Vikt | 69.0kg |
Midja | 78.0cm |
Stuss | 94.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Marmelad aprikos björnbär jordgubbar | 20.0 | 48.0 | 0.1 | 11.5 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
dinkelbröd | 100.0 | 260.0 | 11.5 | 35.0 | 7.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
160.0 | 536.0 | 15.6 11.8% |
46.8 35.5% |
30.6 52.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cirkel Träning | 75.0 | 756 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
välrökt skinka | 20.0 | 21.4 | 3.8 | 0.4 | 0.6 |
Torsk | 300.0 | 225.0 | 51.0 | 0.0 | 2.1 |
philura | 150.0 | 67.5 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Russin | 15.0 | 47.7 | 0.5 | 10.4 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
skinka kokt | 20.0 | 22.0 | 3.8 | 0.4 | 0.6 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 60.0 | 143.4 | 4.3 | 27.7 | 1.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
Tomatsallad m vinägrettsås | 100.0 | 63.0 | 0.8 | 3.7 | 4.8 |
Ägg stekt | 80.0 | 169.4 | 10.0 | 0.0 | 14.4 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 10.0 | 38.2 | 0.6 | 7.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
936.0 | 1480.1 | 85.4 23.4% |
112.8 30.9% |
73.5 45.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paella | 400.0 | 444.0 | 34.4 | 34.8 | 17.6 |
Fruktsallad | 125.0 | 113.0 | 1.2 | 20.0 | 2.2 |
Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 120.0 | 52.8 | 0.8 | 10.7 | 0.4 |
Äggvita | 100.0 | 46.0 | 10.1 | 1.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
755.0 | 696.3 | 46.5 27.5% |
76.8 45.4% |
20.2 27.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Skinka innanlår gris | 20.0 | 20.0 | 4.2 | 0.0 | 0.4 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 150.0 | 338.6 | 15.9 | 32.2 | 15.8 |
Kycklinglever | 200.0 | 230.0 | 38.8 | 1.4 | 7.6 |
Marmelad aprikos björnbär jordgubbar | 20.0 | 48.0 | 0.1 | 11.5 | 0.0 |
Torsk opanerad stekt | 200.0 | 163.2 | 37.0 | 0.0 | 1.6 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
dinkelbröd | 50.0 | 130.0 | 5.8 | 17.5 | 3.5 |
Kyckling kokt | 50.0 | 83.6 | 15.7 | 0.0 | 2.2 |
Kycklinghjärta | 100.0 | 147.0 | 15.6 | 0.3 | 9.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
815.0 | 1322.1 | 133.7 40.7% |
69.2 21.1% |
55.3 38.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, lugnt | 60.0 | 529 |
Motionscykel, fort | 60.0 | 793 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. | 40.0 | 139.2 | 2.6 | 22.4 | 4.2 |
Pasta kokt u salt | 200.0 | 255.4 | 8.4 | 51.6 | 1.0 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 10.0 | 62.8 | 1.2 | 0.6 | 6.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 60.0 | 154.8 | 3.4 | 31.4 | 0.8 |
pangasius | 400.0 | 292.0 | 55.6 | 4.0 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
790.0 | 1145.2 | 80.5 27.9% |
110.2 38.2% |
43.0 33.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 60.0 | 793 |
Gå/jogga | 20.0 | 151 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 100.0 | 152.0 | 12.7 | 2.9 | 10.0 |
pangasius | 300.0 | 219.0 | 41.7 | 3.0 | 6.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ost hårdost 38% fett | 30.0 | 126.0 | 6.0 | 0.4 | 11.4 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 32.0 | 109.5 | 3.2 | 19.8 | 0.6 |
Salami importerad 45% fett | 30.0 | 145.5 | 5.8 | 0.6 | 13.5 |
Olivolja | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 32.0 | 109.5 | 3.2 | 19.8 | 0.6 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
726.0 | 1472.1 | 95.7 25.9% |
46.8 12.7% |
100.2 61.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 52.0 | 178.0 | 5.2 | 32.2 | 1.0 |
Kycklinglårfilé u skinn | 200.0 | 228.0 | 39.2 | 0.0 | 7.8 |
Ost hårdost 38% fett | 35.0 | 147.0 | 7.0 | 0.5 | 13.3 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Linser torkade | 100.0 | 325.0 | 24.0 | 48.5 | 1.0 |
Tonfisk i olja konserv | 85.0 | 215.0 | 20.4 | 0.0 | 15.0 |
välrökt skinka | 20.0 | 21.4 | 3.8 | 0.4 | 0.6 |
Olivolja | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Linser torkade kokta u salt | 125.0 | 131.2 | 9.8 | 19.5 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
697.0 | 1505.4 | 109.8 30.1% |
103.0 28.2% |
67.2 41.7% |
Vikt | 68.9kg |
Midja | 78.0cm |
Stuss | 94.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pestosås basilika parmesan valnöt | 20.0 | 125.6 | 2.5 | 1.3 | 12.4 |
Grillad kyckling m skinn- | 200.0 | 472.0 | 49.8 | 0.0 | 30.4 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
philura | 200.0 | 90.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
566.0 | 1168.6 | 74.2 25.7% |
107.0 37.0% |
47.5 37.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 75.0 | 992 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 90.0 | 19.8 | 0.7 | 3.4 | 0.2 |
välrökt skinka | 40.0 | 42.8 | 7.6 | 0.8 | 1.2 |
Papaya | 240.0 | 103.2 | 1.4 | 21.1 | 0.2 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Keso färskost 4% fett | 80.0 | 74.4 | 9.6 | 1.7 | 3.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Lammstek rå | 240.0 | 319.2 | 47.5 | 0.0 | 14.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
805.0 | 885.4 | 80.8 37.1% |
43.1 19.8% |
41.3 43.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 10.0 | 34.4 | 1.0 | 6.3 | 0.2 |
Cashewnötter | 100.0 | 590.0 | 15.3 | 25.9 | 46.5 |
Dressing majonnäs ca 60% fett | 25.0 | 143.0 | 0.3 | 2.4 | 15.0 |
Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Gravad lax | 50.0 | 89.5 | 10.6 | 1.4 | 4.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
philura | 150.0 | 67.5 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Majskorn konserv u lag | 20.0 | 20.6 | 0.6 | 4.0 | 0.1 |
Champinjoner stekta | 150.0 | 108.0 | 4.8 | 8.4 | 5.4 |
Gröna ärter konserv m lag | 40.0 | 25.2 | 1.4 | 4.2 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
815.0 | 1341.9 | 65.3 19.7% |
84.2 25.4% |
80.1 54.9% |
Vikt | 68.7kg |
Midja | 76.0cm |
Stuss | 94.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 60.0 | 793 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Lammstek | 80.0 | 128.8 | 19.3 | 0.0 | 5.8 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 200.0 | 478.0 | 14.2 | 92.2 | 3.2 |
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik | 5.0 | 31.0 | 0.0 | 0.0 | 3.5 |
Salami svensk ca 33% fett | 30.0 | 105.6 | 4.5 | 0.3 | 9.8 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Chokladmousse | 20.0 | 77.3 | 0.7 | 4.9 | 6.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
kessela vainilla | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 16.0 | 7.5 |
välrökt skinka | 15.0 | 16.0 | 2.8 | 0.3 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
880.0 | 1622.7 | 88.3 21.9% |
151.3 37.4% |
72.5 40.7% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |