Vikt | 165.6kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ljus sirap | 60.0 | 193.8 | 0.0 | 47.8 | 0.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 40.0 | 147.6 | 5.3 | 23.0 | 2.8 |
Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
300.0 | 419.4 | 12.3 12.1% |
80.8 79.4% |
3.8 8.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Socker | 50.0 | 202.5 | 0.0 | 49.8 | 0.0 |
Potatis | 342.0 | 259.9 | 6.2 | 55.1 | 0.3 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 50.0 | 184.5 | 6.6 | 28.8 | 3.5 |
Majskorn konserv u lag | 85.0 | 87.6 | 2.5 | 17.2 | 0.5 |
Sweet chili sås | 50.0 | 91.0 | 0.4 | 18.6 | 1.4 |
Rapsolja oberik | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
Lättfil 0,5% fett berik | 384.0 | 149.8 | 13.4 | 19.2 | 1.9 |
Pasta | 87.0 | 313.2 | 10.9 | 62.6 | 1.0 |
Ägg rått | 200.0 | 282.0 | 25.2 | 0.0 | 20.2 |
Lättfil 0,5% fett berik | 310.0 | 120.9 | 10.8 | 15.5 | 1.6 |
Ljus sirap | 50.0 | 161.5 | 0.0 | 39.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1888.0 | 2490.6 | 126.0 20.6% |
306.6 50.0% |
79.4 29.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 100.0 | 369.0 | 13.3 | 57.6 | 7.0 |
Pasta | 118.0 | 424.8 | 14.8 | 84.8 | 1.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 113.0 | 44.1 | 4.0 | 5.6 | 0.6 |
Majskorn konserv u lag | 82.0 | 84.5 | 2.4 | 16.6 | 0.5 |
Socker | 50.0 | 202.5 | 0.0 | 49.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
713.0 | 1497.4 | 84.5 23.2% |
214.4 59.0% |
28.5 17.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Krossade tomater konserv m lag | 250.0 | 65.0 | 2.0 | 11.5 | 0.5 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Basmatiris kokt | 267.0 | 318.8 | 8.3 | 68.1 | 0.8 |
Linser torkade | 27.0 | 87.8 | 6.5 | 13.1 | 0.3 |
Lättfil 0,5% fett berik | 510.0 | 198.9 | 17.8 | 25.5 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1354.0 | 1059.0 | 85.2 32.9% |
121.2 46.8% |
23.2 20.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättfil 0,5% fett berik | 350.0 | 136.5 | 12.2 | 17.5 | 1.8 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 50.0 | 184.5 | 6.6 | 28.8 | 3.5 |
Ljus sirap | 50.0 | 161.5 | 0.0 | 39.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
450.0 | 482.5 | 18.8 16.1% |
86.1 73.6% |
5.3 10.3% |
Vikt | 168.1kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Oliver gröna inlagda | 80.0 | 103.2 | 1.1 | 1.3 | 10.2 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 125.0 | 186.2 | 25.0 | 0.0 | 9.5 |
kycklingkebabeb ica | 150.0 | 210.0 | 25.5 | 7.5 | 9.2 |
Linser torkade | 25.0 | 81.2 | 6.0 | 12.1 | 0.2 |
Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
Krossade tomater konserv m lag | 250.0 | 65.0 | 2.0 | 11.5 | 0.5 |
Ägg rått | 260.0 | 366.6 | 32.8 | 0.0 | 26.3 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Pasta | 130.0 | 468.0 | 16.2 | 93.5 | 1.6 |
Rapsolja oberik | 50.0 | 442.0 | 0.0 | 0.0 | 50.0 |
Basmatiris kokt | 250.0 | 298.5 | 7.8 | 63.8 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1490.0 | 2283.7 | 118.0 20.8% |
201.8 35.6% |
108.6 43.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rapsolja oberik | 30.0 | 265.2 | 0.0 | 0.0 | 30.0 |
Kaviar rökt | 100.0 | 390.0 | 12.0 | 13.0 | 33.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Gröna ärter | 90.0 | 64.8 | 5.0 | 7.9 | 0.4 |
Lök gul röd | 185.0 | 59.2 | 2.2 | 11.1 | 0.2 |
Basmatiris kokt | 230.0 | 274.6 | 7.1 | 58.6 | 0.7 |
Sweet chili sås | 75.0 | 136.5 | 0.6 | 27.9 | 2.2 |
Ägg kokt | 115.0 | 161.0 | 14.5 | 0.0 | 11.7 |
Ljus sirap | 40.0 | 129.2 | 0.0 | 31.8 | 0.0 |
Salami importerad 45% fett | 150.0 | 727.5 | 29.0 | 3.2 | 67.5 |
Lättfil 0,5% fett berik | 212.0 | 82.7 | 7.4 | 10.6 | 1.1 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 57.0 | 201.7 | 5.2 | 37.5 | 1.5 |
Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 200.0 | 472.0 | 26.0 | 28.8 | 27.8 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 50.0 | 184.5 | 6.6 | 28.8 | 3.5 |
Potatis kokt | 275.0 | 213.7 | 5.0 | 45.1 | 0.3 |
Smör 80% fett | 45.0 | 324.0 | 0.0 | 0.0 | 36.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2104.0 | 3949.1 | 178.4 18.2% |
304.3 31.1% |
218.9 50.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris kokt | 260.0 | 310.4 | 8.1 | 66.3 | 0.8 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Potatischips | 40.0 | 198.0 | 2.2 | 18.6 | 11.8 |
felix små delikatessköttbullar | 190.0 | 461.7 | 28.5 | 13.3 | 32.3 |
Kabanoss korv stekt | 62.0 | 230.6 | 11.4 | 0.7 | 20.5 |
Pasta berik | 93.0 | 331.1 | 10.2 | 66.8 | 1.4 |
Sweet chili sås | 80.0 | 145.6 | 0.6 | 29.8 | 2.3 |
Ost hårdost 31% fett | 50.0 | 193.4 | 13.0 | 0.6 | 15.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1025.0 | 2133.3 | 131.8 25.0% |
196.1 37.2% |
87.7 37.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 125.0 | 186.2 | 25.0 | 0.0 | 9.5 |
Sweet chili sås | 167.0 | 303.9 | 1.3 | 62.1 | 4.8 |
Falukorv i skivor kokt | 100.0 | 312.0 | 11.9 | 4.5 | 27.7 |
Krossade tomater konserv m lag | 250.0 | 65.0 | 2.0 | 11.5 | 0.5 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Oliver gröna inlagda | 110.0 | 141.9 | 1.5 | 1.8 | 14.0 |
Pasta kokt m salt | 283.0 | 366.5 | 12.7 | 73.3 | 1.1 |
Lättfil 0,5% fett berik | 420.0 | 163.8 | 14.7 | 21.0 | 2.1 |
Linser torkade | 25.0 | 81.2 | 6.0 | 12.1 | 0.2 |
Ägg rått | 126.0 | 177.7 | 15.9 | 0.0 | 12.7 |
Socker | 30.0 | 121.5 | 0.0 | 29.9 | 0.0 |
Lättfil 0,5% fett berik | 256.0 | 99.8 | 9.0 | 12.8 | 1.3 |
Honung | 100.0 | 332.0 | 0.3 | 81.5 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2242.0 | 2614.0 | 158.1 24.6% |
310.5 48.3% |
76.9 27.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Ljus sirap | 50.0 | 161.5 | 0.0 | 39.8 | 0.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 30.0 | 110.7 | 4.0 | 17.3 | 2.1 |
Lättfil 0,5% fett berik | 230.0 | 89.7 | 8.0 | 11.5 | 1.2 |
Krossade tomater konserv m lag | 500.0 | 130.0 | 4.0 | 23.0 | 1.0 |
Pasta | 110.0 | 396.0 | 13.8 | 79.1 | 1.3 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 100.0 | 369.0 | 13.3 | 57.6 | 7.0 |
Linser torkade | 95.0 | 308.8 | 22.8 | 46.1 | 1.0 |
Ljus sirap | 45.0 | 145.4 | 0.0 | 35.8 | 0.0 |
Ost hårdost 23% fett | 250.0 | 816.8 | 73.2 | 1.8 | 58.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1560.0 | 2599.1 | 144.2 22.8% |
319.5 50.6% |
74.0 26.6% |
Vikt | 166.9kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ljus sirap | 35.0 | 113.0 | 0.0 | 27.9 | 0.0 |
Senap svensk | 30.0 | 49.5 | 1.7 | 6.1 | 1.9 |
Ost hårdost 23% fett | 80.0 | 261.4 | 23.4 | 0.6 | 18.6 |
Potatis kokt | 260.0 | 202.0 | 4.7 | 42.6 | 0.3 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 50.0 | 184.5 | 6.6 | 28.8 | 3.5 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 660.0 | 1359.6 | 126.1 | 0.0 | 95.7 |
Lättfil 0,5% fett berik | 300.0 | 117.0 | 10.5 | 15.0 | 1.5 |
Pasta kokt m salt | 260.0 | 336.7 | 11.7 | 67.3 | 1.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 250.0 | 262.5 | 57.8 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1925.0 | 2886.2 | 242.5 33.9% |
188.3 26.3% |
125.5 39.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |