått 260.0 366.6 32.8 0.0 26.3
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Pasta 130.0 468.0 16.2 93.5 1.6
Rapsolja oberik 50.0 442.0 0.0 0.0 50.0
Basmatiris kokt 250.0 298.5 7.8 63.8 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1490.0 2283.7 118.0
20.8%
201.8
35.6%
108.6
43.5%

2021-12-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rapsolja oberik 30.0 265.2 0.0 0.0 30.0
Kaviar rökt 100.0 390.0 12.0 13.0 33.0
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Gröna ärter 90.0 64.8 5.0 7.9 0.4
Lök gul röd 185.0 59.2 2.2 11.1 0.2
Basmatiris kokt 230.0 274.6 7.1 58.6 0.7
Sweet chili sås 75.0 136.5 0.6 27.9 2.2
Ägg kokt 115.0 161.0 14.5 0.0 11.7
Ljus sirap 40.0 129.2 0.0 31.8 0.0
Salami importerad 45% fett 150.0 727.5 29.0 3.2 67.5
Lättfil 0,5% fett berik 212.0 82.7 7.4 10.6 1.1
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 57.0 201.7 5.2 37.5 1.5
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 200.0 472.0 26.0 28.8 27.8
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Potatis kokt 275.0 213.7 5.0 45.1 0.3
Smör 80% fett 45.0 324.0 0.0 0.0 36.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2104.0 3949.1 178.4
18.2%
304.3
31.1%
218.9
50.7%

2021-12-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris kokt 260.0 310.4 8.1 66.3 0.8
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Potatischips 40.0 198.0 2.2 18.6 11.8
felix små delikatessköttbullar 190.0 461.7 28.5 13.3 32.3
Kabanoss korv stekt 62.0 230.6 11.4 0.7 20.5
Pasta berik 93.0 331.1 10.2 66.8 1.4
Sweet chili sås 80.0 145.6 0.6 29.8 2.3
Ost hårdost 31% fett 50.0 193.4 13.0 0.6 15.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1025.0 2133.3 131.8
25.0%
196.1
37.2%
87.7
37.8%

2021-12-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs nötfärs högst 10% fett 125.0 186.2 25.0 0.0 9.5
Sweet chili sås 167.0 303.9 1.3 62.1 4.8
Falukorv i skivor kokt 100.0 312.0 11.9 4.5 27.7
Krossade tomater konserv m lag 250.0 65.0 2.0 11.5 0.5
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Oliver gröna inlagda 110.0 141.9 1.5 1.8 14.0
Pasta kokt m salt 283.0 366.5 12.7 73.3 1.1
Lättfil 0,5% fett berik 420.0 163.8 14.7 21.0 2.1
Linser torkade 25.0 81.2 6.0 12.1 0.2
Ägg rått 126.0 177.7 15.9 0.0 12.7
Socker 30.0 121.5 0.0 29.9 0.0
Lättfil 0,5% fett berik 256.0 99.8 9.0 12.8 1.3
Honung 100.0 332.0 0.3 81.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2242.0 2614.0 158.1
24.6%
310.5
48.3%
76.9
27.1%

2021-12-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Ljus sirap 50.0 161.5 0.0 39.8 0.0
Havregryn ångprep el havremjöl 30.0 110.7 4.0 17.3 2.1
Lättfil 0,5% fett berik 230.0 89.7 8.0 11.5 1.2
Krossade tomater konserv m lag 500.0 130.0 4.0 23.0 1.0
Pasta 110.0 396.0 13.8 79.1 1.3
Havregryn ångprep el havremjöl 100.0 369.0 13.3 57.6 7.0
Linser torkade 95.0 308.8 22.8 46.1 1.0
Ljus sirap 45.0 145.4 0.0 35.8 0.0
Ost hårdost 23% fett 250.0 816.8 73.2 1.8 58.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1560.0 2599.1 144.2
22.8%
319.5
50.6%
74.0
26.6%

2021-12-08

Invägning
Vikt166.9kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ljus sirap 35.0 113.0 0.0 27.9 0.0
Senap svensk 30.0 49.5 1.7 6.1 1.9
Ost hårdost 23% fett 80.0 261.4 23.4 0.6 18.6
Potatis kokt 260.0 202.0 4.7 42.6 0.3
Havregryn ångprep el havremjöl 50.0 184.5 6.6 28.8 3.5
Köttfärs nötfärs 15% fett 660.0 1359.6 126.1 0.0 95.7
Lättfil 0,5% fett berik 300.0 117.0 10.5 15.0 1.5
Pasta kokt m salt 260.0 336.7 11.7 67.3 1.0
Kycklingbröstfilé u skinn 250.0 262.5 57.8 0.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1925.0 2886.2 242.5
33.9%
188.3
26.3%
125.5
39.8%
Nyare inlägg »