Vikt | 83.5kg |
Midja | 93.5cm |
Stuss | 110.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Rida | 40.0 | 234 |
Gå/jogga | 20.0 | 176 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Falukorv 23% fett | 80.0 | 207.2 | 7.9 | 3.0 | 18.4 |
Havregrynsgröt | 80.0 | 54.4 | 1.9 | 8.5 | 1.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pasta berik kokt u salt | 190.0 | 243.2 | 7.6 | 49.2 | 1.0 |
Go morgen yoghurt, nötter | 195.0 | 312.0 | 11.1 | 23.4 | 18.9 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 250.0 | 45.0 | 2.2 | 6.8 | 0.2 |
Kaviar rökt | 30.0 | 117.0 | 3.6 | 3.9 | 9.9 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 10.0 | 28.5 | 1.2 | 0.7 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1135.0 | 1319.3 | 40.9 12.8% |
158.1 49.5% |
53.1 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis stekt | 100.0 | 124.7 | 1.6 | 21.3 | 3.3 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 100.0 | 288.0 | 10.3 | 54.0 | 1.9 |
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing | 200.0 | 484.0 | 24.8 | 37.8 | 25.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
400.0 | 896.7 | 36.7 16.7% |
113.1 51.6% |
30.6 31.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Rida | 70.0 | 410 |
Gå/jogga | 60.0 | 527 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majskorn konserv u lag | 30.0 | 30.9 | 0.9 | 6.1 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 250.0 | 45.0 | 2.2 | 6.8 | 0.2 |
YT | 300.0 | 198.0 | 12.6 | 30.0 | 2.1 |
Banan | 250.0 | 250.0 | 4.2 | 54.2 | 0.0 |
Havregrynsgröt | 250.0 | 170.0 | 6.0 | 26.5 | 3.2 |
Pasta berik kokt u salt | 310.0 | 396.8 | 12.4 | 80.3 | 1.6 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 13.0 | 44.5 | 1.3 | 8.0 | 0.2 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 230.0 | 230.0 | 19.1 | 10.8 | 11.7 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 10.0 | 29.8 | 1.3 | 0.5 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2018.0 | 1627.0 | 61.4 15.9% |
273.8 70.8% |
22.8 13.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 50.0 | 439 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 250.0 | 45.0 | 2.2 | 6.8 | 0.2 |
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 20.0 | 57.0 | 2.4 | 1.4 | 4.7 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 26.0 | 89.0 | 2.6 | 16.1 | 0.5 |
Kaviar rökt | 15.0 | 58.5 | 1.8 | 2.0 | 5.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 300.0 | 616.8 | 46.2 | 9.3 | 43.8 |
Sötmandel torkad | 30.0 | 182.7 | 6.0 | 4.0 | 15.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1290.0 | 1670.0 | 76.9 19.0% |
160.3 39.6% |
73.9 41.4% |
Vikt | 83.5kg |
Midja | 93.5cm |
Stuss | 110.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 20.0 | 176 |
Rida | 30.0 | 176 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
AXA gröt | 100.0 | 190.0 | 5.9 | 30.9 | 3.9 |
Äpple m skal | 375.0 | 207.0 | 0.8 | 46.5 | 0.4 |
Majsgryn polenta kokt | 30.0 | 27.3 | 0.6 | 5.7 | 0.1 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 280.0 | 280.0 | 23.2 | 13.2 | 14.3 |
Kycklingsoppa redd pulver tillagad m vatten typ Varma koppen | 250.0 | 100.0 | 1.5 | 14.5 | 3.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 250.0 | 45.0 | 2.2 | 6.8 | 0.2 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 10.0 | 29.8 | 1.3 | 0.5 | 2.6 |
Mörk choklad <70% kakao | 30.0 | 161.1 | 1.9 | 18.9 | 8.6 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 13.0 | 44.5 | 1.3 | 8.0 | 0.2 |
Pasta berik kokt m salt | 100.0 | 131.0 | 4.9 | 25.1 | 0.8 |
Sötmandel torkad | 30.0 | 182.7 | 6.0 | 4.0 | 15.6 |
Pasta berik kokt m salt | 183.0 | 239.7 | 9.0 | 45.9 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1751.0 | 1738.1 | 60.3 14.4% |
241.7 57.7% |
51.4 27.9% |
Vikt | 835.0kg |
Midja | 95.0cm |
Stuss | 110.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Go morgen yoghurt, nötter | 195.0 | 312.0 | 11.1 | 23.4 | 18.9 |
Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Kålrot | 50.0 | 17.8 | 0.4 | 3.2 | 0.0 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 40.0 | 114.0 | 4.8 | 2.8 | 9.4 |
kycklingkorv, prior | 75.0 | 120.0 | 8.2 | 4.9 | 1.3 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 270.0 | 675.0 | 20.2 | 123.1 | 6.8 |
Sötmandel torkad | 30.0 | 182.7 | 6.0 | 4.0 | 15.6 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Potatis kokt stekt | 70.0 | 87.7 | 1.1 | 14.8 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1863.3 | 70.0 15.9% |
192.0 43.7% |
78.1 40.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 200.0 | 500.0 | 15.0 | 91.2 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
200.0 | 500.0 | 15.0 12.8% |
91.2 77.6% |
5.0 9.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Rida | 80.0 | 468 |
Gå/jogga | 20.0 | 176 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
mills potetmos | 200.0 | 180.0 | 4.0 | 26.0 | 6.0 |
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 10.0 | 28.5 | 1.2 | 0.7 | 2.4 |
Kycklingsoppa redd pulver tillagad m vatten typ Varma koppen | 350.0 | 140.0 | 2.1 | 20.3 | 4.6 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 250.0 | 45.0 | 2.5 | 6.5 | 0.2 |
Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
Skumgodis | 20.0 | 67.0 | 0.4 | 16.1 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Majsgryn polenta kokt | 60.0 | 54.5 | 1.2 | 11.4 | 0.2 |
Äppelcidervinäger ättiksyra 7 % | 20.0 | 6.0 | 0.1 | 1.4 | 0.0 |
Prinskorv stekt | 100.0 | 282.0 | 10.5 | 4.0 | 25.3 |
Lingongrova | 75.0 | 128.2 | 4.2 | 22.8 | 1.7 |
Oliver gröna inlagda | 30.0 | 38.7 | 0.4 | 0.5 | 3.8 |
Ägg kokt | 10.0 | 14.0 | 1.3 | 0.0 | 1.0 |
Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 13.0 | 44.5 | 1.3 | 8.0 | 0.2 |
Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1593.0 | 1603.0 | 44.2 11.3% |
169.5 43.3% |
78.2 45.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 200.0 | 500.0 | 15.0 | 91.2 | 5.0 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 40.0 | 74.7 | 3.2 | 1.3 | 6.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
240.0 | 574.7 | 18.2 13.3% |
92.5 67.7% |
11.4 18.9% |
Vikt | 83.5kg |
Midja | 93.5cm |
Stuss | 110.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Rida | 30.0 | 176 |
Gå/jogga | 20.0 | 176 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 10.0 | 29.7 | 1.8 | 0.2 | 2.5 |
Plommon | 80.0 | 37.8 | 0.4 | 8.2 | 0.1 |
YT | 200.0 | 132.0 | 8.4 | 20.0 | 1.4 |
Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 |
Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 |
Jordgubbar | 50.0 | 20.8 | 0.2 | 4.2 | 0.1 |
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 100.0 | 187.2 | 13.3 | 0.0 | 15.0 |
Lax sida kallrökt | 100.0 | 210.0 | 22.6 | 0.0 | 13.4 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 177.0 | 442.5 | 13.3 | 80.7 | 4.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1187.0 | 1533.3 | 75.8 20.4% |
194.8 52.5% |
44.3 27.1% |
Vikt | 83.5kg |
Midja | 93.0cm |
Stuss | 110.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 80.0 | 703 |
Rida | 40.0 | 234 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat m gurka tomat o vinägrettsås | 250.0 | 215.0 | 2.2 | 6.5 | 19.8 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Princesstårta fylld m grädde vaniljkräm hallonsylt marsipan | 100.0 | 295.5 | 4.3 | 37.3 | 13.8 |
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Salami importerad 45% fett | 15.0 | 72.8 | 2.9 | 0.3 | 6.8 |
YT | 300.0 | 198.0 | 12.6 | 30.0 | 2.1 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 200.0 | 500.0 | 15.0 | 91.2 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1026.0 | 1439.3 | 42.6 12.2% |
182.8 52.5% |
54.2 35.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |